Двама загинали при тежка катастрофа при Ловеч

Двама мъже са загинали на място при тежка катастрофа на пътя Ловеч - Троян, в района на разклона за ловешкото село Хлевене, съобщиха от МВР - Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Двама загинали при тежка катастрофа при Ловеч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Milanskiia "Kurire de dasera" Eвpо крачмарката, павлова. иска да им варне винетката но pодата отказа, за да има суджyци за евро парламента

Сигурно са карали без включени фарове. Ако бяха ги включили - щяха да са почти живи!

ни забиват с изрази т рода на "самоличността на жертвите все още се изяснява"...??!! Това на практика означава, че те, жертвите са нямали никакви документи за самоличност в себе си или пък така са се помляли, че не е възможно да се разчетат чертите на лицата им! Голяяяяямо МВР, голям КАТ, голямо чудо....?!

КОГАТО ЕДНО НАСЕЛЕНИЕ СЕ ПРЕДСТВАЛЯВА ОТ 80 % ИДИОТИ-КАКВО ДРУГО МОЖЕ ДА ЧАКАШ...СЕГА ИЗЛЯЗОХА И ИДИОТИТЕ С МОТОРЕТКИТЕ-ЩО ДЪРВЕТА ИМА ДА УНИЩОЖАТ...

в ловешко още безмозъчни творения - грешки на природата, които смятат, че щом излязат на пътя, той е само за тях? Питам, защото десетки измряха в опит да установят и разбраха по трудния начин, че не е точно така.

Да намалим загиналите по пътищата на Родината: Roadmadnessbulgaria! Силният граждански контрол!

Работата е да не се изпреварва без видимост и да се кара по- лекинко, като по този начин се дава пример на другите. Като ви видят кретените, че карате по-лекинко и те ще карат така. Мисля, че глобите не свършиха никаква работа и цялата политика на санкциониране се оказа пълен абсурд. У народа има много адреналин, който се поражда от недоволството от живота и шофирането е следствие от това. Липсата на писти също допринася за положението. Дори и да се повиши скоростта от 90 на 100 на извънградско и от 40 на 60 в градовете пак ще е такова положението. Ходих до провинцията и като гледах колко безмозъчно се изпреварва разбрах, че хората знаят, но не искат да чуват какво ги грози и карат идиотски. Пред очите ми едни румънци удариха в насрещното една кола в село Българене. Хората бяха ошеметени напълно. А румънците ги гледай близо 30 км как карат като разпрани. И то напълно безсмислено, защото аз с много по- ниска скорост ги застигах на "следващата колона". Всичко това показва, че е напълно безсмислено да се бърза и една средна скорост от 80-90 да ви позволи да стигнете много прилично.

Изразявам несъгласие - ако човек си кара нормално, да речем 100-тина км/ч, всички "летни" шофьори се натискат да изпреварват. Затова си харесвам зимата - няма ги пишман шофьорите.

явно много прости шофьори има в бг

Този град няма ли да го закрият най-после?! Само неприятности и трупоше по пътищата там.

това вече не е новина, по- ми е интересно от коя марка има повече загинали, че се чудя ква кола да си купувам.

МТЛБ , Т-34, Т-72,Шърман ... Има и други ,ама не ги помня! :-)))

Пътят Ловеч-Троян е в много добро състояние, а топологията му позволява спокойно да бъде преминат по ЦЯЛАТА дължина със 100 км в час, без усещане за напрежение на колата или шофьора и без "слепи" завои. Тоест, ако човек кара по този път с разрешените 90 км в час и спазва знаците и маркировката за изпреварване, няма как да катастрофира, освен ако не е пълен дебил.

или ако не го бухне някой дебилен

Не си в час. При съвременните "технологии", има и непознатата за нас опция "нашмъркан", с екстра "карай в насрещното". Не е опасно, ако и двамата го изпълняват едновременно и няма други. В Анлия всички го правят. А ние от соца, си знаехме само "карай в дясно, дане ти се види шосети тясно"...

Давайте. Вече са 7/денонощие...има час и половина още.... Ръководството на МВР,КАТ и всякакви структури свързани с без.на движението са за радикална подмяна и реорганизиране на деността...всъщност....БЕЗдейността !

Аз таквоз чудо от толкова много умрели хора не съм видял- това си е мафия за органи.

Забранете да се карат коли в България. Ще останат явно само хора , които не могат да карат коли или нямат коли. На ГАНЬО до кога трябва да му се напомня , че пътищата са опасни , скоростта да се спазва, никакъв алкохол , стига сте се правили на хитреци и виж какъв автомобил карам. Измерение на простотия. Класация от прост по прост, най-прост.