Каталуния спира използването на здравните паспорти, Гърция връща музиката в заведенията

Редица страни в Европа започнаха да разхлабват ограничителните заради пандемията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В този форум освен чужденци , живеещи в България пишат ли?

“The economy, you fool”. Дойде “дебелия”. Играха си на “затварянка” 2 години, сега дълга им полетя нагоре (а скоро FED почва да вдига лихвите) - не случайно Гърция и Испания - и двете с огромен дълг спрямо GDP. Сега ще чакаме и думите “дефолт” да почнат да се появяват - дано има тричани политици, малко за възмездие.

ДА ПОПИТАМ ДЪЛБОКО ИНФОРМИРАНИТЕ ФАКСИНАТОРИ ТУК.... КОГА ЩЕ ПРОТЕСТИРАТЕ БЕ ПЕДАЛИ????? АМА ТИЯ ВИ МАХАТ МЕРКИТЕ ….. ЗАГУБИХТЕ СИ СМИСЪЛА В ЖИВОТА :-) ……. П.С. И ДА ДАДЕТЕ ПАРИ ЗА МРАМОР НА МАМА УРСУЛА, ОТ СКЪПИЯТ

Докато светът почва да вижда очевидното, в Канадския Диарбекир масово уволняват неваксинирани. Уволниха над 900 висши офицери, но виж полицай, хванат да кара пиян бе пратен вкъщи, но в платен отпуск. В Канада наркомани, изнасилвачи и всякаква подобна паплач имат повече права от неваксинираните. Може гол да ходиш по улицата и говна да мажеш по стените, не те пипат ако си ваксиниран.

Господине, аз живея в Канада......... Елате и разгледайте Успех и бъдете здрав

По кое реши, че не живея в Канада, та ме каниш да разгледам ? И кое точно да разгледам? Ванкувър, Калгари, Торонто - да намираш някаква разлика в архитектурата на градовете? Да ми споделиш за някакви културно-исторически паметници, които малко от малко се доближават до Готиката или Ренесанса в Европа? То няма и откъде да се вземат, понеже страната официално е призната за такава през 1867г., а на столицата Отава дъгло време са викали "дървения град", понеже това е бил основният строителен матераил. Телефонът ми започва с 647-, всеки ден карам по 401 и търпя всичко това, защото с парите които изкарваме в семейството всяка година пътуваме до Италия през лятото или Карибите есента или зимата.

Какво стана с глобите в Гърция и Австрия за неваксинираните. Те изглежда остават

Според мен има три фактора: протестите, липсата на ваксинирани гастербайтери, а на никой не му се копае, и наближаващия туристически сезон, а ваксинирани туристи нъцки...та поживьом, увидем

Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми... Всички Китайски и араби, продаващи, МАСКИ И ВАКСИНИ да бягат ДАЛЕЧЕ от България.

ами правилно...тук ще ни хване депресия...исках да седна в едно кафе миналият ден и не може...защото нямам сертификат

Какво да правиш "на кафе". Пред НДК може да си вземеш кънки/скейтборд/колело/... и ще имаш повече удоволствие и преживявания

А тук чакаме нов пик, и ще затягаме. Свиквайте. Вече ще е така. И нищо не можете да направите.

В момента става интересно в Канада. Там бяха едни от най мракобесните мерки, почти като Австралия. От една седмица по пътищата на Канада се движи керван от 50 хил камиона и над 500 хиляди души, които утре ще бъдат в Отава. Отава е с размерът на Пловдив. Ще останат там до оставката на Трщдо и отмяна на задължителната ваксинация.

Не думай, онзи умен и красив премиер? Сакън, какво ще правят без този джендър...

Смешникът Трюдо се покри, под претекст, че бил общувал със заразен. Никой не говори за оставка. Никой от правителството не смята да говори с шофьорите. Днес гледах колко хора стояха встрани на магистрала 401 през Торонто и приветстваха ТИР-овете, макар и убийственият вятър, който не спира от вчера. Тук нещата са нещо като Диарбекир, в сравнение с останалия свят. Вчера и пощенските служители изгубиха делото в съда. От 26 неваксинираните са в неплатен отпуск. Отава обисля криминализация на неваксинацията, и така работодателите да могат да уволняват без никакъв пробле, без дела в съда и, най-важното, без да се налага да плащат обезщетение на уволнените.

камионите са 5 милиона, не лъжи

Бах им смешните ваксини.Що милиарди направиа обаче.Ефекта го виждаме всички.

А добро утро!

При 90% ваксинирани - бум на заразените! Тука, без да сме ваксинирани - същото! Ваксините намирисват на нещо с плацебо ефект, и комай тук-там по Европата започнаха да се замислят защо ручаха жабетата. Ние, както винаги, чакаме инструкции от ....... началниците!

А нещо със смъртните случаи да сравним! И не ми излизай колко е зле здравопазването в България защото от настинчица не са умирали по толкова преди ковида. Тия процеси са плавни, не правят скок с по 40% от година на година.

Ми гледай ги смъртните случаи - с 20-30% над тези от 2020 са. Навсякъде, където ваксинирани са много. Ама неее, не са умрели от ковид или ваксините, сигурно от метеорити.. баси зомбитата сте, трябва вярно да си сложите доброволно 10 буустера. Тъкмо ще ви носим по-малко на гръб

Пфайзер са открили лекарство срещу ковид.

Нищо не са открили, просто са смесили няколко препарата.Освен това ефективността му е много ниска, към 30 процента, а цената е в облаците.

край на ваксините, вече ще използваме хапчето, одобрено е от ЕС.

Фашисти ще бягате като Хитлер. Но да ли ще успеете да избягате като него.....!?

Преебан съм с 3 дози и сертификат Май съм мишка за опити

Не си бе у Бугарско се говори и за четвърта доза, така че ти си си добре, с три с напред, САМО още едничка

Хайде сега Аргирова обратно в пенсия и да не яде народни пари като консултант.

а ние засилваме мерките.

Каталуния излезе най-независомата държава. БРАВО.

Ние в Бълхария шЪ чакаме Дедо Байдън да "влезе в час".

Кой се боцнал, боцнал.

лидер в света е Великобритания,където реално разкараха всичко много преди каталунци,гърци и австрийци да сипомислят за това.

отмениха мерките, защото се оказа, че самият им премиер не ги спазва.

трябав да се спазват безумни мерки?!?

"независимо от ваксинационния си статус'' за Каталуния. Явно започват да проглеждат. Изводите за българските медицински светила, идиоти ,дето предлагат и 4-та доза за по-сигурно.

Нито са светила, нито са идиoти. Просто са неморални и корумпирани.

Алчни мърши.

Идиоти са защото нямат собствено мислене.

Мангъров беше прав, всички ще минат през вируса, с вакса или без, с тези лодауни само отложиха неизбежното.

Кунчев и Кантарджиев плачат в момента, свършва тяхното царуване. :)))))

Те плачат, защото идва време за следващия буустър. Знаем колко "леко" преживяха предишния..

Дори най-отявлените нацисти (Австрия) дават заден...много леко за сега, но няма да им се размине. Нов Нюрнбергски процес ще има за всички. ОО

Тука наще чакат нареждания,защото са кукли на конци,няма да вземат сами решения,а ще чакат нарежданията от Брюксел... Нищо,че държавата ни се разпада,важни са решенията отвън,не на местно ниво...

В България никога не е имало такива строги мерки и ограничения като в споменатите страни и никога са се спазвали и малкото наложени в България мерки. Затова че няма никаква база за сравнение.

Изключително тъпо сравнение. Ама като няма какво да каже един ваксиниран, така се обърква.

в ПАВЛИКЕНИ ЗАТВАРЯТ ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА ДО 4 ФЕВРУАРИ ЗАРАДИ ПАНДЕМИЯТА. ОТДОЛУ ПРИЛАГАМ ЛИНК, САМИ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ ! https://nova.bg/news/view/2019/01/29/238936/1561-%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B0-%D0%B8-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%8F%D1%82-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B3%D1%80%D0%B8%D0%BF%D0%B0/

много подозрително нали, по едно и също време се затварят градини и училища заради кови и заради грип, но сега няма грип , е що така бе ?! :)

Създават условия за бързо проникване на новия щам и нова вълна на бустеризация. Хау!

Браво! Дори Израел след опитите с четвърта доза заявиха, че ваксината не действа срещу Омикрон и здравните им власти още преди седмица казаха, че се отказват от здравния сертификат, защото е безполезен, а финасовият им министър каза, че съсипва икономиката им. Така, че смешните докторчета у нас са вземат да учат чужди езици и да вземат да четат!

Те докторчетата много добре знаят. Ама Киро кУролацията е получил пионерско поръчение и няма мърдане. Искат му 60 % ваксинирани или няма кинти от Брюксел

Оле, дръж се, Барселона, идваме!

Даа, но в Каталуня населението е по-младо и е ваксинирано. Тук да остават сертификатите!

И у нас е така - всички по заведенията са със сертификат и буустъри даже. Никви грижи

Ангелова, къде си купи дипломата?!

за теб веднага бустерна доза, иначе ти изтича сертификата другата седмица и си антиваксър !

Ти не четеш ли бе или да си кажеш тъпнята, че Омикрон заразява независимо от ваксинационния статус. Преведено за такива ниско чели като тебе, дори и да си ваксиниран с 2 бустера файда никаква.

Браво на Каталуния! Малко по малко започват да се изричат нещата, очевадни вече 2 години - няма нужда от ваксинация на деца и мерките не работят.