17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то от агресивните водачи поне 50% са полицаи ...

Да разбираме, че когато свърши акцията, няма да дебнат вече за агресивни шофьори и нарушения.... Абе много са ми смешни тия от КАТ, като обявят някоя акция... Все едно е някакво изключение и до тогава не са си гледали работата. Акция "Колани", "Светлини", "Гуми",.... Все едно през цялата година не са били задължителни и само за 2-3 дена ако има акция, ще си гелдат работата.

Смешно ти е, защото никога на си бил работодател на трисменен режим, 7 дни в седмицата. Хората по принцип имат почивни дни, но не е проблем в един ден от месеца да ги събреш повече от обичайния им брой накуп, за да свършат някаква работа, за която са необходими по-голям брой хора. Това представлявт акциите, а не че никой не върши работа през останаото време.

От познат в КАТ знам как им слагаха "квоти" при подобни смешни акции - трябва да напишете еди си колко акта за тези три дни примерно. И те си знаят местата с дебилни ограничения от младините на Тато или с недомислени забрани с непрекъснати ленти, пишат на конвейер първия ден за глупости, вторият допопълват квотата и дотам. И после отчитане на резултати - колко нередовни шофьори сме засекли. А това с включените светлини как ще респектира като освен, ако не си много друсан, пиян над 1.5 промила, ненормален или комбинация от тях, се виждат отдалеч? Защото примерно на южната дъга в София или Цариградско съм виждал редовно как си кара патрулката точно с 80км/ч, без светлини, ки за една минута веднага се намира някой, който я подминава със 100 и нагоре.

3евзек

Не им знам нито квотите, нито методите на действие на КАТ. Може би те са смешни. Но не е смешен самият принцип, по който се провеждат така наречените акции.

От днес до неделя, а след това с двеста. Дeeвa и разжлембената държава.

Бате, миналата седмица през ден отиване и връщане Варна/София. Средна скорост по компютър 90км/ч. Не съм падал под 110 никъде, ще видим колко са ме снимали, по-скоро дедовия са снимали...

На Голец фотографа работи денонощно. От друго място я да, я не, ама от там гарантирам..

КАТ-Плевен да вземе мерки за полуидиота който форсира мотора си безпричинно понякога и на място в ройона на "МараДенчева" във вечерните часове да покаже колко глъм

се казва „Нова акция”, а „Нов проект”!!! Кой финансира и по каква програма. Накрая и комисия по отчет изпълнение на проекта. Знам, че на катаджиите ще им е жега, ама пък ще дойде и есен ......

Какво да ги дебнат, всеки пети е агресивен!

Ха ха ха, пълни нещастници. КАТ от 20г са в неизвестност. Крият се като мишки, даже 50% от служителите не знаят закона за движение по пътищата. И как ще се влеят в потока..........със сините и червени светлини, тъпанари. Всички са за смяна, от голените началници до семкаджийте.

Няма нужда да ги дебнат! Просто се насочват към собствениците на БМВ, Мерцедес и чат пат на Ауди, с двигатели около и над 3 литра, за предпочитане джипове, но и лимузини също, и ето ти бърз резултат от акцията! Да не забравяме и мотористите! Вдигат колкото могат в населени места и никой не им търси сметка! Забранене пистови мотори до определени кубици в населените места! Тия със сигурност не ги купуват за да спазват правилата за движение по пътищата!!!