17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кога ще извади на показ катастрифите причинени от катаджии,и кога по полицейските коли ще има лепенки за платени данъци за мпс,за платени застраховки и винетки

Ежедневно в столицата правят впечатление десетки автомобили с толкова мръсни номера, че на практика е невъзможно да се разбере какво стои под всичката тази мръсотия. От седмици не е валяло следователно не са мръсни от ден или два. Защо КАТ вече не глобява за това?

първо блондитата с джиповете ще бъдат глобени заради липса на акъл

И от какъв зор го качвате във Фейсбук?

А полицейската ладата Нива във владайската река на Сливница и Раковска що не е във видеото? Това си беше една от най-зрелещните катастрофи.

КАТ не глобява, КАТ взима пари.

Че тия зрелищни катастрофи са паметник на собствените ви некомпетентност, неспазване на служебните задължения и корупция бе, ченгенца смотани! Пуснете и филмче за най-креативно задаване на въпроса "кво ше праиме ся, ше пишеме ли", че да е пълна картинката!

Сигурно защото е масова платформа и е по-възможно да се види тоя клип от повече хора, отколкото ако го качат само на сайта на МВР ?

Съгласен съм, но нещата могат да се правят паралелно в няколко платформи. Все пак СДВР е държавна структура. Пък и някои хора не ползват ФБ.

Автомобилно оскотяване!

Не защитавам "милиционерчетата", но голяма част от тези катастрофи са заради некадърността, некомпетентността и абсолютното непознаване и погазване на закона за движение по пътищата и в пренебрежителното отношение към законите на физиката. Всеки който се мисли за вездесъщ о богоравен, накрая завършва на масата на патолога или в шокова зала на Пирогов. До шофьорите - Спрете да си мислите че сте Михаел Шумахер на пътя (той е в кома). Спрете да мислите че физика е само това как изглеждате в огледалото. А полицията е най долното и некадърно племе в тази държава на хранилка от нашите данъци, но не са само те виновни - всички ние имаме своята вина за положението.

Е, а чие задължение е да налага спазването на ЗДП на тия, дето си мислят, че са Михаел Шумахер и че въпросният закон е пожелателен и само за балъци? Те самите ченгесари демонстративно го нарушават.

никой вътре не пие щото е шофьор - 1000 пияни хванати

И когато им кажеш , че са чобани и каруцари се обиждат !!!

Не може за 30 години да изкараш хората от селата и да станат граждани. Някои могат, но не всички!

Прпоагандата побърза да покаже некадърниците как се дънят като "бомбета" Всичкуте катастрофи са 100% неумение да се шофира. Особено катастрофите в дъжд на "жълите павета". Никакво предимство не се дава, минава се на червено изпреварват се колони автомобили, които чакат разрешителен режим за преминаване- пълна негодност за щифиране! Това са хора, които не просто изпускат владението на автомобила, в задкормилните устройства няма причинно- следствено мислене Разгледани поотделно тези катастрофи съвсем точно се описват с безогледност безсрамие, негодност да се превдижда въпреки задължението да се предвидят последиците и познаване на задълженията , постановени със ЗДвП. Това, разбира се трябва да е в противотежест на онзи, който си кара торпилата и я пили за ужас на послушната обществена кайма, която е 100% участник в тъпите катастрофи! Те са изумително тъпи, защото в града се кара стриктно по правилник. Всички знаят, че местата за бързо каране са няколко и няма възможност всеки път да се кара по тях, а в града такива няма. Явно каймата и това не може да го загрее.

Прав си, ФБ е американска фирма... :)

Орлов мост на края е култов. Просто идиотизъм.

ВИДНО Е,ЧЕ КУЦА КОНТРОЛА ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦИЯТА!!!

Стари клипове от преди години, които ги има в нета, а каква новина е това?

stankow

Чак пък "зрелищни". До една бяха "тенекиени".

Аре пуснете катастрофа без бакшиши бе!

Хаха последния с ляв завой на орлов мост. Този е голям оптимист. Какво въображение само.

Ами ела да ми го измиеш ....

Щот не е зрелищна, ами е резилно показателна за манталитета на милиционерите.

Това не са зрелищни катастрофи , това е нагледен пример за ежедневната идиотщина в София.Ако всички си спазваха правилата , това нямаше да става.За мен контролът липсва , ако те глобят 2-3 пъти с по 500 лв. например за уж дребните нарушения , няма толкова смело да минават на червено и да изпреварват неправилно или да карат по трамвайните линии.

Ма там си има ляв завой...

Няма, няма. Там точно е само НАПРАВО.

няма по некадърни шофьори в европа

Дирници, защо не си хоствате сами видеото а го слагате във фейсбук?

На първо място е самоконтрола, за такива които нямат такъв са органите, които са когато им трябват бройки такива. Тъй че, ако някой е решил да се трепе, моля да го прави сам. На Витоша дерета бол.

...каза Ганьо Умното и се усмихна ехидно! Усмихваше се, защото е тъп на слонски задник и няма представа, че съгласно правилника за движение по пътищата, за четивността на регистрационния номер отговорност нови водача на МПС. Та кой рече, да дойде да ти го умие, а умнико?

"Зрелищни" катастрофи??

Къцни едни гугъл мапс... да видиш няма ли...