17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Зрелищни" катастрофи??

Дирници, защо не си хоствате сами видеото а го слагате във фейсбук?

няма по некадърни шофьори в европа

Това не са зрелищни катастрофи , това е нагледен пример за ежедневната идиотщина в София.Ако всички си спазваха правилата , това нямаше да става.За мен контролът липсва , ако те глобят 2-3 пъти с по 500 лв. например за уж дребните нарушения , няма толкова смело да минават на червено и да изпреварват неправилно или да карат по трамвайните линии.

Хаха последния с ляв завой на орлов мост. Този е голям оптимист. Какво въображение само.

Ма там си има ляв завой...

Няма, няма. Там точно е само НАПРАВО.

Къцни едни гугъл мапс... да видиш няма ли...

Аре пуснете катастрофа без бакшиши бе!

stankow

Чак пък "зрелищни". До една бяха "тенекиени".

Стари клипове от преди години, които ги има в нета, а каква новина е това?

ВИДНО Е,ЧЕ КУЦА КОНТРОЛА ОТ СТРАНА НА ПОЛИЦИЯТА!!!

Орлов мост на края е култов. Просто идиотизъм.

Прпоагандата побърза да покаже некадърниците как се дънят като "бомбета" Всичкуте катастрофи са 100% неумение да се шофира. Особено катастрофите в дъжд на "жълите павета". Никакво предимство не се дава, минава се на червено изпреварват се колони автомобили, които чакат разрешителен режим за преминаване- пълна негодност за щифиране! Това са хора, които не просто изпускат владението на автомобила, в задкормилните устройства няма причинно- следствено мислене Разгледани поотделно тези катастрофи съвсем точно се описват с безогледност безсрамие, негодност да се превдижда въпреки задължението да се предвидят последиците и познаване на задълженията , постановени със ЗДвП. Това, разбира се трябва да е в противотежест на онзи, който си кара торпилата и я пили за ужас на послушната обществена кайма, която е 100% участник в тъпите катастрофи! Те са изумително тъпи, защото в града се кара стриктно по правилник. Всички знаят, че местата за бързо каране са няколко и няма възможност всеки път да се кара по тях, а в града такива няма. Явно каймата и това не може да го загрее.

Не може за 30 години да изкараш хората от селата и да станат граждани. Някои могат, но не всички!

И когато им кажеш , че са чобани и каруцари се обиждат !!!

никой вътре не пие щото е шофьор - 1000 пияни хванати

Автомобилно оскотяване!

Че тия зрелищни катастрофи са паметник на собствените ви некомпетентност, неспазване на служебните задължения и корупция бе, ченгенца смотани! Пуснете и филмче за най-креативно задаване на въпроса "кво ше праиме ся, ше пишеме ли", че да е пълна картинката!

Не защитавам "милиционерчетата", но голяма част от тези катастрофи са заради некадърността, некомпетентността и абсолютното непознаване и погазване на закона за движение по пътищата и в пренебрежителното отношение към законите на физиката. Всеки който се мисли за вездесъщ о богоравен, накрая завършва на масата на патолога или в шокова зала на Пирогов. До шофьорите - Спрете да си мислите че сте Михаел Шумахер на пътя (той е в кома). Спрете да мислите че физика е само това как изглеждате в огледалото. А полицията е най долното и некадърно племе в тази държава на хранилка от нашите данъци, но не са само те виновни - всички ние имаме своята вина за положението.

Е, а чие задължение е да налага спазването на ЗДП на тия, дето си мислят, че са Михаел Шумахер и че въпросният закон е пожелателен и само за балъци? Те самите ченгесари демонстративно го нарушават.

А полицейската ладата Нива във владайската река на Сливница и Раковска що не е във видеото? Това си беше една от най-зрелещните катастрофи.

Щот не е зрелищна, ами е резилно показателна за манталитета на милиционерите.

И от какъв зор го качвате във Фейсбук?

Сигурно защото е масова платформа и е по-възможно да се види тоя клип от повече хора, отколкото ако го качат само на сайта на МВР ?

Съгласен съм, но нещата могат да се правят паралелно в няколко платформи. Все пак СДВР е държавна структура. Пък и някои хора не ползват ФБ.

Прав си, ФБ е американска фирма... :)

Ежедневно в столицата правят впечатление десетки автомобили с толкова мръсни номера, че на практика е невъзможно да се разбере какво стои под всичката тази мръсотия. От седмици не е валяло следователно не са мръсни от ден или два. Защо КАТ вече не глобява за това?

първо блондитата с джиповете ще бъдат глобени заради липса на акъл

КАТ не глобява, КАТ взима пари.

Ами ела да ми го измиеш ....

...каза Ганьо Умното и се усмихна ехидно! Усмихваше се, защото е тъп на слонски задник и няма представа, че съгласно правилника за движение по пътищата, за четивността на регистрационния номер отговорност нови водача на МПС. Та кой рече, да дойде да ти го умие, а умнико?

кога ще извади на показ катастрифите причинени от катаджии,и кога по полицейските коли ще има лепенки за платени данъци за мпс,за платени застраховки и винетки