КАТ и НСО спорят край мерцедеса, който вози Десислава Радева (видео)

Съпругата на президента отрече да е била в колата, случаят се проверява

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тва герберите сте големи балъци!!!Баш вашия крадлив герб ви готви данъчна тесла!!!Вий се хващате за бълнуванията на един брадат наркоман!!! гледайте клипа му ако щете и хиляда пъти и пак няма да видите ни Радева,ни Радев,ни радевчета!!! Абе вашия герб ви джуластри даже без вазелин,ма то явно мазохизма ви е в кръвта!!!Радвайте се да са ви здрави Мунда данъчната тесла,Боко умното и най-вече Цецо ухото преквалифицирал се на Цецо лайняната уста!!!

Измества се въпроса, не е важно кой е бил в колата. Важно е има ли нарушение от НСО и ако да, защо не е съставен акт. Защо служителка на НСО си мисли, че е над закона и се разправя като проста пача с длъжностно лице. Хората, които се возят в такива коли не могат да им дават наставления как да карат и съответно не са виновни, че някой си въобразява разни работи. Втория човек си се държи съжсем нормално само патицата пърха като луда.

Айде пак, старата песен на нов глас! Миналият път беше бащата на президента, сега е съпругата му. Има записи от камери, всичко ще се види, кой, какво, кога и как. Доколкото видях на клипа, излъчен по телевиията колата си беше спряла правилно в правилната посока...

Браво на коментатора!! :!))))

Голяма помия,изпростели,озлобени и малоумни хора,само на такива може да им се стори интересна "новината",а дираджиите в стремежа си да се харесат на Бочко са жалки много ниска топка,не си заслужава човек да ги коментира и да си губи времето с тях..

А когато близки на президента и БСП правят нарушения трябва да си мълчим ли и да ги прикриваме,както направиха с бащата на президента в Хасково е?!Защо това е низост?Защо тези хора никога не си признават грешките?

В момента гледам репортаж по една от телевизиите на тази тема. Явно това е много важна новина, независимо че никой не казва дали е вярна, с изключение на субекта с дрипавите гащи. А това е лесно да се провери. Този магазин, като ме гледам витрината с изложените скъпи рокли, няма как да няма камери. Прави се преглед на записа и се вижда била ли е Радева там в указаното време или не. Толкова лесно да се направи, че да се чуди човек, защо от телевизиите, които въртят клипчето не са се сетили да го направят. Може би не са чували журналистическата аксиома, че всяка новина се проверява от поне два източника, преди публикуването и. Иначе е клюка. И 111 място в света по критерий "свобода на словото", непосредствено след Зимбабве и малко пред Горна Волта.

"журналисти" ,не,това са помияри !

Цялата тази работа, дето КАТ се дуят на НСО ми се струва доста филмирана. Само преди броени дни същият този КАТ спря линейка на включени светлини, да чака да минат от същото това НСО. Сега много хард го дават. Малко ми прилича на вица, дето заекът се изрепчил на вълка, защото наблизо бил братовчед му -лъва.

Вие скоро ще надминете Блиц р Пик

Погледнах в гугъл кой е Богдан Асенов и представете си какво установих: това е бившият на Азис. Съжалявам, но не мога да му вярвам безрезервно. На видеото не виждам Радева. А и да е била там, тя само се вози, не кара автомобила.

Ина, какво ще рече "само се вози" ? Дали не е тя човека, дето казва на шофьора къде да кара и къде да спре, м? И н е си видяла Деса на видеото. Мога да ти кажа че много работи не виждаш, защото си сложила кармазъ очила...

Престъпление няма. Марш в контейнера за боклук!

Ако наистина тоя е бивш на Азис, интригата е толкова долнопробна, че ефектът за авторите й, е катастрофа. Интрига, типична за ГЕРБ

Това лекенце дето ''не заснело 'нарушението'' ама заснело как се раправят до колата веднага се появи по всички медии да си продължи с глупостите, защото се вижда че колата не е в насрещното както твърди. Освен това твърди завалията дето обаче пак ''не е заснел'' че Радева влезнала в магаина а рокли.. Чудят се как разни помиари да правят от сламката талпа ама май нямат интелекта да го направят и това като хората..

Излиза, че НСО е не само за охрана, но жената на президента да бъде охранявана докато тя се разхожда с техен автомобил из София. Десислава Радева забравя, че тя е просто жена президента и нейните задължения са да придружава президента при неговите пътувания и да има ненатрапчиво поведение независимо къде се намира.

Помните ли Ева Соколова?

ама тъпи сте като задници това герберастите! Задължение на НСО е да охранява ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО на президента. Така е в цял свят.

Браво, страхотно изпълнение! Направо като иситнско изглежда, ще ми се прави президента на голямата работа, айде де...

Гледам, че в интернет излизат разни коментари на онзи плъх-доносник Кеворк Кеворкян. Доста злъчни писания срещу хора, които той смята за негови врагове. Та този плъх-доносник защо мълчи за тази особа от снимката...Ако беше някоя друга...ооо... той щеше да хвърля огън и жупел. Гледам, че го наградили с някаква комунистическа награда. Този човек е най-добре да издаде книга - как бях доносник, срещу кои писах и чий живот съсипах с моите писания.....

Слугинската служба НСО незабавно да се закрие, както и ненужно дублиращата изпълнителната власт президентска администрация. Освободените 200 милиона дайте на пенсионерите.

Ами аре действай ако ти стиска да се изправиш срещу над два милиона мажоритарно гласували за президента. Аре, гербераст, пробвай се - само не разчитай на фалшивите бюлетини и циганите - няма да ви помогнат.

Тоя пореден опит за компрометиране на президента е много смешен. Уж Радева била там, а никой освен автора на клипа не я видял. Не е бил в магазина, но видял как й свалят рокли, вроятно да ги мери. Всичко може да се скалъпи за постигането на търсен ефект. Но по адрес на президента не се получава.

Атаката срещу Президента продължава. МВРто е на Цецо и на Мето Илиенски

Катаджията, който е спрял мерцедеса, не е видял Радева, а един клошар бил я видял?

ГЕРБ за две години не можа да смъкне рейтинга на президента, но Десислава Радева го прави с лекота, все по-успешно и по-успешно. Като троянски кон е в президентството.

Я обясни как, че и аз да смъкна рейтинга на моя. Чудя се защо е чакала две години, та чак сега е започнала.

Не четете с разбиране - не е чакала две години, прави го постоянно от самото начало досега - все по-успешно...

щатите, няма да изтърват лесно заяка Борисов :ще ви продадем самолети, които още не са произведени, но никакви потоци, защото украйна е кръводарител на МВФ (международния грабителски финансов инструмент подчинен на ФАЩ )

PEYTSCH

Бягат като мишки да се скрият от скандали в които се забъркват...А е можела да иде дотам и с такси...Можела е да не носи рокли, а само...чорапогащник...Можело е да не е Радева, а бодигардка ...Можело да е шоферин под прикритие...

Всичката ни е наред, та ни занимават с глупости.

PEYTSCH

11000 месечно не са глупости.

Има едни сериозни компромати, които също не са глупости, но засегнатите се правят, че не се отнася за тях. А заплатата е въпрос, уреден със закон.

11000+1200 пенсия+безотчетни пари+какво ли не още...

Ми стани и ти президент

Това ли са глупости. Тогава, вадете парите и плащайте на тази институция, всички вие президентски изтривалки.

А за Омбудсмана няма кола

Длъжна е да позволи да я пазят! Помня, че един премиер настоя да няма охрана и стана голям проблем.

Какво дребнотемие... Автомобила на НСО не е в насрещното - това е очевадно!!! В тази лента се маневрира за паркиране в т.нар."Синя зона", най-често спиращите там са точно полицаи и охранители /пазванти/. Апропо - има държавен протокол и който е предвиден за охрана иска или не иска му я лепват, а НСО по статут е над КАТ-ПП! Представя ли си някой как редови полицай в САЩ спори и се разправя с офицер от "Сикрет сървис"?! Въпросният снимащ би трябвало, да е по-внимателен и отговорен, когато отправя неверни твърдения за несъществуващи нарушения! Ха, наздраве и хуквайте към моловете, че след т.нар. "Черен петък" няма да остане стока

Преди два часа изслушах по телевизията човека, който е направил клипа. Той каза, че е започнал да снима едва след като е видял, че катаджията спори със агентката, а колата вече е била направила маневра, за да обърне в правилната посока. Човекът си заложи главата, че е видял г-жа Радева да слиза от колата и да влиза в някакъв магазин отсреща... което означава, че въпросната госпожа лъже!!! Аз съм склонен да вярвам на този човек, а не на г-жа Радева в случая...

И защо си склонен да вярваш на него? Снимал кола и твърди кой бил в нея, но него не успял да снима. Значи има приказки, но няма доказателства. За какво е цялата дандания? Някой много иска да трупа черни точки към конкретна личност. Определено си губи времето.

Трудно е да си гледаш работата в тази държава - полицаят сигурно не си е позволил без повод да оспорва спирането, паркирането.

То пък една глава:))))та даже и я заложил:)))))) Глупости и измислици защото от цялото му снимане само спора при колата е ''заснел'' а всичко друго завалията ''не успял''...Сега ако веме да излезне от друга камера лъжата му се чудя и се мая какво че я правят главата му на тоя при които я ''заложил''

Кой ли е автора на клипа (т.н. Богдан Асенов), който според статията "твърди...". На тази машина нямам звук, но ше ми е интересно да чуя какво е казал зад кадър, както и да видя каква е в момента организацията на движението по Фритьоф Нансен, зашото половината от коментарите (по злобните) са за движение срещу насрещно движение. А такова на клипа май не се вижда.

Над 400 коментара за пълни глупости :) Хайде някой да ми обясни как си седиш на 2-3 етаж и виждаш кой от коя кола слиза, пък на всичкото отгоре знаеш, че колата е на НСО. Аман от тъпанарски постановки и компромати. Не могат ли по-кадърно да го направят. Само 2 аргумента: - ако не си виждал даден човек на живо, а само на снимки или по телевизията, шанса да го познаеш гледайки го отгоре и то от разстояние- не знам какъв е - аз лично виждам една черна кола. Как снимащия се светна, че е на НСО? Живея на 1 етаж. И Тръмп да спре пред нас няма да разбера.

PEYTSCH

Какво щеше да пишеш ако от колата беше слязъл Борисов...в роклята на Радева ?

Че е видял Цачева.

Този със зелената жилетка дали има микрофон и камера, или това е само за автопатрулите? А ОХР-тата дали имат разговорно устройство? Би било интересно да се чуят записите, ама явно няма такива.

напомня ми на "Мисия Лондон".. "Ти тъп ли си!?!"

Да добавя още ,че с това си действие НСО показва ,че законите са само за народа,а за властимащите не важат.Това е само в България,в която властта е на комунистите станали милиардери с кражби и грабежи.

Десито има служебна кола... Браво! Омбусманът да се вози с влака... респект!

ПростакесаДеса пак ни се подиграва

И тази от какво е застрашена,та я возят с кола на НСО ? Те самите са заплаха ,защото са га.зи, които не знаят що е това правилаТова тумурно комунистическо образование НСО трябва да отиде в историята ,никъде по света няма такова. Колко бързо ,човек забравя произхода си.Тази жена всеки ден вреди на рейтинга на радев.

Това "тумурно комунистическо образование НСО " в САЩ се казва "Сикрет сървис". И тук както и там си има регулации кой кого и как пази. Та питането е малко без мисъл, ама нейсе.

И що не се е стигнало до съставяне на акт? Ако цивилен водач кара в насрещното и после почне да спори с полицая, какво ще му се случи и къде ще нощува? Нали уж законите важали за всички, както са казали от НСО? Ако е нямало нарушение, що го е спрял? А ако е имало, що няма акт?

Май "насрещното" не е насрещно, ако се види клипа и маркировките и другите коли в кадър

Май някой "май" не е дочел, че действието на клипа се развива, след като автомобилът е обърнал в правилната посока.

Как човек като Радев, който разби две семейства, само защото в главата му надмощие взема нагона, ще управлява България! Че този същия утре ще остави България на Турция, за да се съеши с господарите си от САЩ. Какъвто Радев, такава и Радевица – селяндури на власт.

Докато има лумпени и обикновени идиоти, ще има и такива с бронирани коли в насрещното...

То лумпени и идиоти има и в Германия, но я да се появи някой в насрещното какво ще му се случи.

По-голяма тъпотия не бях чел-дали Радева е била или не е била в колата! Това е без всякакво значение в случая! А пък този "експерт по сигурността", дето твърди, че е била в колата- сигурно е врачка, защото няма как да знае! Такива "жълтини" не отиват на дира, макар че, отдавна взе да "пожълтява"!

с хората...

безогледно парите на народа,но и нямат грам уважение към него!

счупи НАГЛОМЕРА!

Очевидно ''мероприятие''.Това,че колата е на НСО не означава,че не може да наруши правила,случва се. А това кого возят е последния въпрос за всеки нормален човек.Парцаливия рокер обаче и всички софийски отрепки не са нормални.

е супер нормална,така ли?

И сега какво, президентшата (съпругата на прецидента) се оправдава! Казва: -Добре че не аз управлявах колата! само тази реплика значи много -демек полицая си превишава правата; прави се на мъж! А ситуацията КОЛАТА НА НСО СЕ ДВИЖИ Н НАСРЕЩНОТО (с предимството на службата може би) Какъв и е проблема на ПРЕЗИДЕНТШАТА -чу колата не била по двойки, че не я е карала тя, че полицая се зяажда. Че коя си ти!? Вместо да порицаеш шофьорина че се движи в насрещното, независимо от причината! С думите си ти оправдаваш нарушението на закона и правилника! И на какво да разчита българина когато семейството на президента върви срущу правила и закони (случаая в Харманли)

Първо - махащата пръст жена никъде не излиза ОТ колата, ами идва от някъде - къде е доказателството, че е слязла от тази кола? Второ - сутринта по телевизиите това го отразяваха като футболен мач с коментарите им - НСО срещу КАТ в момента резултата е 0:0 очакваме продължение - смях! Трето - за мен този клип с коментарите е за 5 минути слава и да те дават по телевизията!

Ма много си умен, Саше! Клипа е сниман от прозорец поне на четвърти етаж! Снмащият в момента на сничките не знае кой и защо! А Женската "охранителка" наистина не става ясно дали слезе от дясната страна на колата, или си дойде от в къщи. Така че твърде преднамерено осъждаш служителя на трафик полицията. Този от НСО вероятно е от звезден небосклон на пагона, а катаджията е старшинка в най -добрият случай. Така че и на футболен мач трудно се спори с рефера!

Народът го е казал, " Пази Боже, СЛЯПО да прогледне" !

Пак двоен аршин. Във варна спряха бърза помощ с човек в много тежко състояние в продължение на 30 минути за да минел Бойко Борисов всички мълчаха и всичко се потули както с пиянските истории на Каменаров Ген. Директор на БНТ, а сега се показва ЗАЩО само за едни , а за други НЕ ?????

Във Варна шофьорът на линейката е дал знак,че може да изчака!

да не слагат камери и на бус лентите. Масово там се движат коли на "служители в системата"

ЕКСКОРТА? Това май не е техническа грешка.

Евтините журналистически курвета от дира почнаха да се излагат ...

Народът го е казал: Като се наяде въшката, се качва на чело. Всичко друго е интерпретации на тема: Какво се получава, когато попаднеш не на местото си.

Една жена винаги може да направи мъжа си за резил. От предишните първи дами никоя не беше толкова нагла да се вре навсякъде с мъжа си. Тази ако си мисли,че предизвиква възхищение в очите на плебса е на грешно мнение. Смятам, че съпругът и получава достатъчно да и купи кола. Освен това не виждам от какво я охраняват. Просто ползва скъпо платена прислуга (от народния джоб). ББ не го одобрявам, но поддържа само любовници и то от джоба си.

Не Бойко, а само тази кобила може да провали президента

МАРИОНЕТКИ НА ВЛАСТА

това чудо невиждано, няма само с тая к ранта да занимавате публиката.