Касови бележки свързвали предполагаемите хакери с ГРУ

На 10 април Моренец е пътувал от централата на ГРУ в Москва до международното летище в столицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно е, че тази и другите подобни публикации са написани от неграмотници за малоумници. Радостно е, че предвид коментарите, малоумниците в България се броят на пръсти.

Това да се родиш в Русия явно е Божие наказание и вечна отрицателна Карма. Ватенките все повече биват натъпкани в своята кочина. Сами, бедни, гладни, пияни, без приятели и подкрепа. Червените агресивни фашисти ги мрази цял свят, защото са вредни за нормалните хора като вирус на Ебола.

О, Боже, ти да не си призьор на конкурса Мистър Идиот 2018? Кой е този "свят" ако не е тайна? Вече ти писах, о, тъпо парче, кой е БРИКС и че обхваща почти 2/3 от населението на земята. Бизнеса дори на европейските държави с Русия отново се разраства. С Австрия например, увеличението на стокооборота е 40% някъде. За Северен поток 2 и ангажираните европейски компании да ти е известно? Ако светът ти се изчерпва с реднексите в Тексас и някоя друга популация зомбита в САЩ, то може и да си прав. Мали що сте тъпи ти и в частност работодателите ти. Едни и същи претоплени манджи от първата студена война. САЩ трябва да си платят вече 22 трилиона дългове. Ще видим как ще плащат заплатките на теб и котилото ви.

Какъв майтап, ватният народ сам си разследва и предава своите шпиони. Няма нищо скрито-покрито. Червените фашисти вече и на улицата не могат да излязат без да бъдат разпознати и наритани от обикновения човек.

И какво сега? Не или разбрахме, кое е ок и кое не е !? ПРАВЯТ СИ ЕКСКУРЗИИ ХОРАТА НА ДЪРЖАВНА СМЕТКА-СМЕХУРАНИ! ТРИМА ДУШИ ХАКЕРИ БОРЯТ БЕЗЖИЧНАТА ВРЪЗКА.... ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО ТЕЗИ СЦЕНИ СА СУПЕР, НО РЕАЛНО ТОВА СА ПОРЕДНИТЕ ПАРАЗИТИ НА ЗАПЛАТА!

Мурзилките се дънят елементарно.

Може ли някой да открие цитирания руски новинарски сайт "Проджект"? Благодаря.

Съвсем нормално - руските блядове нищо не ги бива да направят. Коли, телефони, телевизори, здравеопазване та и така с агентите им - нещастници.

Минджев, внимавай на площада пред Кремъл си. Не се изпускай.

И на касовата бележка от таксито е пишело "Ot centrali GRU do aeroporta", подпечатана с герба на СССР. Щото който лети в международна командировка задължително минава сутринта през работа, може би за да му сложат капсулата цианкалий в пломбата? А, не, като си продавал колата също е дал военен адрес. Така може. Явно е спял на работа под бюрото откак след развода жена му го е изгонила от къщи. И чистачката Дуся го е събудила тъкмо навреме да се обръсне на голямото огледало в женския кенеф на отдел Кадри и да не изпусне полета.

ГРУ-организирана престъпно-терористична групировка с цел убийства и мокри поръчки с пипала руската православна църква за прикритие.

Онуфрий, ще спрат ЦЕНТЧЕТАТА от САЩ. Как са я подпукали О Крайна, нищ няма да остане от нея.

Хахахаха то ГРУ като организация от двадесетина години не съществува. Ама се ползва, защото това е от десетилетия наложена марка на запад. И там като я чуят и подскачат. Което явно е целта на упражнението. Веднага си личи, че се търси истерия в северните страни. А защо? Простичко: трябва се спре Северен поток 2, а да се купува скъп американски екологично добит шистов газ, двойно по-скъп. Но за това е нужно всички държави в сектора да се изпокарат с Русия. Между другото, никчето Щерев, малко е компрометирано, ако ме разбираш какво искаш да ти кажа. То няколкото ви ника, дето въртите, някак си са станали синоним на олигофрения.

Пръднах.... Ядох оня ден английски боб, ама черния пипер беше руски...Малеее че мирише.... това е заради пипера.... КГБ знаят че ползвам много и са ми сипали миризлив черен пипер.... Аз газове от боба не може да имам... английски е.... КГБ е виновно че изпуснатите газове миришат....

нещо с главата ти не е наред.

Ако перефразираме втората част на крилатата фраза "нет человека,нет проблема...",можем да кажем "изолирайте русия от секъде-и нема да имате проблеми".Разбира се това е посоката.Как точно да стане-ми има си хора,за това получават заплати,да го измислат.Все пак-заради слабоумието на некакви си 150 милиона души,6 милиарда човека да требва да се съобразяват с тех е доооста странно...А всъшност няма нищо странно.Тези КОИТО УПРАВЛЯВАТ русия - и РАЗБИРА СЕ ТОВА НЕ СА ОБИТАТЕЛИТЕ НА КРЕМЪЛ,те са само едни кукли на конци-ИЗПОЛЗВАТ БЕДНИТЕ 150 МИЛИОНА СЛАБОУМНИЦИ ЗА ДА СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ НА 6-ТЕ МИЛИАРДА НОРМАЛНИ ХОРА.И това го прават вече има има няма 100г.Не са ли малко множко все пак 100г та нормалните хора да се прават че не разбират толкова прости неща .

Писах ти, тъп си по американски начин. Манипулациите са ти безумно глупави и елементарни, ниво 3-5 клас. Объркал си аудиторията. Ориентирай се към някой детски чат. Там лозунги и клишета само като пласираш, може да ти се вържат децата. И шефчетата ти да си ъпдейтнат файлчето с клишетата. Между другото, отворко, за БРИКС да си чувал? Там са до 2/3 от населението на земята. Те са заедно с Русия и против САЩ. Разбира се не против самия американски народ, той също е жертва. А срещу кървавата хунта, която го управлява. Където се избиват всички инакомислещи. Жертвите на полицията по официална статистика само за полугодие е към 1000 човека. Да не говорим, че до момента няма останал жив организатор на по-голям протест в САЩ. Можем само да ви стискаме палци в САЩ да започнете освободителлна борба. САЩ заслужава да бъде освододена от управляващата я хунта. За доброто на света. Като сте там, това е и ваша отговорност. А не да сте машички на хунтата.

Момче не знам как по-просто да ти го кажа-не си ми от категорията...

А що пък да не се подгонат всички руснаци по света,без значение нормални ли са ,малоумни ли са.Те ми се разхождат сред нормалните живеат сред тех и викат-ми ние немаме нищо общо с режима.Ми ако немате,ми заимайте бе,почнете да имате общо с режима.Обяснете на слабоумните си роднини в русия какво причиняват ротшилдовските марионетки в кремъл на света и в частност на техните роднини по света.И да ги убедатда се превърнат в хора а не в зомбита квито са вече 100г.Простичко е.А ако теа руснаци дето са по света почнат да се прават на умни и да се опъват-ми айде обратно в москва.Света и без тех некак ше мине.Тва е.Не е много сложно,но мисла че ше е доооста ефикасно.

Не знам дали сте забелязали ама през последните 100г от както русия е собственост на ротшилдови-нали знаете те си я купиха русията бе,платиха си метежа 1917г и толкова(той и БГ нефтохим у бургас който "антикомуниста" костов подари на русия вече е собственост на ротшилдовите-ако не знаете де),нема голем проблем по света който да не е иницииран от неа,от русия-тоест да не е иницииран от ротшилдовците.Тъпо е.Па и доооста хора измреха заради тва.Крайно време е да се сложи намордника на споменатите особи и света ше си стане нормален.

Извинен си, вярно си казал, не е за мен написаното, трябва таргета да са глупаците в България. Но не сме такива. А българския го забравяш вече или не го знаеш добре. Превеждаш ми обиди директно от английскли. Но не са български. Вече се съмнявам, че въобще си българин. Освен че си тъп, не знаеш добре българския. Май американското посолство прави маркетингово проучване, как българската публика поема поредната американска простотия, смятана за гениално европейско творение. Айде сега ще събереш мненията и ще си напишеш рипортчето. Между другото, аз нямам нищо против вашата животинска класификация. Ще знам, че съм ниво "говедо" или cow. Ако спазваме някаква йерархичност на познанията, за теб мисля е достойно и напълно заслужено нивото на Зелената еуглена. На бас, че съм познал?

Западняците стават смешни. Ходят ровят по кофите са касови бележки, само и само да скалъпят някаква история срещу Русия.

недейте взима касови бележки че току виж от джендърия ви взели за шпионин с 3 буркана новичок и 5 хакерски лаптопа

ама и там ли има томбола с касовите бележки,имаш касова бележка-шпионин си,нямаша касова бележка-агент си

Хихихи,....от касовите бележки ги "хванали"!!??? хахахаха.... при всяко ХАКВАНЕ издавали касови бележки, а ДДС-то дали са си плащали тези ХАКЕРИ???? Търкалям се от смях ,....хахахаха каква глупост е написана и за това са платени пари на писача!!!!! хахахаха

Докато на запад работят с ДОКАЗАТЕЛСТВА, на изток продължават да правят ВНУШЕНИЯ... Нищо по-нормално от всеки друг ден. Но опитай се да го обясниш на дървен философ - обречен си.

Schilo

И какво разбра от тези "доказателства"?

Руснаците бързаха да отричат , имаха готови 'отговори' на всичко и затова постоянно трябваше да дават заден и да се самоопровергават. Кога например ще видим ИСТИНСКИЯ герой на РФ Чепига, да го покажат заедно с 'дребния бизнесмен' Баширов и да натрият носовете на 'гадните англосакси'? Хм???

Не разбрах, къде са доказателствата? Ти въобще от право имаш ли представа? Тези дори в Бг съд няма как да ги осъдят с тези доказателства. Всичко отново е хайли лайкли. За пример, най-елементарното нещо е да ти подхвърлят подходящата касова бележка и техника в колата. Това е елементарна постановка. Нито един читав агент няма да се занимава да оставя следи по социалните мрежи, особено фейсбук, който е под пълен контрол на американското разузнаване. И нито една разузнавателна служба с практика стотина години няма да допусне медии да й разкрият агентите. Нямат такъв достъп и възможности. Това се отнася както за руските, така и за американските служби. А ти си обикновен платен трол, който трябва да раздухва всичко в американска посока. Жалко, изпаднало за пари човечле.

Не разбрах, къде са доказателствата? Ти въобще от право имаш ли представа? Тези дори в Бг съд няма как да ги осъдят с тези доказателства. Всичко отново е хайли лайкли. За пример, най-елементарното нещо е да ти подхвърлят подходящата касова бележка и техника в колата. Това е елементарна постановка. Нито един читав агент няма да се занимава да оставя следи по социалните мрежи, особено фейсбук, който е под пълен контрол на американското разузнаване. И нито една разузнавателна служба с практика стотина години няма да допусне медии да й разкрият агентите. Нямат такъв достъп и възможности. Това се отнася както за руските, така и за американските служби. А ти си обикновен платен трол, който трябва да раздухва всичко в американска посока. Жалко, изпаднало за пари човечле.

КГБ

Браво на руснаците, дано по-скоро освободят България и Европа, но този път цялата.

И като те 'освободят' какво? Ще ти построят социализъм (дето в РФ го няма) засипят с нефтодолари ли? Дето за техните пенсионери, лекари и учители им свидят ? Концлагер и полицейска държава виж могат да ти организират.

Е сега като сме "освободени" от американците, защо живеем в пъти по-зле като държава и като % от населението толкова зле? Защо днес официално над 70% от населението е под прага на бедността. А тогава почти всички бяха средна класа? Да ти изреждам ли бе, глупак недорасъл. Знаеш ли колко може да се запише. СССР тогава ни даваше много и ни изкупуваше продукцията, заводи и предприятия работеха на три смени. А днес американските окупатори само гледат как да ни окрадат. Само за тока да ти спомена, как ни рекетират да им го плащаме на двойна цена. И това било хубаво? А преди било по-зле? Ти психически у ред ли си?

Аз не те питах за щастливото ти минало в казармата с комините, отровените реки, опашките и режима тока. Питах те как си представяш БЪДЕЩЕТО с Расия? Това дето СССР е делил някога щедро с тебе, днес е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ на путювите айдуци - поне това успяваш ли смелиш, гениална крaтунo?

Искам да видя касовата бележка, на която пише "ГРУ-Аеропорт". Много моля дайте една снимка!

Да не говорим, че вече няма ГРУ, а пък и за какъв чеп ще пазят агенти бележка за такси, сигурно за отчет на разходите и с цел като ги хванат да могат да не ги сбъркат с някой друг.

Не искай защото ще пуснат някаква такава бележка,и после ще се чудим защо на такава касова бележка пише адреса на гру.

Касова бележка от централата на ГРУ? Откога в касовите бележки се посочва адресът на тръгване и пристигане? У нас защо не е така? Ааа, много са напреднали руснаците, направо работят неистово, за да бъдат час по-скоро хванати като шпиони!

как се става военен хакер ?

Нахлупваш фуражката до веждите и го хакваш... отзад евролибераста с вик "За Родину!"

"оплешивяващ 41-годишен мъж" плехарите в затвора!

Тия джендъри избиха рибата. Това да не ви е Холандия? Касова бележка от такси в Москва? А бе, ей вие луди ли сте. По подобен начин българските соросоиди преди години пуснаха във ФЕЙСБУК снимка на издавано преди Освобождението списание, с изказване на Ботев срещу СССР. Правописа и изписването на думите беше по сегашните стандарти, а соросоидите твърдяха, че публикацията е автентична. За американците е простено когато подготвят такива материали да грешат защото не познават историята ни, не познават световната история и едва ли знаят откога съществува СССР и в никакъв случай при подготовката на фалшивия материал не са можели да знаят за еволюцията на българския правопис, словоред, и някои сега несъществуващи в употребата български букви, НО УПОТРЕБЯВАНИ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 140 ГОДИНИ!!!! А това, че и българските соросоиди, че нашите джендъри също не знаеха беше потресаващо! И ние от такива неграмотници чакаме точна информация? Едва ли ще получим от тях някога обективност на информацията. Същото е и с тази касова бележка. Там никой не си играе с касови бележки, както може би е в Холандия... Но когато не знаят моделират лъжите по свой образ и подобие!

Около централата на ГРУ има и жилищни комплекси това не го ли знаят,езък...

Предполагаеми,вероятни това ли са доказателствата,цирк и лъжи...

Да пуснете новина че руснаците са хакнали през 1969 снимките в мохаве дето знамето се вее на лунния вятър през кратуните краварски

Посланикът на Великобритания в Нидерландия Питър Уилсън заяви, че GRU вече няма да може да действа безпристрастно. Великобритания обвинява тайното военно разузнавателно звено за нападението на нервен агент през март на бившия руски шпионин Сергей Skripal и дъщеря му Юлия в английския град Salisbury. Той каза, че действията на Русия срещу холандската OPCW са дошли, тъй като агенцията провежда независим анализ на нервния агент, използван срещу Скипли. Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова отхвърли новите обвинения в четвъртък, наричайки ги "големи фантазии". По-рано британският министър на отбраната Гавин Уилямсън направи поредица от глобални кибератаки, обвинени в Русия, като безразсъдните действия на "държава на парите", като заявиха, че Великобритания и нейните съюзници от НАТО ще разкрият такива дейности в бъдеще. "Когато Русия действа безразборно и безразсъдно, където са направили тези кибер-паради, ще ги изложим", каза Уилямсън пред репортери в Брюксел по време на разговори с американския министър на отбраната Джим Матис и техните колеги от НАТО. Неговите забележки дойдоха, след като британски и австралийски официални представители заявиха, че руското военно разузнавателно звено ГРУ е зад вълната от глобални киберпрестъпления. Националният център за киберсигурност в Британия твърди, че четири нови атаки са свързани с GRU, както и с по-ранни кибератаки. В него се цитират атаките срещу Световната антидопингова агенция, украинските транспортни системи, президентската надпревара в САЩ от 2016 г. и други като много вероятно работата на ГРУ. "Ние няма да се отпуснем назад. Всъщност ще стане ясно, че когато Русия действа, ние ще изложим това действие", каза Уилямсън. "Това не са действията на великата сила. Това са действията на държавата на парите и ние ще продължим да работим със съюзниците, за да ги изолираме, да ги накараме да разберат, че не могат да продължат да се държат по такъв начин", каза той. По-рано австралийският министър-председател Скот Морисън и външният министър Марис Пейн издадоха съвместно изявление, според което австралийските разузнавателни агенции се съгласиха, че GRU "носи отговорност за този модел на злонамерена кибернетична дейност". Те заявиха, че Австралия не е била значително повлияна, но кибернетиците причиниха икономически щети и разрушиха гражданската инфраструктура на други места. _

Тук не е място за цитати, а за мнения.

Дечица, защо като почнете работа за англосаксите, толкова рязко изтъпявате? Или само глупаци наемат за такава работа? Не е добре да се опитвате да манипулирате и лъжете сънародниците си. Ще дойде време и запонете да плащате много високи ллични цени за тези си деяния. А от парите, които ще получите, не само няма и центче да остане, но ще губите в пъти. По законите, трябва да се отговаря за стореното. Застанали сте на грешен път. За мен и изборът ви е грешен. Западната цивилизация е в своя залез. При нея няма особено стойностни неща. Та днес има само едни пари и хората за това отиват там. Други едни са заложили края на това, защото им е нужен поредния хаос. Със сигурност можете да си намерите по-почтен начин да си изкарвате прехраната. А не с интернет измами. Отделно не ви бива за тази работа, не умеете дори да манипулирате. Лъжите са американски книжен типаж, които се характеризират е една специфична американска тъпота, която хората придобиват в тази държава. Вярно, не всички.

Холандският министър на отбраната обвини руското военно разузнаване в опити за киберпрестъпления, насочени срещу международния пазач на химически оръжия и разследването на катастрофата на Малайзийските авиолинии през 2014 г. над Украйна. Холандските твърдения идват, тъй като британските официални лица обвиняват руската ГРУ за предполагаеми "безпощадни" дейности по цялото земно кълбо и за опитите си да прикрият предполагаемото му участие в отравянето на бивш шпионин и отнемането на самолет на Малайзия Авиейшън над Украйна. MH17. Русия последователно отрече участие в събитията. Холандският министър на отбраната Анк Бийлевелд заяви, че предполагаемите опити на ГРУ за хакерски оръжия за Организацията за забрана на химическото оръжие са извършени през април и са нарушени от властите. Четири руски разузнавателни служители бяха незабавно изгонени от Холандия, каза тя. Говорейки за хакерските опити на Русия в разследването на катастрофата на MH17, тя каза: "Ние разбрахме интереса на руските разузнавателни служби в това разследване и предприехме подходящи мерки".

А не намериха ли пакет презервативи с петолъчка и надпис :За употреба в еврогейски задници? И какво по точно е незаконното в цялата работа.

Руската скандална военна шпионска служба е зад вълната от масови кибератаки през последните години, като цели са от международната група за наблюдение на химическите оръжия до сондата за свалянето на самолет на Малайзийски авиолинии над Украйна, съобщиха официални лица в четвъртък.

Шпиони винаги си е имало, но напоследък некадърните се умножиха.

Ако по същия начин проследят житието на който и да е служител от което и да е посолство на САЩ по света - какви ли любопитни подробности и връзки ще излязат наяве?!

Айде малко по-сериозно бе! Касови бележки... Намерете 2-3 хокърки, които да потвърдят лично, че са ги поръчвали и са участвали в голо хоро... касови бележки... пф-ф-ффффф

Дойче зеле каза: Дрън, дрън, ярена.