Партията на СКАТ ще иска касиране на изборите

Национален фронт за спасение на България (НФСБ) ще иска касиране на изборите, тъй като от партията смятат, че резултатът им е умишлено намален.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОЛИТИЧЕСКАТА ПЛАТФОРМА МОЖЕШ ДА НАУЧИШ ОТ ПРОГРАМАТ, КОЯТО ЩЕ НАМЕРИШ , АКО ИСКАШ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕШ. ВЯРНО Е, ЧЕ ВСИЧКИ ПАТРИОТИЧНО НАСТРОЕНИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ, НО НА НИКОГО НА ЧЕЛОТО НЕ ПИШЕ КАКВО МИСЛИ, А КОГАТО СЕ ОПАРИШ КАКТО ТЕ С ВОЛЕН- БОЛЕН, ДЛЪЖЕН СИ ДА ВНИМАВАШ И ТО МНОГО, ДА СЕ ДОВЕРИШ САМО НА НАЙ-БЛИЗКИТЕ ОКОЛО ТЕБЕ. НА НАС БЪЛГАРИТЕ ПРЕДАТЕЛСТВОТО НИ Е ГОЛЯМ ГРЯХ.

ЗАЩО ТОВА Е ПАРТИЯТА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ И МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА? 1. ЗАЩОТО ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ-ТОВА СА ХОРАТА ,КОИТО СПАСИХА ГРАНИЧАРЯ ЦОНКОВ, КОЙТО ИЗПЪЛНЯВАЙКИ СЛУЖЕБНИЯ СИ ДЪЛГ - ЗАЩИТА ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ВМЕСТО ДА ПОЛУЧИ НАГРАДА ЩЕШЕ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА, ПОРАДИ ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГ ПОЛИТИЦИ И ИНСТИТУЦИИ. 2. ЗАЩОТО СПАСИХА БЪЛГ МОРЯЦИ В ГЪРЦИЯ, ДОКАТО ДЪРЖАВА СПЕШЕ И ВЪНШНО И ОСТАНАЛИТЕ, ПЛАТИХА ГАРАНЦИЯТА ИМ, НАЕХА ГРЪЦКИ АДВОКАТ, СЪС СОБСТВЕНА КОЛА ХОДИХА КОЛКО ПЪТИ ДО ГЪРЦИЯ И Т.Н. 3. ЗАЩОТО СПАСИХА ХРИСТИЯНЧЕТО ОТ КАОЛИНОВО ОТ ГАВРАТА НА МЮСЮЛМАЛЧЕТАТА, ДЕТО С БОЛНОТО СЪРЦЕ ГО КАРАХА ДА ПРАВИ ЛИЦЕВИ ОПОРИ, ЗАПЛАШВАХА ГО , ЧЕ ЩЕ ГО ОБРЕЖАТ, КАРАХА ГО ДА СИ СЪБУВА ГАЩИТЕ. ЛИЧНО Г-Н СИМЕОНОВ ГО ИЗВАДИ ОТ ОБЩЕЖИТИЕТО, ПЛАТИ МУ КВАРТИРА, ПЛАТИ МУ ОБРАЗОВАНИЕТО И ГО НАПРАВИ СТУДЕНТ ВЪВ ВАРНА 4. НАПРАВИХА ПАМЕТНИКА НА ГАРА БУНОВО В ПАМЕТ НА ЗАГИНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ПРИ АТЕНТАТА ОТ ТУРСКИТЕ ТЕРОРИСТИ, ДОКАТО БЪЛГ ПОЛИТИЦИ НИ ПЪЛНИХА ГЛАВИТЕ С 11. СЕПТЕМВРИ И ЗАГИНАЛИТЕ В АМЕРИКА, НО ЗА ЗАГИНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ЗАБРАВИХА. 5. ЗАСТАНАХА СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ПРЕДАТЕЛКА МАРТИНА БАЛЕВА И НЕЙНИЯ МИТ ЗА БАТАК 6....... 7.... 8..... 9.... 15..... И Т.Н. ТАКА, ЧЕ НЕЗАПОЗНАТИ ДРАСКАЧИ, КОГАТО ПИШЕТЕ ПОНЕ МАЛКО СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ИСТИНАТА. ЧАК СЕГА ЛИ СЕ СЕТИХТЕ ЗА СУБСИДИИТЕ. ДАЖЕ И ПАРТИИТЕ НАД 4 % НЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА. ПАРИ ЗА ПЕНСИИ НЯМА, ПАРИ ЗА БОЛНИ НЯМА, ПАРИ ЗА ПОЛИТИЦИ - МИЛИОНИ ОТ ДЖОБА НА БЕДНИТЕ. НЕ , НЕ И ПАК НЕ. КЪДЕ СТЕ ПРОТЕСТИРЕЩИ. СЛУГИНАШКИТЕ МЕДИИ И СЛУГИНАШКИТЕ СОЦИОЛОЗИ ДО ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ НЕ СПОМЕНАВАХА ПАРТИЯ НФСБ. ЩЕ МИ ОТГОВОРИТЕ ЛИ ЗАЩО КОЛИТЕ НА СКАТ СЕ ПАЛЯТ И ПОЛИЦИЯТА СПИ, ПРОКУРАТУРАТА СЪЩО, ОФИСИТЕ НА СКАТ СЕ ПАЛЯТ - ПАК СЪЩОТО, А ОСТАНАЛИТЕ МЕДИИ ДАЖЕ И ОТ КОЛЕГИАЛНОСТ НИТО ДУМА НЕ ОБЕЛВАТ. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ!

За всичко това - благодарности! Но това не е политическа платформа, а поведение на добри и силни българи. Грешката е, че националистите не се обединиха в предизборен блок. НФСБ дори работят срещу обединението. Жалко! Бяха добри журналисти, но себелюбието не ги прави избираеми политици.

stork@

Според годишните финансови отчети на "Скат" ООД печалбата им за периода 2007-2011 г. е един милион сто шейсет и девет хиляди лева. ЗА ПЕТ ГОДИНИ-1169000 ЛВ. ПЕЧАЛБА. А в резултат на тяхното участие в избори 2013 държавата всяка година ще превежда на партийната им централа един милион и шестотин хиляди лева. Дюшеш,без да си мърдат пръста. Я,сега кажете,не е ли далавера да драпаш към парламента ?

Парите са само бонус. Бедата е, че с тяхните проценти Атака можеше да направи в парламента нещо повече за българите в България.

stork@

За съжаление си прав в своето твърдение

Тази печалба многократно беше използвана за български национални каузи - как бяха платени гаранциите на моряците които бяха изоставени от Николайчо и Боце в Гърция ? И кой точно не си мърда пръста? От Скат ли, които всеки ден са "на фронта" ?

peticiq[tochka][com]/nenasubsidiite Против правото на годишна държавна субсидия за партиите под 4%

ИЗМАМАТА Е ГРАНДИОЗНА !!!!! ПРОЧЕТЕТЕ НОВИНАТА : "Забравен чувал с бюлетини открит в Пловдивския панаир" "Откритите в чувал бюлетини не са използвани и не могат да повлияят на изборния резултат", съобщи Деница Чингарова, председател на 16-та РИК !!!!!!!! ТОЗИ ЧУВАЛ Е СЛЕДВАЛО ДА ЛЕГИТИМИРА ИЗМАМНИКА, КОЙТО Е ВНЕСЪЛ ПРОТОКОЛА ОТ НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ИЗБИРНА СЕКЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Съществуването на ИЗБОРНИ СЕКЦИИ ФАНТОМИ се доказва от разликата на заявените 12000 копирни машини и ПРЕДАДЕНИТЕ на изборните секции по-малко от 10000 такива !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЗИСКВА СЕ НЕЗАБАВНА РЕВИЗИЯ НА ЧУВАЛИТЕ НАЙ ВЕЧЕ В СОФИЯ , ПЛОВДИВ И ВАРНА !!!!!!!!!!!! УБЕДЕН СЪМ, ЧЕ ЩЕ СЕ НАТЪКНИТЕ НА ЧУВАЛИ В КОИТО ИМА САМО ПРАЗНИ БЮЛЕТИНИ !!!!! КОЛКОТО ТАКИВА ЧУВАЛА ИМА, ТОЛКОВА Е БРОЯ НА СЕКЦИИТЕ ФАНТОМИ !!!!!!

ОСВЕН ОТВАРЯНЕТО НА ЧУВАЛИТЕ В РАЙОНИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ И КОНСТАТИРАНЕТО НА ТОВА КОЛКО ОТ ТЯХ СА С ТАКИВА ПРАЗНИ БЮЛЕТИНИ, ДА СЕ ВИДИ И КОИ СА СЕКЦИИТЕ ФАНТОМИ !!!!! КОЙ ИЗГОТВИ СПИСЪКА СЪС СЕКЦИИТЕ И КОЙ ВКАРА ФАНТОМИТЕ В НЕГО !!!!!!!!!!!!!!!! Къде е ЦИК , къде са РИК-те ??? Егати организираната престъпна група !!!!!!!!!!!!!!!

Ikoottva

До Атака ? Ама тя май ще е до ДПС ?

Като чуе за НФСБ, на измамника и псевдонационалист Сидеров му се разтреперват кълките ...

Ами нали си има цяла телевия вашия Другар Симеонов-там ви лъже и манипулира всеки Божи ден! Какво повече иска? И как япредоби тази телевизия като общински съветник ли?

Те можех да успеят, защото имат собствена телевизия. Тя се гледа най-вече в Бургас. Но всичко което говорят или правят е пропито от мнооооооооооого злоба. Много от идеите им ми допадат, но като чуя как се изразяват, как ги пропагандират, как плюят другите, как използват някакви хора /в нещо пострадали/ и се отказвам да бъде еднаквомислещ с тях.

Определено прекаляваха с термините и повтарянето на едно и също - чак да ти писне. И то ми писна, де - ама в изборния ден все пак реших, че са най-достойни за гласа ми. За съжаление ги "извъртяха"... Обаче ситуацията е патова и предвещава нови избори до 2-3 месеца - тогава 100% са вътре.

Извинете, по грешка цъкнах (-) Гледах Скат докато се занимаваха с журналистика. Откакто се превърнаха в политици, нещо им стана - и най-обикновената информация винаги е гарнирана с изречения, съдържащи нападки, които висят ни в клин, ни в ръкав. Все едно, срещу кого! Между тях не съзрях политическа програма и нещо повече от посочване на всеизвестните за всеки българин беди. "Да ги изметем!" - и туй, то!

А бе Миме,що не одиш да правиш това що прави вентилатора!Явно ти е нищожно мозъченцето,щом не си видяла програма на НФСБ!Явно не можеш или да четеш,или да осмисляш!Ади оди .....там супичката или нещо кожено!

Пипи, чорапчето може да ти е дълго, но "пипето" ти е късо. Само някои факти, за които в момента се сещам (неподередени по значение и хронплогия): 1. В. Симеонов спря строежа на огромна джамия в кв Меден Рудник, за която мнозинството от ГЕРБ и ВСИЧКИ останали партии в общинския съвет гласуваха "ЗА", поради което той си подаде оставката като председател на общ. съвет. 2. СКАТ спаси граничаря Цонков от осъдителна присъда. 3. Спряха НЕЗАКОННО строящата се джамия в кв. Победа (циганския квартал на Бургас), за която чиновнички от общ. съвет (ГЕРБ) бяха хванати в лъжа, че има изрядни документи. По този начин се осуети (поне засега и поне в Бургас) плана за пълзяща ислямизация на циганите в България. Близо до спряната джамия Симеонов САМ строи голяма църква, която вече е почти готова (само за това си дело заслужава поклон). 4. Разрушиха кървавата чешма, построена от ДПС в памет на турските терористи, взривили вагона с майки с деца през 1985г. 5. Инициираха местния референдум против нефтопровода Бургас-Александрополис...

... 6. В. Симеонов спаси от гръцки затвор 6-тимата НЕВИННИ български моряци, от кораба заловен в гръцки води с 3000 мастербокса контрабандни цигари ( за тази битка на В. Симеонов българското общество не разбра почти нищо, тъй като правителството на ГЕРБ наложи пълна медийно затъмнение, а Външно министерство ОТКРИТО ЛЪЖЕШЕ на двете пресконференции и създаваше пречки за по-ранното прибиране на моряците в БГ, тъй като тази пратка най-вероятно бе част от контрабанден канал на ГЕРБ). 7. Построи няколко църкви. 8. Осуети проекта на ГЕРБ за строеж на блок в кв Меден Рудник,в който ГЕРБ възнамеряваше да настани цигани от тамошното гето и историята с ямболския блок щеше да се повтори за ужас на живущите наоколо. Целта на ГЕРБ беше да открадне голяма част от парите за проекта (между другото НФСБ нееднократно настоява за разрушаване на незаконното циганско гето там) 9...... 10... 11....

наивен бе, човече?! Валери Симеонов не може да спре нищо сам, нито да се опълчи на управниците. Играта е друга.

и каква е тя, бе разбирачо?

Тука става дума какво е допринесъл В.Симеонов - не кой е наивен и каква е играта. Айде стига с тея отклонения. И като си толкова навътре - каква е играта? Да откъснат гласовете от Атака ли? Или да вземе субсидията която за него едва ли е нещо? Айде осветли ни, нас наивните...

къде се скри бе, разбирачо от ГЕРБ (Атака)?

абе тоя простак какво разбира от политика захванал се само с цигани и турци ,те циганите и турците да му е........... т маика му к,,,,,,,,,ска

Я! Пропуснала съм личното послание - пак някой се опитва да ми мери пипето по форумна реплика! Големи сте познавачи, големи сте психоаналитици и майстори на мотивационни профили. Браво! А сега - каквото е направил Валери за Бургас - добре, направил го е и никой не го отрича! Каквото направи и за себе си , докато беше шеф на ОС - и това не може да се отрече! А смисъла на поста ми беше - две националистически партии, с едни и същи идеи и с хора, които не могат да се понасят по лични причини! Печели или губи национализма от това и как личните чувства влияят на идеологията - нищо друго!

Мименце, я първо ни светни какво е направил Симеонов докато е бил шеф на ОС, че така само хвърляш догадки разни ... Сега по смисъла на поста ти - печели разбира се, ще спечели истинският национализъм, а гнойта ще бъде отстранена.

Абсолютно прав е г-н Симеонов. За всички "независими" медии самото споменаване на НФСБ беше табу. Не изключвам съвсем съзнателното отсвирване на НСФБ. Тази партия не беше гръмогласна като Куневата и разни други, а бавно и методично с идеи и каузи печелеше привърженици сред най- ощетените слоеве от населението.

НФСБ имат ли патриотична идея или само искат 5-6 депутатски места?! Какво може да постигнат с тях?! Е, ако целта е, Атака да се държи по-далече от властта, постигат го и без да влизат в парламента. Очевидно и Симеонов не е съгласен с плана на Сидеров, но се брои националист, колкото за да отнеме по-големите възможности за Атака.

Драги АБЕ, Ако беше гледал телевизия Скат, щеше да си наясно с идеите и целите на НФСБ. Все още можеш да наваксаш пропуснатото :).

гледах ги, но ми писнаха. Така и не казаха, защо се вземат за по-българи и по-патриоти от останалите националистични партии, при положение, че основните приоритети са едни и същи.

Стига простотии по форума. Не разбирате ли, че комунистите стоят зад всякаква манипулация, те със зъби и нокти искат да имат пак властта. Не съм адвокат на никоя партия, защото съм за България като моя Родина. Но, тези простотии, как бюлетини в огромен брой ще влязат в чувалите, са смешни и тъпи комунистически намеци. И за съжаление, виждам, че някои се хващат на червената въдичка. Който знае механизма на гласоподаването, веднага ще му се изясни, че няма как такава далавера с хиляди бюлетини да стане, има два печата, има комисия от над 10 човека, има наблюдаващи - е, стига вече, БКП съвсем ви промива мозъците. По-добре да се обединим за Партията на България, която и да е тя - но да тръгнем напред заедно и с чисти мисли и намерения да служим на Родината.

Анджък, де! Партията на България се казва ГЕРБ!

Да ти припомня, че до неотдавна у нас имаше една Партия, с главно П, и ти, ако си бил тогава на години да мислиш, може би си усетил "грижата" на Партията... Няма ли вече да се отървем от тази червена проказа!

специализирани медици, заведения и лекарства. Лекувай си параноята и не прекалявай с алкохола и дрогата!

Съгласен съм за простотиите на Бареков и на комунягите за 350 хил. бюлетина. Има обаче технология за приложението им: 1. Ако всички членове на комисията, заедно с присъстващите на броенето застъпници са от една партия (например БСП - имат опит), тогава могат да направят за половин час нова урна с чистите бюлетини и нови протоколи (ако не са го направили предварително); 2. Ако съществуват регистрирани комисии (СИК) само на книга, тогава до 1.3 милиона фантома могат да се разпределят междуу тях. И излишните бюлетини са най-нужни.....заедно с излишни печати и излишни членове на комисии. Какво да се прави комунизъм+демокрация = едно рядко л...о :)

Смятам, че ако е имало манипулации, то те са били не в полза на ГЕРБ или на друга партия(коя ли?), а за да се формира патовата ситуация. и интересно кому е изгодно? Хаос, глад, безредици :)

Абсолютно прав е г-н Симеонов. За всички "независими" медии самото споменаване на НФСБ беше табу. Не изключвам съвсем съзнателното отсвирване на НСФБ. Тази партия не беше гръмогласна като Куневата и разни други, а бавно и методично с идеи и каузи печелеше привърженици сред най- ощетените слоеве от населението.

проверка и размисъл, но само за интелигентната част на този форум: има ли, от кога и какви са интересите на Валери Симеонов и групировка в енергетиката, ВЕИ и фотоволтаиците.

Нещо не те разбрах,за коя групировка говориш!Не те зная колко си интелигентен,но доста НЕ интелигентно се изразяваш пишейки!Наистина ме хвърляш в доста размисли!

по-горе, не се напъвайте.

да размишляват хората при липса на съответната информация? Явно искаш да кажеш нещо интелигентно. Давай:)

не се напъвай!

Абе то и ти с твоето свръхнапъване един смислен въпрос не можа да изплюеш. Но ако се напънеш още малко може да замирише...

Чувал с ("неправилни" бюлетини е открит в района на Пловдивския панаир! Това е безспорно доказателство, че "въпросната печатница" е произвела повече от 350 000 възможности (а колко повече, за сега и Прокуратурата не казва) за нарушаване на ИЗБИРАТЕЛНИЯ КОДЕКС!

Тра ла ла! Кеф!

Боко Кенефа звучи актуално. Онзи чех с инстлацията в Брюксел излезе мноогоо прав.

Кой го знае Боко в БРЮКСЕЛ? Там знаят ПЕС-а и Пикаещото момченце, което нещо е недоволно в последно време!

Ти да не си политически обозревател на Москва?

Тоя Иво се изказва няколко пъти. Явно е от партията на капотите. Единствено НФСБ не се е изцапал. Обявената им политика е тотално праволинейна.Не са удобни.Единствено върху тях се изършват покушения през ден.

Тук чувалче, там чувалче и Боко Кенефа и Цвъко Сересето спечелили мнозинство в новото НС Да припомним, че в Панаирна палата 7 предаваха протоколи и чували град Пловдив, а в Областната администрация предаваха Пловдив област. Значи това е от чувалчетата на инструктора по фалшифициране на бюлетини Иван Тотев

То.. и аз постоянно искам, ама Пена не дава!

Що не се обади по- рано, да те пиша в агитката? И друга Пена ще ти намерим- по-дашна!

Така по изявите май си от крилото на НФСБ по демографския срив??

Рубладжиите се активират!

Явно,пак им пуснаха гювеч!...

да си вържат нещо тежко и евтино на празните кратуни и да рипнат в дълбокото!

Много е дразнещо да се спънеш на прага.. Хахаха капути наричащи се националисти!

А бе скъсан презерватив,тебе те е страх дори един свесен ник да си сложиш,а говориш за хората!Разбира се,че са националисти!При това активно се борят за България и за запазването на нейните нрави и традиции!

Абе полуидиот,ти можеш ли да четеш?Първата му работа на дебила Сименов,беше да си закупи имот за офиса на телевизията.ОБЩИНСКИ имот!Имаше фирма която предлагаше повече пари.Но Валерко беше председател на Общински съвет.Разбираш ли,тъпак с тъпак,за какъв мошеник става въпрос?

Националисти,бе? Чисти интернационал-фашизирани комунисти!

Ти не си само глупак,ти си и за лудница!

и психопат, олигофрен е, с тежък умствен дефицит. На такива дебили разчитат нарочилите се националисти.

топ малоумник на форума.

Сигурно е прав човека. Проверих в ЦИК скенирания протокол от моята секция и се оказа, че моя глас не е отчетен. За партията за която съм гласувала има 0 (нула) гласове.

Така е, защото не си здраскала с "Х", а с "0". На морски шах го обърнахте...

И не само в твоята секция са направени манипулации!В нашата секция м Младост,12 гласа от гласувалите за НФСБ бяха записани,като гласове за Демократическата партия,а за НФСБ-0 гласа!Това може да се провери и докаже!

За коя секция в Младост, дай точни данни и ако можеш да го докажеш. Нали разбираш, че 12 гласа е много нещо!

Турили са ти я при невалидните!..... Ама ти продължавай да ровиш...

Факта ,че НФСБ отвя като бръмбар сламка партии като тези на Кунева,Янето ,вмро ,Костов ,разните СДС та ,говори ,че не е случайна партия и много хора гласуват за нея и следят политиката и по тв СКАТ, със сигурност я ощетиха на тези избори ,но на следващите които ще са скоро ще вземе още по-голям процент.

На колко от Комлука пуснахте безплатна кабеларка?

Подкрепям те

Цялата компетенция на България се е събрала тук ! Щастлив съм ,че националната сигурност е в здрави ръце , 124 човека тук са такива експерти и разузнавачи . Знаят всяка една тайна за всеки , свалям шапка пред тях ! Благодаря ,че ме информирате всеки ден ! Кой какъв е и с кого се движи и кой от кой е финансиран ! Евала

124 коментара не са 124 души, Иво:)

Та кой каза че си ти,че не разбрах?

Твоята иронизираща сянка ;)

Успех,патриоти!Това е единствената партия,която е срещу статуквото и не се изкуши да купува гласове и разни други манипулации.За сметка на това получи пълно медийно затъмнение,като че ли не съществува.Въпреки всичко много хора глсуваха за тях.За съжаление,според мен,бяха прецакани с някаква машинация.

Друже, трябваше да се коалирате на изборите с Атака. А щом не успяхте, или не сте искали , да го направите, значи няма защо да плачете. Заедно с Атака щяхте да вземете гласове, които щяха да изненадат всички шамани и политпросветници. Но вие не успяхте да се възползвате от недоволството на хората. Сърдете се на себе си. )Същото се отнася и за Волен С.)

Точно така! И щяха да командват парада и да изненадат "европейците":) И как никой не мисли, че избори до дупка ще лапнат много пари.....

Истината , макар и от женски род, не се харесва. Защо ли?! Един от отговорите е, че отнема илюзиите, а другият - че изобличава лицемерите!... Дерзайте!

Първо: Нямах намерение да пиша, но тъй като се възползвате най-некоректно от форумното ми име, налага се да се намеся - не е толкова трудно да си намерите някакво прозвище - опитайте. Второ: След като тази телевизия изхвърли Волен Сидеров заради глупавите му изцепки и се разграничи от него, едва ли ще прави такива бакалски сметки и ще се коалира отново с Атака, само заради идеята на всяка цена да е в парламента. Доколкото се вижда и от космоса, хората от НФСБ имат малко по различни разбирания от досегашните партии, иначе нямаше толкова упорито цялата политическа клика да ги игнорира и да се прави, че не съществуват. Не сте дорасли явно да им бъдете на нивото, та да им давате акъл. Бъдете здрави!

Едно истинско и реално мнение,на човек,който е в час с настоящето!Това е истината за Скат и за НФСБ,но не всеки може да я проумее!Пък и то не става само с ядене....

от надраслите всички? Е, видяхме оценката. Правилно народът не ви се довери.

В Пловдив са намерени в източния край на палата 7 на пловдивския панаир един чувал бюлетини. Да не са липсващите за тази партия!

Тези дето говориш са за герговите симпатизанти,а бюлетините на НФСБ ги обявяваха за недействителни,защото за срам и позор на целия Пловдив,най великия град се посрами с гласове за Герб!Гаква простотия има и у някои хора,които се наричат пловдивчани!Срам и позор!

последното изречение да се чете "Може и да е с добри намерения, а може и да е нарочно." СКАТ го гледам и ще опитам да синтезирам мирогледа им с две думи "назад към миналото". Аргументите и тезите им повече подхождат на миналия век. НФСБ си имат програма link в която има доста разумни предложения, но ни посрещат и следните идеи: ИКОНОМИКА СРЕЩУ БЕЗРАБОТИЦАТА държавни субсидии и фондове за някои сектори (привилегии) държавна намеса в други сектори и дейности (минимална рента, спиране на приватизации и концесии и т.н.) популистки прилагателни като "антинароден", "американски" (в негативен контекст) и т.н. Тези идеи са основен лайтмотив и в другите секции БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ премахване на плоския данък където всеки да плаща пропорционално на дохода си споменават "държавни банки" (в момента има само една), които искат да бъдат толерирани за сметка на останалите премахване на плоското ДДС (вместо намаляването на ставката) СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ "доказало ефективността си лечение - хомеопатия" НАУКА, ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА "изучаване на дисциплината Патриотизъм" Има ли смисъл да продължавам? Популизъм и патриотарство, гали ушите на част от хората. Кой ще изработи парите за финансиране на добрите пожелания не е ясно, само че "държавата си е наша и като се напъха навсякъде ще ни спаси от мизерията".

А бе капути спрете да харчите народните пари за глупости какви са тези субсидии победил загубил все лопкаш парета! На другите избори знаете ли още колко партии ще има за да вземат парички! Какви са тези смешни закони

Борете се докрай за законност! Не позволявайте да ви елиминират с подмолни действия! Иначе, ако се предадете и не направите протестни юридически актове, ще се откажем от вас, защото ви вярваме заради борбеността!

Вие доктор ли сте д-р или др. ..другар??

Ами,ако той не е доктор и не може да ти помогне човекът,то поне се напъни и проумей какво ти е написал,а ако не ти позволяват умствените възможности и си по тежък клиничен случай,има една клиника на 4ти километър!Там терапията е безплатна!

Не се отчайвате, скоро ще има нови избори и ще влезнете в НС.

И аз искам НФСБ да влезе в парламента, ама да влезНе - НЕ!

Там има достатъчно комуняги и герберасти - за какво са ни още?

Подкрепяме достойните патриоти от НФСБ !

Хааааахахахаха :)))))))

Пррръъъццццццццццццццц!

Дежурните ченгели от СКАТ наскачаха. Създателите на най-продажната и антибългарска болшевишка партия Атака, решиха да си правят партийки, с руски пари, когато им хрумне.

е комунист? Пръкват се като бълхи егати

да е комунист, но не е - той е седераст. Един от основателите на СДС, Бургас. А както знаем антикомунизмът е тежка психопатийна диагноза. Това започна да осъзнава интелигентната част от нашия народ - затова би шута на разните реститути, реваншисти, вманиачени седерасто-костовисти, българофоби и слуги на всякакви корпоративни интереси. Същата съдба застига герберастията. Антикомунисти са само тези, които не искат социална държава, мир, сигурност и прогрес, защитават интересите на богаташите, на САЩ, Израел, на международните престъпници и терористи. Всички те са антикомунисти, подкрепят войните, бомбардировките убийствата на невинни хора, служат си с лъжи в името на ограбването, завладяването, поробването и унищожаването на цели държави. Всеки ден виждаме престъпленията им по цялата планета. В случая с НФСБ е налице завоалиран антикомунизъм, прикрит зад демагогия, за да бъде излъгана и привлечена най-простоватата и възрастна част от населението със социални и патриотични обещания. Който е наблюдавал СКАТ във времето и е политически грамотен, знае добре, че са поредните мошеници. Не успяха да се докопат до парламента, което е добре за България.

А бе доста си се потрудил да плюеш,ама майче не ти се отдава много!И две педи да напишеш,пак няма да ме убедиш,че е добре това,че НФСБ не е в парламента!От хейтъри,като тебе ми побеля патката!

Никоя от нац. медии не броеше НФСБ в сметките и програмите си. Нещо повече, малко преди изборите един зрител на Милен Цветков в неговият час го попита защо изобщо не споменава НФСБ и защо, кани само омръзнали чак до втръсване партии. Милен Цветков тенденциозно попита зрителя "коя и каква е тази партия" За всички сега е ясно каква и коя партия е НФСБ. Същото беше и с президентските избори 2011 г, когато двоиката на НФСБ изпревари лансираните от НОВА ТВ и другите като Бтв и канал-1 представители на СДС, НДСВ ДСБ и мн. други уж популярни партии. Така, че Валери Симеонов е напълно прав за извършената манипулация. Всички си спомняме, че Кунева, прдставители на ГЕРБ, БСП, да не говориме за Б. Борисов, който до последно не пропусна да се самопопуляризира и хвали къде и как свари.

гласуваш за волен получаваш ЕРДОГАН

Фарс баце, кво искаш? В БГ сме :(

Аа, не така - като не са си събрали достатъчно гласове, да си мълчат сега. Да си вземат субсидията и до следващите избори да я изхарчат по такъв начин, че да убедят и останалите българи да гласуват за тях. Ако искат да си купят още една телевизия или да показват голи жени между агитациите.

Ами да каже тогава за запалените коли на СКАТ - застрахователна измама. Ама явно има истина и истина...

Не съм гласувал за тази партия , но често "хвърлях око" на Скат и мога да кажа , че тези хора наистина заслужават голямо уважение. Проведоха една нормална кампания . Дали не са единствените? Обикаляха в продължение на месеци малките градове и селца . Срещаха се с хората , говореха с тях , изслушваха ги , създаваха организации по места . Така се прави , така се печели доверие .

С чужди пари- на Лукойл и Овъргаз, този кротък тарикат създаде проруската партия "Атака"- сбирщина от случайни и необразовани хора...Вервайте си още, освен ако не сте руски подлоги

Не знам къде живееш,но как си обясняваш резултата им в Бургас?Понеже съм бургазлия,ще ти кажа.Тези са просто поредните тарикати,които се опитват да се възползват от народната простотия.Всички в Бургас им знаят далаверите,затова и получават 9%,въпреки денонощното бълване на лъжи и манипулации.Кметът буквално ги смачка на местните избори,ще го направи пак.

А бе карабаиски тарикат,а може би си някъде от сикията,не говори простотии от името на нормалните бургазлии!И какво ги е смачкал Николов бе глупако,този в най скоро време ще го набутат в една сграда,дето се намира на път дза Комлука в дясно!А за такива като тебе,има здравни заведения и лудници!Възползувай се ,докато е безплатно!Тази терапия е без парици!

Следил съм, доколкото ми позволяваше времето, програмите на СКАТ и АЛФА. В общи линии програмите им са еднакви с изключение на отношението към АЕЦ Белене. НФСБ е за ВЕИ, а Атака - за Белене. Трудна дилема ! Не говоря за антагонизма между тях. Но по едно време като че ли Сидеров предложи обединение на всички патриотични формации (Атака, ВМРО, НФСБ), което за съжаление не се случи.Сидеров обаче трябва да даде заслуженото на ТВ СКАТ, защото ако нямаше трибуна още от 2006 гг., сега Атака едва ли щеше да е в парламента.

Нямам нищо против НФСБ да влезе в парламента; според мен са по-последователни от Сидеров, а и Симеонов разбира от мениджмънт, а не е само идеолог като Сидеров; това, което не разбирам е за какво "затъмнение" говорят, нали те са СКАТ? И другото е, че за добро или за лошо Сидеров е харизматичен лидер, а те нямат такъв. Но не са лоши хора, де, ОК са.

Браво на партията,надмина и Кунева и Костов!!Покрай последните 2 много шумяха а НФСБ спечели повече от тях и бе на границата 4%!!

Не,не са на границата на 4% , реалните гласове са много повече,но манипулацията беше огромна и съпротивата се провеждаше много стръвно!

Моряците бяха вътре с двата крака в тази далавера.

Пишеш пълни глупости,те не са имали и нямаше да имат абсолютно никакви облаги!Те са просто едни оператори на транспортна машина,както би било равностоен превоз с влак,рейс и т.н.!Те не са длъжни и не знаят какво се превозва от работодателя!

Позволи ми да разбирам малко повече от теб. Оператор на транспортна машина си ти, като караш на дядо си каруцата. Моряците са били много наясно, а за ди си наясно и да си мълчиш, нали знаеш, че трябва и да си подплатен добре.

Техните деца поне не са в чужбина и не карат бентлита, крадени от народа.

Някои хора тук се изказват много неподготвени без да знаят нищо за НФСБ. Това е партия, която заслужава място в парламента !!! Единствените, които спечелиха повече гласове, защото доказаха, че защитават интересите на хората. Димитър Николов бил направил много за Бургас .... с какви пари ??? А колко негови далавери показа ТВ СКАТ ??? Какво ще кажете за строежа на подземения паркинг в центъра, даден на хора приближени на кмета, който въпреки сигналите на ТВ СКАТ продължава и разрушава една от най-старите църкви и училището ??? Да рушиш църква е не само престъпление, но и грях. Трябва да има касиране на изборите !!! НФСБ има заслужено място в парламента!!!

Никакво кастриране на изборите, един Болен ни е достатъчен!

Скакво е по-лош от Станишката? Даже напротив :) Волен колкото и да се напъва, не може да надмине Станишката с неговата кофа с лай.ата.

При представянето на кандидат депутатите на първо място по райони бяха само и единствено журналисти работещи в СКАТ, което не ме изненада. Нямаше поне един известен икономист или юрист.

Явно,не си съвсем в музиката на НФСБ и нямаш достатъчно информация,защото има и юристи и икономисти!Нямаш достатъчно информация!Имаш възможност да се запознаеш,затова попрочети малко повече!

Ми нека ви крадат досегашните......... Не са удобни от СКАТ, защото могат да разкрият доста далавери. Не напразно непрекъснато има атентати срещу телевизията.

Ти заблудени човеко, наистина ли смяташ, че тези след като се омешат с другите ще бъдат същите. И ще продължат да изкарват далаверите. Ти в коя държава живееш. Не виждаш ли, че всеки вика докато се докопа до големия кокал и след това спира да говори. Както е казал турчина остави тези мухи, защото ако ги изгониш ще дойдат други по гладни от тях.

Колкото до скатаджийте-те нямат потенциал за парламента,неква мърла Неда Карска окраде ямболско,краде по програми за земеделие,дължи пари на цяла източна България,щяла депутатка да ми става.

Може и да говориш простотии,но пък никът ти е реален и истински-"ЗАБЛУДЕН ГЕРБЕРАСТ "

Тази партиика или телевизия не са националисти, а обикновени дърти неприкрити комунисти.

ОТ КАКВАО ЩЕ МЕ СПАСЯВАТЕ ,ЧЕ СИ НАПЪЛНИХТЕ ДЖОБОВЕТЕ ,ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКАРА ЗАКОН ПРОТИВ БРОКЕРИТЕ НА МАЛКИТЕ ПАРТИИ ТЕ НАТРУПАХА ПАРИ ЗАЩОТО СА БЕЗРАБОТНИ ЛИДЕРИТЕ ИМ

Господи какво писание!Каква свещена простота!И все пак,вие искахте ли да кажете нещо с поста си или хей тъй просто за спорт!

Не зная дали са дърти комунисти,но знам,че имат много добра младежка структура и все грамотни хора с образование и хъс за промени!А ТИ СИ ПРОСТО ГЛУПАК,ХЕЙТЪР!