17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тоя троител е на място ще им даде нови апартаменти вместо къщите Така само ще спечели

Сега Фандъкова да си вземе багажа и да си върви. Защо е допуснала строеж толкова близо.Защо това пространство не се остави празно за градинки и чист въздух, ами са и виновни старите коли.

tonk11

Ами защото е частна собственост! И собственика може да го прави каквото си иска стига да спази законите! Нормално е да е така!

Обаче собственикът освен права има и задължения и сега е редно да плати глоба и да лежи в затвора. В Китай даже може и да поемеш към небесният си път.

навляци са нешо страшно ! Спасението от тях вече е само едно саморазправа !

У Люлин викаш има провинциални навлеци, а? А ти не си такъв, нали? Те майка ти и баща ти са били провинциални навлеци, обаче ти не, ти си софиянец.

Сигурно и задължителните отстояния от границата между имотите не са спазени. Това от години не се спазва, всеки кОпа до чинията на оградата, а трябва да има поне 2 или 3 метра отстояние от там. Ама така е като и контрол няма.

Не "чинията", а "линията", извинете.

На 3 метра трябва да е постройката, ако е ниска, а колко ще кОпа, няма значение, стига да не подкОпа съседите.

А джанката!?

Одрусана .

Като имате повреди по имота, ще продавате за следващия блок, то не е ли ясно защо?

Всеки си строи, без да проучва терен, почва, опасности за съседи....никой не мисли за другия, само за себе си, като има пари, хвърчи и нищо не е в състояние да го спре.

като гледам снимчицата, ако е актуална, 60 % от построеното там е хем незаконно, хем некадърно построено!