Кървави атентати на парламентарните избори в Афганистан

Талибаните предупредиха гласоподавателите да бойкотират гласуването "за да защитят живота си"

Обратно в новината

Коментари - Кървави атентати на парламентарните избори в Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво могат да научат тия от краварите?

е така се прават избори. и победителите са си победители. само ако земат да се лигават кат фикуса тука............ше разстрелят депутата като куче на улицата. и даже може да го ебът, че да си плати малко от малко гьволъка.

САЩ не донесоха ли демокрация на Афганистан?

западноевропейски модел => на ислямска почва => кървава баня => пълно отрицание на западните ценности

Това е при демокрацията по американски! 17 г. минаха, откак САЩ нападнаха и превзеха Афганистан. И оттогава за афганистанците настъпи безкраен празник... :))

Шило

Я, нали там демокрацията победи и всичко е в ръцете на народа?

ТРИЯ НЕУДОБНИ ФАКТИ ЗАЩОТО СЪМ ПОЛИТИЧЕСКО ЗОМБИ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ И НАРКОЗАВИСИМ

Отдел 8 на КГБ (талибаните), прави атентати в Афганистан.......нищо ново под слънцето за действията на КГБейците. Другият им отдел 3 (ИД) в Сирия прави същото. Докато има Масква, ще ги има тия отдели на КГБ по другите държави !!!

Шило

Тц, тези са уволнените от ЦРУ.

Да ти е.а изрода смотан!!!

къде са жените? ебати ислямската средовековна сган

та нали там въдворихме ред ....

В тая държава, ако може така да се нарече, нещо не успяха да доналожат демокрацията. Важното е да има международен контингент да пази маковите полета. Да не ги изгорят талибаните, че те не обичат тези неща и си платиха за забраната, която наложиха по време на управлението си.

Браво на тези смели хора, излезли да гласуват. Не се страхуват от терора и тиранията. Развитият свят трябва да се бори с тези източни гнусотии, за да не ревете после, че имало диви мигранти.

а ти къв имигрант си бе цървул ???

Афганците са братя с прабългарите!!! Това са наши братя!!!

Това е било много отдавна и сме били там чисто териториялно. Сега са арабизирани от векове. Те иранците се водят перси, ама дали?

Неее. Там демокрацията е победила поне от 15 години. Това е невъзможно...

Толибан контролира 90% от Афганистон. Амрика контролира само "зелената зона" на Кабул. Шуравийците строяха пътища, къщи и заводи, амриканците само крадат. Шуравийците се биеха лице в лице, амриканците - с дронове, отвисоко, страхливи са като чакали.

17.10.2018 Талибаните, които знаят, че УСА ще напусне Афганистан, атакуваха официална среща между афгански ръководители и върховния УСА военен командир генерал-лейтенант Милер. Жалко, че се е отървал. The Taliban, which knows the U.S. is desperate to leave, just attacked a meeting between Afghan officials and the top U.S. military commander.

Добра новина - преместих го в другият крачол!!!

Талибаните ще отидат в Москва, ще целунат ръката на Господаря и толкоз.

Хубаво е, че спестихте новината за атентата срещу главнокомандващия войските на САЩ американски генерал Милер по времето му на среща с вътрешния министър на Кандахар генерал Абдул Разак. По време на официална среща. Едно заглавие от американсаката преса впоследствие е красноречиво: The Afghanistan War Is Over. We Lost.

След като православния християнски свят отлъчи КГБ-ейската измишльотина , наречена РПЦ , сега полковниците попове в Кремъл могат да се приобщят към талибаните !

що копираш европееца бе цървул??? ха ха ха

Е това е политиката на САЩ. Афганистан, Ирак, Либия, Египет, Сирия и т.н. и т.н. Най-висшата демокрация в действие.

Ти знаеш ли американците ако си тръгнат от Афганистан, какво ще стане с мадър Раша. Къде ще идат талибаните знаеш ли? Я се замисли малко, що Руснаците осигуряват въздушен коридор на американските самолети на път за Афганистан. Това го подписа още собственика на вили в Италия Димон Медведев. Аман от тролове клоуни.

Войната в Афганистан завърши. Ние загубихме. The Afghanistan War Is Over. We Lost. из чуждата преса без наша намеса weeklystandard

А ти любителю неграмотен знаеш ли, че преди намесата на САЩ талибаните бяха намалили добива на хероин повече от два пъти. Това не се хареса на най-големия консуматоир на хероина, т.е. САЩ, и те решиха да възстановят статуквото. А за въздушния коридор се поинтересувай колко получава всяка година Русия от САЩ.