Крадена картина попаднала на търг случайно

Картината "Катедрала" от Никола Манев, за която се твърди, че е крадена, е стояла година и три месеца в два сайта.

Обратно в новината

Коментари - Крадена картина попаднала на търг случайно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В статията си го пише - картината е била предоставена на търга от добросъвестен купувач, който я е притежавал година и половина и дори е стояла открито в Интернет сайт. Това значи, че някой който я е купил след това я е дал на търга. Най-вероятно е бил прекаран, а като е рабрал е решил да се отърве от нея, но това са догадки, а аукционната къща може да бъде упрекната, че не е проверила историята на всяка една картина. Бих казал липса на опит.

Видяхте ли накрая резултата от поредната брилянтна акция на Господин Цветанов!? Така се действа - твърдо, законово и справедливо! Вече в цялата страна цари ред, спокойствие и сигурност, престъпниците бягат в чужбина, за да не влязат в ареста!

Тц тц, какво простичко обяснение - случайно, по невнимание ! Може да се окаже, че случаен минувач я е окачил на стената без тяхното знание ! Жалки шушумиги - да не разправят, че не знаят дали е била крадена или не, всяка картина внимателно се проверява на кой е, дали е истинка и т.н. - случайно била поставена, дрън дрън ... мошенници !

АААА сега така ли се измъкваме от отговорност. Картината попаднала случайно. Но незнанието не оневинява никого уважаеми!!!

абе ако не беше педала желю и мафиота луканов, немаше да сме в тая помийна яма - нали?