Обвиняемият Семерджиев обвини ИАЛ и фармацевтите в картел

Служебният здравен министър Илко Семерджиев, който вече е разследван, обвини Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ) и фармацевтичния бранш в картел.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняемият Семерджиев обвини ИАЛ и фармацевтите в картел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сериозен ли си Семерджиев? И ти ми говориш за Картел, при положение, че ТИ създаде най-големия - Здравната каса. Беше неин "баща", че и на здравната реформа. Беше и първи директор на Здравната каса. Нагло и лицемерно парче си.

СЛЕД ЕНЕРГЕТИКАТА,"ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО",Е НАЙ ДОХОДОНОСНИЯ"БИЗНЕС"НА МАФИЯТА!!!ЯВНО СЕМЕРДЖИЕВ Е ЗАСЕГНАЛ КРУПНИ ИНТЕРЕСИ И АТАКАТА НЕ ЗАКЪСНЯ!!!

защо ще чакаш сада. щом има нещо което знаеш, даваи сега. или и ти си като всички мрасници, ако не се разговни сега, да даржиш някого на каса каишка за в бадеще и за всеки случаи

Ушите...

Няма по подходящ, ако ще минаваме към румънски модел на правораздаване. Закопчаване веднага, и след 3 дни ще пее, като канарче.

Семерджиев е напълно прав.

Абее... след аферата "Аремис софт" гледам малко скептично на Семерджиев като борец с картелите и кражбите;)

ти си платена Пипи!

Бръкна в г.вната вместо меда,май?!

Семерджиев бръкна в кацата с мед , както винаги е крал , но тоя път го ужилиха !

"Ако се стигне до Съд, ще разтърся българското общество и не само" Представям си само мировите сътресения след като светът научи, че в българското здравеопазване има корупция . Тръмп няма да издържи на новината, ще застреля жена си, семейството си, и накрая ще сложи край на живота си. Путин в шок ще предаде властта на опозицията и ще прекара дните до края на живота си в манастир. Ислямска държава ще изживеят духовен катарзис, ще приема масово християнството и с парите от петрола ще изградят в Либия най-големия православен храм света !

Наглецът му с наглец!

това общество гласува за крадци, то не се разтърсва от нищо, само олигарсите да са си добре и слугите им

Илко, Илко - искаше да бръкнеш в кацата с меда, ама не уцели и бръкна в гнездото на осите. То с наглост не винаги става!

Добре де, ясно е, че там нещо не е наред. Но не казва въпросният професор защо е искал да се назначи точно определен човек за заместник там, който както стана известно е в конфликт на интереси, ако е на този пост и професора го знае ? Защо ?

Зная, че бръкнах в гнездото на осите и реакцията не закъсня." Много са темите табу у нас. За 27 год толкова гнезда има за разрушаване...дано скоро дойде време да гледаме и слушаме как вият като линейки всички с "накърнени" интереси...

Вероятно е това което казва да е вярно, но не разбирам защо трябва да се чака да стигне до съда ? Ако има данни за престъпление в неговия ресор не е ли длъжен като лице на тази длъжност да ги оповести и сигнализира прокуратурата? А ако не стигне до съда какво? Ще си мълчи и ще крие престъпленията ? Според мен всички в администрацията на здравеопазването от определено ниво нагоре трябва да се отзоват незабавно в ареста и да почват да пишат показания .

Крадеца вика "Дръжте крадеца"......

внимание се обръща на обясненията на Семерджиев , в същото време се потулват обясненията на бившия военен министър , където "милионите " и интересите са по-значими , а има и важни "свидетели " възкачили се на власт !нар."Интереса клати феса "!

"Ако се стигне до Съд, ще разтърся българското общество и не само" ;) Брех, този ме мотивира много силно ;))

Значи да се готвят и другите общества! Ле-ле!

Ааааа, ма Семерджиев май не е разбрал, че думата "картел" у БГ е мръсна дума и не става за обществена употреба;) Който изрече тази дума тук, следва разследване от прокуратурата! Справка - горивата и Марешки!;)

Най-добрата защита е нападението.

ИАЛ действително еднолично се управлява от госпожата,тя коли,тя беси,т.е.съкращава служители,назначава послушни свои хора и е превърнала агенцията в адвокатска кантора.

Прочети правилника на ИАЛ, преди да се изказваш неподготвена!

Someone

А защо чак в съда? Казвай, каквото имаш да казваш сега!