С карта за градски транспорт паркингите на метрото ще са безплатни денем

Ще се облекчи процедурата за паркиране на инвалиди в Синя и Зелена зона в София, а местата за тях ще се увеличат в общинските паркинги. За това се договориха общинари и граждани днес, на поредното заседание на транспортната комисия в общината по темата с платеното паркиране.

Обратно в новината

Коментари - С карта за градски транспорт паркингите на метрото ще са безплатни денем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мерси. Не ви щем градския транспорт. Имаме си собствен.

Протести до отстояване на гражданските ни права и сезиране на прокуратурата за не регламентираната печалба на Паркинги и гаражи. Вече сме много и все повече ще ставаме, похвално за всички! За да ни подкрепят основни партии означава, че вече има решение в наша полза и просто е въпрос на време докато от общината го обявят. Утре основната победа ще е оттеглянето на Радко Тошев - попътен вятър капитане!

50 лв. за да спреш на метропаркинг? Провалят идеите за разтоварване на центъра с безумната си алчност и некадърност!

И за какво точно да плащам?За това ,че някойси е решил ,че и от това може да изкара пари???

Послание на анонимните до СОС и гражданите на София. -----link Хайде хора да изметем общината от плужеци!

Аз не съм против да плащам, но да има реално за какво - да ми осигурят парко място или да построят подземни паркинги, а пък ако искат и 10 лв. да я направят зоната и да паркира на който му стиска! Това за площадчето е добра идея!

Нормално е приходящите да плащат, така е по света. Собствениците на жилища заплащат само таксата за издаване на талона. Така е в белите държави. но ние живеем в милиционерска държава и правилата са други.

Предлагам площадчето при Попа да се прекръсти на "Fandak Square".

Протести е истината, те си мислят, че ще се откажем и че никой не ни подкрепя. А всъщност не пускат нищо по новините за протеста, нито по вестници, а най-малко в интернет. Пълна медиййна тишина по темата - целта е да не се говори и на хората да им писне. Е да, но този път няма да стане - много сме и ще ставаме все повече! Протести до последно, до отстояване на гражданските ни права и до сезиране на прокуратурата за нерегламентираната печалба на Паяци и скоби!

Да им го.... А кога кметицата и всички от СОС ще тръгнат на работа с градския транспорт и ще слязат от служебните коли?Хайде може да ходят и с частните си но да си плащат за паркиране на общо основание без запазени за тях места.

Това е основно, а парите са много. Трябва някой да сезира прокуратурата!

БЛАГОДАРЯ,ЧЕ МИ РАЗРЕШАВАТЕ ДА СПРА СРЕЩУ 5ОЛВ НА КРАЯ НА ГРАДА!

Докога ще позволяваме да ни стрижат безнаказано?

Протести до отстояване на гражданските ни права и сезиране на прокуратурата за не регламентираната печалба на Паркинги и гаражи.