17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяло Карлово знае с какво се занимава синчето на Станко-Гуню адвокатина от невръстно дилърче гимназистче ! В белите държави такива отнасят 5 години и двамата по домовата книга!

Оставка на главния бушон!

типично за нашата продажна полиция. Напада и бие само бели

Оф, на татя лепиларчето,когато почне след да ти изнася телевизорите след време за да купи кокаин ,върви пак при същите полицаи да пуснеш жалба за домашно насилие! Дано тогава си спомнят и на теб да ти фраснат един як токат в кухата тиква какво ла...но си възпитал !

Да бе съгласен съм ,ама ако не стане така трябва да намеря твоят баща и да му прасна една по кратуната за дето е създал такова подобие на човек като теб ......

че ако някой от улицата те спре и почне да го играе отворко боят е на косъм. Той бил полицай, аз пък съм Джеймс Бонд ... разбира се, че арести трябва да се извършват само от униформени

Децата на "величията" обикновено стават отмъщение за прегрешенията на родителите им. дори да не последва наказание от закона и страхливото общество - природата отмъщава чрез нехранимайковците им.

Дреболиите не са важни , кой какво кого що, важно глобалното. Винаги когато властта е притисната от скандали, протести, недоволство и др. се изкарва полицията да бие хората. И това не е самоинициатива на полицаите, това е по заповед отгоре, защото аз забелязах подобни действия и в други градове. Хората си мислят че като изберат политици те ще работят за тях да ама не , виждате какво става със скандала "Артексгейт", да беше само този , цялото управление на мутрата е гейт след гейт, фалшификация цлед фалшификация, калинка след калинка, братовчед след братовчед. За какво говориме.

Некадърността и манията за величие е основния проблем в полицията,по описанието на момчето настина са се държали като бандити тези "полицай"

Ти пък защо вярваш на момчето? Това пищлиме с тати адвокат, сигурно се мисли за богоизбран и че всичко му е позволено. Като му покажеш, че не е така започва с обиди, заплахи и т.н. Карлово е малък град. Знае се, чий син са пребили полицаите. За да го пребият така, представете си колко си го е просил малкото гаменче. А от коментара на краловец по-горе, ако наистина е дилър и се е опитал да продава дрога на дете на нчкой от полицаите, как няма да го пребие човек. След като тати е адвокат и не могат нищо да направят, все пак трябва да има някаква справедливост.

Ne se uchudvam ,v Karlovo sa moje bi nai-tapite chengeta v BG ,kato se ima predvid kolko sa tapi po princip chengetata tuk moje da vi stane iasno.

МВР разяснило ли е на хората как изглеждат служебните карти на полицаите?не хората с право нямат доверие на полицията която се държи просташки и не професионално...

Все полицията ви виновна. Как да се легитимира? Трудовия договор ли да си носи?

например

Ма другарю, има цивилни полицаи! Дето именно затова за цивилни - щото като видят полицай в униформа престъпниците се държат по едному, а като не виждат в униформа - по другому!

Според мен Пламенчо трябва удостоверение за раждане и то не толкова заради името му ,а заради името на неговият баща,защото тя майката се знае,ама бащата кой е :)))

НО, че повечето мили(ци)онери ПРИЛИЧАТ и се ДЪРЖАТ като крадци - е тва е АбСоЛюТНо ВЯРНО!

Съжалявам,но така ни нареждат от горе ние само изпалняваме! Колкото до униформите ,бяхме ги дали за пране затова бяхме с цивилни дрехи. А за приликата с крадците и на 5 годишният ми син му е ясно от къде едни полицаи ще приличат на крадци,защото те са спирали и баща му и той е бил свидетел на случващото се.

Не трябва да показва значка, а удостоверение. И какво пречи, ако се съмняваш, да звъннеш в местното РПУ, за да подтвърдият самоличността им?

да звъннеш? Най много да ти звъннат няколко удара по тиквата. И полицаи и бандити то всъщност голяма разлика няма те си се познават доста добре

....-Що бегаш бе ? -Ами ти що ме гониш бе? та те така....Тука има нещо неДОизказано....

Много симпатични баща и син! А в описаната ситуация нещо не е доизказано.

Младежа дали пуши марихуана или само има вид на такъв?

Айде сега... ритнали го, бутнали го.. голям проблем в национален ефир... Нищо му няма! Щом действията му се определят не от това, че те се легитимират със значки а от собствените му тъпи преценки - дали приличат на полицаи и дали според него са им истински значките... ше има лобут, тъпчо! В Америка даже щяха да го гръмнат в гръб, като бяга и се оказва съдействие на полицейските органи...

Истинска другарка.

Точно така! Няма тънга-мънга...

От един друг сайт: Момчето обаче признава, че ухапал един от цивилните полицаи, тъй като след като бил повален при задържането си, а ръката му била толкова силно извита, че той изпитал непоносима болка... ;)

Те и униформените приличат на крадци, камо ли неуниформените!

Миналата година изплатиха на полицаите огромни суми за дрехи и униформи но те ги изядоха и изпиха и ходят като клошари.