Каримански за бюджета и пенсиите: ГЕРБ, ДПС и БСП купуват гласовете ви, подаяние и подигравка

Слави Трифонов използва собствения си фейсбук профил, за да "даде думата” на финансовия експерт и депутат от ИТН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В интервюто за "Труд" Калоян Методиев каза следното: "Стефан Данаилов беше професор, дългогодишен политик и актьор, бил е министър. Между другото, най-добрите психолози, познавачи на човека и значението на думите са преподавалите във „ВИТИЗ“. В едно от последните си интервюта по Би Ти Ви нарече Радев - „катил“. От турски катил означава „престъпник, готов на всичко“. Има го в интернет, може да си го видят. Не мен, него чуйте и се замислете!". "Трябва да си сляп, за да отричаш, че Радев води перманентна, подмолна и подривна война с ръководството на социалистите с крайна цел унищожението на партията им. През 2016 г. много хора го подкрепиха, не беше само БСП, на вълната на едно желание за промяна, на силен лидер, обединител, мъжкар, със социално-консервативни и национално отговорни позиции... За жалост нищо от това не се оказа вярно - получихме две неолиберални служебни правителства, разбиване на партийната система, сваляне на нивото на институцията до ниво работа с посолства, а не с държавни глави, дребнотемие и нищоговорене", казва още Калоян Методиев. Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/bivsh-syvetnik-na-prezidenta-si-spomni-za-neliceprijatni-dumi-na-stefan-danailov-po-adres-na-radev-news_1641120.html © Actualno.com

Не лъжи!Данаилов е този ,който предложи Радев за президент.Явно много Ви бърка кражбите Радев,че с него лягате,с него ставате.А боце вече е психясал.

Кой настоява за актуализация на бюджета, кой бави разпускането на Парламента заради този бюджет и кой назначи служебното правителство, което иска актуализацията на бюджета, отлично знаейки, че не то ще го изпълнява? С една дума - кой се опитва да насади на пачи яйца следващия редовен кабинет? А това, че се опитват да се надцакват с цефри, просто е поредната изява на един ялов Парламент, който отдавна трябваше да си отиде.

По 120 лв. на месец не са подигравка.

Нищо не си разбрал. Подигравка са, защото ти ги дават предизборно и след изборите ти ги спират.

защото са индулгенция на тези, които да крали милиони пъти повече. Един вид, откупуват се пред Бога. А цените растат. За това са виновни крадците и лъжците от всички цветове и прослойки на обществото.

Нали не управляваш?

Бе то хубаво предлагат, ама пари за всички предложения откъде. Нали деца и внуци щели да ги връщат, а в обещанията е още по- щедър. Пак предизборно.

не става за нищо друго освен да оправя усуканите кабели на камерите в псевдо телевизията 7/8.

Старата плесен работи за себе си както всяка плесен ! Кои са доволни от плесента ?

А Радев не се ли опитва да купува гласове, като поиска актуализация на бюджета именно заради пенсиите?

не е важно колко лева ще станат пенсиите, а колко евро.

Добре, да речем ГЕРБ, ДПС и БСП са лоши. А, с какво ИТН са добри. Един ден нямат в управлението на страната при спечелени избори, но пък омаскариха Т. Дончева. Альооо, Славчо учиндолски. Джудже изглеждаш на фона на Татяна Дончева. И сте толкова жалки двамата с Тошко в обвинението си към нея, че раздавала 500 хиляди да откъсне депутати от ИТН. Вярвайте си бе, ще разберете на предстоящите избори колко ви обичат хората. Досега един не срещнах да каже - ашколсум на тези момчета, всички ви ругаеха че сте педераси и негодници.

Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството... Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти. Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ.. Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ.. Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев... Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ... Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски.. ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

Абе хора, до кога ще търпим тези боклуци да се подиграват с нас и да се гаврят с Парламенра? Всичко е опростачено, чалгаджисано и осрано. Ако ние не можем да се справим с едни арогантни "сценаристи", те ще лумпениират децата и внуците ни, и затова сме длъжни да им дадем отпор и НИКОГА ПОВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТ ! Те разбират това и по тази причина като за последно хапят като бесни кучета. КОГА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД РОДИ И ОТГЛЕДА ТЕЗИ НИЩОЖЕСТВА ????

Нашите депутати не решават проблемите ни, те създават нови и нови проблеми и се занимават предимно със себе си. А с влизането си, ИТН толкова се компрометира, че вече няма значение какво говори. Тошко щом ви е лицето, не искаме да мислим за другите части.

Разочарован ти си напълно прав само да до пълна.България ще се оправи като се очисти народа от пияниците.100 не повече депутати никакви коли,шофьори,секретарки,охранители,как до вчера е живял така да продължи.

пак да облече анцуг ли. Или мутресата, ето и тя на какво прилича в реалния живот. Костюм и вратовръзка. Поне оттам да се почне.

Предложената актуализация от служ. правителство - актуализация НА ВСИЧКИ ПЕНСИИ от октомври, беше най- справедливото и навременно предложение. Депутатите са МАЙСТОРИ по СЪЗДАВАНЕ на ПРОБЛЕМИ. И по работа НА ПРАЗЕН ХОД...

станаха разбирачи по бюджет ? А и ти си от бенефициентите на зелени чорапи, та съвсем се връзват нещата.

достъп до фейсбука на Слави, за това питам г-н Каримански от тук. Наясно ли сте, че между пенсионерите, към които се обръщате , има доста икономисти, при това разбиращи повече от Вас ? Не ги подценявайте ! Не си мислете, че щом са пенсионери, не могат да се справят с една машина за гласуване и не се дръжте с тях като с деца със забавено развитие !

Гугъл Любомир Каримански Фуат Гювен ...или Любомир Каримански Любен Гоцев Инвестбанк АД ...... ЧЕТЕНЕТО ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ

Маестрото се обажда на Годжи АБЕ шефа ме вика пи него. Знаеш ли нещ по въпроса? ГОДЖИ: АБЕ ИВЕ ти ли си? НЕ бе маестото се обажда. НЕ ме ли позна? Годжи Звучиш като Ивето. Какво има? АМА ЩЕ МЕ ПАЩА ПИ ИБКИТЕ. МАЕСТО, ТИ ЛИ СИ БЕ? ВИНОВНИ СА СЦАНАИСТИТЕ.

Що се правите на луди бе ... ваште изхвърляния преди изборите без бюджет да съчинявате цифри не са ли предизборни?! С Румбата не ви ли е малко неудобно да кажете на другите че са популисти като вие самите сте го започнали това. А са кокорчо да намира пари .. май за подаръчни торбички няма да останат.

Славе, изиграха ви. Ама така е като се правите на барабар Петко с мъжете :) Служебните не биваше да пипат бюджета, ама се полакомиха да се натегнат заради бъдещи политически проекти. А когато няма парламентарно представено правителство , парламента им го набива с 200. След като решихте да сте популисти, старите кучета ви показаха, че тая игра не е само за вас. Най ще го отнесе Мунчо - сега хем ако служебото остане те трябва да изпълняват каквото парламента е гласувал, хем ако след новите избори ГЕРБ реши да се обедини с БКП и ДПС никой няма да ги съди - достатъчно е да кажат - вижте какво стана - съсипаха държавата, ще трябва да работим с тия, щото другите.... съвсем нищо не става от тях. И ще са прави!!!

Обажда се Слави на Маестрото. Слави : ХЕЙ Маесто ела тук. МАЕСТРОТО: ИВЕ, ТИ ЛИ СИ? Слави: ЕЙ Маесто, ще те патя пи ибккте. Маестрото: ИВЕ, стига си ме заплашва с ибките. Само Тифонов може да ме плаши с ибките.. Следва подължение.

Слави на Годжи думаше: От къде ги намерихме тези идиоти? Годжи: Той Маестрото ти ги предложи. Слави: ЕЙ и тая Митева ще я патя пи ибккте. Годжи: Ама то те е прихванало. Слави: И ако може аутокюто да е с по-големи букви, че не довиждам. И ако трябва да го гледам от близо, трябва да стана от диванчето а не става. Следва продължение.

Рептилите които си плащат данъците в разни офшорни зони и са поддържани от берачи на ягоди и миячи на кенефи в чужбина, имат нахалството да разпределят парите на честните данъкоплатци както намерят за добре и в тяхна угода!

Слави Трифонов използва собствения си фейсбук профил, за да "даде думата” на финансовия експерт и депутат от ИТН. Ама тоя Каринезнамкойси е голяма работа! Щом като той му даде достъп до личния му ФБ! НЯМАМ ДУМИ! ЕВАЛА, ДА ЖИВЕЕ,, АБЕ СЛАВЧО, АБЕ КАРИ...... ВЕЧЕ ВИ ВИДЯХМЕ КАКВО СТЕ. ЕДНА КРЪГЛА И ГОЛЯМА НУЛА, НУЛА, НУЛА.

Значи Чалгаря и Чалгарите могат с лека ръка да похарчат 250 милиона лева за 3 кръга избори, ... А НЕ МОГАТ да намерят 350 милиона лева за пенсионерите ...... Ей тва са гьон сурати

Да Славчо ,това е подигравка но не с пенсионерите а с твоята политическа импотентност!!! Ти е.а мамицата на Държавата заради алчните ти амбиции и сега това е напълно адекватен отговор на малоумния ти напън да управляваш еднолично с 20тина процента!!!

Срамно е "финансовия министър" на ИТН да е бившия изпълнителен директор на Доган банка и Маджо банка Любомир Каримански и Чалгата да говори за купуване на гласове, когато самия Той е купен от Прасчо

Любомир Каримански е назначен за член на ИТН от Чалгаря без конкурс, понеже се познават още от детството . Което пък посочва КОЙ финансира 7/8 чалга ТВ със заеми - Фуат Гювен Доган банка и Петя Славова и Митко Събев Маджо банка

знаят се от педалските партита...

ТОЛКОВА НЕ АДЕКВАТЕН ПАРЛАМЕНТ НЕ СМЕ ИМАЛИ. ДОРИ И 45 НАР. СЪБРАНИЕ БЕШЕ КЛАСА НАД ТОЗИ. АМА ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ГЛАСУВАТ БЕ ХОРА! ТАКАВА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ! ГЛАСУВАТ, ПРЕГЛАСУВАТ. ПОСЛЕ СЕ ВРЪЩА НА КОМИСИЯТА ЗА УТОЧНЕНИЯ. И ЧОСЛЕ ПАК СЪЩОТО. КАК ДА ИЗПЪЛНЯВАШ ТЕЗИ НОВИ ЗАКОНИ?

Россия Forever!

Ей я къде е. Събирай портрета на Сталин и партийната кножка и чао :)))))

Тоя пък от къде се пръкна и говори дни наред все глупости! Баси наглия тип!

Не бива така. Сигурно е способен да обслужва счетоводството на някоя чалготека.

и културист окрал приходната агенция какво да очакваме - Фалирала Държава!

изборните мераци на Мунчо трябва да взривим финансовата стабилност на Държавата. То и без друго служебното правителство изпусна инфлацията остава да я направи и галопираща. Ами лесно е бре ахмаци, махайте борда и печатайте инфлационни левове докато пенсиите не станат 3$!!!

Това е вашата гледна точка, а моята е, че трите партии на статуквото ви дадоха хем урок, хем ви наритаха по задните части, и ви показах как искате, не 8скате трябва да правите политика с всички участници в Парламента. Иначе, тезата ви, че видиш ли в момента се купуват пенсионерски гласове за изборите е смешна. А относно дългосрочното увеличаване на коефициента за пенсии, това е работа и ангажимент на редовно Правителство и Парламент при ясна дългосрочна финансова програма. Слави, специалистите ти издишат отвсякъде.

Ето това е резултата от: Най-важното е да изчегъртаме ГЕРБ и после ще видим. Ами видяхме - гола вода заедно с фатмака. Червените от ДПС и БСП решиха, че "протестърите" ще ги приберат за сметка на ГЕРБ, но и това не става. Ами сега :)))) Дали да не питаме ГЕРБ какво да направим :)

Що не ги спечелихте вий! Бездарен дайреджия, такъв...

Всъщност този човек лъже, предложенията бяха гласувани и предложени от БСП, Герб и ДПС, ИТН Ристьо и Манолова бяха против. Единствено което направи този със съгласието на Асен Василев е да преместят сроковете, да не е от октомври, а от януари. Този пост е абсолютно неадекватен.

Ами как не се скараха изобщо, а всички се обединиха, като си гласуваха депутатските заплати от по 10 000лв, а сега цяла седмица се карат да дадат 100 или 120лв на пенсинерите??? Ами като не стигат парите за минимални пенсии от 500-600лв, да се намалят депутатските заплати!!! не може едни да живеят със доходи 20 пъти по-големи от други - не е човешко!!!

Ако искаме добри управници, нормално е да им се плаща повечко.

Нали знаеш за Нане и Вуте.

Щом е за тях може! Народът, кучета го яли...

Тоя е неква плюнка. Кво се обяснява във FB? Такъв генг бенг му направиха знаещите и можещите от нормалните партии, че още знае дали е свършил или ще продължи. Джибре!

От 6 месеца в тая държава се обсъждат единствено пенсии!! Всеки ден, пенсии,та пенсии! В тази държава други хора и проблеми няма ли?!?! Да решат веднъж, завинаги, колко ще им дадат и стига едно и също! Нямам нищо против пенсионерите,нека им увеличат парите,те го заслужават!

Важното е да се обсъжда нещо, но действия до сега нямаше. Само клюки и сплетени! Сега отново всичко, казано е ПРЕДИЗБОРНО! НА ВСЯКА ОТ ПАРТИИТЕ! ЗА ТОВА ЛИ СА В ПАРЛАМЕНТА БЪЛГАРСКИ?

Калимански или Големански, знаеш ли колко от пенсионерите ще са през януари живи ? Не. Хората ги интересуват месеците до Коледа. И кое правителство ще дойде че да осигури догодина достойните доходи...Ако ни изритат от чакалнята на Еврозоната и не получим Помощите от 15 милиарда, кого да търсим за отговорен? Тебе, Тошко, протестърите, Радев ? Кажи го на пенсионерите които в следващите месеци ще гласуват! Защото от вас няма подаяние, а само подигравка! 370 лева са доста по-малко от 420.

Чиче, ти прочете ли си написаното??? Смешен си! По твоята логика дай да изкретаме до Нова година, после ще мислим! Коментираш под всяка статия,но коментарите ти са смешни и жалки! Не се излагай!

Отрепко Калимански, целия април вихте като приклещени кучки заедно с Бойкиев,Фатмака,Маямата ,Хаджигея,Минеков ,Тарашков и двата харвардски педерса ,че Герб крадял по 12 милиарда на година в чекмеджето на Бойко.За 5 месеца фатмако - протестърска власт това прави спестени 5 милиарда поне по 2000 лева минимална пенсия!! Де ги тези пари,мършо??Де ги половината милард от Хемус за медиците,гнидо?? Де ги 1000 лв за медиците на 1 линия и за бизнеса 60/40,изроде??? Колко милиона потроши Фатмака и Славуца за никому ненужни машини за гласуване,два излишни избора и зиборни секции в Анадола и Аляска??? Колко милиона си делнахте трите недоизбити от народа шайки -джендъри,чалгари и курви?????

Дончева, може да купува, а сега е проблем?

Плешивият полуидиот няма ли пак да плаче на живо? Влечуго с амбиции за рептил...

Стига врътки с добавки и обещания. Просто преизчислете пенсиите. Може и с малко, колкото позволява бюджета, но ги преизчислете.

Без коментар. Да живеят сценаристите. Интервю по сценарий.

Булонката няма ли да се изкаже!

Такава и истината. ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ БОЙКА ТЪПУТИЯТА БАНКЯЛИЕВА. БЪЛГАРИЯ ИСКАШЕ ДА СЕ РАЗГРАНИЧИ ОТ РУМЪНИЯ, ЗА ДА НЕПНИ ДЪРПА НАДОЛУ.ХСЕГА КАКА Е А?

Вече България не е в двойка с Румъния, ами с Хърватия. Заедно ни приеха в ERM-2, скоро в еврозоната, а и в Шенген заедно с Хърватия. Румъния е къде, къде по-назад

Две поколения безказармени чалгаджии. Какво очаквате освен мангали за премиер и президент. Тези чалгари възпитани от хора без интелект като Трифонов и Борисов въртят кючеци по добре от ДПС.

ВИКАЙТЕ ПСИХИАТРИТЕ, СЛАВУЦА НЕ Е ДОБРЕ И СЕ НУЖДАЕ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА НАМЕСА !

За това са прави. ГЕРБ реши за тези добавки след протестите срещу тях, а не заради избраният повод с ковида. Пенсионерите и държавните служители са най-незасегнати финансово от това, а частни фирми изпофалираха. Просто си купиха подкрепа с държавни средства и това съм го коментирал още преди година. С това и се залага бомба, че в момента в който паднат добавките ще гръмне.

Ако минималната пенсия беше 1200 лв или 600 евро. ДА. Сега на пенсионерите им подхърлят по 20 лв. Да де радватп на кремвирш и кисело.млекце. ТАКАВА Е ПРАКТИКАТА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ. ЗАЛОЖЕНА ОТ СУПЕР МЪРЛЯВАТА ГАДНА И ПРОСТА БАНКЯНСКА СЕПТИЧНА ЯМА. БОЙКА ТЪПУТИЯТЪ

А ти какво искаш бе, тъпак. Започвайте да плащате данъци като на Запад и ще има и за пенсионерите. Сега Боко като не краде, защо не дадат на пенсионерите. Самп да не се окаже, че Боко не е крал а е давал. Тогава празноглавци като теб, трябва публучно да бъдат наведени и обслужени от бай Мангал.

Славуца ли е идиот, Каримански ли е идиот или и двамата са идиоти?

Незабавно да бъдат изритано от супер луксозната хасиенда в която се лигавят , правят делко на пари и съдии и са го обърнали на "а ла Пиовра". Когтато си построят сграда- нали са независими, да се ширят там.Да им се направи ревизия на кинтите за последните три години, та да може и прокуратурата да поработи където трява, а не да къса жартиерите на дончева и шалварите на тошко.Пълен резил! За БФС написах,че там има шашма и не ме допускат!

Погледни се в огледалото. А за мен Слави и хората му не стават за политици, но тук този е прав.

Нали ГЕРБ крадяха по 10-12 милиарда на година. От 6 месеца ГЕРБ не е на власт, това са над 5 милиарда и има за всички пенсионери да им дадете по един бонус от 1000 лв. спокойно и то веднага. Или с това изчегъртване се оказа, че пари пак няма и кражба за 10 милиарда всяка година няма а само мокри сънища.