Каримански от ИТН: Има втори шанс за съставяне на кабинет

До този момент не знам да сме получили покана за преговаряне от ПП, добави той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

искрено ви пожелавам да се задавите с власт", написа лидерът на Слави Трифонов.

На избори ,няма нущда от вас.

Демек, щом ВСИЧКИ бивши управляващи ИСКАТ ПРАВИТЕЛСТВО, правителство ЩЕ ИМА. ... Защо ручахме жабетата?!

Чалгар, третият мандат Мунчо ще го даде, не на вас, а на Възраждане, които ще го върнат веднага.

Любчо,скийте този лайномет Тошко.По-добре ще бъде да се ходи на избори и в другия парламент да няма чалгари .С тях няма как да се работи.

От месеци се хващам с всички на бас, че този парламент ще изкара пълния си мандат. Има едни милиарди да се крадат и няма как да се разтури коалицията. Още повече, че при едни нови избори ИТН ще изчезнат заедно с ДБ , БСП ще са на границата от 4-5%, ПП ще се стопи наполовина, а ГЕРБ ще вземе 40%. Така че сега им е паднало на властимащите да крадат и няма пускане на кокала!

Да ви се изсе...а на кабинета! Загиват млади хора по улиците, междуградските пътища дупка до дупка, цени на горе.....що ви не е..а маъката долна лъжлива

ГЕРБ ще вземе на баба ти килотите.Хората не пасат трева и мразят мутрата Борисов.

РУСКИТЕ ХАКЕРИ RaHDIt РАЗКРИХА ШПИОНИ НА УКРАИНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ, ИМА БЪЛГАРИ! https://afera.bg/%d1%80%d1%83%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%85%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d1%80%d0%b8-rahdit-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%85%d0%b0-%d1%88%d0%bf%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d1%83%d0%ba/

След яркия пример, На лоялността на Кирил Петков, Към Радев, който го направи човек, Кирчо няма право на говори за лоялност! Прост крадец и продажник на депутатите!

ГЕРБ ще вземе 40%?! В мокрите ти сънища.

Тези свалиха кабинета, сега искат да го канят? Ха-ха.

да не би от руското попсолство да са ви поръчали, затова и хартиените бюлетини ги внедрихте, а? Дано, дано, дано Пълна подкрепа за ПП! Амин!

Продажните чалгари 3 пъти прецакват държавата. Спрете да гласувате за грозни, селски идиоти, моля!

в момента няма правителство. А без него - щес тава по-зле. Вярно си деболен. Да дойде пак някое проруско правитеклство, та да се чудя за какво живея. А мерси.

Безобразие е едно правителство да оцелява с дилърство в парламента и купуване на чужди депутати.

Иванчева, ти ли си? И с Бойко и без него пак ще търкаш нара в Сливенския затвор. Га краде не рива, а сега ривеш! И кучетата и котките в “Младост” знаеха , че крадеше с г….за си!

Алфа Рисърч: Продължаваме промяната повишава рейтинга и диша във врата на Герб.След тях са БСП . ИТН изпадат от парламента. Затова им се прииска да "реализират мандат" от трети опит. Вероятно ще разчитат на гласовете на Герб и ДПС .

Череп, пак ли си ти? И с Бойко и без него само ще сънуваш заснежените върхове на Рила, Пирин и Витоша от пясъците на арабската пустиня!

Депутатите не са на никого.

От месеци се хващам с всички на бас, че този парламент ще изкара пълния си мандат. Има едни милиарди да се крадат и няма как да се разтури коалицията. Още повече, че при едни нови избори ИТН ще изчезнат заедно с ДБ , БСП ще са на границата от 4-5%, ПП ще се стопи наполовина, а ГЕРБ ще вземе 40%. Така че сега им е паднало на властимащите да крадат и няма пускане на кокала!

ИТН свалиха предс. НС Н.Минчев изключително честен ,умен мъж, Казват че ПП са преяли с власт и всячески ги унижават и после ЛИЦЕМЕРНО - ТЕ НЕ НИ ИСКАТ . лЕ ЛЕ КОЛКО СА КОВАРНИ .

ПКП, здрасти! :)

Сигурно ще е така. Щом те го казват.

А ЗНАЧИ ЛОЯЛНОСТ Е КАКВОТО И ДА МОТА ТИ ДА ГО ЛИЖЕШ .Е няма как .

Мунчо, ПП са им цепили групата още преди ИТН да се дръпнат от коалицията. Това почтено ли е?

Прав си! Христо Иванов за нищо не става.

То па един кабинет? 12-13 депутати и да го свалят.

Стига с този сталикски манталитет за бащицата! Радев не му е купувал детски книжки и не го е водил на кръжок за да го е направил човек.

Бяхте надменни без покритие и народа пострада от вас

и този усеща, че повече няма да помирише Парламента и хубава службица и неистово лобира да се състави правителство...Дори обещава, че на евентуалните преговори с ПП няма да отидат Тошко Африкански и Балабанов. Така му се иска на горкият....Толкова, колкото на Нинова и Ристето...Готови на всичко.

Тези агенти ще се пробват за забавят максимално изборите. Знаят че ако ги има са пътници а имат още толкова много задания който трябва да изпълнят...

групата, купуват им депутатите, не ги бръснат за слива, а той, горкият, мечтае за преговори. с тях...Чалгарска работа!

Напротив, депутатите са собственост на тези които са ги избрали ... На безпризорните кучета се прилага евтаназия!

ПП въобще не говорят за министерски постове...Да не лъсне фактът, че тази същата кървавица от роднини, кумове, кумци и кумици, приятели и любовници, са "новият кабинет". Без Кирето, но със сиамският му близнак начело...

хахаха, Герб 40%, много ти се ще хехехе. Никоя патия няма да мине 20% при следващите няколко избори. Единствено шанс имат ДПС, защото имат твърд електорат, действат здраво по селата и при ниска избирателна активност, ще минат 20%.

Слагам 10 бона бас, че на следващите избори Каримански ще е кандидат от ДПС!

Кумовете бяха при Делянчо от Хаскова само от няколко санирани блока гепи 11млн лв.

Пародия сте ИТН ако подкрепите тези измекяри !!!!

А да видим отсега нататък как руски кавали ще са на власт в България

ПРОСТ НАРОД -> СЛАБА ДЪРЖАВА КОЛЕБАНИЯ , ЧУПКИ И КОМПЛЕКСИ -> КРАЖБА, ИНФЛАЦИЯ И КОРУПЦИЯ

Отиваме на избори чалгари, четвърти път няма да ни въртите чалгарските си гнусни номера.

Нахендрихте ли се в Украйна Нахендрихте се Сега ни напред ни назад И на нащи руски кавали им скройха шапка и клепат кът мишки

Канадци, чалгари, комунисти... всички вън!!!

Славииии откъде ги намери ти я калинки без грам достйнство, срам.

Пътнико off....

Трифонoff

Избори и чалгарите на бунището на историята завинаги.

Ти си от файтона ора на генерал Къси. Познах, нали.

Или руски Или хамерикански. Ама нас какво ни грее, че чужди ни упраляват. Спореед своите интереси, нас най-бедните, най-болните, с най-висока смъртност и т.н.