17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко е номер 1.

Чеверме герберисти.

Зареди те с милиончета бай-бай

Цецоу пак е сложилк народнат а носия. Ей. нямз срам този човек. Вместо да се скрие в миша дупка и да не се показва, той ми се лигави с местнотои население. Крайно време е за смяна на властта. Само трака ще си получи заслуженото.

идат избори и плъзнаха! А иначе Родопа планина си я бива също и хората.

дрОгаре,товаришчи и товаришутки, яжте си пелмените, пийте се прокисналия квас и бояришника, пушете си махорката, и си слушайте честушките! за вас българските традиции, нрави , песни и обичаи са неразбираеми и недостижими!

Затова пък Цецо Апартаменмтчето стриктно ги спазва. Как му подхожда този калпак.Като че ли с него се е родил...

гого, не може всички да живеем като тебе в коптор! повечето хора си имаме нормални жилища! жилищата в родината ни са близо 4 000 000?

Отзад я зарежда.

Не се наядоха тия политици.

Родопа научи ли те, къде е Пекин? Че е срамота председателят на българският парламент да е толкова неграмотен!

на какво са я научили Родопите, на далавери и тарикатлък, на какво друго да я научат

Проста, проста, кой ти даде поста? Даде ми го вожда, който ни оножда!

Стой си в родопа

Пекинска патица по Китайски.

Чеверме Мутрите в действие. Не пропускат Чевермета, Далавери,. .. Всичко искат да Налапат Хиените..

нагло-неграмотна селянка.

Сложете и някой гид, да не се обърка и хване пътя за Пекин....

Вие освен от чевермета, апартамени, тераси идруги аванти видимо не се интересувате !@!@ Да ти е сладко !!!

Празника на чевермето в Златоград е от дългогодишна традиция - има няма пет-шест. Иначе е дългогодишна.

Сигурно някъде някой програмист е направил Генератор на празни приказки. Дрън дрън дрън.... Даваш му тема - Родопи, Западни Балкани, Европейски съюз, Магистрали, каквото там ти е на дневен ред. И машинката бълва, бълва, пък те си ги четат и се радват. Без майтап, познавам човек (сега може би - професор, не знам), който беше толкова умен и ерудиран, че можеше за два часа да напише слово по всякаква тема. Например - 20 минути за Нато. След церемонията - ръкопляскания. Тъпака, който трябваше да го прочете идва и казва: Супер, много добре го приеха, ама какво всъщност се казва вътре? Моя човек отговаря: Нищо. 20 минути Нищо. Повярвайте, не се бъзикам. Жив свидетел съм. На голям форум на Нато - 20 минути НИЩО, поръчани предния ден, щото идиота не може 2 думи да върже в изречение. С ръкопляскания.

Чеверме гербаджии!!! ХО ХО ХО

Кой им позвалява на тези предатели да присъстват на български празници ?! Да си присъстват на любимите им европразници !!!

sdas

Да помолим Папата в молитвите си да призовава Господ, който да се смили над нас и да ни освободи от тези гербаджийски недоразумения...!

Защо си не стоя там белким още малко се понаучиш на география поне че за друго колкото и да се напъваш нищо няма да стане... Яжте си чеверметата и приказвайте колко е ''хубав, справедлив и благодатен'' живота в България според вашите задници а пенсионерите ще почакат подаянието от нашите пари за след празника...да си купят повечко кисело мляко.

zlasmi

Как така Цвета е на Празник на чевермето. Нали Баце каза, че чеверме-политиците са в БСП. Или...щом е за Партията, ще се прежалим и ще си хапнем едно чеверме. Друго ме подразни в изречените от Караянчева слова, които чух днес случайно. По повод на опазването на културно-историческото наследство госпожата каза "АЗ, като зоконодател приемам всякакви предложения...дъра,бъра..." Ей, това нарцизма е заразен. Тези в ГЕРБ по примера на своя вожд и учител започнаха да употребяват първо лице за всичко.Той дал, той направил... тя е законодател. Ама наглост, чак да ти се повърне. Госпожо, ти не си законодател, ти си председател на НС, който е колективен законодателен орган. Е затова вече ми омръзнаха тия самозабравили се простаци.

Др. сайтове качиха снимки на Цвета със сукмана и на Цветан Цървула с потурите, калпака и цървулите... Чеверме-комуняги :)))

Ама ментора им боко все неможе да си разпознае подлогите в тези снимки и непрестанно други му се привиждат там...Както се вижда не само по къщите си не го канят ментора си ами и по чеверметата го отсвирват...

Цвета пристигнала на празника пременена в автентична народна носия. Личи си от снимката :)

Наказано зад вратата????

Не наядохасе - изядоха кюфтетата и сега агнешнешкото.

Поцинкована кофа в народна носия.простотия до шия