Караянчева: Българските мюсюлмани трябва да бъдат подкрепени

Няма ортаклък с ДПС, категорична бе председателят на Народното събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз искам да ме подкрепят. Нищо, че съм християнка.

ГЕРБ е сбирщина от неудачници. Бифши шофьори на шефове, рекетьори, мутри, футболисти.. станаха общински съветници.

Другарко Караянчева вие не подкрепяте българските мюсюлмани.Вие барабар с Бойко,Цецка и още когото се сетите от ГЕРБ подкрепяте Доган а и играете по неговата свирка.Както той ви свири така и вие играете.Ако и да не си признавате.

Късмет имала женичката, от беден род, 2 стаи края на града, бай Тодор баш комунист с два бастун, но не спира да работи, заедно работили с ТАТИ й, ядосва се, от мързел комунистически, член на бкп са бедни, от въздух ала пари не падат, сачанлия е, и не му пука.. Едно е да си имал и държава да ти е отнело, а друго си е и това е късмет от ццвък, да нямаш и да станеш милионер, дори се шушука 5 били милионите, тук аз нямам доказателства, техни са, да им е сладко, никога няма да излезе от властта, защото днес се търси опаковката, а не съдържанието, а с пари всичко се купува, за ум не зная, но това е вече без значение

Об. Турци, помаци не всички може би не я одобряват, а и бг християни, а на събрания виждаме във фейса там са комунистите от бкп,.. Герб, но че 10 г. Заедно управляват е верността, оправяй те се, всеки от християните би напуснал града при първа възможност а и го правят, напускат, защото те туркоезичните всичко имат, а тя, те се подмазвач на тях, а и идвайки Ел. Техник, каза, иска гласове от мюфтия, извикаха ме мен да им осигурява глас за нея, ако той лъже и аз лъжа, а и са умни турците, децата им са на запад, ние казва турчина като си отидем кво става, бг мюсюлмани и ромеите.. А и др. За нея работи кискискис отричат, но в сф говорят. Дърветата не могат да се люлеят, докато вятър не задуха, и убиеца последна дума като му дадат и той казва същото,, невинен съм, измислици са, ама не

С това БОТЕКСИРАНЕ ,инженерката Караянчева е заприличала на Колорадски Бръмбар.Поведението е показателно за увреждане на мозъчните клетки от политизиране и както каза Ламбо в НС ,преди да станат политици са нормални хора ,но като влезат в парламента нещо им става ,според мен се зомбират.

"Ортаклък" ли, госпожо Пекин?! И какво значи това?

Само да я питам, г-жата Караянчева някои неща: 1. Кои са тези специалисти, които са заявили, че мюсюлманите трябва да бъдат подкрепени (тук му е мястото да допълня ФИНАНСОВО), защото са възможна защита от проникването на ислямски фундаменталистки идеи? 2. Какво е това "ВЪЗМОЖНА защита"? Щото възможно ли е аз да стана богат като Рокфелер?! Възможно е, ама надали. 3. Ако ще плащаме за да не се радикализарт българските мюсюлмани, това е типичен рекет - плащаш на мутрата да не ти подпали магазина. Точно колкото мутрата доброволно ще спре рекетирането, толкова и плащанията на мюфтийството ще спрат радикализарането. 4. Има една подробност: ОТСРОЧВАНЕ за 10 години е на практика опрощаване на дълговете - изтичат давностния срок. Имо голяма разлика между ОТСРОЧВАНЕ и РАЗСРОЧВАНЕ на дългове. Защо ГЕРБ иска да опрости дълговете на мюфтийството по "втория начин"? И после - защо не получават заплати? При 30 милиона годишни приходи от имоти, ренти и т.н. - НЕ МОГАТ или НЕ ИСКАТ да платят, защото крадат? 5. Нямало "ортаклък" с ДПС, а? Тя самата дали си вярва на това, което казва? Щото ако си вярва, трябва да тича на психиатър - халюцинации, раздвоение на личността, изкривено отразяване на реалността и др. подобни симптоми са налице при нея.

Първо на първо защо вдигаш акциите на Караянчева.Първо тя не е госпожа а е ДРУГАРКО КОМУНСТКА.

Ами то властващите само това правят - подкрепят всички други не и българите дето дефакто им изработват разходите...

Нещата са много оплетени, навързани. ТЯ се подмазвач на малцинствата, защото бг са малцинство в града къде бе, избран мъжа. Ходи при хожи да прости гласове, об. Турчин лично на мен,... И като го натиснах си каза майчиното мляко и тел. Имам, но излишно. ТЯ си има бранител, и като цола за вечни времена, все тая. Гледа от всички глас да вземе, а и пуснете песента 2009 от турчин бизнесмен влюбен в нея съчинил песен лично на турски за нея и туркини я харесват... Ченге младо дпс... Слабото място го знаят, наготово, а те работят об. Т., но дпс ги командири заедно с тяхната Цветанка Тотка. Псуват я обикновените турци и помаци и българи. Липса на възпитание и мързел, а днес външност се продава и без да си чел, налазено е с мераклии мъже, смее се турчина, тя с, всичко знаят, тя е милионера и не й пука, както на БАЙ... Тия братовчеди на ПС Презид. Как забогатява, с труд мила, а ти как, или да изкараме молитвите и да изчисли, но файда йок, има си дерек и е безчувствена, целта на мама и ТАТИ им бяха парите, постигна ги и дано но и хво върви или цял свят свиквайте, не всеки е крал, ще стои и мълчи, а другите във всеки град имат жилища, нищо че са и 2 от село, идват наглежват и по света обикалят, а и една торбичка не сме видели да носи, с мързел нищо не става, оправете си бюрокрацията, при реформи и вас няма да ви има, много сте горе а и речник с 100 думи пред еродираните не върви, простотия до шия

Първо нещата не са никак объркани.Така ги е нагласи комунистът Бойко Борисов, подгласник му милиционерът Цветан Цветанов дето дъщеря му работи в световната банка без помоща на КриСталин Георгиева и другите около тях.И даже и оня Тома Биков дето щеше да вкарва Бойко Борисов в затвора.

Какво още да ги подкрепяме, по времето на Т.Ж. бяха подкрепяни, сега се капсулираха в България и имат партийно представителство, което откровено има етнически корен, и само като кихнат и всички немюсщлмански политици се нас...т, защото не знаят какво ще последва. Докога нали през 1878 година се освободихме?

Моля ви за една извадка кой изобщо плаща данъци в България? Ще е по-кратка от другата. А кой плаща ДДС, без да му се връща? Пак същите.

Гора от джамии ,вакъфски имоти, пенсии дето си ги харчат в Турция, фалшиви телкове да си ги харчат в Турция, предприятия,където българи са нежелани щото не говорели по турски, тецове, хотели, язовири. Подкрепени са, що да не са и на ръце си ги носим даже. България си отива в шеги и закачки....

А защо го открихте, когато кворума увисна на тях? Два месеца преди изборите....

слочаенос

Кааянчева,ти си една мръсна и долна подлога на ДПС.

Госпожо Караянчева защо не направихте почетен граждин ГЕРОЯ, ОСВОБОДИТЕЛЯ на Кърджали генерал Васил Делов??? Защо??? Госпожо Караянчева кажете де защо? Раиф Мустафа и кмета Хасан Азис забраниха да се почете подобаващо Балканската война и освобождението на Кърджали!!! Защо искате да дадете 8 000 000 лева БЪЛГАРСКИ пари на тези хора не зачитащи българските офицери и герои?

Имам минус?!?!?! Да не би Кърджали да почете 100 годишнината от балкансксата война подобаващо? Организации имащи нужда от пари трябва да са сговорчиви- мюфтиството!!! За 8 000 000 лева трябва огромен паметник паметник в центъра на Кърджали да се построии... Щом ДПС не са сговорчиви ЗНАЧИ са фрашкани с пари, те да си дадът 8 000 000 лева от техния джоб!

Какъв е този зор да се дадат пари на мюфтииството???? Зор, зор , зор чак съмнително мине! КОГА ще признаем геноцидът извършен над АРМЕНЦИТЕ от Турция? Франция го направи защо Караянчева не постави този въпрос?

Ходя често в Мадан.... имам си бръмчимс доста сносна кола, не слиза от нея... пазарува си сносно... ако не е вземал заплати откъде пари?

А българите някога ще бъдат ли подкрепени в собствената им държавa!?

Глупости говори. ...За да си постигнат политическите цели са готови на всичко.

Др.Цвета е от онзи регион-бастион на една Партия/движение. "Да подкрепим мюсюлманите".....разбирай да налеем още пари на Движението.Или на богатото Мюфтийство,което също като Движението,се чуства и работи в БГ извън и над Закона.Ако др.Цвета си беше направила труда,да се поразходи из селата кърджалийски,хасковски,търговищки,за да се запознае,как живее онзи електорат.....може би ще вдене,че разкошът и богатството на елитът,няма нищо общо с живота на хората в низините.Ако пък,се опита на присъства на Избори в тези селца/махали,би разбрала,даже и тя,как се гласува под строй и с почти пълно единодушие,за Движението.Принуда,заплахи,дезинформация и лъжлива пропаганда. Да подкрепим елитите на мюсюлманите,че сегашното им преяждане им е малко.

караянчева, що не си ебеш путката май чина? пияница смотана смърдяаща на турски ебан гъз! както е цацаров!

караянчева, я ни кажи българин на български турски келеш! а вашата турска цензура на макрон може ли да ни изпее облаче ле бяло, карайдъ, с вашата турско-фашистка цензура е свършено! лично съм се погрижилк, ако не. ебеш си майката, като говедото тлъсто цацаров!!!

Караянчева, прави разлика между мюсюлманите и мюфтийството! Последното не си е свършило работата и не е давало заплати, а не е като да няма доходи! Не наливай вода в тая мелница, че изобщо не разбирате с какво се заигравате!

НЕЕЕЕЕЕЕ - НЯМА ОРТАЛЪК , и никой не си го и помисля , защото ние сме УБЕДЕНИ , че ако има такова нещо Вие ще ни кажете - НАЛИ ??!! Толкова години така всеотдайно и честно ни будалкате , та няма да ни кажете за такова нещо - Няма да правим цигански работи сега да се лъжем де ... ?! Ще ги подкрепяш разбира се , нали от това ти зависи колко още ще дрънкаш на това звънче и ще си играеш на ''политик'' , да не говорим , че като ви гледаме колко ви е политиката тази работа могат да я вършат и 10 човека !!!

Защо пък точно е това да бъдат подкрепени избирателно за да ви крепят кворума ли

Цвето Цветооооо .....и ти си ми една простакеса....само тъпотии от теб ! ))))

А българските християни .....кога ще ни подкрепите,или ние сме само да плащаме сметките ?

"Няма ортаклък с ДПС", категорична бе председателят на Народното събрание... ХАХАХА да бе, да! ПОВЯРВАХМЕ Й!

лелеее, па като ги слушам кви ги дробат теа от ГЕРБ, напрао ми настръват космите и си мислим. добре че апостоло на свободата, не мое да води до каде сме я докарале… сигурно чеше да каже, не абете дръво и важе, оти при тва положение сам че земем решение….

Не стига, че плащаме на циганите, за да ни крадат и бият и убиват, на мутрите, са ни крадат, на комунистите за същото, а сега ще плащаме и на исламистите за да ни режат главите

Да станат христояни или атеисти или будисти, държавата е отделена от религията и не е длъжна да плаща заплати на духовници, ако Боко не знае да пита или да плаща от свойте милиарди.

отсрочване 10 години!? че те все едно са ги отписали. след 10 години я давност я нещо друго ще измислят.Според мен след 10 години задълженията им ще са двойни. А не може ли Мюсюлманското вероизповедание да тегли от някоя банка един заем и да плаща разсрочено , с някакъв погасителен план.

Мюсюлманите са ВРАГ на България. Който се смята за Мюсюлманин- Ислямист- Върколак, вампир, нека си ходи към Турция, там да се кланя в Джамии. В България все още НЕ са почнали да стрелят Ислямисти, щото хора като Динко и Перата, БЕЗ пари и БЕЗ заплата пазят България и пребиват от бой арабите- Ислямисти и онези бягат далеч от България и се крият в миша дупка. Обаче ако Б. Б. и партията му - ГЕРБ искат да дава пари на Ислямисти и Секти, то ние Българите трябва да ги ИЗТРЕБИМ тия в тая партия на Ислямски Шпиони- ГЕРБ.

Ако думите на Цвета Караянчева отразява официалното виждане на ГЕРБ, то трябва да ги изметем час по-скоро!Ако е персонално мнение -Цвета трябва моментално да напусне поста си -все пак според конституцията е третия по ранг държавен служител! Дори трябва да си ходи в Кърджали!

Това е цинизъм !С нашите пари ще подкрепяме некоректни данъкплатци !Подавайте си оставката и се измитайте !Вие сте опасни за националната сигурност !

и с дявола ще се съюзят проклетите крадливи изчадия адови, знаят си кирливите крадливи ризки и това ги сплотява

Последният пример. Излезе годишният Доклад на Държавния департамент на САЩ. Нас, разбира се, ни интересува най-много частта за България. Тя изобилства от критики, тази година дори по-остри отпреди. Докладът дебело подчертава и абсурда с ареста на кметицата на „Младост“ Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова. Пише още, че законът има ниски стандарти за справедлив съдебен процес, създавайки възможности за нарушаване на процесуалните права на адвокатите и ответниците. "Въпреки че законът предвижда наказателни санкции за корупция на служителите, правителството не е приложило ефективно закона и служители във всички клонове на публичния сектор са били ангажирани с корупционни практики, без това да е довело до санкции и прилагане на закона. Корупционните практики включват подкуп, конфликт на интереси, сложни схеми за злоупотреби, нарушения при обществените поръчки и влияние върху търговията." Всичко това се е сторило маловажно за въпросните медии.

"Всяка година от бюджета на Мюсюлманското изповедание се отделят средства за ремонт на вакъфски имоти, като с предимство са тези, които имат приходи, както и тези, които са в лошо състояние, обяви главният мюфтия Мустафа Хаджи в мандатния си отчетен доклад за изминалите пет години на мюсюлманската конференция в НДК. Според данните му за последните пет години са реконструирани 13 вакъфски имота и са придобити 61. Ремонтите на джамии в някои населени места са част от дейността на отдела "Вакъфи" на Главното мюфтийство, каза Мустафа Хаджи. Той допълни, че през мандата са ремонтирани 36 джамии и са построени 27 нови джамии. За построяването на джамии Мюсюлманското изповедание търси спонсори, които подпомагат техния строеж, а след това те се стопанисват от мюсюлманите, заяви главният мюфтия. Той съобщи, че през 2013 г. е бил открит Научноизследователски център към Висшия ислямски институт. Целта на центъра е да помага по научен път да се представя исляма и ислямската култура в България, обясни Мустафа Хаджи. Той каза, че е бил открит и социален отдел, който се занимава с благотворителна дейност, като при природни бедствия се организират кампании за набиране на средства и за разпределянето им между бедстващите в съответния регион. Със скромните средства на изповеданието и с активната подкрепа на мюсюлманската общност социалният отдел е осъществил проекти за над 3 000 000 лева, отчете Мустафа Хаджи. Главният мюфтия каза, че през изминалия период е била въведена и централизация на финансово-счетоводната дейност на изповеданието, като за целта е бил въведен нов счетоводен софтуер и нова счетоводна система. По-рано днес стана ясно, че в страната има общо 1317 регистрирани настоятелства, като излъчените делегати за днешната редовна Мюсюлманска конференция са 1177, а към тях се прибавят и 47 делегати - по право." България - с най-много джамии на глава от населението в Европа!!!

не мога да си представя що за идиот трябва да е някой, за да гласува за гробарската измет!

имат ли майки тея продажни госпожи и господа другари и другарки

Как така нямат пари за заплати, а броят на джамиите в България надминава църквите?

Имате много поздрави от Лаура К. И до скоро.....

Идиот до идиота майнольо - ГЕРБ

А мойте данъци и здравни ще отсрочите ли бе тъпанари?Май ви е време!

От ГЕРБ работят само ако ги е страх. Страх ги е от мюсюлманите- дават пари на мюфтийството. Ако само за 3 дни ги заредим в НС и МС, ама поне 20 хиляди души и не ги пускаме да излизат, казвам Ви ще гласуват минимална пенсия 600лв. и минимална забрана 1200лв. Ще намерят пари и да ги плащат.

всички българи,ще гласуваме против тези уроди!!! А съществата с българско гражданство е ясно за кого ще гласуват!

Една фирма ако спре да плаща заплати и има милиони задължения се обявява в несъстоятелност. ПФК ЦСКА ги пратиха във "В група", например. А мюфтийството какво?

цвето, алоу, какъв стожер са тия, предателко мр...сна. Защо не ривеш за състоянието на болници, на потопени от наводнения села, за всичко, за което е редно да се грижи държавата, но все не ще да дава пари, щот уж няма. За тези обаче има прошка, за цели 8 милиона! Срам нямате, оядени сте и мислите само как да не паднете от власт, дори с цената на такива изцепки като подгъзуване (сори заради тая дума) на дпс. Вие сте срам и позор.

Достатъчно е да се прочетат коментарите за да стане ясно колко обичат Българите Председателя на Народното Събрание. Впрочем целия ни демократичен период е белязан от подобни недоразумения. Е какво чакаме още? Някой да ги замени с по добри?