Затвор за шофьори без книжка в Хърватия

По-големи наказания са в сила за неизправните шофьори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на хърватите

Да се въведе и в България.

Ето ви живо доказателство за фиктивността на демокрацията - масово на много места синхронизирано ожесточават законите. Т.е. командния център на света е дал ш.баните си указания и политиците -мижитурки ги изпълняват.Няма никаква логика да се наказва шофирането без колан, а всички възможни прегрешения на транспортните закони са просто административни нарушения, но никога престъпления. Това е по нормалните закони, преди съглашението на двата вида върховни боклуци през 90-те години. Няма никакъв проблем да се кара с две изпити бири, както и е излишно да се ползват дневни светлини или детски столчета. ГТП е също доста спорно дали трябва да се извършва изобщо.Задължителната застраховка си е просто рекет, никой не трябва да носи отговорност за случаен инцидент - ламарината да не се плаща, а виновния да плаща само евентуални неимуществени щети ако има пострадал. Всичко друго е тирания, успешен модел, прилаган поне в последните 2000 години.

ГТП било рекет ! Искрено ти пожелавам да те сгази някой с фиктивен ГТП защото спирачките не му държат ! Да видим тогава дали ГТП ще е излишно според теб , дръвнико !

И после искаме да се в една урна с тях в ЕС ! Няма как !

Хайде и в БГ! Ех, дано, дано, дано!

ВКАРАТ ТОВА ПРАВИЛО ГЕРБ И БСП ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ ЕЛЕКТОРАТ

"Който иска да свърши една работа-намира начин, а който не-намира оправдание." Ето в Хърватия ще ги вкарват в затвора, а не се оправдават, че било сложно и че нямало затвори, и прочие оправдания.