Каракачанов: Загиналите в Кот д’Ивоар българи не са наемници за бойни действия

Бившият военен министър определи като цирк вчерашния брифинг на живо на МО за катастофата с МиГ-29 в Шабла

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лъже гада по краварски да кажа не ми е жал.

И какво ако са били наемници? За какво се пенят всички. Аз съм наемник и работя в Африка. И какво? Изкарвам си парички. Живея. Всеки наемник знае за какво се подписва. Работа като работа. Ако не загинеш в Африка, обезателно ще загинеш на Автомагистрала Тракия или някой съсед ще те убие за паркомясто. Живота си върви. Бог да ги прости момчетата..

Ръководството, което е създало ситуацията за загуба на пространствена ориентация. Това си е убийство, поради тъпота!

Хем не били наемници, хем били наети в частна армия.. Пак мирише работата щом тоя дебелак се хвърля в сляпа защита, потулване и недомлъвки за случилото се. Кое знае какви обвързаности пак има с въпросните фирми, нашите военни и тоя където ме е срам че беше министър...

Тоя като какъв се изказва? Или пак се е изакал без да иска в големите си пълни с л... гащи

Абе гледай се продажбата на паспорти. Хайде, македония е българска, не на джендърите....дрън, дрън, че пляс, на плюс няколко стотин милона . Да еба шико.

Забелязвате ли че коментарите на герберастките тролове стават все по-тьпи и неграмотни? Явно дори и да се заблудил сред тях някой човек, който е прочел нещо повече от заглавието на книга за Винету, вече ги е напуснал. А тулупа е такъв тулуп, че даже не може да прочете някоя и друга новина оф чичко Гугл. Иначе щеше да разбере че хеликоптера е военен МИ-24 и е почти музеен ескпонат - изкопиран през 1966-та година американски UH-1 и се произвежда от 1972-ра година. А иначе хеликоптерът естествено че е бил на военна мисия каквото и да разправя тупупа. ПС. България е все още сред "гордите" собственици на няколко музейни ценности, от които преди 7-8 години заедно с Буркина фасо, Ангола и т.н. От тях два би трябвало дори да могат да летят (но едва ли) - на Терем АД през 2014-та година са платени няколко десетки милона лева да ги реставрира.

Знаем, знаем - били са на сафари. О. не - били са журналисти. Не, не - геолози!

Гаден ТОЛУП ЛИЦЕМЕР .

Тая пача гузна него е а почна да се оправдава. Явно пак опг на герб е замесена в далаверите.

Всеки се оправя както може...

разбирач стана и ти Иване не е ли по добре да профолактираш простатата та да не изпуска кранчето?

Ако има каквото и подобие на "профсъюзи" в армията, тримата загинали трябва да се почетат като български военни. те не са отишли да мият чинии, да пекат пици и да карат камиони в прерията. Отишли са да правят това за което Територията е финансирала за военното им образование, но им дава 1000лв. заплата а ТАМ им дават почти толкова на ден. Поне са загинали с професията си за жалост оценена от чужда държава.

Няма как хем да не са на служба , хем да бачкат някъде си частно , хем да се почетат като военни. В частните фирми винаги се взима повече ( изключвам висшият офицерски състав ) но рисковете са по-големи, задачите са по-различни а и подбора е много по-сериозен,

ВЪПРОСА Е шиши, ЗАЩО СИ ПРОДАЛ ВЪРТОЛЕТА НА ФИРМАТА ? НИМА НА НАШАТА АРМИЯ НЕ И ТРЕБЕ. МАЙ ГОЛЯМА Е БИЛА КОМИСИОННАТА? П Р О Д А Ж Н И Ц И ПРОСТИ.

Да де ама е гръмнат от вътре.

Шиши още се възстановява от руския масаж.И американците му го набиха с 200.Чудничко хахах

Напиканият картечар няма ли да става инструктор и той? Политическо бъдеще той вече няма след горещата любов с Тулупа.

Разбрахме. Наемниците са били наети не да убиват а да обучават как се убива. Доценти значи.

Зa никoгo не е тaйнa че cвинятa Пeевcки е пpеcтъпник и зacлуженo е пocтaвен под рeстрикциитe от зaкoнa Мaгнитcки!!!