17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каракачанов, първо вземи да "вкараш в пътя" терористите, които вилнеят по селата и ограбват, пребиват и убиват нашите майки и бащи, баби и дядовки. Възрастните хора живеят в постоянен страх и ужас. Това интересува ли те??? Собственият ти народ е подложен на унищожение!

ВЕСТНИК “РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО” №78 от 04.12.1933г. “ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ВЪПРОС” В брой 23 на в. “Работничка” в уводната статия за Ньойския договор е казано, че с този договор били отрязани живи части от снагата на България, Тракия, Македония, Добруджа и Западните покрайнини. Македония, Тракия, Добруджа - живи части от снагата на България? Как е могла редакцията на пролетарския вестник “Работничка” да допусне в своите колони подобна дива националистическа мисъл, за радост на българските империалисти? Или за редакцията на в.”Работничка” не е още ясно, че Тракия, Македония и Добруджа, не са български земи отрязани от снагата на България, а земи чужди, които националистическа България иска да завладее за да ги подложи на зверска колониална експлоатация? Нима не е ясно на редакцията на в.”Работничка” че фашистка, империалистическа България в съгласие с империалистите победители получи живи части от снагата на Македония и Тракия, които като завладени и чужди земи тя подложи на двойна колониална експлоатация и гнет? Как е могла редакцията на в. “Работничка” да допусне тази дива националистическа лъжа за българския характер на Тракия, Македония, също и Добруджа и по такъв начин да стане проводник на великодържавния български шовинизъм и да му даде право върху Македония, Тракия и Добруджа? ...................

се държат нагло ,защото знаят че от марионерки като вас НИЩО НЕ ЗАВИСИ , вашите господари вече са го решили ,вие само трябва да се подпишете......

https://bnt1.bnt.bg/bg/a/karakachanov-v-skopie-se-samozabravyat-ne-e-losho-da-gi-vkarvame-v-ptya Не споделям в който и да е аспект политическото кредо на Красимир Каракачанов, но в конкретния случай той казва ИСТИНАТА за недостойното лицемерно поведение и нечестните игрички и на сегашното Скопско правителство ! Резултатите от досегашната работа на българо-македонската комисия показват, че македонските експерти са инструктирани да не зачитат историческите факти от нашата многовековна история. За освобождението на Македония от османско и от сръбско иго дадоха живота си над 120 хиляди български войни по бойните полета на Балканските и на Първата световна войни и България претърпя две жестоки национални катастрофи. В най-новата й история днешната Македонска държава дължи до голяма степен появата и оцеляването си на България, като се започне от кампанията за нейното международно признание и от безкористната помощ по време на нейното гръцко ембарго и на албанска военна интервенция, та се стигне до мощната българска подкрепа за нейното интегриране в ЕС и НАТО. В отговор представителите на Скопската политическа класа все още продължават да живеят в света на една отдавна компрометирана и осъдена от света югоимперска сръбска комунистическа политика, чиято пропагандна машина фалшифицира българската история, вменяване „вини” и насажда отродяване и омраза към България ! С такъв „сърбокомунистически актив” ли Република Северна Македония възнамерява да влезе в нашия общ Европейски и Евроатлантически дом ? Колкото и това да е болезнено предвид привързаността ми към нашите Вардарски братя, неговите „ментално полирани” политици, освен омерзение и презрение, заслужават да получат, ако не сериозен урок, то най-малкото - един звучен шамар !

Само да попитам ,кога ще ги вкарате в пътя ,след като влязат в НАТО или преди това,смеете ли да попречите за НАТО ,имате ли топки за това ?

имаме топки да ги вкараме в НАТО и имаме топки да санкциониране до дупка, с две думи: имаме огромни топки.

И бачоАгент Иван получи раздвоение на личността за има - няма 3-4 месеца;)) Ама няма страшно - това раздвоение е по "целесъобразност";) Кога бехме европръц хвалехме Зае Бае за куража и превъзнасяхме Договора, щото бяхме Вождове на Сите Балкани и трябваше да говорим от висотата на положението Ни "со кротце и со благо", сега вече можем да ги "вкарваме в правия път" и "со малко кютек";))

Дейстивително трябва да извадят на бял свят автентичните документи,конкретно за езика,кога е създаден,по чие нареждане, кои са авторите!За съжаление авторите са българи,но няма значение,това е решение на Сталинския режим с безусловната подрепа на Вожда,който едва ли е мислил с главата си до какви тежки последици ще се стигне в различни аспекти!В случая е важна истината ,това не е единствена аномалия на авторитарните режими,но много се проточи!Как Живков за нула време с неговия " маньовър " изчисти този позор в нашите граници ,умно и дипломатично,а сега дори и времената да са други,тези фалшификации трябва да се отстранят,а съседите да се събудят!

Ами толкова са големи напъните за формиране на език от македонския диалект, че често голям смях пада. Още се развеселявам като се сетя за един плакат с реклама за представление на македонски балет на лед, представящ "Спящата красавица". Та на плаката с големи букви пишеше..."Балет на мраз, Заспаната Убавица" Нека си бъдат каквито искат македонците, да са живи и здрави. Нека са си народност, ако така им харесва. Нищо хубаво насила не става. Но наистина добре е, ако може да не ни вредят и да не е за наша сметка. Разделението и противопоставянето са само в полза на врагове. И наши и техни.

Прав си Каракачанов за това, че в Скопие се самозабравят. Прав си, че трябва да ги вкараме в пътя. Искам да знам обаче, кой направи така, че да ни се качат на главите? Кой беше този български държавник, който бързаше преди целият свят да ги признае за независима държава? Кои бяха тия, които дадоха безвъзмездно на новата държава танкове? Кой го направи всичко това? Баба ми ли, или някои "демократично мислещи" идиоти? И още един въпрос. НЕ СМЯТАШ ЛИ ,ЧЕ ЦИГАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ САМОЗАБРАВЯТ И ТРЯБВА ДА ГИ ВКАРАМЕ В ПЪТЯ? КОГА ЩЕ СИ ОПРАВИМ СОБСТВЕНАТА КЪЩА? КОЛКО ДА ВИ ЧАКАМЕ И ДОКОГА?! КАК ТИ СЕ СТРУВА ВИЕ НЕ ПРЕКАЛЯВАТЕ ЛИ? АМИ ВИЖ СЛУЧАЯТ В БЯЛА ЧЕРКВА! ОГРАМОТЯВАЙ СЕ!

Ромите и " македонците" са различни теми,различни причини ,специфика и сложност!Не може да се остави едното за сметка на другото!Работи се и с ромите,но там действително има още много работа,има външни и вътрешни намеси,а и не само циганите мародерстват,дори и да са основните заподозрени!

Депутат ! Депутат ! То е чудо занаят ! Спиш и дремеш си рахат, а омръзне ли ти, брат, станеш – взимаш важна поза, понапсуваш този – онзи и си дремнеш пак благат, верен на дълга си свят… Депутат ! Депутат ! Мил и сладък занаят – чест, пари, имунитет – в трена – без пари билет, а на всичко туй отгоре, щом от скука се умориш, хайде, братко, във Париж на държавен гръб вървиш ! Депутат ! Депутат ! Щом закъсаш, мили брат, сам приготвиш си проект с някой подпис за ефект, а след тоя жест велик гюндулукът ти за миг ето го увеличен с двеста левчета на ден ! Депутат ! Депутат ! Туй е Божа благодат ! Без усилия и мъка сам нареждаш си айлъка ! Не ти трябват мини златни, нито сделки неприятни – цялата хазна пред теб чака като топъл хлеб ! Тома ИЗМИРЛИЕВ 27 декември 1928 г.

Незнам ама нашите властващи си мислят че другите страни са им като България където за собствена изгода вкарват народа си ''вкарвайки го'' в техния а не неговия път.. Надупихте България и подписахте едно недоносче дето ви го завряха в задниците сле договора с Гърция ама сега както винаги другите са ви виновни..

Тоя палячо с неговите "20 000 щика" и на тях не може да се зъби. Беше времето, когато бяхме сила на Балканите и никой не ни подценяваше .

И теб те видяхме с лъжливите предизборни обещания и при следващите избори - никакви гласове за тези лъжепатрити!

И сега пак изпълзява от дупката.. егаси тумора тлъст и злокачествен.....безсрамен, дебелокож мръсник

"Македонското външно министерство излезе с остра реакция след заплахата на министъра на отбраната Красимир Каракачанов, че България ще попречи на Македония да влезе в НАТО и Европейския съюз, ако нашата съседка не признае общата ни история до 1944 г." Къде е официалният отговор на нашето външно министерство? Няма такъв. Това,че Каракачанов дудне и се оплаква като стара баба не означава нищо.

ден Каракачанов запълва медиите с гръмки слова как от Август правителството нищо не е направило по македонския въпрос...

КЪСНО Е ВЕЧЕ Г-Н МИНИСТРЕ !!! МАКЕДОНИЯ ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ЗА НАС ОТ ТУРЦИЯ !!! АМА ДЕ УМНИ ТИКВИ ДА ГО ПРОУМЕЯТ !!!!

Смеееееееех . Тоя ли ще ги вкарва в пътя бе ?

Е ако шкембе войвода беше премиер, а не вице, можеше и да видим кой и как ще "вкарва" в пътя, ама сега само се репчи.

Не мога да спя нощем все ставам и тичам на прозореца да видя дали са дошли изборите и Нинова вече ни оправя. Не се издържа вече.

Плюс

Nikos

А бе стига си тичал нощем, защото ще се преумориш, ами лягай да си спиш спокойно! Тя Нинова няма да може да те оправи, но ако това е от най приоритетните ти проблеми мога да ти дам адресът на няколко анадолски манафи! Те със сигурност ще те оправят качествено!

Спи спокойно! В Бяла Черква няма изнасилена и удушена от циганин жена! Под мъдрото ръководство на Борисов в държавата цари ред и спокойствие! Спи си!

Късно е либе за китка!!!! Усети се шкембе войвода,че наближават европейски избори и бърза да печели доверие(и без туй рейтинга им взе застрашително да пада!!!!). Сега ли разбрахте,че Заев ще се зае.ава с нас!Македонски език,македонска нация и македонска държава!!!!!!!!

Каракачанов е прав, за подписването на този договор с Македония е виновен БОРИСОВ, Захариева и ГЕРБ. Те през цялото време говореха за инфраструктура, а историята да се остави на историците. Сега Борисов да подаде оставка и в затвора за национално предателство, както иска Каракачанов. И Каракачанов да бъде издигнат за премиер.

като извънпарламентарна сила....

Жельо ив призна държавата , вие им признахте езика , макетата си земаха каквото им трябваше , сега не врякайте.

Остана само да ни накарат да приемем, че и ние всъщност сме македонци нали?

Макар и "вкарването в пътя" да е празна приказка, наистина е прав. Дори и на скапаните българи от област Македония се подлагаме непрекъснато. Какво очакваме - благодарност, дивиденти? Те ни мразят и в червата, защото сме живо доказателство, че не са никаква отделна, още по-малко велика нация, а най-обикновени прошляци от покрайнините на държавите - България, Сърбия и Гърция.

Не "не е лошо" да се вкарат в пътя, а е задължително ако сме българи!!!!

Нирмала да бъде своевременно уведомена, Раджив да да оповести своевременно на комуто е нужно. Подпис - Безстрашния.

И този по кенап е историк. Ха ха ха.

Nikos

Можеш да бъдеш сигурен,че е много по голям историк от тебе!!!

Nikos

Гледах интервюто по БНТ 1 и съм съгласен с всяка една от думите на Каракачанов! Още веднъж казвам, че той е единствения човек в продажното правителство на гробарите, който в този момент прави нещо в защита на интересите на България и българите! Разни дебили във форума се надпреварват да го плюят, защото са олигофрени и не могат да осмислят казаното от Каракачанов! Дори да е направена една генерална грешка от страна та нашето правителство с подписването на договора август месец, ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА,ЧЕ ТАЗИ ГРЕШКА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОПРАВЕНА ! Вината на Каракачанов за подписването на този договор е несъизмерима с тази на главния виновник-неграмотникът Борисов, на неговата статистка във Външно министерство - Захариева и като цялост на правителството на Герб! Каракачанов е най малката зъбчатка от машинката на това продажно правителство и не е той човекът който подписа и е пряко отговорен за този договор! За сметка на това,той е единствения, който в момента се опитва да поправи грешката на мръсниците продажни и безродни от Герб!

Ти явно си бил в Гърция...и не си гледал интервютата на Каракачанов и Джамбазки по това време по телевизиите. Повтаряха дума по дума казаното от Захариева и хвалеха договора.

Nikos

Абсолютно прав си,че по това време бях в Гърция,но мисля,че трябва да гледаме на сегашната ситуация реално и критично! Ясно е, че грешката генерално е сторена, но това не значи, ЧЕ Е НЕПОПРАВИМА! Който ял фекалиите ял! Сега е време да избърше мръсната си уста и да поправи нещата! А от страна на правителството няма никакво адекватно реагиране на словоблудствата на Заев и македонската дружина! Винету се спотайва и не мъцка и думичка по този въпрос! Външно в лицето на Захариева също! Е защо да плюеме човека, който реагира и прави нещо в името на България! Неправилно и порочно е сега да се плюе Каракачанов!

Че Каракачанов съвсем съзнателно и конюктурно хвалеше договора. Най-малкото това приляга на един историк. На всичкото отгоре громеше интелектуалтите които възразиха и казаха че договорът ни поставя в неизгодна позиция. Не вярвам и една дума вече на Каракачанов....

Когато изпълняваш чужди нареждания и идея си нямаш от материята обикновено стана така - оказваш се до шия в тресавището.

КАРАКАЧАНКЕЕ ТИ СЕ САМОЗАБРАВИ ДУШО РУСКА ПРОДАЖНА... САМО АКО БЕШЕ ЖИВ ЛЕВСКИ... ГОРКО...

каракачански, като се самозабравят, не им обръщаш внимание, а когато им дотрябваш, ги караш да платят по най високата тарифа! а да се мъчиш да ги вкарваш в пътя е глупаво, защото те искат да си вървят по техния път, а ако ги вкараш по нашия път, ще настане блъсканица!!

Ние първи признахме държавата Македония. Сега какво дрънкате,кретени.Всяка държава си прави каквото намери за добре

Nikos

Всяка грешка е поправима, но трябва да се реагира на неправдите и да се работи по този въпрос! Ясно е, че България е без Външно министерство, защото манекенката Захариева за нищо не става! Е защо да плюеме човека, който се опитва да поправи сторената грешка!?

Каква манекенка е Захариева? Откде я и6вадиха нея?

защо винаги изхождаме от заключението, че ние сме първоприемници на онова което е било обща държава, а не хората в Скопие ?

Това вони на вмирисан руски или сърбокомунистки трол

Е ми защото общата държава се е казвала България, а не Македония.

Кво стаа с великата мисия ''Западни балкани'' на Боцко Обединител сага?

макетата вкараха нас в пътя като подписахте изгодния за тях договор и след този подпис няма никакво значение за тях, за света, какво казваш и какво размахваш пръст. За това предателство ви се полага затвор и ще си го получите, няма да ви се размине, дай боже да е много скоро. Нужда от избори има и то незабавно, никой няма да ви чака 2г. А за инвалидните пенсии не само че нито една фалшива не сте намерили досега, ами посегнахте на най тежката група-тези със 100% и придружител, там какви гаври правите та чак бесене ви е малко,няма как да се скрие фалшива диагноза, или има заболяване и то си има измененията или няма, всеки преглед ще докаже ако има лъжа от страна на комисията, но гаврата е че сте сложили напр аутизма в най тежките болести и се дава например ТЕЛК 91% с чужда помощ, с диагноза Аутизъм, каква чужда помощ му трябва на аутиста бе престъпници а на слепи хора отказвате чужда помощ, господ да ви убие, в ада да врите.Който в социално е приел за аутизъм т.н срамежлив, неконтактен, темерут, или каквото и да е, да се дава такива проценти лично ще му ритна столчето.

Каквото и да говори торбата, от всички се знае, че става въпрос за лапане.

"След подписване на договора през август Скопие възприема една тактика да хитрува и да натрапва съществуването на македонски език". Драги ми шкембе-войводо, фактът, че България подписа даговор, изготвен на български и макеонски език, красноречиво показва, че страната ни официално приема съществуването на македонския език. Ти къде спа при подписването? Що тогава не се изрепчи, а послушно си затрая? Късно е сега да се обаждаш.

Гном, договора е подписан "на официалните езици на двете страни"! Тази ти опорка не мина, хайде питай Адолф за следваща

основен виновник за наглостта на н.н. македонци е нашата външна министърка. Нейната некадърност и неадекватност ни вкарва в редица международни проблеми, вкл. по този въпрос.

И тъпият Вожд , дето обикаляше насам-натам да се занимава с нещо от което нищо не отбира , докато страната ни тъне в проблеми.

Стига с тия оставки! Откраднат 100 милиона и после оставка, за да го назначат след месец за шеф на някоя банка, или да му открият някое ведомство със 700 служители! Тук ТРЯБВА СПРАВЕДЛИВОСТ!

Щото ти, некадърният лапач на агнешко, изобщо не си се самозабравил :)))) Не че защитавам Македония, измислицата на Сърбия и Русия, но ти ли ще вкарваш в пътя държави?! Виж се какви простотии говориш!

Nikos

Не той, А ТИ РЪСИШ ПРОСТОТИИ, само, че ти е много малко пипенцето, че да можеш да осъзнаеш простотията си!!!!

И ДА СЕ САМОЗАБРАВЯТ, НИЕ СМЕ ВЕЕ 6 МЛН, ОТ КОИТО ПОВЕЧЕТО ЦИГАНИ. СЛЕД 30 ГОДИНИ ЩЕ БЪДЕМ САМО НАСЕЛЕНИЕ, ЕТНОС, А НЕ ДЪРЖАВА, ТАКА ЧЕ НЕ СМЕ ФАКТОР, ЗА ДА ВКАРВАМЕ В ПЪТЯ КОЙТО И ДА БИЛО. НЯМАМЕ НИТО АРМИЯ, НИТО ИМА ВАРИАНТ ДА ИМАМЕ С МАЛЦИНСТВЕНАТА ГРУПА, В КОЯТО СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПОЛИТИЦИТЕ-НЕГРАМОТНИ И МИШКИ, ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ДО ПОЛОЖЕНИЕ, В КОЕТО КОМУНИЗМЪТ СЕ ПРЕВРЪЩА В СВЕТЪЛ ПЕРИОД В БГ ИСТОРИЯ С НОРМАЛНА РАЖДАЕМОСТ, КУЛТУРА И СПОКОЙСТВИЕ НА ДРЕБНИЯ ЧОВЕК

С насрещен огън / Македония и патриотична песен/, Каракачанов се опитва да потуши два пожар /паспортна мафия и изхранване на армията/.

Като те слушам нуждата от предсрочни избори беше вчера.

Извинявам се, ама как да не се самозабравят, като срещу тях стоят едни ахмаци - хахаха

Снишаваха се ...подписаха договора...сега реват и влизат отново в роля..патриот. Не забравяй че всеки ,който надигнеше глас по време на подписването на договора...беше заклеймяван от Каракачанов и Джамбазки за човек на Москва.

Nikos

Спри да цапаш форума с простотиите си! Не пиши идиотизми!

Каракачанов нищо не зависи от вас. САЩ казаха че трябва Македония да е окупирана от САЩ/НАТО като нас..... Можеш да си говориш колкото искаш. Ние сме окупирана дъража от САЩ . на наша територия има окупационен американски корпус . Вие сте просто нео-колониална администрация на каишка на америкаскитя посланик

Още един тъпак на игрището. Кой те е окупирал бе льольо ? Ако я няма американската поддръжка, утре както заяви руския Тойстой ли беше дебел ли беше, наистина ще ни окупират отново руснаците. Аман от продажни простаци .

разследването на БТВ за изхранването на армията от снощи,което продължи и днес в сутрешния блок? Каракачанов ни го натрапвате втори ден ......Защо Каракачанов не беше толкова активен когато се ковеше договора с Македония а само го хвалеше??? Не искам да го чувам вече по македонските въпроси,Къде се крият Захариева и Борисов?????

"Къде се крият Захариева и Борисов" Захариева е на очен лекар. Ще сменя диоптрите на очилата, защото не вижда какво става с външната ни политика. ББ изчаква и скоро ще се появи с велики и мъдри мисли.

Каракчанов е пътник. 1. Паспортите 2.Поръчките за храна в Армията и МНО 3.Сканадлът със Скопие.Той не е нито Външен Министър нито Министър председател да прави изяви,че щял да попречи на Македония за НАТО и ЕС. 4.Евентуален партньор на БСП след избори. Всичко това го превръща в мишена и жертва. Свършен е. Въпрос на време.Както декларира и Цацаров,че има един министър за затвора. Очаквайте включване.

свърши вече ...

краят на мандата на правителството ще дойде след две години и половина, а нужда от предсрочни избори няма. Размечтал се е

Ами да . Македония на четери - подялба м/у Сърбия,Албания,България и Гърция това е правилният път , като са толкова големи хитреци . Или завинаги в мрака .

Македония е българска територия!

Само 80%. Другото е шиптари и сърбокомунисти