Каракачанов спря търга на крайморски имот до Созопол

Вицепремиерът е наредил да се извади от списъка за продажба, ако се окажат дюни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ако се окажели дюни" Нима не знаят какво продават на частници?

Ей помияри, ще ви сера на гроба.

А на бас, че няма да се окажат дюни и ще бъдат продадени, пардон - подарени, без търг. Но никой нищо няма да чуе за това.

Дигна се гирултия и предизборно тоя го спира ама след изборите ще да го пусне наново защото мангизите са взети предизборно и работата трябва да се свърши че тия от тоя''сой''пари не връщат...

Така е в Б-я. Ако мине. Нямаше ли преди това някакви иценки, някой да изкаже мнение че не ства. Или кой смее.

"Той/Каракачанов/ поясни, че през това време трябва да се произнесат екоминстерството и съответните държавни органи, за да се изясни статутът на земята." Не е за вярване.Провежда се търг без да е изяснен статута на земята. Представяте ли си каква завера върви ?! Този Каракачанов е от потеклото на триглавата ламя. Според предания, устата ѝ е толкова широка, че може да глътне човек или добиче. Но той далеч е надхвърлил този апетит на влечугото от народните приказки..

Продават плажната ивица....която е изключителна държавна собственост.

Нашия човек ще вземе имота тихомълком за без пари...

"Патриот е. Душа дава, за наука, за свобода. Но не свойта душа братя, а душата на народа..." Така и Каракачанов с военните имоти. Секна потокът от паспортите, сега ще продаваме имоти.

По късно нашия човек тихомълком ще вземе емота за без пари

Абе няма ли кой да ги спре тези хора. Стига са грабили и малкото, което стана от татово време.

Алчни реститутки стига сте вдигали шум за тези продажби! Ми и Каракачанов е човек, толкова години драска да стигне до този пост, остава му още малко и той трябва да намаже филията стига ГЕРБ

Имах щастието, преди много десетилетия да прекарачм един месец на някогашните девствени дюни край Несебър. По същото време имах щастието да се разходя по безлюдния и незастроен плаж между Несебър и село Влас /сега град Свети Влас/. Споменът за красивата ни природа никога няма да бъде заличен. Съжалявам искрено, че младите днес не могат да видят това.

Не са дюни. Това са ниви, лозя и градини, отнети от военните за "ползване" през 1956 год.

земите и имотите на хората без да ги питат искат ли а влезнат в комуните им.Станаха държавна собственост.Сега трябва да им се възстановят на тях или наследниците им,а не да ги продават на безценица на свои разбойници.Тоя дебел министър на отбраната,явно иска да погълне колкото може повече.Накрая на всеки са му необходими 2 метра земя.

А сегашните комунисти-тикви какво правят? Шкембе войвода се прави на много хитър! Хайде да продадем на наши хора хубави имоти, сега, през лятото, в преизборна обстановка, кметовете ще се сменят, няма кой да се опъне и сега точно да ловим риба в мътна война? Умно измислено от тарикат пищман войвода!

Хайде стига че те тези дето ''имали'' имоти там и са им ги ''взели'' излезнаха половин България та за това я няма вече дивната красота и природа около Черноморието ама цимента е завладял всичко..

Каракочан ....къде беше вчера ,когато двама УРОДА ОТ МОНГОЛОИДЕН ПРОИЗХОД ....РАЗЧЛЕНИХА два трупа......Защо не изкара агитките,,,,рокерите,,,,,авиацията ,,,,,баретите .....и не започна да събаряш незаконните балкони,гаражи,....на МОНГОЛИТЕ.....кажи бе ...ШКЕМБЕ ВУИВОДО....

Сигурно войводата е бил на тежка трапеза

Хващам бас, че няма да се окажат дюни.

държавна земя не се продава. дава се под наем за 100-200 години. груба грешка за герб. голяма кражба ще падне.

Защо говорите в бъдеще време. Те и сега си крадат като за световно.

Опитва се да намеси и други органи за да си узакони далверата.

Кое налага продажбата на тези ценни имоти???? Тук всичко мирише на корупция... парите от тези имоти няма да стигнат за пенсиите на 300-400 човека за една година, тоест някаква нищожна часто, трошица от разходите на държавата.. Тоест парите са пренебрежимо малко от полза. Тогава става въпрос за далавера. Уж несвързани лица или фирми ще купят имотите, а след това тези разрешили тази гнусна продажба ще им се върнат част от имотите чрез вече свързани лица... Пример Карадайъ и неговата балдъза и къщите за гости. Бенефициентите не са били свързани с Карадъйъ, но бързо след като придобиват собствеността в/у къщите ги прехрвърлят на балдъзата и в последвие със сигурност и Карадайъ ще се облажи след като напусне политиката... Гнусна, смрадлива корупция се нарича всичко това.. Държавата няма никакъв интерес да продава имотите си, които са собственост на всички български граждани... Държавата само управлява тази собственост като представител на българския народ. Не би следвало същата тази държава да се разпорежда със нищо значимо без изричното съгласие на суверена!!!

Ние сме ги изпратили в паламента да пишат закони, а те се занимават с далаверки и лично облагодетелстване.

Този май не е знаел какво е разрешил за продажба. Ами, ако освен дюни има и собственици със редовни нотариални актове? Двайсе дка на Созопол е .........

Този имот до една година е продаден! Без търг!

тоя да каже плащаме ли си на американците за да ползваме собствената си база в Ново Село. Някой мисли ли, че България е независима, след като нашето МО плаща на Тръмп задето си ползваме собствената земя българска. Корупционери.

Хората усещат корупцията бе дебелако. Просто хората усещат кога се подготвя далаверката и вече не щат да траят, защото просто още едни бетонни бункери ще казнат по морето, от което мизерията няма да намалее в мутристана.

Как се нарича лице, което продава държавата си? Продажник!!!!

Няма лошо! Пускаме, ако не ни хванат, забогатяваме, ако ни хванат просто спираме търга, следващия път, същата схема, ама по-тайничко, че да ни спиапат отново......