Каракачанов пред ТАСС: България няма да разполага военноморски бази на НАТО на своя територия

Страната ни търсени компромиси, преговори, а не нагнетяване на напрежение, заяви вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителство, парламент и президент-руски чиновници. След толкова години в ЕС и НАТО вече трябваше да сме изравнили стандарта на живот с Чехия, Словения и Португалия. Продажните русофили обаче ни дърпат към изостанала и крадлива Русия. Жалък народ сме щом ги търпим да ни мародерстват.

Преди избори е позволено да се говорят всякакви простотии от кандидатите за чеверме партита. Ние съюзник ли сме или овце. Суверенна държава членка на НАТО или борци за салама ? Днес те има, утре те няма. Поне се помъчете да имате малко от честта и достойнството на нашите деди. Не там на софрата, защото там ги няма, а пред народа български. Какво хленчиш и клинчиш. И защо да няма ? Ти ли ще защитаваш Родината ни в случай на криза ? Къде ще бъдеш ? До печеното агне ли ? Гнусотия.

Та вие вече толкова американски бази сте разположили на наша територия безплатно че още някоя и друга за да си запазите властването няма да е голяма работа.. А какво правят навлецитре от натро в Черно море???? Колко страни членки на нато имат достъп до черно море че цялата натовска пасмина се навря в него че баоклуците си да поизхвърлят и тук.

Колко бази и защо безплатно ? Бялата златка ли ти прошепна поредната простотия на ушенцето ?

Има едни институции дето са си изкарали всичко из сайтовете, ама май до тях достигат само тия дето мислят и искат да видят а не само да слушат

Много добре, Каракачанов! Няма нужда България да става и мишена. Без това населението драстично намаля.

Приказката е едно ама действията са съвсем друго а като знаем колко територия ползват наша американците е по добре да не вярваме на приказките камо ли пък и ''браво'' да им казваме..

Както винаги, българската позиция е разкрачена. Ние смечлен на НАТО и реално всяка НАША военна база е база на НАТО. Но не, ние сме член само на думи. На практика сме си бананова република която се чуди как да се дупи на запад и на изток.

американците решат.

Каракачанов, остави фантазиите за военноморска база. Кажи какво става с бронираните машини за Сухопътните войски? Имате ли административен капацитет да подготвите и направите поръчката или даже и администраивен капацитет нямате? След няколко години разправии уточнихте ли с колко колела трябва да бъдат и с какво оръдие - руско със слаби параметри, но пък евтино или немско с добри параметри, но по-скъпо? Искахме ние да ги сглобяваме и поддържаме. Ама то едно е да искаме, а друго е да имаме къде и да имаме капацитет за това. И това ли още не сте изяснили? Жалка работа!

се играе тука- "Бунтът на натовските държанки"! Каракачанов, направо ти повярвах, че няма да има бази! И как точно мислиш да спреш "съюзниците", с дебелото си шкембе, може би?!

... а сухопътни???

заслужи си рублите този человек

Добре, че има Патриоти в правителството, та по някакъв начин се балансират мераците на големите сили върху България. НАТО да си строят бази в Румъния, ние може да минем и без тях. Това са големи, извънредно големи разходи за България, които може да се използват много по- добре, отколкото да пълним джобовете на производители на оръжия в САЩ, Германия, Франция и другите акули в този бизнес. Който дрънка оръжие, от оръжие умира! Да не говорим, че при съвременните военни технологии, България нищо не може да противопостави, дори и да имаме бази на НАТО на всеки километър. Може да очакваме само разруха и човешки нещастия.

НАТО означава организация за КОЛЕКТИВНА отбрана. Иначе си губи смисъла.

То и ЕС означава съюз на европейците, ама напоследък нещо го наводниха с неевропейски чернушки...

Я ГО ПРЕВЕДИ ПО-ТОЧНО. Какъв го търсят тук мръсните чипици?Да си вървят в Атлантическия океан

Но за сметка на това ги набъкахме в морето...Честито на плажуващите през 2019

Изказванията на шкембе Воевода .......независят от него ....той пионка на НАТО

'той пионка на нато' типична подредба за рускоговорящ Дадохме ви азбука, научете се да пишете на български правилно бе!

Олеле как ни почнаха от двете страни! Турция ни пише законите, Русия си проси гаранции, че няма да има спънки по пътя към Проливите. Какво ли ни гласят?

Споко, големите отдавна са ни скроили шапката.

Каракачанов е познат преди 1989 г. като Агент „Дончо“, а малко по-късно като Агент „Иван“ на ДС.

Успокоил господарите и уверил че той в частност и БГ- Задунайская според него не са виноват естествено пред ТАСС де факто БГ източник на информация молодец сказал кусонагий отец

Политика ,който си върши съвестно работата ,БРАВО

Шкембелаки войвода трябва незабавно да си подаде оставката! Този индивид в прав текст изкара България от НАТО! България няма адекватна армия и е съвсем нормално да иска да има бази за разполагане на съюзнически сили на НАТО на своя територия. Така както направиха прибалтийските републики.

Торба с л-йна. Разбира се, че ще правим бази и ще започнем с освобождаване на незаконно окупираният Росенец. Голяма карикатура е този ла-новоз.

Идьот

Каба воеводо....голямо чеверме издумкай....на халост лафове не дрънкай.... Няма да разполага-само ако сме...ВЪН от ....НАТО !

Русские, я с вами !!!

до свидания

защото се задават избори и затова лъжете българския народ....на вас не ви пука за нас българите, вие сте поклонници на чужди държави и изпълнявате техни поръчки, само и само за да запазите власта си, но трябва да си много прост ако гласувш пак за тази корумпирана власт!

Ти току що описа идеално социалистите другарю! Те са хората, които искаха да ни направят 16-та република на Русия, те са хората, които се кълняха във вярност на Комунистическия Интернационал, а не на България и те са хората, за които изборите се свеждаха до една партия, която по Конституция беше по важна от Република България - БКП, на която сега социалистите се тупат в гърдите че са преки наследници...

Айде трай , ако обичаш , защото и ти си в това число - И теб нямаше да те има ако майка/ баща ти, баба / дядо ти не бяха викали и те с пълно гърло БКП - ВСИЧКИ ВИКАХА , и затова в тази държава няма други освен ''Комунисти'' !!! Без комсомол , животът ти свършваше , и нищо не можеше да направиш , защото автоматично беше жигосан доживот - нито работа , нито висше - НИЩО !!!! За нещо повече - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ти трябваше членство в БКП-то !!!! Чудя се по някога откъде изпълзяхте всички тези ''АНТИКОМУНИСТИ'' за последните 25г. - И отговорът ми е - ВСИЧКИ се ПРЕБОЯДИСАХТЕ като великденски яйца , типично по нашенски , за да се наместите пак на хранилката и да се тупате в гърдите, че сте много големи ''демократи'' , но сте си все същите ПРАЗНИ душички !!! Утре и Китайци ще станете ако се наложи - Така че ТРАЙ мамо за хубост !!!!!! ЗНАЕМЕ СЕ КАКВИ СМЕ !!!!!

stankow

Няма да разполага военноморски бази. Стигат им двете военно-въздушни и двете сухопътни ! Е, може малко да ги разширят ! Цветанов беше добре инструктиран в САЩ, Каракачанов му прави перде.

Заедно със радари и ракети.Както в Румъния!

Нали ние сне НАТО бе, галфоне! Що да нямаме бази?

ще има база в гъзати - нали си от НАТО.

Едва ли някой е очаквал нещо по-различно от доносника на ДС - освен капитулация пред Русия и предателство на България! Крайно време е цялата тази сган от простаци, крадци и предатели да се махне от властта!

що не го лапнеш и да го надуеш на войводата ,та белким се задавиш и млъкнеш?

има четири американски бази в България и ни осигуряват независимост.Ако ги нямаше Турция и Русия щяха да ни поделят територията.Американците ги излъгаха че Америка ще се прибере в зоните на най-близки интереси и ще остави сфери на влияние на мишоците.Сега наблюдаваме страданията на нашите врагове Турция и Русия.Ще се продънят в Ада!

Браво, Каракачанов ! Слава на Русия !

САЩ да правят военни бази в Ази и Африка, където да завземат арабите и енгрите. Ни също искаме да завземаме и да правим бази , след като ДЪржавите от НАТО, предварително си РАЗДЕЛИМ територията на Азия и Африка, кой какво да вземе.

България няма да разполага военноморски бази на НАТО, защото България вече e расположи военноморски бази на САЩ )

Тая жалка руска подлога каракачаноглу не знам защо я цитирате въобще. По-добре направо пускайте оригинала от ТАСС.

а ти си циониска подлога

християни от мюсулмани

както винаги.... във времето нежду моментите, в които отвън ни карат/заповядват да правим определени неща - ние се праивм на независими.

Теб пък кой изобщо те пита? За съжаление до там го докарахме, че янките не са решили, не са го направили.......

Вярное ,борисоф има мека китка и нежна, ранима душа,извикат ли му през океана и се напикава

Дибеличък, ама кротушко. Само така. Без агресия.

При нас има само едно сигурно нещо и то е ако руснаците не ни нападнат не водим война с тях. Ердоган не спира да се цепи всеки път. Какво чакаме, че не правим Евроармия ? Таман са се събрали четиримата първи в Букурещ един Балкански корпус с щаб в София. Ако чакаме на Меркел и Макрон, ще има да чакаме.

има четири американски бази в България и ни осигуряват независимост.Ако ги нямаше Турция и Русия щяха да ни поделят територията.Американците ги излъгаха че Америка ще се прибере в зоните на най-близки интереси и ще остави сфери на влияние на мишоците.Сега наблюдаваме страданията на нашите врагове Турция и Русия.Ще се продънят в Ада!

Каде ги четеш тези глупости бе соросоид недоклатен?

Абсолютни глупости, не са поискали, не сте им дали.

я го уволнете и тоя

за кой апартамент? или тоя кола има за донос?

Айде и тоз тръгна с торбата с лъжи. Не сме забравили аферата ти с българските паспорти.....която също потулихте.

Нашите бази са натовски и се ползват като такива. И никой няма да ти иска разрешение, защото тези неща са си уредени в договора.

Каракачанката ще се задоволи само с американските изтребители, значи. ... "Вицепремиерът посочва също, че пред цивилизования християнски свят стоят много по-сериозни проблеми и предизвикателства, поради което всички страни трябва да намират общ език, като избягват излишна конфронтация." Като част от властта вицепремиерът гласува санкции срещу Русия, определя я като агресор, пък на думи избягвал конфронтацията... Избори идват....Гимнастики прави човекът...

колко си зла?...

НИКОГА НАТО БАЗИ НА БЪЛГАРСКИ ТЕРИТОРИЯ ! ТОВА ОЗНАЧАВА ДА ПЛЮЕМ ВЪРХУ ПАМЕТТА НА БЪЛГАРИ И РУСНАЦИ ЗАГИНАЛИ ЗАЕДНО ЗА НАШЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ. НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСНЕМ БАЗИ НАСОЧЕНИ СРЕЩУ НАШИТЕ ХОРА РУСНАЦИТЕ. В НАШАТА НАЦИОНАЛНА ПАМЕТ РУСИЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ СТРАНАТА ОСВОБОДИЛА НИ ОТ ОСМАНСКОТО МРАКОБЕСИЕ.

Плюем , че даже и пикаем . да не мислиш че Руснаците са дошли да освобождават България от добро сърце ? Завоевателната политика на тази казашка империя никога не е спирала.

Да де , те американците дойдоха от добро сърце да ти пазят задника. А 2% за какво плща България- точно както се плаща на итал. мафия за да пази тези които и плащат.

Руско-турската война от 1877-1978г. е ОСВОБОДИТЕЛНА...Възстановена е Българската държава, след като пет века сме били част от Османската империя...Освен това-когато в Русия се набират доброволци, те тръгват под лозунга " да освободим нашите поробени братя"...Руската империя има за цел проливите, но също и освобождаването на българите...Руският народ е мотивиран ИЗЦЯЛО от ОСВОБОДИТЕЛНАТА МИСИЯ на тази война... Изопаченият прочит на историята НЯМА ДА ПРОМЕНИ ТОЗИ ФАКТ...

Ама руски може нали,имам убит прадядо 1916 край Тутракан,от руснаци,те от какво ни освобождаваха,изрод българофоб,нито руснаци са желани,нито американци,кеф ти америка,кеф ти русия,отивай където искаш смотльо.

Ами питай Симеончо(лъжлив Дедо)....издънката на Кобургите....да ти разкаже за неговият си ....дядо... Защото и аз имам роднини ,отвлечени...ограбени и убити от румънците, когато част от Добруджа попада в румънски ръце по него време...след това.

Правилно.

Таман шопара се оригва и го снимали!!!

Матрьошка, не си вечен. Напротив, ще има база на НАТО.

Къде? На слънчака ли? Щото до летище Бургас си я има отдавна! Само танковете дето не са в нея...

Голям майтап ще падне, ако някой журналист събере изявленията на управляващите пред ТАСС, Таймс, Франс прес, Шпигел, родните медии, митинги, партийни клубове и прочее, и ги постне в един документ. А при Царя слънце е достатъчно да се съберат изявленията му от предиобед с тези от надвечер....