17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господина от ВМРО още не беше изтрезнял. С пиене той успокоява страха от това, което ще му се случи скоро във връзка паспортите. Пиян вицепремиер. Срам ме е , че ни управляват такива хора.

Ето, сега по телевизията съобщават, че заради далаверата с паспортите в Англия вече ще ни изискват визи!! Честито!

Доносника от трибуна критикува Ленин и Сталин!!:)))))))) И това е историк!! Боже, прости му!

Абе въпреки, че цензорите редовно ми трият без никакво основание коментарите , да попитам отново:”откъде тая наглост у тоз индивид, който е разследван за продажба на българско гражданство срещу долари, агента му, който той е назначил е спипан с 500,000 в трезор, той самия агент на няколко пъти (явно сам се е набутвал) на комунистическата ДС с 2-3 различни псевдонима и има наглостта и безочието да ни поучава и да дава морални оценки?! Как може такава наглост? Ако Ванче Михайлов и тия дето са давали пари за Македонския дом и са помагали на сънародниците си бежанци разберат как се управляват имотите им и от кои, ще се вдигнат от гроба... Докъде я докарахме, живота в България вече е цинизъм.

Онзи за който говориш го е назначил Руци ! Преди да тролиш па поинтересувай се щото изглеждаш смешен !

Харесва ми как дебелият се е...ва с бсп и дпс , без нито един фейк , за разлика от тях , без нерви и без плюене . То май само той и Валката се държат като мъже в това народно събрание , но на масовото джендър войнство не им се нрави .

БСП и ДПС не са искали оставката на В.Симеонов.Те днес гласуваха "ПРОТИВ" оставката.На тях просто им трябва трибуна за плюене.

Как е дисковата херния, Шкембе воеводо?

WC не е подал оставката си сам. Улицата му я подаде. Шкембе войводо, ами тебе кога ще те оставим, че то толкова търговия с паспорти още 2 години и ще натъпчиш страната с черни българи от Африка и жълти българи от Азия.

Според фактите "търговията с паспорти" е подопечена на президентството , та обърни се към Руци вместо да се държиш за фейкове като курни за сламка .

имах удоволствието да го слушам днес в ефир и ми достави искрено удоволствие!!! Лошото е,че нито имате морал, нито чест и няма как да се засегнете...... Не се бори със свиня е казал народът, защото само ще се окаляш, а на свинята ще и хареса, но въпреки това е полезно от време на време да ви се казва в очите какво представлявате.

Тоя мръсник лъже. Точно по време на троината коалиция пенсиите бяха индексирани три пъти съгласно швейцарското правило с цел да се намали ифлационния натиск над пенсионерите.

Нинче , когато обвинянаш някой в лъжа и се пробваш да цитираш факти поне го прави докрай ! Я припомни с колко и до каква крайна сума беше "индексирана" минималната пенсия ?

Тоя тъп търгонвец на българско гражданство трябва да бъде изхвърлен от софрата веднъж и завинаги. Ще поучва и назидава бившите си авери. Циничен и мръсен ДС агент.

Браво ! Червената наглост и гьонсуратлък нямат край !

Това нещо последно с кой псевдоним от ДС го разпознават? Агент Иван или агент Срефан беше. Четох, че имал 2-3 от различни управления и сега като силов вице им гласува бюджетите?! Един вид агент Иван определя заплатата на шефа си - очеваден и по-лошото ограбващ ни конфликт на интереси. Нещо като с агент Сава и агент Буда. Най-циничното обаче е когато тия бригадири започнат да ни наставляват и да ни учат на морал. Кой стои зад протестите? Няма какво да търсите под вола теле. Всеки честен българин трябва да протестира срещу подобно некадърно, непрозрачно и грабителско управление.

Алооооооооооооооооо...........................дебел господинчо. Много нагло се държиш от трибуната и говориш срещу милиони привърженици на лявата идея. Кой си ти?? 1989г. те заваря агент на ДС и после продължаваш да и служиш. Ти доноснико, ти ли ще ми даваш акъл. Ти, който назначения от тебе приятел вчеряа му намериха 420хил. лв . А колко ли има в твоя сейф?? На друго място ще отговаряш на тези въпроси, доноснико.

Този, охранения, въобще не подлежи на коментар. Нито , пък, мястото му е там! Не може партии, с по 7-8 депутата (от 240), да управляват държава! Но, явно, мутрите само с такива послушни некадърници могат да управляват.

Хайде да не ни говорят за пенсийте точно в този момент, а да ни изяснят напълно и точно паспортната афера- не само 5 години назад, а от началото- 30 години назад.

Накрая остана само черен лай!

БСП също не са правили увеличение на пенсиите, а индексация. просто няколко години пенсиите стояха на едно място, а заплатите се вдигаха, и те ги приравняха спрямо заплатите. Това е ИНДЕКСАЦИЯ. В момента Герб и ОП гласуваха индексация на пенсиите с 5,7 процента от юли догодина.

имаше увеличение юли и октомври с по 10 %

Много добре им го е казал!

Какво правиш още в парламента, извинявай ?

аз не мога да разбера какво увеличение на пенсиите искате? пенсиите са вързани със заплатите. те са около 60 процента от заплатите изчисляват се по формула. Единственото увеличение е чрез индексация, ако изостават от заплатите. пенсии извън заплатите не могат да се вдигат - това би било нарушение на закона.

Каракачанов лъже. Тази година увеличение на пенсиите не е имало от 1 юли имаше проста индексация на пенсиите. Най-голямо увеличение на пенсиите направиха точно БСП когато бяха управляващи. Тия неща ги има черно на бяло и могат да се проверят.А тази индексация, дето ни я направиха тази година да си я вземат. С нея едвам си покривам тока, а за хляб и лекарства не остава, защото цените се увеличиха.

Абе...мани я "творческата оставка", нещо за прасенце-касичката на ДАБЧ няма ли да споделиш?;) Че там "довереникът" ти яко е диплил, Тескере войводо...;)

отоново - лъжи. Първо Каракачанов се разграничи, от човека който е разследван за корупция относно паспортите с българско гражданство. Второ - въпроснитя човек не принадлeжеи към нито една партия. Трето - жената подала сигнала е назначена от ДПС, и не само е бавил хиляди преписки, ами ги е и унищовала - това е доказано. Затова са я махнали, а сега тя търси начин да си отмъсти. на думите й не може да се име довери.е четвърто - Каракачанов не е доносник, а шпионин. има разлика. намерете донос за поне един гражданин в българските землища, от него, инак е много лесно да се дават определения, само по картонче

Първо го назначил... А ако не го бяха хванали?

ако не го бяха хванали нямаше да има доказателство, че човекът върши нещо нередно нали? не виждам защо обвиняваш Каракачанов, той не може да уволнява по съмнения. Това се правеше от един друг страй. Много ми е интересно при положение че последната инстанция е вицепрезидентът тя защо не е алармирала че става нещо нередно, а?

Шкембе Войвода пак е отместил темите..... Ама той само това си може. Жяалко или добре все пак е, че Сидеров като посочи някого за оставка, то посоченият бърза да потвърди правилността на предложението на сидверов.

Нямат срам бившите агенти на ДС!Този дебеланко стана за срам и позор с продажбата на българско гражданство от неговото протеже , назначено лично от него , но все едно ни лук ял , ни лук мирисал се изправя и напада ту този , ту онзи!Ей дебеланко , обърши се отзад , па тогава давай напред!Смотаняк си , непокист си , но такъв гьонсуратлък само Цветан Цветанов е показвал!

нагло! Дира да бяха прикачили звуков файл ,та да му се "порадват" всички!

Политическият модел е порочен и нефункциониращ - казва се на протестите и бунтовете, доказва се и се показва . Парламентът е място за губене на време и средства в тази му форма.

или ти немаш близалка и нема кой да те смени?

Преди седмица, този същият се беше изтъпанил в едно поделение и го даваха по де що има телевизия да приема строя по риза, с навити ръкави и шкембе, половин метър пред себе си. Ако някой навремето се появеше така пред строя, не му мърдаше 10 дни арест, а ако е офицер и служебно несъответствие, сиреч разжалване. Гащник, карикатура на военен министър! Ама какво да очакваме от "фазан" и "демократични" нрави.

ти правиш ли разлика между военен и министър? министър не трябва да е военно лице ПО КОНСТИТУЦИЯ. Ако е бивш военен - девоенизира се. Това е с цел да няма преврат., каквито случаи сме имали неведнъж. А щом не е военен може да е дебе, сляб - това си е негова работа. военният министър трябва да разбира от менъджиране, от финанси, от това как да организира работата на армията по административен път така, че да се се спечелят обществени поръчки за самолети, кораби, танкове, кое колко ще струва и кое е приоритет. Не е нужно да е генерал, да стреля по 1000 куршума и да се набира на лост. Важното е да има акъл.

А ти правиш ли разлика между квалификация и компетентност, от една страна и дилетантство и мерак, от друга? Щото ако куцо, кьораво и сакато може да е министър в тази държава, дай да цаним теб. Демонстрираш потресающа неграмотност, може и да си подходящ.

Много ясно, Орешарски е виновен и за тия 427 хилки?

Изглежда скоро ще имаме първият войвода, който ще се накичи и с титлата ДОН.

и да търкаш и да турате картинки тоя вече е налупил червеното цукало и то доста преди твоята личност да се прави на редактор и на "свободен червен журналист" във свободната медия ДИР БГ дето надмина и блица по свобода

Битовата престъпност била намаляла?! Верно, че политиците живеят в друг свят.

чакаме творчеството по оставката ти! не с еослушвай , действай по живичко мърда!

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!