17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За ваше добро е да е фалшива...

казва се - руска новина е

иначе кво - ще ходиш да ги биеш ли? Поредния форумен папагал, който вдига гири само в нета, а иначе не си мърда г*за от дивана...

Кълве на всякакви хибридки :) Бедни и прости -това са Бугарите!

С какво ще докажете верността на твърденията си,като си сменяте решенията като ветропоказатели.Кой и как да Ви повярва вече след предателството Ви?

Аз на тове място бих се оглеждал пред вкъщи като се прибирам по късно. С този език...

Като е фалшива ги осъдете?

Каракачанов,ела в жк Белите брези да видиш колко негри и араби има вече в квартири и наоколо все едно си в Африка или Близкия Изток. Ходят на групи,гледат враждебон и демондтрират телефони и ланци. Това всичко "фалшива новина" ли е ? Внимавайте че проблемите навремето с виетнамците в Красна поляна ще ви се видят като пионерски лагер.

То хубаво ама пак за нищо не ставате.

Аз не вярвам на г-н Каракачанов, а Вие господа и дами?

Мили приятели, кажете искрено, не се ли чувствате по сигурно за съдбата на България и бъдещето на своите деца в нея, до като на власт са такива хора, като тоя на снимката, Сидеров и Симеонов? А подгласника им Джамбазки? Истински верни стражи на това, което е останало от майка България.

Донякъде ми звучи успокояващо г-н Каракачанов, към когото изпитвам нещо като доверие. Но София става все по-заселена с негри, които се движат на групи и арабски жени със забрадки, придружени с яки брадати кочове. Откъде се пръкнаха, кой ги устрои в анонимния голям град? Не само "гледат лошо", те кръвно ни ненавиждат. Особено забрадените-високомерни и настръхнали. Въпрос на време е да стане някое престъпление и сигурно стават, но медиите мълчат. Това фалшива новина ли е?

Фалшива новина е,е БГ се управлява от бг последните 30 години. Затова народа вярва на подобни слухове,защото очаква само да бъде предаван,и продаван от чуждите агенти във властта. Какво става с тези 60 000 гости на Меркел,която тя твърди,че са на БГ,не знам по какви нечестни критерии?

"Гузен, негонен бяга!" - народна мъдрост.

Крушката си има опашка...

Г-н "патриота", заемащ поста на военен министър, е време да се разходи вечер нагоре по Пиротска или в района на Лъвов мост ... разликата спрямо някой квартал на Багдад е че там сигурно има повече бели хора.

Каракачанов,кой ги храни тези паразити миризливи в БГ? Същия трябва да храни и бг,със същото количество пари. И колко са общо в момента в БГ ,кога смятат да вдигат куфарите ,и да се омитат?

това ирония ли е?

Последните 80 години

Първо ,ако са самолети на НАТО и си кацат в която база си искат на НАТО и никой не ги проверява какво носят..а министърът после може и да подписва някой хвърчащ лист..,а оградата никой не я прескача с овчарски скок те си я режат с турски ножици за ламарина и минават по чехли...Няма ли бетон 6м. и отгоре бодл.тел с ток- както в Израел всичко е алабала...а иначе до Халите е много приятно място за учене на чужди езици стига да си пазиш задника с дъска((

а когато при 2 самолета гранична полиция изчезна за малко време и всеки си минаваше границата без проблем.Това какво беше а а а а

Вие застанахте против Българите и насъскахте роми и жандармерия срещу българите,допусмахте избиването на здрави животни,за ад обезлюдите по-скоро района,където е планирано да бъдат заселени ислямски имигранти от задокеанските Ви господари,които саи господарите на мнимия и несъществуващ като работеща инстанция,а мнима информационен канал и проводник на заповедите на задокеанските кръгове,планирали евтаназията на България .Как да Ви се вярва и след всичко не е ли наглост да искате хората да Ви вярват.

Аз така го разбирам.

и 1000 пъти бих го написал! Този не е патриот, а патрЕот, патрЕотар. Извънгабритен. Предния път написах "шкембе". Кое е невярно? ми вижте го на снимката какъв тлъстак противен е! шщкембе-патреотар!

Каракачанов,ако в последствие се окаже,че лъжеш,ще си подадеш ли оатавката?

Аз подкрепям това правителство, понеже патриотите участват в него. Това не ми пречи да подкрепям в коментарите си Корнелия, която никога не ги оставя на спокойствие с критиките си. Едно правителство е силно дотолкова, доколкото е силна и опозицията. В тоя смисъл, БСП се явява най добрият приятел на Бойко, защото постояно навира грешките му в очите. Човека не може да се разслаби от тях.

Лъжеш, Каракачанов! С ушите си чух една жена в трамвая да го казва!

Ша подаде друг път... Има доста снимки с докарване на нови бежанци в Хасковско. Не знам дали са с военни самолети, ма ги има.

Обяснете на Българския народ кой изнесе златото на България и къде са 500 тона злато???А не се опитвайте да си замазвате кирливите дяния?

Няма какво народът да ги кани с бъклица!

2 000 тона!

В четвъртък, някъде около четири следобед, самолет с размерите на Аербъс 320, приличащ повече на цивилен, отколкото на военен, подходи откъм АМТ за кацане на летище Безмер. Може да е бил на Ди Ейч Ел, знае ли човек?

От векове Българинът се е прехранвал със скотовъдство и в нарежданията Ви на Министерство на Земеделието,Храните и Горите ясно е записано,че здрави животни при случай на зараза не се убиват,а се изолират под карантина при пълно наблюдение.Но Вие решихте да се докарате на задокеанските си господари,които организират и чакат ''евтаназията на България'

А след това още колко е изнесъл самият бодигард???

хората да ти вярват,след като видяха как се преобразихте щом докопахте властта.

Дайте отчет за изнесеното злато и със заплатите си изградете скотовъдните стопанства на местното население в Странджа,чийто животни избихте ,за да обезлюдите насилствено района по поръчка от враговете на България и Българския РОД!Не се услушвайте.НОМЕРАТА ВИ БЯХА ДОТУК!

Щом Вайводата казва.......

В Русия са. Така плащаме за освобожденията! Дано няма и други!

Северна Македония.....вече нямам коментар за теб.

mathur

Още един....Пинокио....

mathur

И КОЙ от герП открадна милиардите на КТБ ?????

Тоз яде надениците напреки...

Гранция и Германия с отворени обятия приемат бежанци ,.........СЛЕД КОЕТО ГИ ПРЕПРАЩАТ И В БЪЛГАРИЯ .... Носи се слух , че в България за сега трябва да се приземят около 50 000 бежанци за разселване ! Което означава , че слухът винаги е на 50 % верен ! Но в България правителството извършва много ТАЙНИ НЕЩА , на практика !

В турско време, за да станеш еничар те взимат насилствено от бащината къща. В днешно време голяма част от хората се гордеят с това и се тупат по гърдите. По-зле сме и от турско време в това отношение. Деградация тотална.

Аз подкрепям това правителство, понеже патриотите участват в него. -> води до голям минус.

Фейк, фалшименто, лъжа!:) С подобни методи можете само да накарате най-простите си поддръжници да квичат и лаят по форумите. Нито един бежанец не е докаран от западна Европа! Нито един! Що не го снима този "Аербъс" и да го пуснеш по свинските сайтове, а?:)) Щото няма никакъв "Аербъс":))

2 000 000 тона! И 5 000 000 тона платина!

Гусин министъРЕ , от както сте във властта , КОГА КАЗАХТЕ ПОНЕ ЕДНА ИСТИНА ? ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ ПОСТОЯННО ?

И тая шия , не е от тРушия !

''Дай власт на идиотите , а после им гледай сеира''.... Какво говореше докато не бе във властта , а сега какви ги ДРЪНКА ?