Каракачанов: Да се събудим, в ЕС не ни третират като равни

Крайно време е да излезем от тази приспивна песен, каза вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По този въпрос-много добре. А сега помислете и започнете да действате как да стимулирате оставането на образованите българи в България и как НЕЗАБАВНО да стимулирате увеличаването на раждаемостта на ОБРАЗОВАНИТЕ и ПЛАЩАЩИ ДАНЪЦИ РАБОТЕЩИ БЪЛГАРИ. Защото следващият път само циганите ще ви подкрепят.

Защо гласуваха за Вас хората, г-н Каракачанов, спомнете си. Не да коментирате по медиите,а, да се намесите по-сериозно, от позицията, която заемате. Казаното от Вас, ние го виждаме и знаем по-добре !

Кой иска да си има работа с Мафията?А вие сте Мафия и от това страдаме всички българи. Върни всичко откраднато пра.е проклето.

За АЕЦ Козлодуй да се сърди на Кунева.На времето лобира за румънската АЕЦ, като затвори козлодуйските реактори,а международни специалисти се произнесоха тогава ,че могат да работят още 10 год.Румънската АЕЦ в Черна вода е много близо до Вранча,земетръсна зона,построиха я с канадски реактори .Канадските реактори не са изчислени за висока степен земетресение.Българите ги считат за цигани в ЕС.Циганите се пишат българи .Правят престъпления и създават фалшив образ за българите.

Добро утро ,открихте топлата вода ! Така е било винаги,така е и така ще бъде,за тях ние сме хора втора ръка,и колкото и да им лижете задниците си оставаме презрян,мързелив и тъп народ-демек за тях сме боклуци..не ,че те са нещо повече..дори напротив ..изроди и лумпени-това са те,но...докато им национални предатели,които за шепа "жълтици" и майка си ще продадат/визирам управниците ни/ и докато не се събуди тоз робски народ ще сме си на дъното и ще сме най...бедната,робска , продажна и ненадеждна страна в Европа...

презрян,мързелив и тъп народ - две мнения няма. Затова да започнем оттам,първо това да променим пък после може и отношението към нас да се промени...щот тея 50 години комунизъм и 30 години канибализъм на заслужилите комунета майката ни разплакаха...

Вие сте едни прости измекяри, които се правят на такива, каквито не са, и мислят, че ще излъжат някого. Хората ви разбраха и вече не ви вярват, колкото и да обяснявате за южни потоци и пр., и за това сте виновни вие, а не те. И говори от свое име, ако обичаш, никой не те е избирал.

Ми така е, като народа е толкова заспал, че си избира политици като теб

Тебе не те третират като равен , защото си уше. Не бил русофил ама трябва да подкрепяме вражеска държава, която ни налага ембарго от десетилетия, чиито бизнесмени захранват нашата мафия, участват активно в съсипването на Черноморието и планините, небостъргачи в София Един свестен руски бизнес няма у нас. Не ни трябва и една копейка руска инвестиция да си продават собствеността и към Москва... Руският бизнес модел е силно екдплоататорски на ресурси и работници. Такъв им е манталитета - цар и рая.

Сега вече си онзи Каракачанов,който на времето уважавахме и сега искаме да виждаме!Да живее БЪЛГАРИЯ ! Амин!

имоти на Газпром за 2,6 милиарда долара заради решението на Стокхолмския арбитраж осъдил Газпром за МОНОПОЛНО ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГАЗА! НИЕ КЪДЕ СМЕ?

Е ние сме там, където активираха спящата руска агентура прикрита като гербаджии и патриоти. В един глас почнаха да хулят Европа и да възхваляват Русия.

ДОБРО УТРО СТРИНО ПЕНО!

НЕ управляват,България върви в правилната посока Амин. R.I.P джон маккейн R.I.P килъри клитор и цялата либерастка джендърска Чума.

Източноевропейците са най-удобни за колонии на загубилите голяма част от своите Западняци, ...бели роби...

ха ха ха...неоспоримо! ..ха ха ...

Българите винаги са си патили от българи.Ако някои успее да направи лустрация България ще e много по-добре след 5 години.Просто никой не вярва на комунист и доносник.

Админът си е друснал плюсовете.

За Протокола : Очевидно аг.Иван е хептен ПървоЖивотински Ужасен от Факта че Прошка&Давност Няма. ------ Днес "наши" командировани Зулумаджии, вероятно и Лично Джамбазки - са Опитали да зулумстват в Брюксел.

шкембевойвода се оказа по гнусен и от Сидеров, че и от Магарешки...няма ли най - после едни нормални хора да видим в правителство и парламент!

Ти ли си дежурен ..с простотиите?

Рушка балалайка и ченге от ДС?! Прави са си хората ...

В ход е план за ваденето на България от ЕС и НАТО. За да бъде хвърлена пак в тъмницата на народите. Там при Северна Корея, Венецуела, Таджикистан и всички останали развити соц. диктатури.

Голем кеф е това!

докато веете руски байраци, червни петолъчки, сърпове и чукове няма да доживеете европейски заплати!

Като ти се разстрои RGB-то и ти ще гледаш и вееш ,,руски,, байряк!

Равенство , братство и там още простотии ги слушахме над 50 години. Някога българските офицери минаваха задължителна школа в ссср, връщаха се само с едно научено нещо да се налива ,като руските пиянкдурници. Този отиде и явно още не е отрезнял. Който български политик се чувства недостатъчно равен като европеец прав му път, да заминава за Сибир там всички са равни Пеят водка и пикаят газ и ще светят , като атоми. Дрогаре нали в задунайската губерния всички бяха равни бе, да ама след пестройката комундетата се събудиха милионери а в името на народа клошари. Не си русофил, русофоб , расист или там каквото си , но много ти се иска да се събудиш милиардер или там каквото ти е обещало джуджето. Хората в задунайския отдавна са се събудили гоподин дрогар и са поели правилния път .

Това не е двоен стандарт. Това е ясен и точен стандарт по който ти отпадаш по всички точки от правото да бъдеш третиран като равен. Не си равен. Не се очертава да бъдеш равен за поне още 50 години.

Българите, които са в Парламента, третират собствените си хора като лайна, а не ЕС

Решетников в България, всичката восточна сган се надигна да вади България от ЕС и НАТО! Няма ли кой да му набие четен печат?

Политиката на ЕС към БГ, както и тази на НАТО по света е тази, която отвращава все повече хората. Колко стратегически проекта направо ЕС в БГ, а колко провали? Колко сериозни инвестиции в БГ направи ЕС? В халета за молове, в които да си притиква скапаните 2-ро качество стоки. Къде са сериозните инвестиции, къде е визията и усещането, че ЕС наистина иска БГ да е част от него и се интересува за нас, както една държава би трябвало да се интересува от провинциите си, не само от "столицата". На хората им писна от потупвания по рамото, голи приказки и фалшиви усмивки. Отвън пари в БГ идват от чужди граждани, като сериозна инвестиция пряко само в ИТ сферата, щото е най-леко и необвързващо - днес са тук - утре ги няма, дигат си собственоста по нет-а, даже машините не им трябат и отлитат... Къде са инвестициите в трайна инфраструктура и стратегически производста, за автомобили, техника, електроника...няма, няма и да има, щото такова им е отношението, политиката и планът за България, гето на Европа, което само да им служи в техен интерес, а като посикаме нещо - потупвания по рамото и лицемерничене. Ето затова хората насила се обръщат към другия полюс - Русия, не щото много им харесва, а защото виждат ЕС как ни третира и затрива.

А да речем във Вишеградската четворка има инвестиции? Защото такива като тоя пишман патриот пак са тук и пак са същите. Докато веете руски знамена ще е така

Да се събудим! Лъже-патриоти ни третират като олигофрени и ни теглят към Евразия!

От тази преспивна песен ще излезем,когато вие се махнете и на ваше място дойдат честни и почтенни хора. Вие сте срам за България.

А как да ни третират като равни с такива като Боко и Каракачанов начело и най вече с народ, който гласува за такива като тях.

Ама вие, дето управлявате България от 30 години насам, сте в будна кома!

Както Ви казах във "Фермата на животните" всички животни са равни, но НЯКОИ СА ПО-РАВНИ от другите ! Запомнете го най-накрая.

Каракачанов ,... генерал без армия !

Каракачанов ,... генерал без армия !

Ми събудете се! Евродепутатите-габриел, ева мейдан,джамбазчето и останалите,чии го дъвчат? Да се изрепчат публично- или се оправяте или напускаме.Ама, тия кинти и мазнотия кой ще ги пусне заради някакви си български интереси.

Равенство има само в утопията на Томазо Кампанела „Градът на слънцето“ и комунистическата идеология. Реално няма равенство и не е възможно да има, дори и при идеални условия. Просто хората са различни и няма как да са еднакви. Комунизмът пробва да изравни всички и умря, защото е противоестествено. И защо забравяш, че например германският данъкоплатец дава в пъти повече за бюджета на ЕС, отколкото дава българският, а българите получават повече?

Гусин ''министър'' , чак сега ли се събуждате , след 28г. ? Къде бяхте до сега ?

от Москва.

Е да, само Русия ни третира не само като равни, но и като по-висши от тях.

третира като равни във „Животинска ферма“ на Оруел - някои са по-равни от другите, както е казало прасето Наполеон, началник на фермата.

Вие сте виновни за всичко.Нима си мислите ,че така ще продължавате да крадете и да се отнасят към вас като човеци.Виене сте човеци,вие сте примати без моралидостоенство,всичкисте се набутали във властта за лична изгода.Много сте за малка България и от никакви екстри не се отказвате.Лакоми сте. Патриоти не лъжепатриоти сте.Ще видиш праламент на следващите избори ,ама друг път. Какво свършил до момента?Нищо.Само лапаш,за.ави се де.

тошко,държава България няма вече.Къде да идем като се дръпнем ,с неработеща икономика.Социалните дейности и те са в колапс.Какво работи? Ти на луната ли живееш?

бвп на България 1994г.- 9 697 000 000 $ 2016г.- 52 400 000 000 $ ти си изкарай главата от зад.....ника

Ами къде е Великият ЕС,който ни прие уж да помогне ,за да станем и ние силна икономика!Прие ни само за да има кой да им мие чиниите и да бърше насраните гъзове на дъртаците им!

само за това ставаш бате, за кво друго да те ползват?

За БВП- 1 долар през 40-те години е равен на 100 сегашни долара!Така,че не пиши лънгър мънгар!

Истината е една!Излизане на България от ЕС и НАТО,провеждане на самостоятелна политика и търговия ,изгодни за страната,без диктат от където и да е!

да се дръпнем съвсем ли? не може да стане, защото не можем да правим GSM-и например, гуми за коли, а и няма къде да продаваме селскостопанска продукция, няма и кой да идва на почивка в утрепаните курорти.

тук идват туристи, ЗАЩОТО сме в ЕС ли?

ами търкитата веднага ще ни надупят, ха! то трябва да сме все с някой!

Тъй ли ? Самостоятелна, значи...А Виденова зима помниш ли ? М? Ами Луканова ? Ами г-н Искров БЪЛГАРСКИЯТ банков ''надзирател'', помниш ли ? Как хубавичко надзираваше какви ги върши Цецо Василев...На такива, като теб, им е малко..Още ви трябва, ама защо да го отнасят и другите, заради празноглавците ?

Виденов го няма отдавна , а и до днес зимата е все същата , ЩО ЛИ ?

България не може да излезе от НАТО и ЕС , защото не отговаря на критериите за ''излизането''. И така , само България ще остане в НАТО и ЕС.

Ние можем да ви оправим! Вече сме почнали.

Как ще ни третират в ЕС зависи от вас политиците мухльо.

Третират ни като абсолютно равни. Наскоро бях в Германия. Взимат личната карта, чекват я, ''бите'' и те пускат в държавата си, без дори да питат, къде отиваш, какво ще правиш. Сега, че държавата дето сме стъкмили, не е равна на тяхната...Това е друг въпрос. Националният ни отбор по футбол и той не е равен. Такова е положението и няма нужда разни оядени, да се правят на ''националисти''..Не ги били третирали..Горките шофьори, карали ги почиват в хотели..Ами не бе, ще оставят разни недоспали караконджули да трепят хора по магистралите...Както тука

Не става европейци Докато е време си правете референдум 2 в 1 за излизане от ЕС и присъединяване към евразийската кочина

Новао 20!

Господине, не ни призовавай към "нещо". Ти си в управлението. Искаме да видим твоята инициатива.Не може да си в ЕС и да не искаш еврото! Не може да си в НАТО и да не си против Русия! Щом за тебе е по-важен Макрон и ... ще ги слушаш! Хайде най-сетне се определете! Вие самите се определете и след това призовавайте народа - който един път го пращате в Азия, друг път го правите националист, друг път - европеец!!! Не призовавайте към това което всички виждат и знаят. Избрали сме ви за да действате!

няма как да ни имат за равни с този ви тип на управление

Цялото сороско войнство сбрано да храчи по един от вицепремиерите на България. Защото е казал някои неща както са си в действителност. Е малко по-възпитано от необходимото ги е казал според мен. А вие зле платени нещастници, вземете да се оглеждате за друга някаква работа. Изглежда, че наближава краят на извратенящината наречена "либерален модел".

Бълваща... сетете се сами какво

Това са рубладжиите и русоробите. Те само знаят да усвояват еврофондове, докато плащат европейците всичко е хорошо. Когато обаче се стигне до правила, закони, ред, справедливост - тогава ни ограничават. Това са нанионални предатели и ченгета на къса каишка от Кремъл. Кичат се със георгиевски ленти, с руски знамена, въргалят се в краката на всякакви сатрапи. За рождението на Ботев да ги чухте да измяукат нещо? Те се кланят само на съветски герои, на червива армия окупаторки венци поднасят...

Преговарят със силните, слабите ги мачкат!!! Харченето на пари за армията без синхронизация, стратегия и яснота на приоритетите е просто грабеж. Времето е пропуснато, парите са похарчени - единствен шанс - събуждане на усет за патриотизъм, ред и силна армия! От там е още по-трудно, как позитивно да се насочи вълната. Другото е обезличаване/бавна и незабележима смърт/

Ами събудете се бре, управляващи! Борисов казва: "Началниците да се разберат",после третирали ни като втора ръка.С какво управляващите в това число и Шкембе-патриотът доказаха,че защитават националните интереси?Карачаканов говори така,сякаш от него нищо не зависи.Всеки,който е бил в управлението не е направил нищо за национланите интереси, но виж за своите-постигнал е всичко.Защо скачаш срещу Европа-та нали искахме да сме там?Насаждането,че Европа ни пречи е много лош сигнал за управлението на страната ни.Говорят срещу Европа, а после не ни уважавали.Когато започнат да се спават правилата от всички,когато министри и пр. спрат да крадат и др.,когато в управлението не изпращаме лъжци тогава може да ни забележат.

Всяка година кабинета вдига парите за ''реформи'' и в БА , НО ПАРИТЕ ИЗЧЕЗВАТ . До кога ще изчезват парите ?