Каракачанов: Няма да позволя на никой да вдигне ръка срещу български войник

Да биеш полицай, да биеш войник, значи да нападаш институциите в тази държава, коментира вицепремиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

две хилави циганета пребили командос. уволнение на командоса и предложение за работа към циганетата да станат командоси - очевидно е че са по-добре подготвени за бой!

Каракачанов: "Няма да позволя на никой да вдигне ръка срещу български войник" Имаме новина за теб, това вече се случи. Сега да очакваме ли оставката ти, тъй като не си успял да спазиш "обещанието" си!?

Каракачанов ти толкова ли си тъп, че да не можеш да различиш уличен конфликт между непознати от нападение на институция? При това "твоя човек" първи е нападнал ромите! На челото му пишело ли е че е военен? Вие министрите все пак трябва да покриете някакво минимално изискване за IQ преди да ви назначават!

Доживяхме най-после някой от управляващите да каже ,,ЦАРЯТ Е ГОЛ". БРАВО на Каракачанов за открито поставения въпрос за циганите в България. Българите ги хранят , а те скоро циганите ще са мнозинство в държавата и ако не се вземат АДЕКВАТНИ мерки-ВЪПРОСЪТ е КОЙ ще храни администрацията?

Ако са ни такива всичките "войници-командоси" по добре не го споменавай. Той можел ама не ги набил. Ама какъвто е министъра 150 кг, такива са ни и войниците.

Побоят издава, че войникът не е научен да се бие. Показва слабата му тактическа подготовка, защото влиза в бой неподготвен и излиза от боя, като допуска да бъде нападнат в гръб. Този войник нма военна дисциплина, защото като водач на МПС слиза от колата си да се разправя с пешеходци. Такъв войник е за наказание, а министърът е по- добре да се поучи, защото ще донесе беди. Ако бях на негово място щях да накажа войника, защото е допуснал много сериозни грешки в боя , дисциплината и тактиката.

Търбух войвода:Няма да позволя на никой да вдигне ръка срещу ..." Погрешно твърдение, вече вдигнаха ръце, че и ритаха с крака, а и не е първият случай.

Баце защо мълчи пак? Да не пречи на поредния бушон (Каракачанов) ли?

Колко пъти Каракачанов е бил при Цветан Василев преди фалита на КТБ!?

що си мисли ,че некой го бръсне за слива? Швейк е образец пред тази карикатура на военен!

PPraseto pak se izkaza nepodgotven. A grajdanite moje da gi biat po ulicite beznakazano ??? Shto se otnasia do instituciite vsichki imat jelanie da vdignat raka sreshtu tiah i osobeno sreshtu tia v parlamenta!

Бабички и дядовци системно биват колени и крадени от роми и този патриот мълчи и взима държавните пари!

Нека го кажем така - и между българите и между циганите има крадци и убийци, но при циганите този процент е близък до 100%.

смешник..... къде е тая държава за която говориш бе? в БГ от години късат пагоните на полицаи и ги бият , и воените не пропускат и викат "смърт на българите"..ти чак вчера ли се събуди бе дебел?!? Къде беше през последните 30 г? Единственото, което си правил е да лапаш депутатските кифтаци и си се закръглил толква, че може да минеш за най големото кифте в книгата на Гинес!

Каракачанов каза още,че милиарди били налети за интеграция,а резултати никакви.Напротив станали още по нагли.За това ,че ги е нарекъл нагли,цигански барон се закани да го съди.Между другото в момента нямало нито един циганин,..Някой ги е извел от селото.

Браво ,Каракачанов,достойно поведение.Колегите на пребития българин да изкарат танковете,да заградят гнездото и да не допуснат никой да излезе от него.Стига търпение,наглеците следва да получат адекватно поведение

ха ха ха...шопара агент Иван -баш патрЕоте.

Дрисльо. На един войн, който при това има гръб и после с приятели и колеги може да им разкаже играта на биячите и гетото им, се падат по 1000 бабички, убити, бити, ебaни и обрани. Както и поне 10 полицая са яли бой от ромляните миналата година. Един войн и тоя реши, че това е границата. Празни приказки и всяко чудо за 3 дни

Събарят копторите им и ще им дадат жилища? Какъв извод ще си направят човекоподобните: Убий човек- получи жилище!

Защо Бойко Борисов си мълчи по случая? Или той се прави на добрия бащица? Ако го натиснат отвън , този път бушона ще е Каракачанов.

"25 години нито един вицепремиер, нито един силов министър не си е позволявал да казва такива неща, затова сме на този хал". И като ги кажеш какво, бе? Какво ще направиш е важно...

Почувствах се спокоен:))))) Ако застане пред мен, през това шкембе и .50 Action Express куршум не може да мине!:))))

Един лоясал министър, при това военен, още повече парадиращ за пейтриът, използва турски думи в речнника си. Полицаите и военните са простосмъртни когато не са на дежурство и са длъжни да спазват гражданския Закон. В случаят е направен опит за убийство на военнослужещ.....защо Военна прокуратура не се занимава с делото?! Защо военен министър се занимава с разследване на незаконни постройки на общинска земя и командва Пожарната? Това не че не е държава и Територия, това не е и бандитска групировка а пладнешки крадци имащи се за политици.

А това че цялата ни държава и армия са васални нещо да кажеш? Хайде по-леко с репченето. Циганите ще си го получат и без опити за мъжки пози по медиите.

Значи могат да вдигат ръка срещу другите? А защо като коалиционен партньор не прокарахте съдебната реформа и къде са парите за интеграция?

тая торба сцигански лайна нам ли кой да я прати обратно в русе. и на тоия дебил името му е много българско- кара и качан, ай сиктир бе

Когато итма проблем, първо той трябва да се назове и определи с верните думи! Правилно казава Каракачанов: "За това сме на този хал!" Всякакви изкрявявания, изопачавания и замъглявания на реалността водят до по-големи проблеми. Всички сме свидетели на това.

Руският чиновни- бг саботьор се загрижил за българските войници. Смях.

Да, руснаците го натиснаха да купува американски самолети. Бахти тъпия гербераст

Всичко добре, ама научи ги малко са се бият тези командоси бе Каракачанов. Даже и не могат да бягат. Егати '' специялния командос''. Ако го хванат муджяхидините ще го смелят на кайма.

Сеа армията ще пази , или Шкембето шъ пази армията.

Евродепутати за ВМРО не се предвиждат , на парламентарните - къш , колкото и да се таралежиш.

Не говори глупости Бърборко не само че вдигнаха ръка ами човека е в болница

Ако завалията български войник не може да се опази сам и опре до теб тежко му и горко.

Де да кажеше и че няма да позволиш нито един продаден български паспорт да няма, ама не ти стиска. А и къде беше когато през тези 25 години никой не е казал, че няма да позволи да се посегне на български войник? Тогава седяхте като шушумиги и позволихте цялата ни армия да бъде унищожена по поръчка.

Каракачанов, двата мангала не са вдигали ръка срещу снайпериста! С крака са го ритали в главата!

Може г-н вице премиерът е искал да използва винителен падеж и съответно да каже "Няма да позволя на никого...". А иначе, защо това да не се отнесе до всеки български гражданин, а не само до военните служители. Благодаря!

Шкембе популист, не стваш за нищо л..оена топка

Теква като патрона си. Какво значи "Няма за позволя". Че погледни, бе Шишко, колко военни и милиционери да сега са били бити от мангалите, защото законите ви са калпаво направени и хората се страхуват да намаризят мангалите, тъ като ще ги съдят и те предпочитат да ги набият, отколкото да ги съдят, бе Шиши.

Понякога историята прави смешни някои от фигурантите си и по пътя към бунището й.... И с Шкембе Войвода стана така...

Каракачанов, по-добре виж кой е НАД правителството и го елиминирайте, защото и твойта и на останалите министри и шефове физиономиите ви изглеждат все едно са Ви пребили по няколко махали Ци.

Пумияр, жалък

Не го харесвам, но 100% го подкрепям в този случай. Жалбата няма да има успех, защото думите са самата истина. И понеже за 25 години никой министър не бил казал това значи КараКочан лъже. Ами не е излъгал - циганята са безумно нагли. Самият КараКочан го повтаря това от дълги години. Проблем е, че не се ползва боят като възпитателно средство, а е нужно. Много старите и мъдри хора са казали "кучето скача според тоягата". В случая тояга изобщо няма.

Каракачанов, а ти като министър не изпитваш ли вина, че стигнахме дотам български войник да бъде бит от цигани ? Това, което правиш в момента не е решение на проблема, а наливане масло в огъня ! Как мислиш, че ще постъпят сега циганите, чиито къщи им събори посред зимата ?

За войниците разбрахме. А останалите?

25 г.никой не бил казвал такива неща....А за 25 г.КОЙ и КАКВО направи на практика,за да няма подобни изстъпления!?Да,казаното е вярно,от всякъде.Каракачанов сега ли го разбра,за да го изрече? "Програма"....колко програми се написаха в годините?Колко пари за"интеграция"се изхарчиха? Резултати-ЗИРО!Полицаи,горски,войници,граждани-всички са под ножа.А децата ни!?Помните случката с напданатите и бити деца-спортисти,идващи от тренировка на един гребен канал? Няма го вече древното,стара циганка да казва"Дай пари,бате,на ръка да ти гледам..."Сега е тлъст барон,с ланец като верига за сняг-"Дай пари,бате,Избори да ти купувам...." Е,така ще е.Сетил се Каракачанов,та се присетил!

ЖалБодателите простаци да излезнат открито и на яве, не да се крият !!! Очаквайте и ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ педераският БХК -български хелзински комитет (разбирай АНТИБЪЛГАРСКИ) И ВСЯКАВИ ДРУГИ РОМСКИ СВЕТОВНИ ОРГАНИЗАЦИИ ДА СЕ ИЗПАРЗНЯТ словесно ПО ВЪПРОСА В "ЗАЩИТА НА НАРУШАВАЩИТЕ ЗАКОНА" ! Олеле хрисимите мангалета, они нищо не направили, не БИЛЕ ТАКИВА !!! в ЩАТИТЕ ЗА ТАКИВА СЛУЧАИ СЕ ПРИЛАГА МЕТОДА НА МОРКОВА И ТОЯГАТА, а този който не слуша гние за всяко провинение - сумарно над 100 години затвор !!!

Този и останалите управляващи вместо да ходят по Тв студиа и медии, да седнат да правят нещи по същество, а не да говорят като странични наблюдатели. Ако не- да се сетят за някои неща преди 89, когато имаше ред. Със сигурност не са ги забравили.

Какъв ред е имало преди 89-та ве?!?!? Редът беше само за тези които пречат на другарите!!! Всичко живо краде и влачи по селата и не можеш да свършиш нищо без да се обади някой за теб! Това ли ти е реда ве???????? Ама ти няма как да знаеш какво значи ред защото никога не си го виждал!!!! Хората родени до преди 35-та са последните гледани и възпитани в ред! Честни и работливи хора! След това само крадливи и неграмотни с големи претенции! Изпокрадохте имота на истински грамотните и работливите и скапания ви строй фалира 3-пъти до преди 89-та! Е това ви е реда!!! Ама ся не ви харесва попарата дето надробихте?

Кажи го на САЩ!

Трябва да превърне в реалност това, за което говори Каракачанов - вече си вдигна рейтинга.

Съмнявам се, че вече може да вдигне каквото и да било този...

То това хубаво, но само ако се вдига ръка срещу бг войник тогава ли ще се вдига врява? Пък и каква е всъщност ползата от тази министерска врява? Ей това някой да обясни?