Караджов: Няма да има основни пътни ремонти заради обжалвания на всички обществени поръчки

Работи се по проект за електронно управлявано реверсивно движение от квартал "Княжево" до пътен възел "Даскалово"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

политиката на ГЕРБ огромна част от бюджета на АПИ да се харчи за 100% софийски булевардни проекти. Няколко пъти питам АПИ относно аргументацията им за строеж на ЮД на СОП, https://www.api.bg/bg/1606397931.html , и отговор никакъв. Как така "тази транспортно-комуникационна артерия /по същество вътрешноградски булевард/ ще осъществява връзка между АМ „Струма“ и АМ „Тракия“, и ще провежда транзитния трафик от АМ „Европа“ към Черноморието и границите с Турция и Гърция"? Също и по каква причина се приоритизира финансиране със стотици милиони на ЮД от ж.к. Бъкстон до ж.к. Люлин което пък при наличие на АМ Струма си е 100% междуквартална връзка. От къде в България трябва да тръгне МПС и къде в България да пристигне, така че маршрута му да е през този участък на СОП, за който дори не се изисква винетка и не се плаща ТОЛ?

Парапитеците сами си затриха евродържавата. От скука. Сега реват "Кой ми сра в гащите!". Поплачете си.

Като един търг не може да избутате, защо сте ни въобще, да си носите костюмите и да давате интервюта в политизираните медии???? Хайде по пътя да си ходите, кой от къде дошъл.

И до сега имаше обжалване, но се ремонтираше, ново оправдание да не се прави нищо

Абсолютна профанщина-за да се обжалвата поръчките значи са направени кък да еМай че трябва да поменяме промяната.

Обжалването е стандартна процедура.

А здрасти, че не знаехме. само на тези ужасно квалифицирани особи им пречи.

Разбрахте ли сега, защо властта не трябва НИКОГА да се дава в ръцете на простолюдието? Защото затриват държавата.

Ами кво, то и без това пътища не ни трябват вече.. с новите цени на бензина ще купуваме колела... Да правим вело алей! Ами промяната наистина си е промяна, тоя път не ни излъгаха!

Абе да ви таковам майката на промяната

Бойко, вади белия кон и се връщай, че тия чекиджии за нищо не стават. Една дупка не може да оправи тоя левак

Хахаха, от трън та на глог, айде по-кротко, някой се да ни спасява и то намерил кой.

Тъпчо, как Борисов можеше да строи, а ти не можеш? Цървул!!! Къде открадна парите от Хемус

Schilo

А бе, да строи само, не беше. Доста и пооткраднаха. Че и доста правила нарушиха- да строиш, без да е отчужден имота или да имаш разрешително, беше обичайна практика. За въвеждането в експлоатация- същата работа

Така е, но тия само КРАДАТ.

Да не би да ви управлява Румен Гечев?

Шефе, то е ясно, че тоя нашия министър за нищо не става. Една лопата асфалт не е сложил за 5 месеца. Празни приказки и голи обещания дрънка, за да си намери оправдание. По добре да се фокусира към важното нещо: да каже какво да го правим македонския космонавт

Излишни пари хвърлени с нулева възвращаемост защото извън София, Пловдив и Варна няма икономика. За какво са толкова много пътища. Пътната мрежа трябва да се редуцира и така парите ще стигнат.

Да предостъпим всичко извън въпросните градове на съседни държави?

Тия откриха топлата вода,единствено по-тъпи са оказаха избирателите им. Сега като изгубиха инерцията от управлението на Борисов очаквано нищо не могат да направят сами, поне си пооправиха живота за години напред ако не друго...

Ууууууууу.... Откраднаха парите и оправдания, а и тежко некадърни......."промяна"

Ей т.панари, сега разбрахте ли защо се направи преди 10г това с инхаус процедурите? И тогава беше същото, участват кухи фирми в общ. поръчки, които единствената им цел беше обжалвания до дупка и саботиране. Нищо няма да построите, дори и 4 години да имате. Подавайте оставка и се махайте, некадърници.

Schilo

Няма, щото не искате. Да, участниците имат право на жалба, ама ускорете процедурите по произнасянето по тях.

На управляващите отново им е виновно Международното положение. Колко познато!

Чегъркаме ли? Как е Промяната?

Вие какво очаквахте? Това са ГЕРБ,ДПС и техния "троянски кон" ИТН.

6 месеца само оправдания и забъркване на каши. Но, така ства след като приоритет ви е да отрежете клоните на които седим и да се чудите как да угодите на онзи мошенник, зеленски и на господарите отвъд океана. Но скоро ще има Game over.

Бойко важи комунистическият лозунг - колкото по-зле, толкова по-добре. Под формата на всякакви саботажи е решил да бутне правителството, но не си дава сметка, че следващият, който може да вземе властта е не той, а копейкин, а рубладжията със сигурност ще вкара бойко в затвора, ама ще загроби и България.

Не си много на център, нали?

Schilo

То, на тия саботажи не им трябват. Сами си пречат.

Некадърник! Все някой друг му е виновен!

Аз съм от Стара Загора, когато разбрах че този Гроздан Караджов е станал министър на толкова важно министерство мислих че е шега. Този не може да управлява малка фирма, те му дали такава длъжност. Този 1 км не може да направи път, не магистрали. Тогава разбрах че тия новите са гола вода. Бойко мутрата е крадец на едро, много нагло парче, но тия новите не стават за нищо. Явно България е обречена. материала е много много некачествен.

И вас няма да ви има

Е то много сладка работа е да си протестърски министър с 15 бона заплата- да живей труда на сянка ! Тока е скъп - Путин е виновен,няма магистрали - Бойко крив, газ няма - Ердоган виновен,Няма пари от Европа за възстановяване- Ми то Орбан е виновен! Ние с Кики,Коки,Славуца,Фатмака и Бойкикев сме света вода ненепита!

Лилия Чалева, Поредният материал пълен с правописни грешки. Някой чете ли изобщо какво се публикува????

Важното е че спрехте корупцията , нали тъпнарите за това гласуваха за вас. Верно, че спряхте и всяко разумно действие....но това е бонус

Похарчените държавни пари повече, отколкото при Бойко ? Дългът расте с пъти. Разходи за инфраструктура и ремонти, йок. И задачката е: къде са парите ?

Това пътните ремонти не били "бръкни-вземи си"! Същото е и с пътното строителство. Оня ден слушах едно младо момче от пътната агенция. След 1 г. идиотизми и хейт най-накрая са проумяли, че АМ Струма или няма да я има и ще връщаме над 1 млрд. евро, или ще се строи по готовия проект. Най-малкото защото за нов ОВОС са нужни поне 2 години...

Просто не се справяте с нищо.. Каквото и да захванете е провал. Ходете си!

Не може 12 години всичко да върви надолу и да е забатачено и изведнъж да се оправи Нали знаеш кои обжалват поръчките? Приятелите на Бойко от ДПС и Вълка

за някакви Чорапски опорки, като за блатото. Ами сега къде сме ? Спотайва се Чорапът.

Бойко важи комунистическият лозунг - колкото по-зле, толкова по-добре. Под формата на всякакви саботажи е решил да бутне правителството, но не си дава сметка, че следващият, който може да вземе властта е не той, а копейкин, а рубладжията със сигурност ще вкара бойко в затвора, ама ще загроби и България.

Абе през тези 12 години се строеше на поразия без оправдания! Доходите растяха, работа имаше, цените бяха ниски. Ако на това му викаш че нещата са вървели надолу, сега какво е?!

За съжаление се оказ прав, тезисав пъти хо зле от Боко, ако беше той тунел железница щеше да е готов,3 умастъка на хемус и магистрара европа.

А бе научи се да пишеш бе, трол

Най се радвам, че колите на Дедо Еконтий ще се трошат по-лесно и по-бързо!

ама у нас отдавна няма пътни ремонти! има далавери на тема пътни ремонти! фсички, които са ремонтирали и правили улици и пътища през последните 32 години - по 10 години каторга в ръчен строеж и ремонт на пътища и улици!

Е за кво опаткахте за 2 години 20 милиарда,като няма дори една мантинела забита никъде? Нали Бойко ви пречеше да строите ?

ГЕРП и ДПС само приказват и то глупости. Знаем, че ги обичаш

Ами ще има обжалвания, то не може да пуснеш Количествено-стойностната сметка на некадърно направен сканиран от секретарка нечетлив ПДФ файл и да я искаш остойностена после на Ексел от кандидатите.

При ГЕРБ пътища имаше - ФАКТ! При Радев пътищата вече са мираж!

Сигурно Путин ги обжалва ?

Изчезвай веднага, некадърник такъв! Само оправдания и извинения. Като не можеш и не знаеш си взимай партакешите моментално!

Това е 'А' отбора на коалиционният бардак. Некадърници от класа!

хи-хи-хи ~~~○~~~ За няколко месеца чалгаро фърчилско безвремие на рашката хунта и станата е в колапс, цените са нараснали четворно (олиото петорно по московски образец и то съзнателно за наказание) магистралите са спряни, помощите за пенсионери изпапани всичко са спрели и опоскали уволнения полицейско насилие и три фалшифицирани избиора с машини ЕТО ВИ ХУНТАТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО С ЧАЛГАРИТЕ ГЛЕДАЙТЕ Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век Той направи газопроводите и намали цената на газта наполовина Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене Той ремонтира и построи нови черкви и манастири, джамии, читалища и спортни зали ! Той увеличи заплатите на учителите, лекарите, полицаите, военните и пенсиите ! Той се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше Той се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния Той откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички Той спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Той с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Той помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка Той ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Той ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА МУ Той РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия дори не казвам страна или държава https://www.youtube.com/watch?v=OMxhvcPeUEI хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим! С машините фалшифицираха изборите, за да ни превърнат в Диктатура като Беларус и да ни извадят от Европейския Съюз и НАТО И да потрошат Родината ни, както направиха с Грузия и сега Украйна

Няма ремонти поради Вашата некадърност

С две думи: дойдохте на Боковия акъл, само дето чакахме 2 години и изпаткахте 10-ина милярда...

Три правописни грешки в едно изречение - браво ! А искаме децата да са грамотни.....

Или сами са си пуснали жалбите, защото няма пари и да се оправдаят, или са пуснати от организираната престъпна групировка ГЕРБ-ДПС.

Докато има останал и един дебил и олигофрен като теб нека тези измамници стоят на власт. Явно все още се намират идиоти по тези земи и не разбират на къде отива държавата!

При ГЕРБ пътища имаше - ФАКТ. Предполагам , докато си шофирал по тях не си се интересувал как е бил реализиран договорът за построяването. Нито си си мислил за 'килчета'. Сега пак не се замисляш как се реализират договорите, но 100% си по-бдителен да не попаднеш в някоя дупка и да си потрошиш колата. Благодарение на такива като теб сме на това дередже!?!

за две стотинки работа не е свършил. Мързели и глупав глупак с безкрайни нелепи оправдания.

Обжалвания и преди е имало на всички поръчки!!!! НЕ Е НЕЩО НОВО ЗА ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ИЗНЕНАДАНИ И ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ, ЧЕ НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО!!!!

Този Караджов сега с усмивка ни казва, че няма да ремонтират пътищата и ще ни оставят да се изтрепем. Честита "Промяна". Поне да бяха казали на простолюдието, което само не може да се сети, че тази промяна ще е към по-лошо!

За първи път чувам обжалване за ремонт на път. Адвокатската мафия помогна на тези измамници да докопат власт. Това сега е номер, за да не дават пари да поддържат инфраструктурата. Подставени лици обжалват всичко наред и бавят умишлено ремонтите. Съдът е пак в ръцете на тези измамници и от там се очаква забавяне. Нищо добро не чака държавата от тук нататък!

Ма това му се вика: “много исках, ама нямах желание”

Обясненията могат да бъдат всякакви, но фактът е един: Това правителство не построи и не направи нищо, което да остане. То само разпределя паричните потоци, което не е никак чудно, защото както К Петков, така и А василев са се специализирали само в това. Има го в биографиите им, не го криеха и при избирателната кампания. Сами сме си виновни.

ама част от тези парични потоци хич не е ясно накъде текат.

А заеми дето се взимат от по 1 млрд. лева ежемесечно за какво са?