Карадайъ към ГЕРБ: Ако тази сватба се случи, българските граждани ще нахлуят в парламента

Умнокрасивите днес се опитват да се представят като заместител на държавните органи и институции

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ към ГЕРБ: Ако тази сватба се случи, българските граждани ще нахлуят в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След съставянето на правителството трябва; да се сменят всички шефове на службите; да се изгони Митрофанова заедно с останалите руски шпиони; да се проведе импийчмънт н зеления чорап

Всеки да си гледа сватбата , а вашата сватба все не става , вече сте стари моми гуювиндии ...

Тоя неграмотник, който не може да говори български след университетско обучение и цялата поредица специализации, която е наредил в биографията си, да се маха и да отиде на югоизток или зад океана. У нас такива смехотворни и алчни креатури нямат място.

е щом депесето са против и щом ватенката на решетников е против, и щом наркоманясалия чалгарин е против, и щом копейкин късопишков е против, и щом службите, които първо ни убеждаваха, че няма начин руZия да нападне Украйна, а сетне че след три дена Киев ще бъде превзет от орките, са против - значи аз съм категорично ЗА това правителство.

Ти си формен идиот, които прави тюрлю-гювеч.

Т.н.лидер на ДПС да спре да ни плаши с цитати от фолклора! Нека да се погрижи за поста си на лидер и как да е по приемлив в изказа си !

Народа няма да влезе в Парламента. Народа ще ги изкара от Парламента на следващите избори след тая помия. И те го знаят добре, затова бързат със сватбата. Но рано или късно няма да им се размине!

Ти пък кой си бе, гьотферен? Я ни напомни кой ви е "почетния председател" с "обръчи от фирми" и частно пристанище и плаж в страната, в която по Конституция плажовете са изключителна публична собственост, а строежа на пристанища е стратегически държавен приоритет? Боклук си ти! Един от боклуците на иначе свестните български турци.

В случая Карадайъ е прав.

SirBob

"пълзящ фашизъм за налагане на диктатура на умнокрасивите" Не съм фен на ДПС, но определението на Карадайъ за ПП-ГЕРБ е много точно.

Не знам за парламента, но ако това стане, аз предлагам 50.000 гербаджии да се изсипем пред централата на ГЕРБ и да си поискаме обратно вотът, който ни откраднаха и с който злоупотребяват! Кой с каквото може и с каквото разполага....!!

...и да ги води лично чекмеджан бея ...

Ако си спомняте, ППрасите бяха готови с този сценарий още с влизането в парламента. Някой сложи едни железни решетки на вратите, щото уно-касивият председател на НС не прочел какво одобрява, после не прочел кога одобрил да ги премахнат

Резака да не плаши много к'во щяло да стане и к'во не, ми да си гледа рязаната работа.

Ей мустафа, ако нещата продължават, аз ще нахлуя и преди сватбадата да изгоня комуноидните изроди от парламента.

и като нахлуеш, кво? неможеш дори да минеш покрай сградата.

Иначе какво бе, Мустафа? Ще разтурянето етническия мир ли? Само това, че вие сте против, означава, че правителство трябва да има!

Не ГЕРБ преебаха ДПС, ами БСП, не разбирам агресията на Карадайъ?

Браво Мустафа,браво Карадайъ!Сватба няма да има.С такава булка-джендър,няма как да стане

Време е да метем в парламента. Тази клоака вони.

Мети, бе! Никой не те е спирал. Метли ли нема?

Ти да видиш, пророк Мохамед имал представител в България? !

Тоз е Мустафа. Мехмет е друг.

България е на ДПС! Така е било и така ще бъде! Всеки опит за посегателство срещу властта на ДПС е опит за държавен преврат и измяна. Днес всички директори на служби го потвърдиха лично пред НС!

Това за сватбата от загриженост към народа ли го казва или зашото няма да види власт?

Хехе... Щом ДПС и Израждане са против, аз съм "за". Това е шансът да се изрине кочината, поне от настоящите свине. Предстои да видим какви ще влязат в нея на тяхно място.

Всичкото Путинисти-Москали е на амбразурата тия дни Явни ченгета, тайни ченгета, доносници, явочници - цялата измет на България брани руския васален статус

А ти - остряка - стоиш по форумите да кибичиш и да плямпаш несвързани словосъчетания.

Аз лично искам да изринат цялата евразийска помия ! Съгласувано с посолствата на държавите от ЕС ако може !

Отчаяно квичене, свинете не искат да им чистят кочината!

Щом ОПГ ДПС реват, значи "сватбата" трябва да се случи!

Само за едно е прав ! Тази сватба между ГЕРБ и ПП ще доведе до изваждането на тези хрантутници от НС с ритници !

Лольо турски, не забраеяй че 55% от гласувалите са само за тези 2 партии, та не знам кой и къде ще влезе. Не ми се прави на подстрекател, щото виждайки че губите почва под кракаъа си и веднага със заплахите. Турчин скапан.

На думата скапан не е уместна...може да е с турско самосъзнание, но е резултат от кремълскипинженеринг

много им се иска на руските служби, и на рускотурските също.

Щом ДПС реве, значи пътят е правилен !!!

Точно казано

Еваа Ефенди..... Браво.... Каза им го право в очите

Мустафа, научи български, не се мъчи да четеш. Ти кажи първо, колко пъти ДПС целува ръка.

ГЕРБ в никакъв случай не трябва да работи с ПП, те са токсични! Те не само са токсични, но и крайно опасни за България, защото са готови да прегазят всеки, който не е от техните или е застанал на пътя на личните им интереси!

герб и ПП са едни и същи, от едно котило с еднакви интереси.

ГЕРБ не са правили такива чудеса! Тези за нула време обърнаха държавата с краката нагоре!

Спешно трябва да довършим възродителния процес, възможно най-скоро!

Иначе казано, България е на либералните селски турци и не може разни гражданя и софиянци да се разпореждат със съдбата на страната.

Що?Да не би ДПС да се е раздела с Пеевски?

А, то и ИТН така говорят. Защо така? :-))

От ДПС нещо да кажете за насилственото потурчавне и избиване на Българския народ?

Кретен. Тогава да питаме и МП на Германия за предизвиканите от тях две световни войни

Ами прав е Мустафа, поч а да ми мяса че ни готвят като Украйна. Там така се почна и имат опит.

Просто манафите от ДПС и останалите пребоядисани в синьо лайнари ще изхвърчат с 200.

ПП,ДБ да предложат Мария Габриел за премиер и тя да посочи експерти за министри. Денков да си даде отвод. Иначе, избори, но без машини. Тогава ПП,ДБ ще се сринат до 5%.

Копумпораните представители на етническата партия, тръгнали да говорят за български граждани.

Който не е живял при комунизма, той не знае какво е мизерия!!!

Най-бедния, корумпиран и най-бързо изчезващ, ядеш ли банани целогодишно? Майка ти, баща ти, живи ли са още, или някой гладен циганин ги е претрепал вече, за 20-30 лева?

Баш мизерия. Ако я имаше, не беше през целия комунистически период.

Кофите преливаха с истинско едноседмично сирене и кашкавал от мляко, но нямаше нуждаещи се от тях.

Няма да нахлуваме в парламента. Напротив. Ще стоим отвън, за да сме сигурни, че никой няма да се измъкне, едни от нас ще ви затворят, да не можете да излезете, а другите или ще ви запалят или ще ви обгазят. По-добре да живеем с греха и вината, отколкото да продължаваме да ви търпим. Далеч по-непоносимо е. Гади ни се от вас дотолкова, че ни пречи да дишаме вече. Никой няма да ви съжалява, ако си идете скоропостижно. Това сте политиците в България

за кой ли път Израждане и ДПС са все от една страна - заедно! Случаеност??? Не мисля.

Дали? Едните са за Евро зоната, другите не, едните са за турския език да стане втори официален в България, другите не, едните говорят на български, другите на турски, едните са мюсюлмани, другите българи.... аре бягай се застреляш някъде.

На приказки много го докарват. Те от Израждане бяха ваксинирани антиваксъри; против еврото с с евро банкови сметки; против партийни субсидии пък Късопишков си купи къща за 250 000 лева със субсидиите; против джендърите са, кой знае какви джендъри ще се извъдят и от там. хахахааа

..."ако се случи при това недоверие на обществото, ще сме свидетели точно на онова, на което бяхме свидетели на 10 януари 1997 г., а именно - българските граждани ще нахлуят тук, в тази сграда"? Бре! Нима това би било възможно без решителното участие на Иван Костов, руската бияческа група и покойния детонатор "списовател на популярна литература за възрожденските ни герои-няма да му казвам името"? Карадайъ нещо се е объркал.

Карадая да не говори глупости относно "голямата екскурзия"!!!!! Тяхни /турски/ емисари обикаляха махалите в Момчилгракско и Крумовградско и заплашваха нежелаещите да напуснат страната български граждани с мюсюлманско вероизповедание!!!! ТОВА е ИСТИНАТА специално за тези населени места!!!!!Някои хора пращаха децата си във вътрешноста на страната само и само да останат в страната и да се изучат!!!!!!! А преди 34 год Карадая на колко години беше????

Не случайно, конституцията забранява етническите партии.

Една мъдра мисъл! ДПС винаги са били железарки!

ДПС винаги с били мангали. От най-противните, миризливи, мазни, грозни, първобитни МАНГАЛИ.

Да бе, ти и кой? Ония вмирисани пенсии със Шивиков ли, ХАХАХА!

Много е предпазлив този! Значи, не "българите" ще нахлуят в парламента, а "българските граждани", сиреч - турчеещите цигани ще превземат държавата..