Коментари - Кантарджиев: Семействата с хора над 60 г. да помислят за трета доза ваксина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Удариха 60г жени и мъже които напуснаха и работят навън пенсията която им се полага ще я взимат при навършени 67год кои ще прибира 7год тоест кражба ли е това.Сега пак ваксини за 60год разбрахме че няма на света по големи измекяри от Българските политици.

Те не желаят и първа, а той ми говори за трета доза! Оптимист!

И така до края на света, както се пееше в един стар БГ филм. Понеше боцнатите нямат вече собствен имунитет. На печелившите - честито!

Пропуснах да добавя - до изборите ще има много заразени! След тях изведнъж магически ще намалеят. Да си седят уплашено хората в къщи и да не гласуват.

А трай си бе. Оди лекувай Фандъкова.

В държава от третия свят, където 15% от населението са ваксинирани (най-лош процент в света), да препоръчваш трета доза, те прави един от най-големите оптимисти от създаването на Земата до днешни дни.

Тоя рано или късно ще получи заслужена присъда, за деянията си.

Кунчев отивай в Африка и Азия ,питай как се справиха с Ковид 19. Стоиш и лапаш комисионни от закупените ваксини. Ще има четвърта,пета,шеста доза. Компаниите трябва да продават.

В информираното съгласие не пише - запознат съм със съдържанието на ваксините. Съдържанието на ваксините има следните съставки - ДНК от маймуни и бебета, Луциферин,Графен Оксид, живак, магнитни частици,полимери.

Хората по една нямат, тия с трета ги оферират :))

От НОИ се обадиха на Кунчев и Кацаров да ваксинират хората в пенсионна и предпенсионна възраст. Трябвало спешно да се избият 200 000 възрастни. Правителството няма да може да тегли заеми да плаща пенсиите. Изхода е редукция с 10 процента на пенсионерите. Пенсионните фондове се кефят ,когато техните клиенти намаляват .

се вихри в момента в интернет пространството в България. Дир бг е блокирал всички неудобни за мейнстрийма коментиращи, даже гласуването им на коментари ограничава!

Е, няма какво да мислят! Направо да ги бодат, защото може да размислят!

ние обмисляме петата доза...

Какво има да му мислят. Направо ги задължавайте. Който не си сложи 3-та доза да не получава пенсия Примерно

А тези, които милеят за просперитета на Пфайзер да се бодат до припадък!

Дайте, дайте псевдо професора, уникалния и единствен, мега всезнайко чл. кореспондент на БАН, професора на политехническите, хуманитарни и философски науки, доцент-доктор на вселенските знания, доматения Джо - кантарджиев. Драма, каква невероятна драма, толкова много дни - едва сега давате трибуна на негово просветителство Кантарджиев. Любовта на народа линее и ке губи без него! Обичаме те. Поклон!