Коментари - Кантарджиев: И суджукът, и туршията - безценни за здравето през зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гроздовата ???

бъзикане със стадото

А ракията е най-важна! Малоумник, изперкал.

А срещу ковид действа ли?

Суджуците и луканките полезни за здравето? И тоя човек иска да му вярваме....Луканките и суджуците се приготвят от свинско месо, доколкото знам. Ето коментара в Библията за свинското месо: "и свинята, защото има раздвоени копита и е с разцепени копита, но не преживя, тя е нечиста за вас. От тяхното месо /заедно с другите животни, определени за нечисти- моя бележка/ да не ядете и до трупа им да не се допирате. Те са нечисти за вас" /Левит 11:7,8/.

По скоро очакваме да го видим в командата на Бай Ставри който силно се е затъжил за него...

След като 15% очакват,толкова плюс 5% и ще гласуват и при 15% под чертата гласове стават първи с 55-58 места,т.е. "Пирова победа".Ползата е само за статистиката.

И суджукът и туршиите съдържат много сол и въобще не се препоръчват за хипертоници и хора със сърдечно -съдови заболявания. Но какво да очакваш от специалист по гъбичките.

Авторът прави ли разлика между азотен тор и урея /карбамид/?

Суджук.

Суджук е тюркска дума, аланкооловци. Българската дума е луканка и наденица....да ви го надяна!

И ти и Балтов сте безценни като пенсионери.

Знае че и магаре ще получи повече гласове от него,ако се кандидатира за президент.

Този човек е за психиатър или за гост в комедийно шоу.

Не очаквам Борисов да се кандидатира за президентски трон - той е умен, а не - обратното. И той, и българския народ знаят, че има само една възможност за България, това няма да бъде самият Борисов. Тази възможност изключва сегашния президент, разбира се, и сегашният президент го знае. Дали сегашният президент се догажда за тази единствена възможност - може би, и затова излъчва толкова несигурност и демонстрира едновременно бабаитлък и преклонена главица. А на Борисов му трябва само една смела крачка напред, едно потискане на притеснението и убедителност. Ако се превъзмогне, ако намери правилните думи - това ще е най-доброто, което ще може да направи за България, в чиято история той вече е влязъл.

Направо можеш да водиш кулинарно предаване.Какво ли не ни накара да ядем по време на тази пандемия. Сега суджуци и туршия.Това подигравка към пенсионерите ли са тези суджуци.Спри се и ако още ти плащаме тази заплата в общината,засрами св и се прибирай при внуците,ако имаш такива и млъкни.

Като не си чел/слушал кво палиш? Или караме само на заглавия