Кандидатите на ГЕРБ и БСП за София ясни на 11 септември

Йорданка Фандъкова и Мая Манолова все още се въздържат да обяват дали се изправят една срещу друга

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога повече фандъкова!!!! Знам главните букви, но и те имат някаква стойност! И колкото и да ви е мъчно, прабаба ми и прадядо ми са софиянци, а аз съм на 65!

А защо да не бъде Борис и План за София? Хората опитват от години да налеят малко мозък в продънената столична община, но там не гледат с добро око на идеи от които не може да се открадне поне 90% от финансирането...

В медиите ни натрапват единствено Фандъкова и Манолова. А реално Борис Бонев е единственият кандидат с програма и визия за София

медиите са на свинчо и мутрата ги използва!

Докато ГЕРБ държи държавната власт,е тъпо избирателите, на която и да е община, еле па, за София, да гласуват за друг кандидат за Кмет, а не за кандидата на ГЕРБ! Така си подсигуряват, някакви, пари и някакви инвестиции в общината, ако кмета е окумуш! Иначе йок пари, йок инвестиции.

Нали рече във Варна - да търпим ГЕРБ докато направели магистралката? Ся и за София се изцепи! Ама Боко, ти ни повниш ли га и как стана кмет на София?! Майтапът до ту тук - НЕ на ГЕРБ в София! Точка. Стига, enough, bastа, хватить. София произвежда 40% от БВП. Махнем ли ви от София, ще ви отбием солидна порция от парите, дето ги крадете. За това редите ред сълзи, ред сополи. Щото като загубите София започва и краят на Империята на злото (мафията) която се нарича ГЕРБ. Ако не ми вярваш - виж филма на Свободна Европа за България отпреди няколко месеца, дето братята американци казват пряко това, което е известно отдавна на всички българи - в България мафията си има държава.

На втори тур да България и данчето

Да България? Чийто кандидат няма програма и идеи? Хахаха

Що бе, човекът си има и иидеи и програма. Следкато никъде да не се задържал за дълго, щото бързо са разбирали що за стока (като тези от КАБ дето сега реват с кървави сълзи от нго) и му е хрумнало: 1. Имам идея - да стана кмет на София 2. Имам програма - да награбя колкото се може повече.

Булгария и Данчето - ОКСИМОРОН!

Каквото каже Господаря на Вселената! А той е само един- Б.Б. Нещастник!

Ами чакаме пряко включване от джипа Му - да ни сведе поредното си откровение.

Президентски избори: генерал от кариерата срещу генерал на Доган; Местни избори - юрист срещу учителка по руски... Професор Мишо решава :)

Сестра Галева юрист на семейство Галеви? Скъпа, днес тамън взе да ми липсваш.:-)

Ооо, скъпи, "адвока" на Братя Галеви или на СИК-аджията?! Разликата е в мащабите. Досещаш се в чия полза :)

Друго си е човек да е адвокат по Техноимпекс или КТБ казваш ?

Адвокат на Техноимпекс или на КТБ?! Разликата пак е в МАЩАБИТЕ. Единият е адвокат на Техноимпекс; другият на КТБ. Заради Адвоката на КТБ не ни приеха в чакалнята на Чакалнята на еврозоната ЦЯЛА ГОДИНА след подаване на молбата; 10 години подсмърчаме като гаврошовци пред "Шенген" и се молим на колене да падне Мониторинга.

Не спи

пълна подигравка, цървулани за кмет на София и мафиот за премиер

От много години не гласувам но ще гласувам за този който премине тест за наркотици тест за интелигентност и полиграф Сами се сещайте защо повечето депутати се страхуват от теста за наркотици Не е нужно да е Карпов или Каспаров достатъчно е да е прочел повече от една книга И за полиграфа ми стига да не краде и да не допуска да се краде Само това признавам Всичко друго е борба за келепира и кой да краде от народа

Ако не дай Боже, стане така, че Мая Манолова земе та загуби на втори тур, което теоретично е много ама много малко вероятно, сегашното място на омбуцман ще и го пазят ли ?

Тя още на първият тур ще е отсвирена , ти за втори говориш ?

Налази форума.

Лидер на младежкото ГКМС. Поради липса на майчино мляко, закърмен с идеите на майката-кърмилница ГРОБ. Поклон пред паметта му.

Е аз какво да направя по въпроса , че теб червената партията те кърми само с мъжко млеко като член на дкмс ?!?

Няма нужда да призоваваш Бог. Нещата така са подредени, че ни очаква пак от същото - независимо дали кмет ще е Фандъкова или някой подобен кадър на ГРОБ. Затова не се безпокой - мястото ти на хранилката е гарантирано. И така - до следващия десети ноември, който вероятно няма да доживеем. А междувременно - тежко и горко на България и на София в частност.

Победителят на тези избори ще бъде ГЕРБ!

Кво ти пука ? Дали ще те краде ГЕРБ или БСП е все едно И в двата случая ще падне яко крадене

Кмет на София ще е кандидата на ГЕРБ! Причината е проста. В София живеят предимно разумни и прагматични хора. Как да изберат Кмет от Опозицията? Нали тогава София ще остане без Бюджет! Всички държавни органи за щяло нещяло ще глобяват Софийска община, докато я обрънзат до просешка тояга, плюс още хиляди протести и магарии, които ГЕРБ ще организира.

София и с ГЕРБ може да остане без бюджет а и с бюджет е сигурно че живата в София няма да стане по добър

ха ха по тази логика избрахте бананите че про соца нямаше, ама к'во стана, май се нахендрихте на тях. ты от "прагматичност" и мама и тати ще продадеш ако някой ти подхвърли някой грош, Мога да кажа че от "бюджета" на герберката не стига до люлин например, ела да видиш тротоари, стълбища на поликлиники, поща,градинки безумно изоставени, изпочупени пейки, няма деца, няма майки и пенсионер, пък вий си я избирайте "прагматичните", ние като по-прости сме ви оставили да си я крепите и сме бегали от БГ-то, да не сме луди да пречим на вас "прагматиците".Ама нали се сещаш че стрина Дана/ББ няма да пусне кокала и сега натискат Мая да не и се изпречва на пътя, така че все тая за кого ще гласуваш, тия си имат сигурни гласове.

Да си види Графа с новите колцо, 50 см,ддес щях да счупя коляно, после да се кандидатира.

Бил си да видиш София и очаквано си се омлатил?

Роден съм в София, 5-о поколение софиянец.

Живея на Попа, намразих Графа след "ремонта", старая се да го заобикалям.

Е като минаваш по Солунска не се ли "препиняш" от кубчетата или не знаеш къде е Солунска все още?

Ти си един ГЕРБ-ераст и откровен паст.

А ГЕРБЕРАСКИ ПЛЕВЕЛ.

Нека аз да стана кмет наСофия,може депутат или евродепутат,след като мошенници и мафиоти владеят и представят България пред световната общност,защо не и нормален българин да не би Бойко,Доган,Нинова,Волен Сидеров,Каракачанов да са се абонирали за вечно властване пари и лукс!

От много години не гласува но ще гласувам за тебе ако преминеш тест за наркотици тест за интелигентност и полиграф Не зная защо но повечето депутати се страхуват от теста за наркотици Не е нужно да си Карпов или Каспаров достатъчно е да си прочел повече от една книга И за полиграфа ми стига да не крадеш и да не допускаш да се краде

Хахахахахаха, е това вече е виц. Тя щяла да мисли!!! Щяла да води разговори!!! Разговорите ги води друг/други. Тя само чака нареждането - продължава ли излагацията или най-сетне ще я смени/сменят. Това е истината.

Ако я смятат ГЕРБ ще имат конкуренция от други кандидати от десни партии, точно по тази причина няма да я сменят. Иначе смешно ми става как се лансира Майчето при положение, че шанс в София няма нито тя, нито който и да е социалист.

Що ни занимавате с глупости И едните и другите са все същите крадци Там в ГЕРБ и в БСП нормален човек който да не краде няма

че са едни и същи боклуци и крадци!

Истината е, че ГЕРБ нямат силен кандидат и ще предложат някой, който както в президентските избори е обречен на провал ! Омразата към ГЕРБ е толкова голяма, че ако БСП предложат Марко от с. Горна Малина за кмет на София, той ще спечели изборите !

Само където забравяш, че става дума за София а не за твоето село и бсп нямат никакъв шанс ако ще и Решетников да доведат за кандидат!

Що ни занимавате с глупости ? Нито ГЕРБ ще издигне Фандъкова, нито БСП - Манолова ! И двете чеп за зеле не стават ! Тук си треба мъж ! Твърд, железен и с фантазия ! Съжалявам, но жените фантазия нямат !

Кой направи толкова много за София, колкото Фандъкова? Софиянски? Янчулев? Кой?

и кво направи селянката?!

Да те запитам а кой е откраднал толкова много от София ? Кой ?

Като се споменава краднене се цитират факти, примерно Техноимпекс, БТК, Булгартабак, Пловдивски панаир, КТБ и пр. Данчето за това не може да я барнете щото ако и да е на кацата не рови в нея! Иначе на лайнометите като теб това им е работата, да мятат лайна, нищо, че е срещу вентилатора!

То и бай Ставри от ЦСЗ иска да е мъж

За кмет на София ще се кандитира Цветан Цветанов.

Този пък какъв е ? Нова звезда ? За първи път го чувам ..