17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изказването на Крамп-Каренбауер показва, че тя е възприела по-твърд тон от този на Меркел което от своя страна предопределя защо ще загуби надпреварата .

То и така си е ясно - ще стане по-зле, когото и да изберат. И за ХДС, и за Германия, и за Европа. Все едно, сега в ГЕРБ да търсят приемник на Борисов или колкото в НДСВ "намериха" приемник на Крадлив Дедо Симо. Меркел властва в тази партия от десетилетия, превърна я във вождистка, лидерска партия и в типично ченгесарско-комунистически стил се е погрижила умни, кадърни, самотоятелно мислещи хора - способни да бъдат истински политически лидери да не достигат до върховете и да имат някаква перспектива. Защото такива се създават и развиват с години, но са и първата заплаха за Фюрера (лидера, водача).

Ти само му виж физиономията на туй "анегрет".

Кукловодите ще сменят марионетката. За радост и надежда на дебилите.

Освен огън да не би да гълташ и нещо друго?

Винаги може по-зле - резервната скамейка с гадовете и идиотите е дълга.

Да не би да си отегчен от себе си?

Като привърженик на тази партия - CDU, смятам, че единственият, който може да промени нещо, това е Йенс Шпан. Мерц е доста нагъл. На въпроса - Богат ли сте?, отговори, че бил от горния слой на средната класа. След като имаш 2 частни самолета и няколко милиона, не си средна класа. Нямам нищо против милионерите, просто отговорът му предизвика бурни реакции.

Защо не разкажеш подробности за другия кандидат, хората имат право да знаят.

Тоа е джендар, омъжен за друг джендар.

Много се чудя дали след смяната на Меркел немците ще могат да си позволят по- крайна политика. Дали ще вдигнат данъците, за да предоставят повече социални услуги, дали ограничат приема на чужденци от ЕС и емигранти, дали ще намалят хода на икономиката си? Всъщност освен ограничението върху чужденците едва ли ще направят повече. Един човек ми разказа, че в 10,30 ако има хора по улиците в Германия те са само чужденци, защото всички немци работят. Затова на немците никак не им харесва да се дават толкова социални помощи на чужденците, защото тези помощи са изработени от немците. същите едва ли биха вдигнали данъците, защото немецът живее в социалистическа държава и не е доволен, че голяма част от труда му отива в държавния бюджет, което означава, че едва ли биха правили промени в данъчните закони. Остава да се види дали немците ще поискат една по- кардинална промяна за разтурване на ЕС и ограничение на еврозоната? Засега се вижда, че мнозинството от англичаните съжалява, но последиците ще се проявят след реалното напускане. По същия начин ще стане ако еврозоната престане да съществува, защото не е проблем да си показваш паспорта, но срокът за доставка, на която и да е стока ще е за повече време. Ако Германия се откаже от еврозоната и идиотите повтарят за немския фашизъм този фашизъм ще се възроди един ден и някой ще пати от собствената си глупост. Затова не само на Германия, но и на всички в Европа им трябва една голяма свободна от граници общност, която да поддържа мирно мислене между хората и да представлява голям свободен пазар.

Глупости. След 10:30 по улицата има хора, които водят нощен живот. Дали са немци или не, няма общо. Вчера беше пълно с немци, които ловяха покемони след 22:00. Също така най-шумно говорещите пред кръчмата в градчето бяха пак немци. Имаше и няколко групи по-тъмнички дето се шляеха. Ако са жени са предимно германки. Другите жени си стоят боси и бременни в кухнята.

Интересува ме само едно... имат ли деца?

И какво те интересува това? Анегрет КК има 3 деца, но аз не смятам, че това я прави добър политик. Шпан няма как да има, понеже е хомосексуален и има граждански брак с мъж. Мерц има 3 деца.

това е важно защото ако имаш деца можеш да носиш отговорност

Особено циганите с по 7-8 деца са много отговорни

Джордж Сорос да не ни напуска и той, преди Меркел ? От януари тази година , около 10 месеца Либералното, Либерал, Либерална Демокрация стана мръсна дума........Хората масово я използват вместо думичката- "Цигания" !

в Щатите и Канада беше пълно със Джамии.

дори.

иранец или сириец да натрапва Че е мюсюлманин.

"Убедена съм, че агресията дойде от Русия, затова мисля, че трябва да има отговор", каза Крамп-Каренбауер. от текста по горе за тази жена по деле

Меркел е политически труп. Наѝ -вероятно ХДС ще загубят власта. Идва управление на крайнодесните в коалиция с левите. Гледайте мача ще пада смях!

ела зло че без тебе по зло

Надай се к*ре на пяна жена. :))

Сорисоидите заемат позиции ! Ще стане патаклама. Зареждайте мазетата с ракия и луканки !

38 годишният Йенс Шпан ще е нейният ,,наследник,,.

нали знаеш с какво е популярен, но предпочитам да възразя наследница ще е Крамп-Каренбауер

Brexit

Аз пък съм за 92-годишният Енгелс Едес-Бенц :))

56-годишната Анегрет Крамп-Каренбауер, е подкрепяна от Меркел Аз съм за 63-годишният Фридрих Мерц, ... защото той "ще разгони фамилията" на Меркел.

Как точно? Ще я предаде на твоя работодател? Или ще почне да подписва едни договори със СССР та ум да ни зайде? :)))

Мерц е нормален, уравновесен и по симпатичен от останалите, а това е важно, но жената ще спечели и тогава лошо ни се пише...