Кандидат-премиерът Пламен Николов: Философът-бизнесмен, който превежда стиховете на жена си

Бояна е културолог, а Пламен е философ и това неизбежно е дало своя отпечатък върху поетичните текстове, коментират организаторите на литературното събитие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симпатичен човек.И доста интелигентен.За разлика от Банкянския крадлив илитерат.

класически помияр

Кви са тия сигани бе бате?

Човека определено е интелигентен, но посредствен и лесно ще му се дърпат конците!

Боже, боже!

Кандидат-премиерът Пламен Николов: Философът-бизнесмен, който превежда стиховете на жена си - явно Бог вече не е българин !!!

Нормално, щастливо семейство.

И изглежда е рокаджия, което разбива мантрата за чалгарите.

Ай, моля ви се, какво ми хвалите един лаик

Язък

А Пламен и какво? Моля, вижте си подзаглавието.

Язък за момчето.Хвърлиха го зян.

Той и Слави се има за рокаджия? Носи гюдерии, кара чопъри, има рокаджийски татуировки?

Таня си иска премиерът да е прост. И да са ги давали по телевизора.

Кое му е симпатичното? Видя ли го колко е антипатичен и мазен

Кви са тия мангали бре?

Да!! Какви славни забравени времена пак ша ни налазат.. На онова - "Егати държавата, щом аз съм и вицепремиер".. Важното е, че на три езика ша отпочваме с ремонта на Преспанския договор от 2017-та.. Те СМР и Гърция не знаят къф ремонтьор им са задава.. Ама туй ква ли пречка е за наща мултинационалност.. Пък и след това - "Бояна е културолог, а Пламен Николов е философ и това неизбежно е дало своя отпечатък върху поетичните текстове, чиито търсения спираловидно пресичат полето на естетическите, етическите и философските концепции." Туй някакъв "морфичен резонанс" ша да е.. А от него дори и одата за Дуфалака на Герджика ряпа ша яде..

Лелей ... взел си е шуменка ... яко е загазил, завалията! Това, че е кандидат премиер е най-малкия му проблем!

Да оставят човека на мира! Нека го назначат в Министерство на културата за да прави нещо от което разбира / предполага се сред ,като е учил такава непозната науча ,като философия на почти всичкото/, нека си превежда стихове и си върти бизнеса в Орландовци. За премиер е необходим човек биткаджия и предан на Родината си...... тоя е малко изсулен..... нещо лабав ми се види!

Голям малоумник?

И язе съм философ ама ми не требе власт и служебен мерцедес...

Няма такава трагедия..Бог да пази България!

Кво ми го фалите тоя... Нито е бил сикаджия, нито пожарникар, нито кара джип.

Бибитко, айде стига вече!!!

Право в десятката!

и не унижавайте БЪЛГАРИЯ с тези индивиди се копае дъното...…..

Бъдещият премиер се явява на кастинг, кото долнопробен актьор. Оставя СВ със заглавие " Философско виждане на селянина как да стане търговец на дребно" ,което направо впечатлява чалгатите с дълбочината на болните делюзии на това жалко парвеню. Всеки народ си заслужава управниците.

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови и Нинови.

изглежда симпатичен и ми е чудно, че се е вързал на, Учиндолските номера, че и на кастинг да им ходи...

Мек ми се чини. На тиквата и надничащият зад храстите трябва да се влиза с бутоните.

Да ви кажа жал ми е за философа със сергията за гащи на пазара. Чалгаря ще го употреби като ползван презерватив и ще го метне в кофата при останалите. Но още по-мие жал за България, ако тоя ни стане премиер и пигмея по-луръстов Тошко , му се качи на раменете да ни управлява чрез него.

Разбрахме за средното ,а най много пишат за жена му,а вишето къде е засършил.Боже помагай на тъпите българи да разберат ,,кой им е палача,,

Такава директна съпоставка не е коректна. ТОЛКОВА много хора в България са МНОГО по-интелигентни, образовани1, стойностни и т.н. за разлика от мутрокомуниста-тиква-толуп-лоена топка-крадльо и комплексар боко от зайчарника в Банкя. Бандитът продължава да обикаля, злослови, но най-общо, никога по същество не взема отношение (той и не може) и лъже! При това положение непременно ще се спъне? Хем кандидатстваше за народен представител, хем не влезе в парламента, което си е лъжа за неговите избиратели, хем се крие в зайчарника или по партизанските пътеки (все пак си е комунист по душа и партиен билет). И се обажда като куче в МЪГЛАТА по своему просташки и по селски неграмотно на това, което се случва в страната. ТОВА, което е се случва е, че на ВСЯКА КРАЧКА се откриват ОГРОМНИ нарушения и корупция на ОПГ ГЕР(БКП), защото ТОВА НЕ Е ПАРТИЯ, а мафиотска групировка. Сега разбират, че ще им се търси сметка и ги гони шубе, ЕЛЕ ТЕ ПА на тулупа им с късия мек пожарникарски маркуч, който се заканваше да оправя с 200 в дупарата (цитирам негово "величество"). Ало, медиите, редуцирайте изявите му.

СЛАВЧО И ТОШКО ЗА ПРЕМИЕР ПЪРВО НИ ПРОБУТАХА ШАХМАТИСТКА,ПОСЛЕ НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ,ПОСЛЕ ЕДИН ЮРИСТ И СЕГА ТОЗИ!!?? ЕСЕНТА СМЕ НА НОВИ ИЗБОРИ,ЗАЩОТО СЛАВЧО СЕ ГАВРИ С НАРОДА!!! ЧАЛГАР,БЪЛГАРИНА Е УМЕН И РАБОТЛИВ И НЯМА ДА ТИ ПРОСТИ ЛЪЖАТА! СВЪРШИ ТИ ПАРТИЙКАТА И ТЕЛЕВИЗИЙКАТА!

Нито е международен ИЗМАМНИК, Фалирал фирми и откраднал интелектуална собственост, като Асенчо опуления! Жалко, много чист е!

Може и да е свестен човек в личен план, НО това да се явиш на кастинг за политик пред това нагло, самовлюбено говедо Трифонов говори лошо за него. По-скоро кукла на конци отколкото човек внушаващ уважение като ръководител и администратор.

Страхотен, перфектен мъжага ... браво ... България печели

Ти си прост гербопитешки сикаджия. Трол, който се представя за друг с цел да агитира за мутрата! Спокойно. Правителство ще има и чужъртането ще продължи!

Като гледам колко не може и тя. Нищо чудно някой друг да ги пишат.

PEYTSCH

Каквото и да прави няма да успее и една буква на Преспенския договор да промени.

Никакъв мениджър не е бил Пламен Николов в световни автомобилни концерни дори и на ниските равнища. Работил е в представителствата им у нас (това са родни фирми – собственост на българи и управлявани от българи). „Прочутата“ американска компания за плавници, шнорхели, бански костюми, очила за плуване и т.н. FINIS Inc е с 25 работника и оборот от 3.7 милиона долара. Според мащабите на САЩ размерът е като на дребен семеен бизнес, какъвто е и самата компания. Основана е през 1993 г. Компанията има два офиса в САЩ и дъщерно дружество в България – Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432). Николов никога не е бил и не се е водил като управител – за такъв е посочен член на американското семейство с този бизнес – Джон Артър Микс. Кандидат-премиерът е на граждански договор в компанията ( грубо нарушение – депутатите нямат право на занимания с бизнес). На фона на фактите изявлението му по телевизията, че „аз съм човек с биография с много успешни мултиконтинентални проекти” е меко казано, пресилено.Твърди, че е доктор на науките, но в родния български регистър името му не присъства. Това е възможно, ако от една страна не е легализирал получена в чужбина научна степен у нас, а от друга страна не е недопустимо и да е гола хвалба, както и че е възможно да е елементарно проектче на „Козяк“, целенасочено изпратено в едно шоу да се цани за политик преди три години след предварително обучение зад океана…

Не ти разбират сарказма простите герберасти.

Бягай по магистралата на вожда ви дето е половин милион километра

Тоз ми прилича на нарцис! И колко трябва да му е акъла щом е бил на кастинг при комплексара Слави за политик! Пфуй!Отврат

Има нещо много странно в шоуто. Има сценаристи, кои/й са бе мамка му?! "Хора бдете!"

Тия си правят ебати ташака . Тоя льольо хабер си няма как ще яде бахуря , заедно с тримата глупаци, сценаристи.

Всъщност кой ще управлява, Пламен Николов или Слави Трифонов ?

С това момче за премиер се пребираме и пак сме номер 1.

е идеален. Както се казва Високо гледаш, плитко газиш

Който е решил народа. Нали така казваше Бойко ?