Кънчо Стойчев пред Dir.bg: За Радев всяко служебно правителство е кошмар

Докато мислим за завои на Запад или на Изток, ще продължим да копаем дъното

Обратно в новината

Коментари - Кънчо Стойчев пред Dir.bg: За Радев всяко служебно правителство е кошмар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев е един прост руски агент.Много вреди ще нанесе на България.

Това служебно правителство на Радев е кошмар за българите.

За насредовните правителства са кошмар , особено последното

Празни мисли на един празен човек с 0 дни трудов стаж.

ще? от колко месеци вече го прави??

Мунчовците работят за фирмите на ГЕРБ и ДПС.Честито.

... КАКВО ЩЕ СТАНЕ? ... ИКОНОМИЧЕСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ ДИКРУВАТ НА СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ ( И КОЙТО И ДА Е КАБИНЕТ) ДА ПРИЛОЖАТ МНОГО НЕПОПУЛЯРНИ МЕРКИ ... ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНАТ ЦЕНИТЕ НА ЕНЕРГИЯТА И ТОПЛОТО С ОЩЕ 80-100% ... ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГНЕ ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА И ВОДАТА С ПОНЕ 30% ... ТОВА ЩЕ НАПОМПА ОЩЕ ЯКО ИНФЛАЦИЯТА ПОНЕ С ОЩЕ 40% ... И НА ИЗБОРИТЕ НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА МНОГО В ЛЯВО И МНОГО НА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ

На кой му пука какво прищазва тая соц мумия Кънчо?!

Всички сте чифути,мангали,гръци,сръби,турци. Всипки сте педерасти.

Значи икономическите обстоятелства диктували цените сега.А при ПП нямаше икономически причини? Нали така?

КЪНЧО, ТИ МАЙ СИ СПАЛ ОТВИТ, КАВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ, МАЙ ГОВОРИШ НЕВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ, Я СЕ СПРИ,ЧЕ СТАВАШ ГЛУПАВО СМЕШЕН.КАВА ТИ Е ЦЕЛТА....

Каза чифута

да вземе да каже как стана собственик на голф игрище с една социология! После вече да продължава да обсъжда всички останали. Ба манипулаторите платени ба!

Стар другар комунист бори комунизма.

Най фалшивия ,,социолог,,

Какъв изток те гони бе, комундел. Само ретроградните комундели мислят за изток. Този въпрос изобщо не стои на дневен ред и отдавна е доказано вредното влиянието на онзи изток.

Не фалшив, а платен. И не социолог, а социопад.

Аз лично съм щастлив за служебно правителство. Ако погледнем реално общо взето всички служебни са в пъти по-добра опция от всичко останало. Включвам и действия, също така това си е една абсолютно легитимна изпълнителна власт.

Ти си щастлив от всичко да те еба !

ПП изостриха кризата с неадекватното и откровено престъпно поведение!

Както на запад, така и на изток има какво да се гледа. Да кажеш на запад или изток няма нищо трябва да си особено ограничен олигофрен. Особено като видим от къде идват ресурси. Само да ти кажа, че арабите са на изток, да те заеба в географския гений!

Много плюехте,че правителството на ПП,били "отрочета" на комунисти..В правителството на Мунчо всички са комунисти, милиционери и военни.Но много ви харесва.

На такива червени буклуци и ДС доносници, като тоя Кънчо Путкадеров, трябва да им се забрани да цапат медийното пространство.

Мне, не съм, но на фона на всичко което се случва за последните 20 години си давам сметка, че е най-добрата опция. Ако може да кажеш с какво точно са ни закопали ще съм благодарен. Аз лично мога да ти кажа с какво ни закопа ГЕРБ, Тройната коалиция и последният Франкенщайн…

бегай при арабите за преглед на кафявия салон.

Червени боклуци като теб и Райчев тряба да са в ъгъла

В служебния кабинет ,всички са комунистически боклуци.Посочи ми един,който не е бил член на БКП?

Така е, в президентските републики, каквато е САЩ например, президента назначава правителството.

Червените правят подготовка за разпорване на Лъжата. Че приберат милионите от комисионите и че я пуснат да пасе патки в Крушовица.

Но те и Радев са там заради словоблудствата на тоя рептил, Райчев и подобни.

След Боряна Димитрова в БНТ - https://bntnews.bg/news/boryana-dimitrova-sazdavaneto-chesto-na-sluzhebni-kabineti-dava-vazmozhnost-na-prezidenta-vse-poveche-da-vliyae-v-politikata-1203329news.html и Петьо Блъсков от Труд: "Това не е служебно, а президентско правителство ... Доста тъпо е да наричаме списъка със сложените за министри хора „служебно правителство“. Те са лично правителство на негово президентско величие, инсталирано да храни властовите комплекси на генерала-президент. ... От тук до диктатурата, представена като по-правилната демокрация, има много малко. Президентът Радев е враг на парламентарната република, на парламентаризма. Той иска власт – цялата! Не го забравяйте!"

Прав си, извинявай, на нас петрол, тор, газ, мед, техника и др. Не ни трябват. Извинявай, прав си… Както знаеш и Китай също е на изток и тяхната стока не ни трябва. Както се казва всичко от USA ни трябва, ама има един проблем, те са консуматор, а не производител. Освен един по-дебел няма какво друго да ти дадат..

Чак пък такава крайност, не мисля, че и това би било добра идея :)

Всъщност Решетников управлява чрез тъпунгера Радев.

С това темпо след 2 месеца, заедно с изборите, служебното правителство ще проведе и референдум за присъединяване към Руската федерация.

Правителството на Кики, пуделът на агент "Тенто" е от сините комунета на Костов - "Санкин". Двата клана на мафията ви играят театро и ловят балъци.

БУЛГАРГАЗ ЩЕ ВДИГНЕ ЦЕНИТЕ ТОЗИ МЕСЕЦ С 60% И ДРУГИЯ МЕСЕЦ С ОЩЕ 60% ... И СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ОСТАВИ НА "ПОБЕДИТЕЛИТЕ ВЪВ ИЗБОРИТЕ" ... ДА ВДИГАТ ЦЕНИТЕ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ .. КОВАРНО :))

Тоя политолог се държи като говорител или ментор на Радев Радев удари на камък ставителство даже настъпи мина просто това ще го изтегли към дъното много яко все едно си сложи воденичен камък на шията или ти към дъното и блатото той излага цял един народ Че ужким иска промени а всъщност иска към Путин с тия динозаври и къде ги извади от нафталина ми идва да чуя на цялото правителство толкова противни физиономии манталитет отблъскващи младото поколение което наново се мисли за емиграция

Наистина бях повярвал че вече е започнала така дългоочакваната Промяна...!....НО!.....Явно съм бил поредният наивник на средна възраст...

Президента с това правителство Ще вземе да върне на власт ГЕРБ щото селяните това ще решат на изборите

КАТО КАЗВАМ ИМОНОМИЧЕСКИ РЕЗУЛТСТИ .. ИМАМ ПРЕДВИД ИКОНОМИЧЕСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ НЕКАДЪРНОТО И НЕАДЕКВАТНО УПРАВЛЕНИЕ НА ПП ДБ И БСП

на мене изобщо не ми харесва.

Радев е позор с това правителство Радев епизода Кънчо е мияч на позора

ти си щастлив идиот

Които се върти в кръг като идиоти. Избра Радев и ОФ то му . Набута овцата Нинова във властта и като пенсионерите които хвърлят парите си през балкона ги подари на измамниците Кирчо и Кокорчо и сега се пищи до небесата. Не нови избори, а нов народ трябва на тази държава. С този толкова

Този Кънчо, онзи Кънчо ли е? Ако е така, този човек до сега нищо не е познал и не знам какви са тези журналисти дето все още го запитват. Този за пари ще продаде майка си. Най му се блазнят червените пари.

върви голф-игрището? Отговор: добре, върви да играеш голф стана синоним на ЕПМ...

Шилo

Кънчо боклука пак е изпълзял да защитава руската мафия...

Радев и лъжците му са по добри от ГЕРБ, да попитам, щото ми писна от скапаняци без мозък в тази държава.

Кънчо-измекяра.