Армията на Канада предизвика Тръмп за транссексуалните

Армията на Канада използва Туитър, за да приветства новобранци от всякаква сексуална ориентация и полова идентичност.

Обратно в новината

Коментари - Армията на Канада предизвика Тръмп за транссексуалните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ще е,ако тия ги погнат чеченците на Кадиров. Двата батальона "Изток" и "Запад" май ще стигнат за цялата армийка с шарени балончета...

КАНАДА ИМАЛА АРМИЯ?! АЗ МИСЛЕХ,ЧЕ Е ПРОСТО ЕДНА ГЛУХА ПРОВИНЦИЯ НА ИМПЕРИЯТА НА КРАЛИЦАТА!!!АНГЛИЙСКАТА РАЗБИРА СЕ!!!

Удри, бай Тръмпе!

Повечето от коментарите са шеговити и присмехулни, но май никой не осъзнава сериозността на положението. Тези хора не създават деца. Тези хора не са, не могат и никога няма да бъдат родители, ако ще и 100 човешки домашни любимчета да си осиновят (хм, след като внимателно са ги подбрали да са здрави). Тези хора са ожесточени и безскрупулни. В момента в който станат достатъчно силни, те няма да имат никаква милост към нас.

ами, някои разбираме и то доста добре. истината е още по-болна - точно това, което казваш, точно това е целта - и задкулисните манипулатори са много наясно с това.

Вярвам че тези хубавци с удоволствие ще се предават на дивите балкански субекти още преди да е започнала битката...Така че ние не губим: На ти враг бомбичка!!!

може да са полезни за разузнаването понеже като се маскират не може никой да ги разпознае

канадския либерално социалистически модел е вреден за европа и света изобщо те защо не приемат бежанци свободно

Извратеняци.

мда, Джъстин Трюдо е едно дрънкало и клоун като баща си Пиер... Различието било силата им. Аз по-скоро бих казал че булшита е силата им, понеже съм живял там достатъчно дълго време. Докато получа имиграционна виза по точковата им система, беше ходене по мъките. И забрави да те пуснат там, дори и да имаш точките ако нямаш със себе си поне 10 000 долара в джоба... обаче за мангали от цял свят с етикет "бежанци" явно такива правила не важат - в Торонто е пълно с такива: пакистанци, шри ланкийци, бангладешци, и разбира се всякакви араби. Та сега покрай другото тоя идиот щял да събира и транссексуалните в смешната им армия...

Като е толкова гадно там. Защо си ходил да емигрираш? Такива като теб са ми най-любими.

Ходил човекът, върнал се и разказва. Ти като не му вярваш, защо не отдеиш сам да видиш?

Маринчо, отишъл съм защото в дадения момент това е било по-добрата алтернатива. Поседял съм там а след това съм си взел куфарите и обратно в Европа. Или според тебе е трябвало предварително да ида на пробен период от една година емиграция за да видя как е? Няма такива опции.

666 е прав. Аз също съм минал по тоя път: живях между ония цигани (там канадците са малко), събрах си куфарите и обратно тука. Но не съжалявам, поне видях и друг живот. А тези като тебе само ще се лигавят и ще плюят по другите, защото са жалки и само това могат

Всяко изискване за заемане на някаква длъжност се явява по принцип ограничаване на права, в армията, където физическите и психически качества имат основно значение за годността е нормално да има такива изисквания. Тук е важен и принципът за единоначалието, при хора с хомосексуална ориентация, рискът за нарушаването му е по-голям.

Тука е пълно с латентни (скрити) хомусексуалисти, които заклеймяват с цел да убедят другите, че и себе си, какви мъжаги са... Искам да ви кажа, че хората с чиста хетеросексуална ориентация не се притесняват от хомо-хората, не ги нападат и обиждат, не се чувстват застрашени и изобщо не им пука! А тия дето всеки път скачате, дето ви пречат прайдовете и други изяви на хомосексуалистите, идете на психолог да ви разясни, що толко се нервирате и реагирате бурно... :)

Господ каза да обичаме ближният както себе си. Също каза да предупреждаваме ближният за идващият Господен съд над този свят, за да могат да се покаят за греховете си, да се обърнат от лощите си пътища и да се върнат при нашият свят Отец, където единствено имаме радост, правда, истина, смисъл, светлина, топлина и бъдеще. Когато човек познава Божията истина и Господната воля и не предупреждава хората, Господ може да ги осъди за греховете им, но отговорност носи този който знае това, а не ги е предупредил. Защото истинската любов е саможертвена и тя се основава на чистата спасителна Божия истина. Ако обичаш ближният, ще му кажеш тази истина и ще направиш всичко възможно за да бъде спасен. И няма да търсиш одобрението на света а одобрението и подкрепата на Господа, Който го е създал и поддръжа в порядък.

Грях не е само когато вършим действия , които са в противоречие с Божиите заповеди. Грях е също когато имаме възможност, а не вършим правда според вечният Божи морален стандарт.

Ти ако наистина си докторка, което според мен не е вярно, може да си скъзаш дипломата и да я ползваш за тоалетна хартия. Помисли, ако можеш де, с какво ни дразнят тия дебили. Не е много трудно да се досетиш.

Татко ми и майка ми, както и класната Йосифова са ме учили, че човек е добре да изпъква със знания и умения. Всичко останало е преходно и без особена стойност. Ако, вместо прайд или серия шарени плакати, ЛГБТ организират изложба, концерт или постановка, изцяло изпълнени от техни членове, ще постигнат много по-голям успех. Прайдовете са като цигански сватби - шумни, шарени... охранявани от полиция и община, защото били характерни за сексуалната/етническата група.

Ъхъ..знаем ги ние такива "докторки" като теб :)

"Различието е нашата сила" Все си мислех, че силата на една нация е интелектуален потенциал, стабилно общество, държащо на традициите си, и елит - политически и икономически - активно работещ за интересите на нацията. А за една армия, до колкото съм чел, силата е в технологичното развитие, обучени и тренирани кадри. Явно, според Трюдо, епилираните мъжки задници и червило в скатката дават неподозирано предимство пред израснал с АК-47 и облъчен от джихадистка пропаганда саудитец.

Ще ми се да ги видя тия "нежни" души с цветовете на дъгата как ще се бият с талибаните ако се наложи. Сигурно с г..а напред. Така ще им се израдват, ..... и изредят

само такива идиотчетата като Трюдо представят армията си като бардак.

Хубаво е правозащитниците заставащи зад сексуалните девиации в обществото, да си припомнят отношението на нашият свят Създател към такива неща и последиците за тези, които не пожелаха да познаят Неговата вечна истината и да се смирят пред Неговата вечна правда. След като приключи благодатното време за жителите на Содом и Гомор, те бяха осъдени и опитаха вечният огън на Господа. Бяха запустени завинаги и до ден днешен на мястото на тези градове е необитаема пустош. Още има следи от сяра и стопени скали. Господ казва: "Бъдете свети защото аз съм свят". Ние сме сътворени за да бъдем светии на Господа. Духовни, а не плътски хора.

затова ли 2 от 3 кардинала са имали разни специфични отношения с малки момченца? Чувам, че и по нашите манастири се случват някои "свободии".

По делата им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни и смокини от репеи.

Еми, Меркел покани мюсюлманите, тоя да покани обратните от по света и у нас.

само дето тоя е по-хитър, защото имигрирането в Канада е сложен и много скъп процес, а при бабата се ходи лесно, бързо, евтино, настанява ги безплатно, че и пари им раздава

"сложен и много скъп", за нормалните. За геЮвете ще е на държавна издръжка, с подкрепата на ООН, други международни организации, частни "фондации"...

Содом и Гомор са близо, транс-би и всякакви изгъзици.

то па канадците имат една армия....

Хората не си дават сметка, че всички ние сме жертва на варварското устройство на света, налагано с необяснима поне за мен ярост-химията навсякъде в бита, промишлеността, селското стопанство, медицината, изобщо навсякъде, ни трови и затова така уж загрижени, хуманни и демократични, виновните за изтреблението на човечеството са се загрижили за всичките обратни, а всъщност от първите явни жертви на отровлението на което всички сме подложени.Просто отвличат вниманието-ние виждаме обратните, трансексуалните и всички тем подобни, а не питаме като как така за последните има няма тридесетина години човечеството така се изроди?Защото ако много питаме може и сметка да се потърси.....дано.И малък нюанс-защо евреите ядат кашер храна, под претекса религия се цели запазване здрав генофонд може би.А за предвидените за унищожение - супермаркети.

Това момче - премиерче ако не е стипендиант на Сорос те па на ( както се казва в западна България ).

Сдружението България за Америка да организира мощни протести за защита на свободата,така както Америка за България защитава ценностите.

щерев,идвай ,чакам те,много те харесвам !!!

гейовете да не слагат минуси ,а да заминават за канада !!главният гей ги кани !!

я тоя от фотото бил педеруга? Ама то му мяза, мяза на Щерев.

Трудьо е жалко подобие на човек

"Цялата патология трябва да бъде определена за норма, а всичко нормално за патология". - Херберт Маркузе

Представям си война между САЩ и Канада. Канадският войник (К) изненадва щатския (Щ) и забива дулото в гърба му. Следва диалог: (К) - Предай се, проклет янки! (Щ) - Духай го бе, педал! (К) - Оооох, миличък, веднага, само да оставя пушката!

"при прабългарите във войската голяма роля се отрежда на бойния символ - конска опашка." А сега бойният символ вече е знаменце в цветовете на дъгата, тъй като в армията няма да се допускат хетеросексуални...

А в Рассия транссексуалните полуплешиви баби в Кремъл дори не си правят труда да слагат перуки като Тръмп. ха...ха...ха... Ама за сметка на това бичат яко ботокс в лицето и силикон в мозъка. ха...ха...ха... Според най-новите изследвания прекомерната употреба на препарата за миене на кенефи боярищник води до поява на цици при мъжете и грездеи при жените. ха...ха...ха...

Братчет, от рано си я подкарал или от снощи не те пуснало.

Не бе - вродено му е.

и тия мислят да воюват с руската мечка...

Болен мозък! Руснаците все си мислят че някой иска да ги нападне.

Те не са спряли да искат да я "демократизират" /разбирай окрадат / !!!

Късно е за щатите да сменят курса!Който и да се захване с гейове, транссексуални и пр. ще се разправя с тях в съда и хем ще му излезе скъпо, хем ще го плюят в пресата.Не разбирам как и защо тези идиоти изкараха едно различие, което по принцип се разкрива само под завивките, на най-челно място?Даже знаменца развявали в армията - едно време е имало знамена на славата, храбростта, а сега -пълна смехория! Нямам нищо против никого на този свят, който спазва Божиите закони, но ми омръзна ексхибиционизма, пошлостта и издигането на сексуалните различия над всичко важно за оцеляването на човечеството.Сещам се за една книга от младостта ми, чието заглавие (всъщност и съдържание) отлично описва нещата в САЩ -"Нагоре по стълбата, която води надолу".

ТРАНСЕКСУАЛНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ В ПСИХИАТРИЯТА НЕ В АРМИЯТА.

По големите знаят какво беше -Бойна готовност и какво трябваше да има в нея и мешката.Та тия какво ще сложат там червило, привръзки, презервативи фон дьо тен, лак и жартиери ли ха ха ??!!

да направят геи рота

Армията на Канада ха ха ха

Съсипаха БНА, за да слугуваме на западняците от всякаква сексуална ориентация и полова идентичност.

Пълна е "бна" с "роми", турци, геЮве, проститутки... "командвани" от далавераджии.

Но пък американците си докараха в базите си у нас 9хил.(официално) "демократични" либийски мюсюлмани на "преквалификация". Та ако стане нещо има на кого да разчитаме. В Румъния, близо до границата ни приеха няколко хиляди "умерени" "сирийски" "опозиционери" с все оръжието. И на тях може да се разчита. Италианците ни пазят небето. Но и турците са готови да "помогнат" във всеки момент, по въздух, суша и вода.

Сакън не казвай че имаме евроатлантически бази тук.Питаш ги нашите -Защо не си плащат за нашите бази тук ? А те авроатлантиците ти пишат във форума , ма то не било бази а полигони !!! Нищо че има постоянно дислоцирани войски тук ! Нищо че другите страни свалят доста пари за базите си и Турция и Гърция а нашите само за едно потупване по рамото.Сал май един Сидеров искаше да представи подобна сметка за плащане на един високопоставен кравар и оня позеленя !!!