Започва национална информационна кампания за осиновяването

Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ (БАОО) инициира провеждането за четвърта поредна година на информационна кампания за осиновяването.

Обратно в новината

Коментари - Започва национална информационна кампания за осиновяването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво се предлага за осиновяване?! Деца с дефицити и ромчета. Не всеки осиновител иска да се сблъска с етноса или доброволно доживотно да трябва да е асистент на дете с някаква форма на увреждания, което ще изисква и големи разходи

Тия "оправни господа" от асоциация Баоо да вземат да предложат на фрау МЕРКЕЛ да осинови деца от България. Много е подходяща : - няма деца - има пари - и не на последно място - обича роми и араби

След организацията Бау, очаквавам организацията Мяу да направи кампания за осиновяване на котки

Явно тази асоциация"БАОО" (Ау!) принадлежи към тези , които си разпределиха 10 МИЛИАРДА В Годините на ! И не се награбиха, ами пак ни пробутват ромите.омското включване

Тая организация за осиновяване как се издържа - кой им дава пари? При провеждане на такива " акции" би било добре журналистите да питат и да ни осведомяват по какъв проект е целият този шум, кой дава парите и колко им е дал, за да ни пробутват циганета. Ето и вчера ги даваха - има 5 деца, никога не е работила и само повтаря" Как да ги нахраня, как да ги облека, куде да живем!

Sm3hurk0

Някой депутат в немилост... мога да осиновя ! Даже всичките !? Ще им ставам баща. С думи проси искам да кажа, че съм им ...... майката. :)))))

пак каруцата пред коня! първо трябва да има кампании -не раждай двайсе и повече чавета, като не можеш да гледаш дори едно КАТО ЧОВЕК. -не изнасилвай и заплождай момичетата в маалата, още като им дойде цикълът на 10 години -не се сношавайте всякакви видове най-близки роднини, дори брат със сестра и баща с дъщеря си и т.н. впрочем, това са елементарни човешки неща и в катуна няма как да се спазват, каквато и кампания да правят. не им иде отвътре да спазват такива човещини.точно обратното!

Я си гледайте работата и спрете да ни зарибявате с с най-различните идиотщини. Мангалите ще раждат всяка година, ще ги оставят на грижите на държавата, т.е. на всички нас, а отгоре на всичко и да ги осиновяваме, че да си отглеждаме вкъщи собствените гробокопачи. Е точно това няма как да стане вече. Всеки да си прави сметка дали може, колко и кога да ражда, а не да излизат напред с мърлявите чавета и викат само "Дай". Дай, ама вече няма откъде и за нас, защото всичко е ограбено, разграбено и след като са ги подстрекавали с разни помощи и са ги стимулирали да раждат, сега управляващите да ги гледат, а не да ни ги пробутват. Никой не иска да гледа циганин в къщата си, па било то и дете. Да са мислили, когато е трябвало.

Ти си егоистичен глупак (или глупачка)! С хора като теб, светът е лошо място. Дано никога нямаш деца, за да не се роят подобни на теб!

от Вас нали струи любов...

но все пак защо не започнете от причината, а не от последствията. Нека първата кампания бъде: "Не създавайте деца, които не желаете и ще захвърлите". Има ли смисъл да ви подсещам за местата на провеждане.

По-лесно е да си купиш плутоний от някоя бивша съветска република и да го прекараш през границите на 10 западн европейски държави, отколкото да осиновиш дете в България. Докато има закони писани от безродници и олигофрени ще е така.

АЗ УСПЯХ ! след 20 години борба по доктори и институции . И сега се радвам на разкошно детенце и съм щастлива! Благодаря на Бог!

МАНГАЛИТЕ СЕ ЕВАКУИРАТ, КАКТО ЗАПОВЯДАХ!

Етноса ги прави и ги пробутват на белите.