Камион скъса електрически жици и блъсна коли в Русе, водачът избяга (видео)

Шофьорът най-вероятно се е объркал при движението си през града, вече е установен, заявяват от МВР

Обратно в новината

Коментари - Камион скъса електрически жици и блъсна коли в Русе, водачът избяга (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя камион колко трябва а е бил висок,че да скъса проводници от електрозахранването?Има норми на каква височина трябва да се поставят проводници електрозахранващи,кабелна телевизия и пр.При всички други случай и невъзможност за определената височина се поставят пътни знаци ограничаващи габаритите на превозните средства във вертикално направление.

Дали на избягалите от местопроизшествието водачи да им се отнемат превозните средства в полза на държавата без значение дали са техни? Пък те да си носят отговорност после и да се оправят, ако не са техни. Сгафил си, избягал си, зарязвайки возилото, идва полиция и ти го прибира. Да не си бягал.

абе - случва се, какво толкоз. нормален инцидент. взели са му книжката, пт фирмата сигурно ще го уволнят... достатъчно наказание е това за няколко мачкани ламарини + някакви кабели, вероятно незаконно поставени. давайте следващата новина.

Кабели висящи под стандартната височина. Коли паркирани по тротоарите- човек не може да мине. Ама камиона само виновен. Всички по тази улица са за глоби.

а вие какво сте наспирали тия коли на пътя бе да не ви е бащиния? Ако трябва да мине боклукчийски камион да ви събира го-ната как ще мине или пък не дай Боже, пожарна?? Има ли ограничение за тежкотоварни автомобили на входа на улицата? Ако не - дгд, шофьорът на камиона не е извършил нарушение при опита си да ползва пътя. Иначе за ударените коли е виновен (ама пак питам - що си спрел така бе дедка на ъгъла? другия път ще знаеш) а за жиците не знам как е по закон май мин. височина е 4.5 или 5м. камионът на снимката е макс. 4м. най-вероятно са висяли или някой си е пуснал ,,частна'' жица към мазата :–)

Винаги трябват общаци.

Чак пък много тясна улицата не е, боклуджиите минават през къде къде по-тесни. Тоя ще да се е почерпил.

Няма камиони високи 4 м, ремаркетата на тировете са 3,80, този на снимката му давам 3,6 макс.

Интересно, но боклукджийският камион не сме чели да е блъскал там коли, което ме навежда на мисълта, че проблемът не е нито в наспрелите коли, нито в габаритите на камиона, а най-баш в некадърника зад волана. И естествено избягал путьото.

Ама как са паркирали по тротоарите.... Мила картинка

Шофьорчето е от най-новото поколение бездарници !

Пак опираме до "фиктивните" шофьорски курсове и после изпити пред ДАИ. Такива хора не бива да бъдат допускане до шофиране особено на тежкотоварни машини или пътнически превоз.

Точен коментар - Най-новото поколение бездарници - ръчичките им в дупет@ наврени, могат само цигара и телефон да държат.

Бързи, тъпи, страхливи, но чевръсти...! Представяте ли си го тоя смотаняк в политиката какви би ги натворил? Не, май е по-подходящ за образователната система.