Камион скъса електрически жици и блъсна коли в Русе, водачът избяга (видео)

Шофьорът най-вероятно се е объркал при движението си през града, вече е установен, заявяват от МВР

Обратно в новината

Коментари - Камион скъса електрически жици и блъсна коли в Русе, водачът избяга (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бързи, тъпи, страхливи, но чевръсти...! Представяте ли си го тоя смотаняк в политиката какви би ги натворил? Не, май е по-подходящ за образователната система.

Пак опираме до "фиктивните" шофьорски курсове и после изпити пред ДАИ. Такива хора не бива да бъдат допускане до шофиране особено на тежкотоварни машини или пътнически превоз.

Ама как са паркирали по тротоарите.... Мила картинка

Чак пък много тясна улицата не е, боклуджиите минават през къде къде по-тесни. Тоя ще да се е почерпил.

Винаги трябват общаци.

а вие какво сте наспирали тия коли на пътя бе да не ви е бащиния? Ако трябва да мине боклукчийски камион да ви събира го-ната как ще мине или пък не дай Боже, пожарна?? Има ли ограничение за тежкотоварни автомобили на входа на улицата? Ако не - дгд, шофьорът на камиона не е извършил нарушение при опита си да ползва пътя. Иначе за ударените коли е виновен (ама пак питам - що си спрел така бе дедка на ъгъла? другия път ще знаеш) а за жиците не знам как е по закон май мин. височина е 4.5 или 5м. камионът на снимката е макс. 4м. най-вероятно са висяли или някой си е пуснал ,,частна'' жица към мазата :–)

Няма камиони високи 4 м, ремаркетата на тировете са 3,80, този на снимката му давам 3,6 макс.

Интересно, но боклукджийският камион не сме чели да е блъскал там коли, което ме навежда на мисълта, че проблемът не е нито в наспрелите коли, нито в габаритите на камиона, а най-баш в некадърника зад волана. И естествено избягал путьото.

Шофьорчето е от най-новото поколение бездарници !

Точен коментар - Най-новото поколение бездарници - ръчичките им в дупет@ наврени, могат само цигара и телефон да държат.

Кабели висящи под стандартната височина. Коли паркирани по тротоарите- човек не може да мине. Ама камиона само виновен. Всички по тази улица са за глоби.

абе - случва се, какво толкоз. нормален инцидент. взели са му книжката, пт фирмата сигурно ще го уволнят... достатъчно наказание е това за няколко мачкани ламарини + някакви кабели, вероятно незаконно поставени. давайте следващата новина.

Дали на избягалите от местопроизшествието водачи да им се отнемат превозните средства в полза на държавата без значение дали са техни? Пък те да си носят отговорност после и да се оправят, ако не са техни. Сгафил си, избягал си, зарязвайки возилото, идва полиция и ти го прибира. Да не си бягал.

Тоя камион колко трябва а е бил висок,че да скъса проводници от електрозахранването?Има норми на каква височина трябва да се поставят проводници електрозахранващи,кабелна телевизия и пр.При всички други случай и невъзможност за определената височина се поставят пътни знаци ограничаващи габаритите на превозните средства във вертикално направление.