Камион се вряза в гей парад в САЩ, един човек почина на място, друг е тежко ранен (снимки/видео)

Властите все още разследват дали това е инцидент или умишлено действие, шофьорът е задържан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А шофера да не е бил и той обратен, защото ако е така новината става безсмислена?

Цял камион и само двама. Боже каква некадърност. Трябва да му вземат книжката.

Както винаги - статия за хомосексуални и под нея едни и същи коментари. Еми Хитлер е трепел обратните, ромите - които също хейитите, комунистите. Ако следвате правилото врагът на моя враг ми е приятел, излиза че форумът е съставен предимно от национал-социалисти. В това няма лошо, просто да сте наясно.

Глупости! Уникална логика! Направо за нобел и пулицър едновременно!

Агресивното манифестиране на ЛГБТ "ценностите" и насилственото им натрапване като новата "нормалност" неминуемо ще води до съпротива и защита на традиционната нормалност! Факт!

Един пендел пукнал, ами много малко, трябваше повечко!

В същия момент 4 са загинали в същото каунти в друг пътен инцидент. Защо се отбелязва тоочно този случай?

Те дори не отбелязват стрелбата преди седмица в Алабама. Черен рани петима бели по расови причини. Медиите мълчат за всичко останало, защото само малцинствата е допустимо да са жертва.

Цял камион за двама педрази е нищо. Язък.

Да. Майора и Павел/Павлета.

можеше да е къде къде по-добра новината!!!

Хората казват - внимавай какво си пожелаваш! да не четем за теб утре....

Това е едно добро начало.

Не вярвам да е умрял мъж-както се казва в статията. Педераст ще е!

Излагация! Шофьора веднага да седне зад волана и да опресни уменията си за шофиране.Най-малко 100 като за начало на курса. Иначе никаква книжка повече!

"the amount of ramming". ЛОЛ.

я и там не обичат пидирастите

Сигурно пидалчетата многу съ ривали после...ах, мъка, педалска...

Обяснението за реакциите на над 90% от коментирайте това събитие във Флорида, е не че хората са в подкрепа на този, който е мачкал с камиона си тълпата, а единствено и изцяло против тези гей, лесбо, и всякакви други извращения!!! В Библията пише мъж, жена и два пола, мъжки и женски. Няма среден пол, няма други междинни полове!!! А и това натрапване на гей и лесбо сбърканяците, с паради и митинги, е страшно дразнещо и предизвикателно!!! Нима нормалните мъже и жени трябва да излязат по улиците с плакати "аз правя секс само с другия пол, и никога с педали и ненормални изроди...

Те сами не могат да се разберат. Един мъж транс какво ще каже - "Аз съм жена". Те само преминават от мъж към жена (съответно и обратното), но състоянието на преминаване (transition) не е някакъв отделен трети пол.

Надявам се спазваш всички части от Библията, а не само тези за двата пола. Мъжете и жените, които са хетеро парадират постоянно със сексуалността си на публични места, като се държат за ръце или се целуват. Не те чувам да се оплакваш от това.

Тероризъм спрямо педигрипалчетата

левак, нацелил само двама.

Между ранените са и Щерев, Майора, Ото скорцени, Павел, Киро и други.

се видни пидирати

Е, ми казвахме им да не хукват по гей паради по чужбина, ама педерастко сърце не трае...чак до Флорида отишли да кълчат кълки на високи остри токчета и по розови прашки...Бяха като отвързани, нали миналата година нямаха гей паради... Сега берат душа... Гъз глава затрива ! Дано са по-мъдри и умерени изброените, като се завърнат при нас и по-малко глупости да дрънкотят.

Поне 5 камиона, за да се намалят тези изроди.

Тъжно е, че дори новина за трагично загинал човек може да даде повод на примитивните хомофоби да изливат омразата си и да злорадстват!

Добре, че не се е врязал в тъпла хомофоби, че тогава щеше да ти издиша тезата докато злорадстваше над смърта им.

Добре, че не е помел палатките пред Съдебната палата, и там много гееййй!

Майки, бащи?! Неее, родител едно, родител две, роднина едно и две и т.н. Болни извратеняци.

Чухте ли, че мината седмица един афроамериканец застрля 5-6 бели, като заяви, че е стрелял само защотп са бели? НЕ? Не чухте, защото никой не съобщи! Всичко мина и замина, заметено под килима! Сега гледсайте колко дни ше има статии за този инцидрнт! С "дълбоки" анализи, колко опресирани.. ъъ,подтиснати де, са ЛГБТ обратните!

Да. Аз случайно го разбрах от специален форум по темата. Либерастките медии мълчаха като п....ки. Ето, това е истинското лице на расизма ! Отвратително е как бели боклуци замитат и замазват политкоректно истинският расизъм, а ни вменяват чувство за вина, само защото сме бели. Ай, сиктир, помияри долни ! Мен специално не можете ме манипулира...

Защо е този расизъм не мога да разбера.

А те педерунгелите каква / коя раса са ?

В коментарите тук се е събрала цялата измет на България, може ли да сте толкова прости и злобни не ми е ясно. Какво значение има кой какъв е, загиналите и ранените също имат братя и сестри, майки и бащи, приятели които ще скърбят за тях. Срам ме е, че сме с едни и същи паспорти с някои от вас...

... много малко е гътнал, под 20/25 пе*ала :/ не се брои.

Ако извършителят е бял, хетеро то това ще е строго осъдителен акт на расизъм, хомофобия и фашизъм. Ще последва арест и строг тъмничен затвор...Ще бъдем призовани да осъдим жестоко този акт и ще ни надуят главите за белия "гадняр" с десни виждания.. Ако извършителят е черен или ислямски примат, то това ще е неволно отклонение, извършено в пристъп на амок, ще има нужда от лечение и съчувствие. И ще бъдем призовани да си траем и сляпо да следваме евроатлантическите ценности.

Един бе избил разни в клуб на обратни в САЩ. Само че и той се оказа такъв. И стана неудобно за тръгналата пропаганда за хомофибията.

Може да не са спазвали правилата на движение и да не са очаквали онези с колата. Да е умишлено и да нацелят само двама, е малко вероятно. Поне едва ли е подготвено. Може от погнуса и да не са им издържали нервите. Иначе доколко е нормално, се определя от природата. Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега да няма човечество.

Представяте ли си участниците в педерада с какви стегнати свинктери са останали след инцидента...

Трябва да го освободят веднага, невинен е. Не е убил нито мъже, нито жени, какво искат от човека тогава?

Най-после хубава новина и от Щатите.

До часове Дани Митов и Атлантическия клуб остро ще осъдят нарушаването правата на човека в САЩ!

На големите пикапа казват TRUCK. Номерата им са с регистрация В -камиончленце.

Първият и най-известен руски педераст е сам Ленин. Още през 1917 г. великият комунистически лидер освободи руските педерасти от заплахата да бъдат съдени, ако бъдат заловени да се чукат. Как? Много просто. Русия при Ленин стана първата страна в света, която отмени наказанието за мъжеложство. Откакто комунистите взеха властта, най-накрая руските мъже получиха правото да се чукат свободно. Затова в момента Русия няма гей паради, няма нужда!

Ленин е и евреин, швед, немец, чуваш и какъв ли не.

Опресни си данните или по скоро си провери източниците. Ленин да изкараш гей е малко смешно. С въпросната статия е още по забавно така че и там се ограмоти.