Коментари - Камион със зърно се обърна на АМ "Тракия", километрична колона се изви преди Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срещу 100левка нп ти трябва винетка и гражданска,нито пък технически преглед.Срещу 500левка не ти трябва и шофьорска книжка.

Решението е само едно,камионите не на магистрали.

Па този камион, като всички които превозват зърно, не е претоварил с повече от 15 тона....

Инциденти стават навсякъде, камиони с проблеми при тази корупция и липса на контрол са не един по пътищата ни. Да стои обаче основна пътна артериа 14ч затворена или да няма план за автокран при инцидент, като този със зърното е възможно само в България, за да се третира като "спешно" и да се уяжда някой платен от нас чиновник и цялата му безделничаща институция.

Те сега чакаме кокошките да го изкълват .. .

И по-зле ще става.Квалификацията във всички професии спада катастрофално.Всеки иска да е зад бюро пред компютър и да е добре платен държавен служител.

С 80 и не е бил претоварен нале?

Основна причина за катастрофите с българските и турските камиони е ПРЕТОВАРВАНЕТО. Ако съберат от асфалта разпиляното зърно и го премерят, ще установят, че то е поне два пъти повече от допустимото за този камион. ДАИ, знаят фирмите, чийто камионе не трябва да бъдат проверявани за претоварване.

то тея органи всякакви КАТ, НАП, Административни, Парламентарни ... все Органи ама Средни без сиво вещество каквито Органите такава и държавата такива и пътищата, такъв и народа - 90% чалга на макс като тоз нещастен малоумник с камиона сигурно е надул чалга на макс и се е разиграл със 120км по "Дунавски Вълни коларски път Тракия" с 20 тонен камион мислещ се за безсмъртен като след шише ракия

Само пълен олигофрен може да се обърне сам на прав участък!

Защо на тази магистрала, всеки ден се обръща камион? Сериозно питам.

Защото куцо, кьораво и сакато е станало "професионален" шофьор. Няма никакъв контрол. Тези камиони са претоварени, шофират се неизправни (като тук включвам и износени гуми), правят си каквото искат по пътищата, без изобщо да се съобразяват с трафика. Пълен потрес е положението.

Зърното се измира звън магистралата за 30 минути, камиона се изправя за час и движението се пуска. Никой не събира разпиляна насипна стока. Аборти се за макс бързо отваряне.

Това е заради гадната Украйна и укрите-нацисти!

Ако житото е от Укрия запалете го да изгори, отровно е!

… всички малоумни и олигофрени ! Аз бях там на 40 км опашка и бях подминал само с 4 км отбивката за Виноградец към 8:30 ч, а научихме че към 19:00 е станал проблема. След Виноградец на АМ Тракия си в 30 км капан - няма отбивки и не можеш да се спасиш - над 30 000 автомобила . Жени, бременни, деца с и без вода , храна, нужди за тоалетна. Мърши безпомощни ! Вместо да изпратят патрулка да спре движението на магистралата и да отбиват. Едни тъпи малоумни ченгета и още по тъпи пазарджишки общинари се втурват да спасяват зърното, а не мислят за бедстващите хора на 30+ км опашка. Никаква информация и на 112 не знаят. Казват ти че има тежък пътен инцидент и не ги интересува, че има на 100 000 човека, които почват да се панират и да припадат. Над 6-7 часа те държи Бай олигофрена и мисли за зърното, а не за хората, които от естествени нужди се превръщат във виещи скотове. Ей, Олигофрени, не пращайте полиция при зърното , а при магистралата да спасява хуманитарната криза - да демонтират мантинели и хората да си решават дали да обърнат. Да спират движението по магистралата и да пускат по обходни маршрути. Много по- малко усилия са необходимо, но някой мисли за стоката не за живота. Толкова е лесно ! Във всяка друга държава, щяха да се погрижат за хората адекватно защото знаят какво е сва но за всеки. Тук обаче малоумието и олигофренията са в повече

Откога в лиценза на превозвача трябва да са вписани всичко камиони с които оперира...?

Колеги,тези скапан камиони с жито,карат с над 120 км/час.Видях го лично на 24.07.2023г.Клатят се и танцуват по магистралата,но летят към заветната паричкиииии!!!!

Една е Тракия , всеки иска от там да мине !

Пълно отсътвие на държавен контрол. Но промяната на националният празник е приоритет в момента....

Ами тоя път може да не е Динко виновен, ама това не значи, че Динко е еднствения олигофрен тук - щото да обърнеш камион на Тракия требе да си си олигофрен, и не не е проблема в пътя макар да не е идеален.

Всеки ден камиони пукат гуми или се обръщат по тази скапана магистрала.

Да докарат камион с кокошки , да го съберат по бързо :)

Вече и "от самолет се вижда", че анархията в държавата е планирано въведена. И като се почне през парламент, мине се през МС, после съдебна система, медии, посолства - всички се грижат планът да се изпълнява, даже и плюс. Абсурд е в държава, в която повече от регламенти, директиви, закони, наредби, полиции, агенции и каквито и си помисли човек правила и служби да ги контролират, нищо да не се прави както е определено нормативно. Освен ако всичко това не е за парлама, а умишлено се толерира безредието.

Първо това не е магистрала, а скоростен път с лош асфалт, второ камионите са натоварени калпаво, за да карат с 50 км/ч, ама не, трябва да са по "магистралата" със 140 км/ч. А правителството си има първа и последна грижа - спасяването на усрайна, какво му пука на транспортния министър, че в държавата, чийто народ му плаща заплата, е бърдак по пътищата. И контрол разбира се няма, сега усрайна е важна, за нея дават рушвет на министрите от посолството, всичко друго е без значение.

Нека позная... .Пак Динко е виновен понеже Аделинчето Радева от БНТ си пада по бежанци, които въпросният тричаше???!!?!?

Ала-бала неКоалицията с изпраните вместо да се занимават ежедневно с Украйна и приоритетите на САЩ да вземе да отдели мъничко време да вземе мерки да се въведе ред по пътищата!

Кооооо стттттттттаааа бе баце? Пак ли "стари гуми" и липса "ГТП"??? КОга ще признаете, че скапаният път НЕ Е МАГИСТРАЛА!!!! И не си вършите работата дебили НЕДНИ?

И какво му е на пътя, няма участък от него който налага да се кара с по малко от 160,а 90%позволява двеста.

за майтапа ти сложих +... евала добро чувство за хумор!!

Като минеш тунела Траянови врата- газ до дупка и камиона, особено ако е претоварен, набира здраво по надолнището.

и като се съпостави с дебилите-шофьори, имащи се за безсмъртни и хванали Бога за шлифера, липсата на контрол от т.н. органи, картинката ще стане по ясна.

Реваха НЕТО и ЕВРОСОЮЗ, е и е двете влезнахме И КВО? Ма как някъде чорбаджия ще кара без преглед КАМИОН, ТА И ПАРИ ШЕ ПЕЧЕЛИ, а бай ти Иван с москвича ще има акт и сваляне на регистрация, щото оди по мисиря да копа и до дома... Б@хти дръндера майни и бизнесмен долен. Къде е това народ се?! ДО КОГА ЩЕ НИ ЕВАТ ВЕ?! ДО КОГА ШНИ БЪРКАТ В ДЖОБОВЕТЕ ВЕ?! ДОКЪТ ТЪРПИТЕ - ША СИ МИСЛАТ, ЧЕ ВИ 'АРЕСВА ДА ВА ЕВАТ...

какви са тези уж професионални шофьори - взривяват, удрят, палят, обръщат, бият, блъскат, 90 % от катастрофите са с камиони

Напълно си прав, човече. И всичките органи на реда са със широко затворени очи и само повтарят до припадък - скорост, скорост, скорост... В останалите 10% от катастрофите, обикновено не е причинена от камион, но индиректно е заради това. Колко примери има точно по Тракия - около камионите винаги се създават предпоставки за ПТП. Заради тях има голяма разлика в скоростите, което е най-пагубното. Решението е тези камиони да се свалят от магистралите и да се натоварят на влакови композиции. Те са почти изцяло транзитен трафик, вътрешните са по-малко, те може да обикалят по второстепенните пътища, не е нужно да са на магистрала.

Карайте по магистралата вино рикия салам бахур пача И бира

Украйнски зърно и Путин го е обърнал... Неопитни шофьори взели книжка на лунапарк и вълнист асфалт... Добре,че ня карат водоноски,ще ни издавят!

Камионите да се движат по Тракия от 4 сутринта до 12 наобяд !

Динко е кавал

Видими резултати. Тия головодници за никъв не стават. До сега такива резили не е имало. Да бяха променили законите за движение по пътищата със супер строги глоби и затвор да видиш ще има ли такива катастрофи. Само че и те гледат само как да крадат. Боклуци.

На Динко и с износени гуми? И пак претоварен. Зърно не се слага до горе - максимум на 1/4 от дълбочината. Камионите са толкова дълбоки за превозване на товари с лек амбалаж

Всеки ден неизправен камион блокира АМ "Тракия"! ДАИ къде са? Няма никакъв контрол!

Как разбра че тоя зърнения е неизправен?

Изправните така се обръщат по магистралата... Използвайте ги тези гънки, ако въобще ги имате!

С лека кола подскача като на лунапарк,,, кво остава за камион ???

Промяната в конституцията май ще е смяна на празника само, ами да впишат че това не е магистрала и намалят скоростта на 80, че ставаме за ташак.

Да попитам , някой правил ли е статистика колко катастрофи стават(ставаха) в Кресненското дефиле и колко на така наречеата магистрала Тракия?

За да се интерпретират вярно тези статистически данни, следва да се води на база преминаващи автомобили. Пропускателната способност по Тракия е в пъти по-голяма, отколкото в дефилето!

Пишете, че е по аутобана, някак по гъзарско е, нищо че не е и магистрала.

Магистрала Хемус- Магистралата на смъртта.Отчайващо състояние,резултта от голямото крадене .Затова се преобръщат на вълнистия асфалт ,с дупки и брази! Мръсни крадци на животи!

ТРАКИЯ. НЕ ХЕМУС. ТА ЕБА В ТЪПАКА

Дали е Хемус или Тракия -състоянието не е по- различно ! А простакът булгар е ясен!

Голям патреот Динко, с износени гуми, през преглед... Типичен псевдо-патриот, който се тупанв гърдите, а когато стане дума за отговорност -дъно

Няма държава -само мъдурковци за чиновници,мрънкащи за заплати!

Не знам вече,що за път е това.Хорър по Стивън Кинг-"Магистрала на ужасите".Скрап,зърно,мазни течности,останки от автомобили и най-лошото,човешки живот.Предпоставки-много.Обективни и чисто субективни.Решение,кога?

у EU зонътаъ сичко шъ съ упраи

Ма ако не е украинското не е интересно

Тая магистрала много мазна и лъзгава.

Не разбрахте ли най сетне че магистрала с две платна на кръсопътя запад и изток е истинска лудост в 21 век

Баси прокълнатите пътища и магистрали,всеки ден тапи заради малоумници и липса на контрол от държавните органи, щото фирмаджиите им плащат да не ги проверяват.Оня Динко 100 % си плаща за да не го проверяват.

Тоз на Динко лЕ е или на Минко

Пинко.

Като чуя Тракия ми настръхват косите. Ти еа и магистралата ти е а ! Руска рулетка е да минеш оттам

Окраинско ли е!л?

Къде е тоя архитект Боко Еднокнижния, да каже матряла ли е калпав или магистралата или и двете :)

Съдейки по малоумния ти коментар - материала е калпав.. Тия тирове трябва да ги свалят от магистралата.. всеки ден все ще се намери някой да се обърне, и то все не по негова вина уж..

Всъщност тировете и турците гастарбайтери изплащат магистралата.

Какво изплащат бе, палячо? То няма да има нужда да се оправя нищо по магистралата, ако ги нямаше тировете и гастарбайтърите по магистралата! А и пътуването щеше да е в пъти по-безопасно. Толкова сте прости това племе (тираджийско), че просто няма накъде. Скоро ще има бунтове срещу вас, крайно нагли сте станали.