Камион с БГ номера се обърна край Куманово, оказа се пълен с мигранти

Бежанците, които са от Афганистан, Ирак и Пакистан са транспортирани в болница

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

После Макрон бил лобист и не знам си какъв !

т.е., сирийци бежанци :(

Шенген или Щенген ??? Бежанци или бойци ???

Нали врабчета не можеха да прехвръкнат? Какво стана? Или и тая работа е като с данъците на Фандъкова?

Я пак прочети статията и после умувай? От Гърция влизат в Македония!!!

Боко пази границите, за да могат да влизат само с билети за камиони. Бизнес за милиарди!

Но не от Сирия,както ни промиваха мозъците.Умишлено го направиха за да не живеем спокойно в ЕС.Вярно е ,че е бизнес за милиярди

македоно гръцката граница!

бе този камион на снимката прилича на автобус що тъй??

Камион под прикритие. Дегизирал се е, да мине границата по-лесно.

И забележете,нито един от Сирия и нито една жена сред тях! И сега тези имигранти ще се лекуват безплатно от нашите пари в болниците! Интересно,как цял камион минава границата ни без да е проверен,та той така може и атомна бомба да вкара тук. Явно по митниците ни има вътрешни хора навързани с трафикантите!

кои твои пари, бе смо.......таня...ко??

как добре звучи "северомакедонски"

Защо продължават да наричат тези скакалци "бежанци"?

В Шенген ще влезем возейки се в ей такива камиони

алах вилик слет 5 года сви4ки 6те говори на6а изик алах акбар

Тук освен регистрацията, не е ясно дали има друго българско участие. Тук регистрациите са по-евтини и затова ги правят тук. Иначето този е влезнал в Македония от Гърция.

Вкарайте го в затвора тоя мръсен трафикант шофьора.

България няма да влезе в еврозоната защото мутрите в България ще печатат евро без контрол.

бизнеса върви с пълна сила добре че от време на време някой се издъни за да разберем как си охраняваме границата .

Не че нещо, ама тия ги водят влезли в Северна Македония откъм Гърция. Къде точно е нашата границе и охраняването й?

има наши хора в играта . защо камиона не е с френска регистрация ,прав е Макрон май

В Шенген ще влезем през 3789 година.В ЕС знаят ,че българската граница е слабо охранявана.

То пък техните много охранявани, все едно. Милионимигранти вече влязоха в Европа. Хубаво е все пак от време на време да се разбере, че ни лъжат и всичко си върви по старо му с престъпния бизснес с мигрантите.

Евала най после добра новина

Сме някакъв хъб за лесно придобиване на камиони за мигранти. А сега разправяй, че нямаш сестра.

Най-учтиво моля някой, по интелигентен от редактора (отдавна известен с „огромната“ си ерудиция), да се опита да ѝ обясни РАЗЛИКАТА МЕЖДУ КАМИОН И АВТОБУС! (снимката е на автобус, а в текста става дума за камион) Това „разминаване“ на редактора с реалността се дължи или на грубо непознаване на българския език или на употребата на „специфични“ прахчета или е сериозен медицински проблем! (много вероятно и трите) Ако т.н. редактор е толкова незаменим – то тогава трябва да си наемете редактор на редакторите – все пак се имате за БЪЛГАРСКИ новинарски сайт!

Снимката е само за добиване на по-ясна представа! Това не е снимка на самото произшествие. Ти като разглеждаш брошурата на някой хипермаркет, да не би в магазина да са точно сниманите стоки? Те са само подобни и приличат!

Значи, утре, като ти продавам кола, ще ти покажа една снимка на самосвал, да добиеш представа за какво иде реч... Умен си бе...

Ами пише си - "снимка: FB";)

Камионът е гръцки. Баш каналджиите са гърци, камионът е регистриран в България, защото в България съществуват най-добрите условия за инвестиции в целия свят. Шофьорите са българи и нищо не подозират, подмамени са от гръцките собственици с обещание за щедри заплати. Избягали са, понеже са наплашени от техните съд и полиция и бюрокрацията. Щяха да ги прехвърлят от затвор на затвор, 2-3 години в Македония, после 5-6 в Гърция...Мигрантите са влезли от Турция в Гърция и там са натоварени. Ердо е дал дума на Бат Бойко, пиле няма да прехвръкне без позволение към България. Целта им е била Албания, първо да се слеят с местното население, което е със сходна на тяхната култура; второ, включвайки се в спасителните операции след земетресението в Дуръс, да завържат връзки с местни рибари, които да ги прехвърлят до адриатическия бряг на Италия. В Италия мюсюлманските общности изостават значително в сравнение с тези от Северна Европа в строителството на джамии и медресета!

Защо мигрантите не се установяват във великата северномакедонска държава - люлката на цивилизацията?

Когато премиерът е мутра, то на територията се развиват основно мутренските бизнеси! А после се сърдите какво бил казал Макрон!

не ме интересува дали е мутра или шахматист важното е работа да върши Както е казал великият Дън - не е важен цвета на котката, важно е да фаща мишки

Да, ама аз този мутренски бизнес напълно го подкрепям. Мигрантите вън от България с всякакви способи. Или предпочиташ да си ги държим тук и да ги храним? Вземи си ги у вас тогава и си ги гледай.

Байчо, не знам дали си забелязал, ама това са мигранти от Гърция през Македония, Сърбия и за Европа! И ако си мислиш, че не храним мигрантите в Германия, жестоко се лъжеш! Защото всички тези вериги и стоки, идващи от Германия, ти съдират кожата, а печалбата заминава при тях. Само миналата година Германия е отпуснала 4 милиарда евро за интеграция на разни такива маргинали и арабистанци. И една част от тях са пари от България. От нашето образование, здравеопазване, от нашите родители, баби и дядовци! Мисли малко! Защото хората са казали - Совите на са това, което са!

От България с любов!

Ние пазим външната граница на EUто НАДЕЖДНО и СИГУРНО!!!.. така, че НЯМА МА НАЧИН!

Това с камионите с бг номера взе да се превръща в система... Няма ли някоя "отговорна" институция да се заинтересува

Това е бизнеса на Бойко Борисов... Бъдете сигурни че това е бизнес на службите и в него е замесен Боко и разбира се неговите авери, Доган, Пеевски и прокуратурата

до сега нпм аслучай вкойто да не са змесеи българи или БЪлгария! Това да не е нов бизнес на баце!?!? Той все развива бизнеса!

А, това обърнатото на снимката НЕ Е КАМИОН а ...АВТОБУС бре ! Сигурно и инфото е толкова достоверно , колкото и тези дето я снасят са ...истински журналисти !

Абсолютно! Нооо според "калинката " с минуса камионите отпред са с носачи и пак там им е резервната гума!

Ма как бе - Баце ги спре... отде тия мигранти?

От Англия идват, бягат от брекзита.

ИНАЧЕ ПАСМИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ ХИГИЕНИЗИРА ПО "ГОРЕЩ" МЕТОД !!!!

То има проведени подобни опити в средата на миналия век... До колкото съм чел са успешни :)

А спрете да наричате мигрантите бежанци

Бежанци от Пакистан... Там може и да има авторитарен режим, но няма нито война, нито нищо. Отделно, бежанци са само до първата страна без война по маршрута, така че кеф им Иран, кеф им Индия, ама не щат там, а "бежанстват" към Европа. Циганите мюсюлмани от пакистан и Бангладеш общо са повече от това на САЩ и гонят населението на ЕС след Брекзита. Всички ли ще се изнесат тук като бежанци?

Те това е бизнеса и ръста на БВП в БГ.