17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На така наребедените за пътни строители обединени в браншова камара пътища грам не им вярвам на хленченето за пари от мига в който видях че за зам. председател на въпросната пътна организация са си избрали не кой и да е а бившия шеф на АПИ лицето Лазар Лазаров командорил по времето на Винетка Папавлова ! Същия този Лазаров е сочен за" Капо ди тути капи" в пътните далавери! Само ще спомена ,че прокуратурата му повдигна обвинение за злоупотреби на стойност 42 милиона лева по време на строителството на АМ "Марица" иделото май е в задънена улица!

Мястото на протеста е под прозорците на управляващите. При предишните протести, когато София бе блокирана, протестиращите бяха наричани лумпени, защото вгорчиха живота на софиянци. Сега строителите пречат на тези, които нямат никаква вина за положението им. В ерата на т.лупа им беше хубаво, пари за некачествена работа, никаква отговорност и никакви последствия.

Строителите са така. Тази пролет ме удари бетоновоз на кръстовище в София! За късмет на нас нищо ни нямаше, но хубавата ни колица стана на баница - ламарините на вратите заминаха! Добре че имах каско та ми я направиха пак като нова! Още имам да я изплащам, нямаше една година откак я купих. Вярно, от автолъща, но е като нова!

Дано Детето и Семейството са ОК ! ——— Никакво преговаряне. -> Разполагане Пълен комплект НАТО подразделения ! ..и -> Сформиране на Управление на ЗемитеНи Отвън ! НЕзабавно.

Собствениците на тези строителни фирми да се продадат част от имотите и автопарка от Бентлита, Ферари и Майбаси и ще има пари за заплати на работниците.

Освен това, минавайки покрай ремонтните им обекти, ми прави впечатление каква "техника" използват за работа - 'найста употреба (обикновено от Германия). Един майстор трябва да има най-добър инструмент, но те явно не са такива!

Къде спи полицията! До кога разни крадливи некадърност ще блокират държавата! Аман от неграмотни "бизнесмени" научени единствено да крадат на държавната хранилища!

Най много някой да пострада заради тъпите протести на платените курви на бойко и ето днес вече се е случило. Защо и анай голям бюджет полицията, като не може да изрине тези гащници и да отвори държавата а вдички са оопаднали под рекета на идиотите.

Тея селяни когато "лапаха" кюфтетата при Бат Боко и взимаха хилядарките си мълчаха, сега им дойде нанагорнище след като техните шефове-мутрагени им изнесоха парите в чували от банките и ги скриха по офшорки . . .

Дори руския москвич издържа по-дълго без ремонт от магистралите на ГЕРБ Борисов и ДПС Доган.

Ти знаеш ли че да най-некадърно построения участък беше при премиер Сергей Станишев (единствен построен) нагънатата магистрала Тракия в участъка преди Нова Загора, нещо по това да кажеш.

А ти минавал ли си скоро по участъка от Хемус между изхода на София и с.Яна (в посока София) .. да видиш какви бразди са в дясната лента за движение?! Точно 9 години минаха от изграждането му!

Бащина дружина не е ли от повечко персони? Все випове и видни. А гордостите им, като ги отпочнеш с липсващите ветро- и снегозащитни пояси на същата магистрала, но в участъка към Бургас, дето турците го строиха, и преди време и с роторен снегорин не можеше да се премине? А после минеш и през кръговети чудесии след Ябланица, че и по западната дъга на софийското околвръстно, та до свлачищата по Винкелщрасе из Люлин. Да не питам за неясно кому нужните пасарелки над Южната дъга, свързващи две разорани полета и от откриването си едва ли ползвани от някого. Не забравяй и ония прословут участък в Своге, дето загинаха пътниците от автобуса. Списъкът е дълъг...

Виж с каква кадърнос твоят тъпунгер от Банкя е строил след този участък. Същата юфка само, че мн по дълга. ДЕВМ гепирастка крадлива и проста.

Бебетата на Гроздан, брокера на Слави

Герб - Дпс убиват.

А пък шефовете им,от тоя на когото са ги подали под масата. И не стига,че са некадърни пътищари ами са и некадърни шофьори.

Според качеството на пътищата,които строят не би трябвало да протестират за заплати.

Тия или имат договор или нямат. Ако имат договор и всичко им е наред, имат приемо предавателните протоколи, отиват на съд и шумът е излишен. Ако нямат, нямат и основание да протестират, ако са работили без договор .... еее чак такива балъци просто не може да има, и да има в този свят на хиени и чакали отдавна да са разостени

Със себе имат но в съда тия неща се решават бавно . Представи си , че ти спрат плащанията и ти продължаваш да си бачкаш ангария защото си сигурен , че след десет години ще ти платят ?

работиш ли ангария?

Не се притеснявайте. Гълъб като стане министър председател ще реши всички проблеми в държавата.

Следват своя идол банкянския престъпник

В България и ЕС строител и фермер са другите имена на мафиот престъпник.

Не мога да разбера какво става. Как е възможно държавата да не плаща за свършена работа ? По формални причини ? Ако има престъпление - защо не е заведено дело ? Но даже и да има престъпления, трябва да се плати. Как така няма да се плаща ? Нито е морално, нито е законно !

си известен из форума, че редовно не можеш да разбереш разни неща. Обикновено бидеш подминаван с усмивка и снизхождение. Точно както сега :)

_stankow

Вие, за разлика от мен изобщо не сте известен, никой не ви знае, нямате постоянен аватар, изобщо вятър ви вее. Пропуснахте и сега да се изявите, например да обясните нещо, за което само се правите, че имате данни :)

Платено е авансово!

Кога това и кое точно ? Нали се сещаш , че вече не сме 2020г а 2022г ?

И няма документи?

_stankow

Сигурно е платено нещо авансово, все пак трябва да се започне работата. Но не е платено изцяло. И доколкото разбирам - сега трябва да се плати остатъка. Разходите са направени, работата е свършена. Сигурно има нарушения в договарянето. Но кой ги е правил ? Не носи ли отговорност ? Кой е този/тези чиновници ? От коя партия са ? Защо не се каже ?

3евзек

Ако е платено авансово и неправилно, тогава би било по-логично държавата да изкара техниката и да блокира централите на строителите. Но изглежда не е така.

Станкооов , колкото ти си на снимката , толкова и името ти е stankow

Ти верно що не изчезнеш веднъж завинаги? Нямаш един смислен коментар. Нито един. Или си някакъв мазохист? Баси...

Прокопа пак развързал кесията и мята стинки по троловете 5 трола прокопиеви се състезават кой е по-прост.

Принципно няма значение кой ще ми плаща, за да троля. Ако имаш по-читави предложения - дай ги ;)

Я елате и вижте на Симеоновско шосе в какво имение живее собственика на ТРАСЕ ГРУП.... Тогава ще говорим - прост народ, слаба държава.... Това е истината!

Кой номер?

Отнаряш си пътностроителна фирма , купуваш техника , наемаш работници , осигуряваш си поръчки и живееш в имение . Просто е .

Четохме ти вече бизнес идеите да се плаща нещо 10 години преди да го получиш от бизнес партньорите си. Стой си в баничарницата и не се обаждай.

и един мармот завива шоколада в станиол......

Кога си чел да давам такива бизнес идеи бе смешник ? Аз си имам фирми , не баничарница за твоя , тъжовност , работници , поръчки и според твоята категоризация също живея в имение . Какво се напъват цървули като теб ми е през точно определен орган :)

Лекувай се. Да ти изкарам ли коментарите под други статии?

Павелчо, какви фирми (мн. ч. ) имаш, бе,скъсан галош - в Sim City ли?Кой те знае какъв разносвач на офис материали си, а се водиш "фирма"..Колко са такива комлексираните шебеци като теб...Сериозни хора с фирми ( мн. ч. ) няма въобще, АМА ВЪОБЩЕ да бичат следобед, в работен ден, да четат коментари и да са снизходителни на елементарно ниско ниво- няма dir.bg, няма google, няма pornhub...Ама ти явно сега си между два курса за кламери и хартия А4 и за това се набираш, налЕ???

си написаното в обратен ред.

То като идея добре, такива мога по сто на час да ти ги генерирам без да има нужда да ходя до ВеЦе-то. Но за кинтитье да питам, че без тях ни техника си купуваш, ни работници си наемаш, а за тая работа с УсигОряването може джобовете по дрешките да ти не стигнат...

Лично искам да знам какво прави писател Антон Дончев в управителния съвет на Трейс груп като какъв се явява там.Може би само близостта му с БКП-БСП какъв специалист е той за да е там. Всичко излиза от майката кърмилница БКП.

По повод питането ви за А. Дончев ще цитирам един комшия: "Няма живот извън партията...." инж. Съйко Съев.

Нали ви е скъп бензина !!! Тогава защо го хабите на вятъра ?!

Ние, ако бяхме държава, а не територия, то тия за това дето го насътвориха щяха да бъдат или по затворите, или да връщат пари, или да стоят безработни!

Журналята, сеираджии. Имало е съвсем лек контакт!

Да идат да правят протеста на плаж Корал, на главата на пео100 Киро и баща му!

Значи кога има далавере не мрънкат, я да се пазходят тези пътни строители до една Тупзия, Гърция, че и Сърбия, за Хърватия, Словения, Унгария и натам да не говорим и да видят какви са пътищата. Значи или многокрадът или са мтого некъдърни и при двете не е в тяхнаполза.

Пълен пакет: И много крадат, и са некадърни, и мързеливи, и прости.

Защо не си искат парите от Тиквата и ОПГ-то му, дето окрадоха милиарди и изнесоха в чували? Да протестират пред дома на Тиквата и приближените му босове на строителни фирми!

Ти да не би да си ги видял лично ,,тези милиарди в чували,,. Те лъжите и опорките Ви, гърмят една след друга. Попитай Петков и Василев, защо отказаха да премахнат така наречените инхаус поръчки от закона за обществените поръчки?..... доколкото си спомням от ДПС бяха направили такова предложение още в началото на това Народно събрание.

Вижте си качеството на пътищата! По-евтино и по-качествено ще е да идват външни фирми да ги правят.

"Камион ме блъснааа, .....трактора ме гази ,.......багер ме товариии в една лекА кОла......" Тия, с камионите са там, да бибиткат и развяват лозунги , защото са ги изпратили крадливите тулупи, със заплахи за уволнение.

След ГЕРБ е хаос и безумие в държавата…

То хаоса и безумието ги творят точно геп и приятелчетата им, за да покажат колко е зле сега.

Това е прекалено , какво е виновно детето , за да блъскате автомобили ? Никакви Плащания не заслужават тез строители на Пътища ! Дупки и тънак асвалт е тяхната работа ! А колко катастрофи с убити пътници станаха , заради лошия Път и Асвалт ?

Пътищата били калпави и били виновни строителите. Можеш ли да ремонтира път с два пръста асфалт останали от Живково време. Пък като не ви харесват пътищата на ГЕРБ карайте по третокласни те. Само човек който цял ден е търкал стола и не е направил един кокошарник може да намира кусур на другите

или поне зайчарник? :-) Пътищатирете строят калпаво, защото никой не ги контролира и наказва като строят така. А никой не ги контролира и наказва, защото голяма част от парите за пътища отиваха директно в чекмеджето и няма как да търсиш качество като си оставил за строителството значително по-малко пари.

Не могат да правят пътища. Просто няма кой да ги прави...

Български пътищарски фирми строят и в консорциуми на запад. Никой не се оплаква от качеството там, защото има контрол. Накратко могат, но нямат желание.

Стара приумица на службите някой неудобен му изкарват изфабрикувани или малки произшествия медиите ги раздухват и уголемят и така настройват обществените групи една срещу друга.Нито инцидента е голям нито бебето е пострадало.А и как точно тая кола попада на това място баш на протеста не е ясно

Съд и затвор за мършата

И аз съм одитор пътна инфраструктура, но не излизам на протест като знам как съм си изкарвал парите в последните години. Човек трябва да има малко чувство за самокритика

Браво, бе, Кирчо! Лошите пътни фирми газят бебета с камиони, а? Много долна манипулация. Ако има нарушения в работата им, а то има, имахте 1.6 години да ги скъсате от дела. Ама нищо не направихте. Дори нови процедури не успяхте - паднаха в КЗК. Спряхте цялата работа и създадохте поредния хаос, вместо да скупите тиквите на измамниците.

Умирай в кофите бе, боклук. Само крадете пари и нискокачествеви пътища правите, които трябва постоянно да се ремонтират. Умирай и ти, и тъпото ти семейство.

Явно това си пожелаваш селски дебил за теб и цялото ти семейство!!!

Кире, Киреее...

Протестирането с тежка техника е ОПАСНО и малоумно! Никой не им пречи да протестират, но най-добре като другите хора.

Ъхъ! Що не хвърлят яйца, свински уши и домати по Министерски съвет като умните и красивите? Що не пикаят по Орлов мост, докато задръстват цяла София! Това е правилният начин да се протестира!

Щото и те, както и биещите милиционери под колоните са си контингент на Баце Фончо Тиквата!

Камион ме блъска-а! Тракторът ме гази! Багер ме товари-и в èдна лека кòла! Карай шафиоре-е...

Доказано убийци на деца. От един убиец какви пътища очакваш да строи? Затова има толкова жертви по пътищата от тези подчовеци, които очакват пари за нискокачествената им работа. Дайте името на този изрод опитал са да убие бебе.

Боклуци и боклучави пътища правят. Дано да избягат шефовете им. Да ги питам тогава пари за гориво откъде.

Години наред строяха/ремонтираха пътища на баснословни цени и брутално ниско качество. Десетки, да не казвам стотици хора, загубиха живота си по тези пътища. Сега реват, че нямали пари... Протестирайте си в Банкя, а най-добре да умрете в кофите всички!

С камъни по протестиращите пътни строители. Един свестен път няма, а те ламтят за пари.

Работете вие без пари в който и сектор да сте и да ви видя тогава, когато трябва да издържате семейство да връщате кредити да плащат и сметки, а не получавате никакви пари дори да работите Всеки има право на заплащане на труда си говоря за работниците, не собствениците.

всеки ден глоби за пътните им нарушения х 20 и готово.

издърпваме по-рязко чекмеджето....

Другия вариант е пияни те и дрогирани да им вземат колите и на търг. Който има пари за дрога значи има пари и за скъпа кола

Баси и противните боклуци на Баце. В името на алчността да пълнят чекмеджета са готови и до убийство на бебе да стигнат.

Абе глупак стой три месеца без пари пък тогава коментирай

Я в човката!

Невидял, не чул!? Камион кара. Да отива да пасе овце.

Вече е ясно, как през октомври ще протекат изборите. Грабвайте гегите, тоягите и дървените чукове, за да си изковем СВОБОДА и ДОСТОЕН ЖИВОТ. То се разбра, че с бюлетина народно управление не може да се постигне, вече 33 години.

Дългосрочната пробългарска политика предстои да се наложи, над днешната ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.