Коментари - Ритнатата камериерка: Има корупция в съда | dnes.dir.bg
назад

Ритнатата камериерка: Има корупция в съда

Камериерката, която бе ритната в главата от шведски турист, бе категорична, че ще продължи да го съди.

Обратно в новината

Коментари - Ритнатата камериерка: Има корупция в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тия години да предпочиташ да работиш като "камериерка" се изисква опит.

"Човекът е най-благородното от всички животни; отделен от закона и справедливостта, той е най-злото."

станем държава със справедливо функциониращи институции, горд и независим народ, но за съжаление нещата тръгнаха на по-лошо.

Милата отишла да го снима на террасата. Стокхолмски синдром?

Дали Вей Хайей ще прати картичка и на този турист посетил България да му благодари за посещението?...

В брошурите за следващият туристически сезон вече може да напишете оферта" Ритане в главата на камериерки-2500 евро". Ще ги впечатлите и най-после наистина ще вдигнете посещаемостта поне от шведи,макар,че не се знае още колко извратеняци от други страни ще се доприпкат да ни ритат я в главите,я в топките! Щом нашите институции не уважават гражданите си,как тогава чужденците да ни уважават! Срамота!

куче което не знае да лае само вкарва вълка в кошарата

Чии глави в България трябва да бъдат наритани от западни туристи?

А защо българинът, който също така безпричинно и жестоко изрита някаква жена в берлинското метро, получи ефективна присъда и не малка?

Това е криминален акт с опасност за живота и има адекватно правосъдие За назидание на останалите

защото жената нищо не му казва а тук имаме реплика и дуплика

Нали това ви говоря ! Закони ! Нашите закони нямат нищо общо със законите в Германия ! Там е проблема !

"българинът" от берлинското метро е поискал преводач от турски, когато е бил задържан и накрая "българинът" се оказа напитка с три букви от Варненския квартал Максуда. Но в крайна сметка акцията на министерството на истината - медиите - с промиване на мозъка на населението чрез повтаряне на лъжа, явно успешно на тебе ти е вменила, че извършителя е българин. Толкова ли те мързи да мислиш, да провериш, ако не друго поне да се ориентираш от коментарите на хората (на хората, не на троловете) за какво става въпрос?

Ако се случи нещо подобно в западен хотел, по закон пострадалият служител и хотела получават минимално 50000 евро компенсация

.... къде го прочете този закон? И още..... 50 хилки на пострадалия - ОК, ама защо още 50 хил. и на хотела?

Отново става думи за закони ! В БГ не е такъв закона и затова толкова получава !

Скандинавците и техните мигранти чакат списъци с българи за тренировка

Сега в мрежите в Скандинавия ще започнат да наддават и да се обзалагат за ритане главите български граждани

Доколкото разбрах, подобно наказание е поискано от българската прокуратура. Може и да не съм разбрал правилно, но според мен не е толкова съществено. По важното е, че това е съвместен акт на българската правосъдна система- съдии и прокурори.За подобно деяние в метрото на Берлин, наш мургав сънародник получи ефективна присъда от няколко години затвор! Възниква важният въпрос: Защо ни е такава правосъдна система? Имате ли представа, какво се плаща на съдии и прокурори? За какво? За такава работа ли? За какво са ни тия? Вие сигурни ли сте, че някой от управляващите, не са "посъветвали приятелски" съдии и прокурори за вида на наказанието? Щото, аз не съм. Аз съм сигурен в обратното. А тия приказки, за независимата съдебна система са "дрън, дрън, ерина"! Независима, ама утре сутринта; малко по-раничко!

ДОЛНА ЛЪЖА!!!Българският съд и съдия са честни ,неподкупни ,не лъжат...и не съществуват!!

за ритнатата пишете колко "щяла" да вземе, ами пишете съдията колко е взел??;))

От шведа, дето работи като чистач и като видял един път безплатна пиячка се олял. Или от служебния му адвокат с мижавия хонорар от 250 лв. Вярваш ли в такива фантасмагории?

сега пресиденчето Pадев да измъкне едно грипенче.кадафито така правеше,но ние сме интегрирани евро атлантически мишки и се снишаваме.за бг съда е ясно-това е наи -отвратителната,корумпирана и нагла институция в територяя бг

Министерство на финансите търси 1 млн. доброволци, които да бъдат ритнати от чуждестранни туристи и така в хазната да постъпят 4,5 милиарда лева.

Тези с баба и дядо партизани вече са по на 50 години, кукувелке

Ами защо съдиите да осъдят шведа да плаща на камериерката, като могат да го накарат да даде тези пари на тях, а пък те няма да го бутнат в затвора? Всички са на "кяр", а БИТИЯТ СИ Е БИТ- според нашата поговорка.

Интересното е, че ако някой ритнеше шведа по този начин, тоест ако някой го ритнеше в Швеция, какво щеше да се случи? Сигурно нямаше да му стигне и пенсионният фонд да плаща ? Ама тука, в България робите на ЕС могат да ги ритат както си искат.

Все още ли има някой, който да не знае,че всъщност присъдите се издават,след договорки между съдии, адвокати ( на ответните страни) , свидетели и това става с връзки по между им ? Винаги се намират хора в тази система ( та България е толкова малка страна), които познават други, а те други! Просто трябва да се минат едни преговори за това кой какъв дял ще раздели от едни суми. Другото е просто фарс за простосмъртните и бумащина.

Дали има шанс да се намери съдията постановил това справедливо решение, някой да му изкърти зъбите с един здрав ритник, след което да му преведем 4500 кинта? А депутат може ли също, е, сигурно повече ще струва? Викам си, щом има вече ценоразпис, културна работа ...

Нали законите бяха добри, само дето не се прилагали. Ето ви едно прложение.

Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

Показно: срам и позор за тъй наречената съдебна система в България!Докога ще продължава ?!!!

Ако българин ритне шветска камериерка в главата и и счупи челюстта със сигурност щеше да лежи в затвора и да плати поне десет пъти повече.Явно слушкаме не само Брюксел и Вашингтон.

Само така ,Дияна! Гони го до дупка. Има и съд в Страсбург. Осъди него, осъди и държавата за обидата, която ти нанася. Ако трябва отвори си банкова сметка за дарения, дружно да подпомогнем твоята кауза, която в случая е и национална кауза, заради това че сме българи и ни обиждат като нация. Давай смело!

Каква комплексарщина. Той кога е казал, че мрази българи?)

Ако някой има излишни 4500 може ли да изрита съдията по делото?

Ако няма ще съберем парите бе, ама то има ли съдия, който да не заслужава да го ритнат? Ще вземе държавата да забогатее от такива глоби, щото не ги интересуват хората, а парите.

В случая доколкото разбрах за ритане е прокурора. Той е предложил да се намали драстично търсената отговорност поради "чистото съдебно минало" на шведа. Хвани единия, удари другия.

Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

А адвоката - в бяло.

Дойдох само да прочета как храните по нашата сънародничка. Не бях разочарован, все пак основна черта на злобния, беден, некадърен и завистлив българин е да дърпа надолу в казана всеки, който се опита да излезне.

айде Гоше чувствай се и ти нахранен!

Мисля си, че когато господина се е спрял до нея, тя е трябвало да се изправи и да отговори на въпросите му на английски език, ..не е трябвало да бърше пода, човекът е дошъл от хиляди километра...ами застани права до него и го упъти, работата ти няма да избяга, а и тогава той няма как да те ритне...но станалото станало, няма сума която да изтрие унижението, и 1 млн.да даде, унижението че си ги изкарал по този начин си остава, ...за госпожата, хотела и нацията ни, един цивилизован човек щеше да се извини, да поеми всички разходи по възстановяването и , както и да и заплати обезщетение извънсъдебно, както се разберат, а той унижи две държави едновременно и .... нищо, значи вярно е че "И лудия бяга от пияния" Пожелавам на госпожата да си намери работа и така по-бързо да забрави за случая, а на господина да спре с това наливане и да се хване здраво за работа!

т я е камериерка, бе, перко! Има си кой да го упъти. Има си и кой да го обслужи в леглото. Има те и тебе да му оближеш задника.

Ето, това прави от човека алчността.

Ти какво точно искаше да кажеш и какво каза?

За колко е било предложението, та той обиден я е изритал ?

Исчакайте малко. И швед ще проговори...Сега му е страх. Нямам грам сьжаление към нея, като гледам какво представлява. Друг път да мисли , преди да мрази. На видео се вижда ДИАЛОГ! Не го оправдавам швед, но го разбирам.Предизвикан е.

Ами то и съдиите са гледали какво педставлява шведът (по-точно портфейлът му го е направил много привлекателен), за да се вземе подобно "справедливо" решение по въпроса. Затова имаме и такова правораздаване! Защото не са важни фактите! Аз от видеото НЕ ЧУХ нищо, но видях как тоя дебил изрита жената в главата! А на теб ти пожелавам подобно нещо и ми се иска след това да те чуя дали ще мислиш по същия начин.

Винаги мисли на кой пожелаваш) и изобщо трябва ли да пожелаваш) Нали и ти не си вечен? Тук се води анализ на ситуация. Какво искате от швед ? 100000, колко нули? Колко НУЛИ поели децата от спортно училище бити от цигани през лято? Не знам кой къде гледа, но лелка сигурно в портфейла) Нагла е, мстителна и сигурно не е вишистка...

А пък теб до момента 9 души не те разбират и може да си благодарна, че през интернет не можем да те ритнем, заради предизвикателството ти към нас.

коя си нас? бъди жива и здрава. за гаден език после и получават по барабан. типичен пример е камериерката.

Че какво очаква за лека телесна повреда? Да забогатее за нула време? Не оправдавам шведа, но е тъпо цяла една нация да се плюнчи по това дело, а за нашите мангали си трае като посрана. Според мен глобата дори му е много висока - нашите биячи мангали се разминават и без глоба.

Само да кажа! По времето на тодор,шведа нямаше да излезе от затвора,а госпожата,щеше да бъдесе добре възнаградена.

по тошово време медиите нямаше да раздухат този глупав случай

Само дело в Страсбург и един здрав адвокат за защита на човешките права!

За да заведе дело в Страсбург, трябва да има окончателно решение от най-висша инстанция в България. След това, ако има несправедливо решение в Страсбург, съдът там може да присъди само обезщетение, но не може да издаде нова присъда.

Като им чета решенията и присъдените суми за къде по-леки нарушения, ако от там присъдят едно 200 000 евро за обезщетение на жената, доста добре ще го накажат шведа.

и какво излезе сега- за да се усети и възнегодува българина против корупцията в съда и управлението, трябва някой пиян швед да го ритне в главата.Де толкоз пияни шведи по българско.

Като искаш реципрочно наказание не искаш пари , а искаш да вкараш извършителя в затвора ! Ако беше това поискала сигурно много хора щяха да и съчувстват , но на тази явно само пари и се въртят в тъпата кратуна !

Наказанието го искат от прокуратурата, а не пострадалите. Прокуратурата е за бой. Тя е променила становището си и вместо наказателна отговорност е поискала административна. Съдът само се е съобразил с това.

Абе, то и лекарите са полагали Хипократова клетва, в която не се говори за пари, но като отидеш на лекар, не ти говорят за Хипократ, а за финикийски знаци, нали? Та жената със сигурност е ходила на лекар след счупена челюст и бъди сигурен, че дори да не са ѝ искали пари, лечнието ѝ е струвало такива (и то не малко!!!) на БЪЛГАРСКИЯ данъкоплатец, на който с такава присъда нашият "справедлив съд" се подиграва най-брутално! Няма нищо за коментар относно съдебната ни система! Дай, Боже, да не се налага да опираме до нея! Не че женицата е искала да се сблъска с нея!

Бъркаш ! Съда си е свършил работата ! Много преди това законотвореца се е подиграл на всички ни. Съда го е осъдил на това което е записано в закона , но вече кой го е написал в закона е друга работа !

За битото бебе, на което нищо не е счупено - опит за убийство, 18 години затвор, 500 000 лева глоба. За счупена челюст - лека повреда и 4500 лева. Нещо хич не разбирам от българско право.

Според теб нанесените травми на главата са нищо работа? Детето е можело да остане инвалид за цял живот. На тази нищо не й е счупено между другото.

не знам само на мен ли ми се струва, но тая не е читава...няма случайни неща.

Дали пък нещо не е поискала?!, а е получила - ритник!!?

Внимавяй каква сума ще поискаш в съда за обещетение. Да не стане като делото между Бойко и Сидеров. Кон и съд вяра нямай.

Това е реалното състояние. Случаят с камериерката е напречен разрез на ситуацията тук и всяка нейна дума е вярна. Всеки, който се заблуждава в обратното си заслужава последствията. И да не се заблуждава ..пак. Когато не сме част от решението всички сме част от проблема. Дори само заради факта, че вече само се пеним из интернет а това реално не води до нищо.

Да си каже тарифата за ритник! Имам малко спестени пари, а ми се рита нещо.....

Иди сритай извършителя

не само в съда, макар, че там най-болезнено се усеща; корумпирана е системата

Какво нещо. В момента в който жената почна да говори за парично обезщетение подобаващо на това което е изтърпяла, българина веднага обърна палачинката. Почнаха да не я харесват, да я наричат сребролюбка, стана нелицеприятна и прочие. Смотани сте Вие/Ние българите. Заслужавате си съдбата и всеки който мине от тук да ви сер* на главите. Ей такива сте / сме от векове наред. Трябваше да си останем част Османската империя и да изчезнем лека полека. Народ който няма никаква идея за принадлежност. Няма никаква представа какви ценности да изповядва. Тези на близкия изток или на Европа. Отвратен съм. Изобщо нямате/нямаме предства кои са нашите интереси и не се пазим един друг. Така ни хакват един по един.

Боклука що не рита във Франция или Германия?!

Защото там по-тругно ще намери бело, а напиването ще му излезе солено. Пък и много бият по портфейла, за золуми.

Ако беше ритнал там някой щеше да го съдят по техните закони и може би глобата щеше да му е 100 хил евро. Но тези закони не се пишат от съда, а от парламента. Искате затвор, искате солени глоби! Ако затваряха така, всеки ден, във всяка дискотека щеше да има по нови 5-10 затворника. И ако им се наложи глоба от 100хил евро цял живот няма да може да я изплати. Не казвам, че е хубаво да се ритат хората, напротив! Но затова са законите, за да бъдат спазвани и да бъдат адекватни. Жената иска още пари като обещетение, защото тоя и е причинил голяма психическа и физическа болка, нека да го съди, но в друго дело (гражданско), по други членове от закона.

Шъ ви замоля- Президента да издаде Указ за награждаване на гордия викинг. Тази българка щом е чистачка-КВО друго горкия да прави-шЪ я рита. Освен орден Стара Планина, предлагам да го наградим и с безплатно хотелче в Слънчев бряг. ЩОТО ТАКА, щото сме подлизурковци и не си защитаваме правата. В Европа-една баба е осъдила общината защото се е спънала на тротоара, а тук нашите закони - 4500 лв.????

Комсомолеца, като нищо би го направил.