Камери уловиха как млад мъж удря и рита котка пред магазин

Котката била бременна, но загубила котетата, събират пари за нейното възстановяване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не коментирам случая, но за един приятел питам - тази камера кога ще снима битите, изнасилените, убитите, поруганите, ограбените хора из цяла България за два, пет или десет лева заделени за лекарства или дърва?? Това ли е Европа - Европа на бедните, битите, убитите, поруганите и изнасилени бедни и смачкани български люде, на които е останало единствено глътка все още неплатен въздух?? Това ли е Европа на просперитета, на развитието и свободата? Пикая на такава свобода, на нея пика и Желязната лейди, а тя твърди - там където няма икономическа свобода, там няма никаква свобода!

тия гадини усраха и опикаха градина и вони, че не се трае требе ги изгоня

Аз пък гледах как комшийското куче опраска една котка, котката се съпротивляваше храбро, но накрая навири задника, питах се дали ще забременее

Какво стана с нас.Под статията за котката сълзи сополи да пукне изходът на смърт и т.н.И присъда 3 г.Под статията за 15 г дете.Мани я тая татуирана мъртва.Лоши родители ,да се оправя.И ако има късмет да се върне детето надали някой ще събере пари за психолог за шопинг терапия и т.н.А и наказанието за насилниците ако има такива няма да има щото тя има татуси и доброволно нали.А за жива котка 3г.При това отношение е нормално че котки кучета и Дебили се множат а хората намаляват.И за сведение обичам котките и съм имал 2 такива.За това деяние обаче му стигат 2- дни в ареста и бой.Виж за отвличане на момичето трябва 20 г или доживот.По лошо от общество без ценности е общество с подменени такива.Защото те приспиват съвестта на хората.Жалко за нас

Когато си толкова ожесточен към някакво малко, беззащитно създание,това показна не психическо отклонение, а неадекватно възпитание. Доста родители с безхаберието си не осъзнават в какви изроди ще се превърнат децата им като пораснат. Ето този е тъкив.

няма сериен убиец, който да не е малтретирал и убивал и животни. такива трябва да се държат под сериозно наблюдение, това не е нормално човешко същество

Ей, боклуците в България бият минуси ...

Гаден Изрод е тоя няма да му се размине

това е страшен изрод....ще има възмездие за такива

Олеле, какъв ужас! Горките котки! В Плевен банда цигани мародерстват деца. Е, ще им мине. Какво толкова. Осъзнайте се!!!

Какъв "млад мъж" е тоя , като косата му е сива? Освен това, в нормалните държави за подобно деяние ги съдят като за опит за убийство на човек, понеже се смята, че щом такъв може да направи това на животно, е способен да го извърши и с човек. Жалка гад! Пожелавам му а умре в мъки и дълга агония! Как може да посегне на беззащитно бременно животинче! Каква майка е възпитала подобен изврг? Желая му бавна и много мъчителна смърт!

Дай Боже и той да пукне в страшни мъки и то по-скоро и тогава да се сети за котето.

а в братските виетнам, лаос, китай и .....бе в цял индокитай, няма котки които да лежат пред магазините! там котките са изложени на витрините!

Изрод

Стане ли нещо подобно е най-добре "народен съд". Под "народен съд" разбирам да се прибира сам в тъмното и някой да го "изненада"...

котките акат и чишкат прарфюм! и са вписани в червенолилавата книга на изчезващите видове! а в европа, към която уж сте се запътили, котката е свещено и недосегаемо животно на което никой не може да посегне!

И ти акаш и чишкаш парфюм, такива като теб под път и над път, само си помисли ако изпаднеш в подобна ситуация като тази на котката, дали ще се намери някой, който и 5 стотинки да даде за теб за лечение и дали ще се трогне някой адвокат да те защитава безплатно.

Ограничени,тъпи селяндури с мозък само в костите си.

Днес рита котка, утре ще рита бременната си жена===Но кармата си знае думата...бях дете, когато една зарови едно коте живо===след седмица влака я размаза=====!

"Ако бъдат признати за виновни, могат да получат до 3 г. затвор и глоба между 1000 и 5000 лв" А, за пребит пенсионер/ка и взети 5 лева, си.ган.и с условна присъда. Нрави. Съд.

Аре стига вече с тия пенсионери, че ставате банални, накрътихте ми като блажнЪ баницъ.

Аз да те питам, господинчо, защо противопоставяш, а не изискваш по-сурови наказания? Стига с този манталитет на разделение. Гнусното поведение си е гнусно поведение.

Боклук. За съжеление много показателен пример за нашата народопсихология. Ербапи срещу слабите и беззащитните и страхливи, като мишки когато трябва да се изправят срещу реална заплаха. Напълно закономерни са статиите че цигани малтретирали българи. Не е нормално мнозинството само да хленчи и да се оплаква.

От записа се вижда, според мен, как изрода не е удовлетворен от липса на ласки от неговите приятели. Той явно тайно е жадувал да има интъмни контакти с тях, обаче те не му обръщат внимание. Това води до високо огорчение от невъзможността да удовлетвори поривите си за урълни ласки към другите мъже от записа. В един момент желанията му избиват в агресия към горкото животно

Каква драма, драги зрители, читатели и слушатели. Каква драма. А между другото в Н-то село едни тъмнозелени пребили, ограбили и изнасилили една 70 годишна баба. Ама да не ви пука, това не е бременна котка.

КОГА?

На тебе като ти пука ти кво направи по въпроса?

Убийте ги с камъни тия изчадия на природата не ни трябват такива убийци. Господ да ги наказва всяка част от денонощието !!!!

Това, че котките са най-ефективните убийци сред домашните животни и отнемат живота на 4-5 същества дневно, дори само за удоволствие, не значи, че трябва да ги убиваме с камъни. За това има ефтаназия, макар че може да усиновят котенцата от приюта на еко-равновесие. А за да не се стига до там, мамата им трябва да е кастрирана и чипосана. Защото здрава възрастна котка може да отгледа 3-4 котила годишно, всяко с по 4-8 котенца.

Да го вкарат в затовра този изрод! Как хладнокръвно удари котката в земята ... Сега да си плати за жестокостта!

Затвор и глоба за изрода!

Според закона който храни и събира бездомни животни също подлежи на глоба и затвор. Така че като и е толкова мила котката, да си я прибере в къщи , да я обезпаразити и да се радва на новородените котенца Така никой няма да я нападне.

Такива мастии да не пишат прости коментари, моля!

Няма такъв закон (а не би било лошо да има). Има текст от общинска наредба във Варна, покрай който се вдигна доста шум, навремето, но не знам дали още го има.

Не си мила ти, ти си едно банално средностатистическо лапацало.

Ама че си злобна/злобен. Децата ти така да се отнасят с теб. Ама то и такъв анти-човек, като теб едва ли си възпитал свестни деца.

Преди време по телевизията бяха заснели един убива с пръчка невинно гущерче. На въпроса "защо го уби?" той отговори: "Е па защо да живее?" Това си е манталитет и възпитание. Див балкански народ, отмъщава на невинните заради своето тегло и мъка.

тъпунгери,насилието,не зависимо дали е над животинки или хора е опасно и трябва да се наказва,такъв тип цървули трябва да се регистрират и наблюдават,защото утре ше влезе в някоя,църква,автобус,джамия,мол ,с оръжие,разбраха ли ви празните дамаджани,то не е само ракия и таратор живота

Мръсникът си е мръсник и спрямо животни и спрямо хора.Дано се намери някой да му отвърне на боя,лично аз бих му заплатил .

Млади лъве, представи си че имаш остър апандисит и някой грамаден побърканяк дойде да те смели от ритници, понеже не харесва млади мъже.

В статията май не става дума за човек, а за животно. Според мен има известна разлика. Ако не я виждате, ослушайте се, може гласове да ви говорят. Ако ги чуете, не им отговаряйте, а тичайте към най-близкия психиатър.

Човека е животно. Вие не сте Дарвин и няма и да бъдете.

3евзек

Има разлика. Човек не би направил такова нещо.

технически погледнато и ти си безсмислен

Баси изтрещелия народ - коментарите само!!!! Че е с голям дефект този индианец да рита животното спор няма, обаче повече се плаща от изродите които коментират тук "Рак да го хване, да умре в гърчове, и той и до девето коляно" Що за изроди сте вий беее! Със сигурно по-извратени от извършителя на тази диващина.

Ти пък... Да не го смяташ онзи за единствен?

Ми що пък не. Хората не го харесват и не искат да живеят с такива, като него около себе си. Някакъв прост, зъл, гаден плоскоглав, който се прави на силен... и кой му е опонента, доверчиво, мило животинче. После защо всяка седмица четем за убита жена, съпруга, бабка, баща и т.н. Заради ей такива агресивни плиткоумници, които само на по-слабите са силни А виж котката очевидно е радвала хората. Тя е носила на някого поне положителни емоции.

"Полицията все още разследва случая." Хора, вие с всичкия ли сте си? Мангалчетата с години тероризирали българчета. Полицията спи, дреми им на хората. Колко хора вече убиха и ограбиха. Тишина. Тук някой ритнал КОТКА. Вой жесток, писъци и драма. Вие нормални ли сте? Животното е животно, на етапа има толкова сериозни проблеми по защита и опазването на хората-българи, че сме опрели до една котка. Както и случая с котката на дървото и драмата с нея. Драги безполезни котколюбци, ако искате да има някаква полза от вас, по-добре вземете по уикендите по някое изоставено дете, да се погрижите малко за него и да почувства някаква подкрепа. Защото човешките същества правят държавата държава и в тази криза, тяхна е задачата ако успеят да спасят България. А не котките. Нищо против котките, особено уважавам тези които ловят мишки, но в днешно време да се наредят на опашката с проблемите, по-назад, където им е мястото. А не да ни занимават с комплексите, проблемите и мераците на някои хора. Не е нужно да поемаме идиотиите на Западните откачалки.

Ти нормален ли си? Един дивак, който пребива от бой животно утре може да посяга така на жена си или на децата си, или на някой друг, който го е погледнал накриво на улицата. Всяко насилие трябва да бъде наказвано, независимо от тежестта му - така се възпитава едно общество.

Съвсем нормален съм, още от коментара ми си личи, не можеш ли да четеш и да мислиш. Бележка от психото да ти покажа ли? А ти се съмнявам, дали ще можеш да ми я покажеш. Той утре можело да учие човек. Ами ти мари патка заспала, утре не можеш ли да убиеш човек? Можеш. Дай да те осъдим тогава, защото утре си можела да убиеш човек. Май си за психиатрията, поне за преглед. Когато утре убие човека, тогава ще го съдиш. И знаеш колко лесно се убива човек? Ей така хоп и го уби. Ако за теб това е толкова лесно, е вече наистина си за психиатър и си опасност за другите хора. Отделно: в дресурата на животни една от основните грешки е: очовечаването на животното. То си остава животно, колкото и човек да му придава човешки черти, мисъл и т.н. За съжаление днес се пласират всякакви идиотии, които хората може да се объркат да приемат за вярност, като се бърка публичност с достоверност. Не всичко, което се разпространява публично, задължително е вярно. Особено в днешни времена. И особено в България.

много точно и на място изказване, но трябва и някой да го разбере. Всички които коментират тук се възмущават а не могат да дефинират нито един истински проблем на нашето общество камо ли да търсят неговото решение.

Ние дефинираме проблемите, а тея ни трият. Истински проблем е че ни трият . Има и още.

Там, където няма улични котки, има плъхове и мишки.

Тоя ако не ви стиска ще го поръчам,не защото имамм породиста котка за конкурс ,а защото е излишен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Селяндур.

Е, и какво? Два пъти ми гърмят пощенската кутия с бомбички. Полицията дойде, видя и каза: "Ела подай жалба, за да прегледаме камерите пред училището." Следващия път ще им сложа лютив спрей та да поревът за строшената кутия!!! За котката обаче ще се САМОСЕЗИРАТ!!!!!! Е, ако това не е идиотизъм здраве му кажи. Бедна еврогейска и зелено-гейска Българио!!!!

Щом сравняваша насилието над живо същество с няква си поща, значи си точно за такъв тип държава. Този с котката утре и на човек ще излобее така, защото е АМЕБА каквато си и ти, с простият си коментар!

Тия дето посягат на магданоза, като нищо утре ще нарежат и децата си с ножа! Абсолютни психари сте.

Кутията ммого ли я болеше?

Накарай настойника си да декларира, че не си способен на членоразделна реч и тогава ще започнат да се САМОСЕЗИРАТ и за пощенската ти кутия.

Никакви чувства, икакви ценности-пиенье, еденье и сгодна кифла с мозък на кокошка! Честито.

Мястото на котките е у вас. Не на улицата и да ги храните с кренвирш през прозореца.

Първо ще ритне животно и като види че му се е разминало, ще почне да посяга на деца и жени.

Не е задължително. А може и изобщо да не е разбрал, че животното е бременно. Сегашните градски дечица хич ги няма с биосферата. Половината си мислят, че има породи крави без рога.

Както си вървиш по пътя настъпваш я мравчица, я божакравичка утре може да стъпкаш и главата на някой паднал човек. Егати логиката, коя си ти че ще правиш психо портрети на хората какво биха направили.

Никой не ти е крив освен селяндурите които са те породили по погрешкка че не можеш да мислиш.

А вие уважаеми без да сте ритнали животно искате направо да го кастрирате тоя хулиган с ритници.Друг пък иска да го обеси,трети иска да му изкърти зъбите.Предполагам,че нито един от тези хора не е удрял животно,а е готов да убие човек.Така,че мантрата,че който посегне на животно,задължително ще посегне на човек нещо не важи.Има и обратния вариант.Масови убийци на хора не могат да посегнат и да наранят животно.

Няма ли кой да глоби въпросната Мариана Андреева, че не е кастрирала любимката си и не й е сложила чип!?

Няма ли кой да глоби въпросната Мариана Андреева, че не е кастрирала любимката си и не й е сложила чип!? няма ли ?

за съжаление юначеството на много българи стига до там..... КРЕЩИМ< НО ЩОМ ИЗТРЕЗНЕЕМ ЗАБРАВЯМЕ ДУМИ< КЛЕТВИ...думи на гений

И от кого се събират тези пари?- пак от народа нали? А защо след като камери са го заснели този изверг не го издири полицията и да плати той с лични средства лечението на животинката? Малко ли цигани, благотворителност и какво ли не висят на ръцете на данъкоплатеца? А ако полицията не намери този идиот тогава те заедно с "зоополиция" ( ако действително има такава) да платят за лечението и.

Народът е тотално изтрещял! В резултат на неадекватно (лошо или никакво) домашно възпитание, липса на всякакъв контрол на поведението и на ефективни средства за установяване на всякакви психически и социални отклонения, както и за справяне с тях. За съжаление, ще става все по-лошо.

Удари в земята и ритници в корема да му извадят червата и дебело черво и после сам да си събира пари за операцията обаче

Ти муха с вестник трепал ли си? А бактерии с антибиотици, тровил ли си. Ще ти хареса ли да те пречукат по същия начин?

Така ще удари и жена си и детето си и родителя си и непознат човек на улицата - тоя шибаняк мръсен....за съжаление 100% шибани мръсници управляват и живеят в тая разпаднала се кочина с коптори вместо къщи и блокове, без улици и тротоари, без гори - всичко се сече яко и камиони по разбити улици на обезлюдените села прекарват труповете, всичко в мръсен разпадащ се на съставния си чакъл се бетон , дупки, боклуци и фашисти

Рак и цироза за младежа от Радомир и неговите връстници, няма да ги подминат!!! Бъдете сигурни!!!

За него цироза, за останалите тения.

А за 4'апи и екоравновесие - келепир.

Милиони години човекът полага усилия да опитоми диви животни и да ги превърне в част от бита му , т.е. да съжителства с тях. Днес същият този човек , уж израсъл , издигнал се в развитието си проявява немотивирана нетърпимост и агресия към същите тези животни дето е привлякъл към себе си. Може ли някой да ми обясни какво същество е човекът.

Е този баш не може да се нарече човек

Човекът...това е най висшето същество на планетата Земя - всичко останало няма значение

Ко речи?

Абе те овцете, свинете и кравите ги отглеждат за колене ама не ги бият и мъчат докато ги отглеждат или докато ги убиват. Тоя изрод трябва да бъде набит на кол в центъра на София. Иначе несъм съгласен кучета и котки да се размотават бездомни по улиците. И немога да разбера стопаните на кокошки, овце,зайци, крави и други дето си ги отглеждат по дворовете като деца каква душа носят за да ги заколят гледайки се в очите и колко им е вкусно като ги ядат после.

Ти наистина си бай ганю!

Да , Ганю съм , а ти си селски цървул от тия дето налазихте градовете и си разкарвате миризливите аизсухлени анцузи по моловете. И се държите за ръце да не се загубите Изпълзяхте от кирпичените си колиби и превърнахте държавата в КОЧИНА .

Новина от световно значение

Маллка новина ли е? Другите да си правят сметка после, защото ще търкат наровете.

На тия на такава и по-млада възраст това им е едно от заниманията. На спирката на Цариградско шосе " Кв. Изток" се качват тълпи ученици от намиращото се там училище Джон Атанасов. Любимо занимание докато чакат - да ритат ограничитлни колчета на спирката, да се опитват да ги изкъртят. да се "весят" и да се стремят да разклатят стълба на инфо-таблото.

Ненормална работа. Каква е разруха във всичко у нас, порутено, пътища и улици в дупки, ние за котките сме се загрижили. А един магазин като обществено място не би трябвало да позволява разни животни да се мотаят пред входа му. Това не е Индия, та пред входа на дюкяна да подскачат маймуни.

И затова трябва да я рита, така ли. Човек, който проявява такава агресия към животно, ще я прояви и към друг човек.

LeGrandTulup

Да да. Щом ядеш свински пържоли, един ден и канибал ще станеш по тази логика.

Въпросът не е в това, че е наритал котка. Въпросът е в това, че е проявил жестокост към невинно животно. Днес е котка, утре ще е я пенсионер, я някое дете, защото такива изстъпления винаги ескалират. Този е психически сбъркан и сам няма да се оправи. Садистите винаги започват от животни, и докато не заровят няколко човека не мирясват. Всички викате, къде спи полицията след извършено престъпление, но когато има такива индикации, като тази за тотално сбъркан индивид викате, ми кво толкоз... Като те спипа в тъмна уличка и те смели, пак тъй му кажи...

Всички пишат едно и също : Днес ритнал котка,утре ще ритне пенсионер.Не може ли обратното.първо да е ритнал пенсионер,а после като е видял,че му се е разминало да е почнал да рита котки.Апропо на новините за пребит пенсионер никой не реагира така,както за котка или куче.За уточнение ще кажа,че мразя насилието над животни и над хора.