17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последното изречение е много важно. Наистина инкасо служителите се размотават като тръгнали на пикник.

Е няма начин да не се е облекчил в храстите поне един, докато другите позират и махат с ръчичка на камерите. Тия вече го обърнаха на майтап и работна смяна с трудов стаж - свършиш мангиз-парасъта, че идеш да си напълниш торбъта. Каквото видели от малки, това и станали. Че и даже им казаха на другия ден колко са "заработили"! Защо да броят като изоглавени, я. Остава да си ги легализират и ще гепят 1/3 вече чистички и мирнички, готови за харчлък. Върхът би бил да дадат някоя лепта за закупуването на...хеликоптер за наблюдение! Що бе, тук всичко може и трябва да се очаква. Даже надеждата не умира последна.

100% вътрешен човек... Знаели са откъде ще мине колата, кога ще дойде и как се движи.Също, колко са охранителите и най вероятно кои са демек, най лабавите. И със сигурност колко ще е сухото. Или всичко е подготвено и отвътре, или са ги хванали по бели гащи. Разбирам ги и охранителите-срещу мижавата заплата да бранят хилядарките на думбазите с Кайените-вдигнали са ръцете веднага, голяма работа. Утре са охрана в друга фирма. Общо взето така стоят нещата в охранителните фирми...То кой става охранител на днешно време...

СРАМ, СРАМ, СРАМ! ДОРИ В С . МАКЕДОНИЯ ПОЛИЦИЯТА ИМА ХЕЛИКОПТЕР. ТУК С ПОМОЩТА НА АЛЕНА ЩЕ ТЪРСЯТ ДЖИПА НА ГРАБИТЕЛИТЕ! ЗА Ф-16 ИМА ПАРИ- ЗА ПОЛИЦЕЙСКИ И МЕДИЦИНСКИ ХЕЛИКОПТЕР - НЯМА!!!

са гледали ЖЕГА (Heat) ...

Пуснете записите в мрежата и до половин час някой ще ги разпознае и ще ги предаде от завист.Все пак живеем в България.

когато продукта е пари, кражбии обири винаги ще има. Къде по го големи, къде по малкии. Охранителната фирма функционира съгласно наредбите и закона. Никой не би си позволил обратното,просто защото тогава застрахователя те отсвирва. Въпросът не е в обирите, те няма как да се избегнат. Вариантите са или даваш на криминалния контигент бизнес (казина, колектинг компании, туризъм) или се справяш с тях, но на тяхно място винаги ще идва друг. Ако не от България, то тогава отвън. Това е един безкраен цикъл. Лошото е, че разкриваемостта на подобни престъпления е нулева и дори тези, които до вчера не са били криминален контингент, вече се замислят за подобни действия. При кражба и грабеж на пари в брой, Полицията работи усилено само първите няколко седмици, докато парите не са похарчени, с една единствена цел - да може отделните полицаи да рекетират извършителите така че да има нещо и за тях. Пълна бутафория.

Охранителните фирми повечето от тях не спазват наредбите на закона.Там където трябва да са четирима пазачи дежурствата се носят от трима на 24ч смяна което е нарушение и осигуряват на 4ч .

и къде е контрола ?

да, и лошия социализъм, на такива им даваше бизнес - в Белене.... после се писаха репресирани

Въоръжени бандити, обири на милиони, безпомощна полиция, страх.......Егати му демокрацията, егати му Европейския съюз !

Стига с тези глупости , тези охранителни фирми за нищо не стават само събират такси , спят през цялото време на смяна . Относно инкасото автомобилите нямат право даспират никаде , по време на маршрута , от точка А до точка Б. А нашите тръгнали на авто-парти , кафенце , почивка , бензиностанции и т.н. Проста са спрели да ги изчакат обирджиите . Много смешно и тъпо - охранителната фирма без лиценз май не и е за първи път .

не охранителните фирми са виновни, а органа който трябва да ги контролира и лицензира

Колегите са разпознали фуражките събрали парсата и им звъннали за Делчо. Ама шефа ги подбрал Ка ще делят с него.

Охранителите колко са били по принцип трябва да са трима,но фирмите за икономии ги пускат по двама.

Как не ги е срам ! Как смеят така подло запишат личните данни на бедните магистрални бандити.Моля да ни се обадят или да пуснат Жалба до Комисията за защита на личните данни.Приемаме Жалби и без електронен подпис.Важното е жалбоподателите да са истински бандити.На обикновени хорица не помагаме.

Обирджиите са от Герб никой не е толкова опитен в кражбите,колкото те..

"...потеглили в обратна посока по автомагистрала "Струма"!?! Сериозно! Значи, за да не ги забележат, карали в насрещното!

Никога не вярвай, че се е случило точно така, както е написано от преписвача. Щом нещо не изглежда логично написано, 99% е грешка на пишещия.

Някой май има специализация.

Цирк!

Парите ги е обрал Бойко Борисов с депутатите на ГЕРБ.Питайте Мая и Татяна и те ще ви кажат същото.Видяли са го Бойко, как е насочил патериците ,като оръжие срещу охранителите.

Тъпо като автора.

Трябва там където са парите инкасаторите да нямат ключове. Само отвор за слагане на инкасото. Ключ да има в банката.

Точно така! Цифрова ключалка, кода се праща след като пристигне автомобила, за да няма това-онова ;)

Ако требва че се дигне целата кола...