17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са изчезнали а затрупани.

Жалко за хората. Да пази Господ.

ВЪВ Флорида! Редакторите и журналистите ви стават все по и по- неграмотни..къде ги събирате? Това се учи вЪВ Втори клас...

и там си падат. Ако беше тук или в Китай, комунягите щяха да са виновни. Но, там - там е върхът на сладоледа :))

Да ги стигаме или да не ги стигаме американците, това е въпросът.

да ги стигаме, но да не ги надминаваме. За да не ни видят скъсаните потури :))

Има такова оръжие, което предизвиква резонанс в молекулите, подобно на микровълнова печка. В УСА беше изпробвано на кулите, но там падна още една "Корпус 7" малко по-късно и това ги издаде. Ще падат още сгради докато правят опити, защото май още не могат да ограничават и насочват точно излъчването.

Може и да е имало дупка (така наречените SINKHOLE), от тия дето хлътват изведнъж , под сградата или някой газов взрив, който свлича сградата. Падането й е сякаш от вътрешен взрив. Горките хора...мир на душите им.

Как се очаква да се намерят живи хора след това pancake срутване? Мъртвите са в десетки стотици. На място. На ваденки. 40 г строителство. На пясъчна основа. Мир на душите на жертвите. Спяли са докато са отлетели на оня свят. Повечето.

Ако си бяха купили панелка в младост София на сигурна почва нямаше да им се случи

преди няколко седмици - в китай по подобен начин падна сграда... преди това още няколко... дали не е разработено някакво оръжие, способно да срути сграда? нещо предизвикващо резонанс например..

От както изтърваха вируса китайците са започнали да работят по нов проект. Насочено излъчване на ниско честотни звукови вълни които преминават през земната мантия където магнитното поле усилва сигнала. Насочването става автоматично с Гугъл карта и точността е изумителна. Могат да събарят избирателно отделни части на сгради.

ЦРУ е прихванало сигнала и работи по пренасочването му. Взето е решение да се използва като инструмент за налагане на санкции по закона магнитски. Изтекла е информация вероятно от комисията в сената че следващата цел е апартамент на последния етаж с индивидуален асансьор. Подробности не са известни. Целта е някъде в Европа.

Да не са си го бутнали умишлено, като на 11-ти септември?

Това явно е жилищен блок на социални....

В момента тече разследване и в Москва - защо и лявото крило не е паднало.

_stankow

Под подозрение е Бошаров. Той е натискал отдясно, но очевидно недостатъчно. Само Петров се справил със задачата ! ;) Май ще отнесе 5 непоряда !

" частичното срутване на 12-етажна жилищна сграда вчера " аз така като гледам баш цялата си се срути не ви знам вас и за проткола кои некадърник ви е имплементирал recaptcha?!

Лявото крило от тази тази гледна точка не се срути.

И това става без взрив или земетресение или свлачище, пожар ... Кога в България е ставало нещо подобно?

Преди 10-на години в София, близо до хотел Рила, се срути една стара сграда, дето я ремонтираха. Затрупа и уби 2 момичета в кабриолет. Наскоро съдът излезе с окончателно решение, че никой не е виновен за срутването.

аз даже останах очуден, че съдът не отсъди роднините на момичетата да платятзагужите на собственика! ако те не бяха минали покрай сградата - тя нямало да падне!

Чета, че сградата тъкмо била инспектирана, за да се поднови сертификата ѝ за годност. Май не само в България институциите са мираж.

Бе, неграмотници прости! Хора четат все пак!!!!

Губернаторът на Флорида г-н Рон ДеСантис не сред любимците на байдън и компания. Доста пъти вече им намести някои неща. Рейтингът на ДеСантис е голям не само във Флорида, а и в сащ. Конспирации, конспирации, но демократите обичат подривната дейност. В управление или в опозиция те си имат достатъчно крайни фракции - antifa, blm...

Сградата е съборена нарочно от либерастите да навредят на имиджа на губернатора.

Добавянето на музикален фон към подобни кадри е може би най-голямата гавра с живота на хората.

Я напишете нещо за качеството на руската черна кутия! И че тоя блок сигурно е правен в петък от руснаци.

Махмурлийски понеделник, а не петък. Некачественото петъчно производство се отнасяше за българското производство.

Отначало казаха Украйна, после Русия. Накрая се оказа, че не се знае производителя на кутията. Май някой малко преди полета е пипал.

Те имат навика да си правят басейни по покривите.

А "в Волуяк"? Напълно неграмотни станахте дирниците. Пък ако блокчето е било пълно с негра - хич не го бройте като инцидент, по-скоро Естествен подбор...

Петров и Баширов къде почиват това лято?

чакаме да видим кой ще обвинят и тогава ще стане ясно контролиран взрив ли е като 9/11 или малко

Взрив. Поне така изглежда. Странна работа.

Пише се: във Флорида

Какви неграмотници са тия дето поднасят новините само

Ама не дръжте на тези работи. То тук редовно се бърка кога се пише с/със, в/във, за пълен и кратък чУен да не говорим...

По правилно е фъф Флорида

Също така фафла с лимоната

Това, чака света с управници избирани по квота рецепта от типа; малко черно , малко хомо ,малко хахо и накрая сградите падат сами.

тва е някъв нов вид оръжие....сама така да падне като с контролиран взрив , малко трудно....

я без таквиз коментарии да не е твоя блок следващия

Бог да прости,невинните хора.

Ко!?! Не!