Камера е заснела ватманката, предизвикала верижния сблъсък с жертва

От Столичния електротранспорт са предали записа на следствените органи

Обратно в новината

Коментари - Камера е заснела ватманката, предизвикала верижния сблъсък с жертва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами, преди мястото на сблъсъка има параболичен завой, и видимост не-повече от 30 метра, и автомобил трудно ще спре, като види спрели мотриси на такова разстояние

Лелката е ровила във фейса или месинджъра,гледала е телефона,а не пътя и релсите

Камерите и тикета са в тестови режим и ел транспорта няма достъп до тях????

Абе че не е гледала много е ясно. Аз обаче друго се чудя - какво е правил блъснатия на релсите между мотрисите? Що никой не попита това?

Е пресичал е зад спрелите трамваи като е слязъл по принуда от тях бе, умньо! Откъде да знае човекът, че идващият трамвай няма да спре на 2-3 метра зад последния трамвай на линията, ами ще се хакне право в него със засилка, осигурена от тая идиотка ватманката.

Умньо ти на това място бил ли си ? Там няма къде да отидеш от двете страни има мрежи.Ако случайно си там и си толкова тъп да слезеш ще вървиш към спирката а не зад и пред мотрисата а отстрани. И като са спряли трамвайте немаш работа да слизаш от тях ще чакаш. А ако не искаш ще ти случи е това.

Кви съобщителни системи, кви ДжиПиЕси бе, кретени!! Тая пача очи няма ли, нали затова са я сложили там да управлява трамвая! Вашите ватмани малоумни и кьорави ли са, че по радиото да трябва да им казвате, че баш отпред на линията посред бял ден има други два трамвая! Тая патка бляла и се джаснала челно в спряла мотриса отпред (поредният случай на небрежна ватманка, една преди 4 месеца си беше изтървала по "Графа" трамвая да тръгне сам, щото отскочи посред курса за закусчица), тоя тиквеник обяснява за договори с ЦГМ, информационни системи и ДжиПиЕси!! Аман от овластени малоумници в тая държава, заклевам се!

колко килограма според теб тежи един трамвай? 100, 200, 500... ти колело карал ли си? бебешка количка бутал ли си? защото е ясно, че нещо по-така не си карал...

На мен не ми плащат да карам трамвай и съответно да следя дали по линията напред има препятствия, малкия! Отговорност на ватмана е да се съобразява с дългия си спирачен път! Освен това ти изобщо прочете ли какво пиша, защото е ясно, че нещо не ти се отдава разбирането на текст! Или и ти имаш нужда от оповестителни системи и ДжиПиЕс, че да се ориентираш какво имаш точно пред очите, а!

Много си тъп бе .Транвая е 18 тона и ако си гледаш напред и караш с нормална скорост за нашиъе линии или около 50 км имаш достатъчно време да видиш и да спреш даже плавно а не екстренно. Ма ти си тъп нема да разбереш.

Безхаберие, както обикновено.

Радиото токущо е преоткрито в София.

Как е възможно да няма комуникационна система мужду ватманите и диспечера. Да й бяхте звъняли по телефона да й кажете на тая ватманка , пак щеше да стане. Моя шеф ми знае тел. наизуст навсякъде ме намира.

ако си беше гледала напред по трасето щеше да види от поне 500 метра че има спрал трамвай и нещо е станало и ше има време да реагира...ама това само ако е гледала напред а не в телефона .

И там май некъв " грип " в след пенсионна възраст движи нещата , чии ли рода е ?

така или иначе ватманите са леко реснати в главите - някой представя ли си го това да се върти в кръгче по релсите ден и нощ ден след ден и така година след година, кой нормален го може. 100% че ако идат на психиатър 100% от тях ще имат диагноза някаква така че реално всеки трамвай си е влакче на ужасите

викаш да вършиш нещо реално в цеха, зад щанда, в офиса, на строителния обект, в болницата... да ти пуши главата и в края на работното време да си длъжен да свършиш работата, да правиш невъзможното възможно.... е по-лесно? хайде да не се лъжем - който нищо не може става шофьор, ватман или учител

" в диспечерскиЯТ пункт" ??? Сериозно ли? Каквито ни редакторите, такова ни и всичко останало.

"Проблемът е бил, че в договорЪТ за GPS системата..." Това също е по правописа на Дир. Пардон - по правописЪТ!

Момичето обича пълни членове...

Става ясно, без да е написано, че парите за системата за оповестяване са откраднати. Предполагам, че са няколко милиона лева.

е оти дават на жена да върши мъжката работа? да си стои в кухнята, да бърка фасуля от време на време. Стига с това равноправие. Жените за шофьори не стават, както и за ватманки

a lord Evgeni Minchev ?

трячва да им се забранят телефоните по време на работа защото ти през целия път гжворят като второ занивание а возят по 50 100 чжвека защо ни им е зобронено цългарска работа

Ами те са забранени докато управляват превозното средство.

да говорила е ро телефона те по целия курс това правят и ватмани и шофьоро на автоцуса а мен ма е страх кото ги гледам как се вълнуват от телефжнниа разговор смеят са крещят и продължовот до безконечност

Е па ти немой се катери по автоцусо...първо се научи да пишеш а после се вози на столичния градски транспорт .

Просто тази ватманка, вместо да си седи при яхнията в къщи, излязла да кара хора!? Такива неща стават в цял свят, подобни глупости правят и хора с мъжки полови белези...лош ден за ватманката, за загиналия.... ог да го прости, няма да спра да се чуда на вкички, които движейки се по улица или място за движение на ППС, си гледат в телефона.

Със сигурност и яхнията ѝ ще загори. Тая сигурно спи с телефона си .

ЦМГ -> структура

Обаче пък като цъкнеш на услугите предоставяни от ЦМГ и всичко това дето го няма, го има. За какво отиват парите от зелени и сини зони, паяци, къде са изградените паркинги, интелигентни системи и пр.

Без неудобни въпроси, моля!

В БГ всички сме жертви.ха.ха.ха

Залагам че камерата е заснела как ватманката се е била "вглъбила" в смартфона си, карайки, и затова не е видяла спрелите трамваи пред нея навреме..... иначе за мен е необяснимо чисто от законова гледна точка - как една обшествена поръчка се мотае две години заради различни процедури и заради това няма информационна система...А след инцидент се прескача тази бюрокрация и се внедрява веднага системата в трамваите...

10 мин. - прочете ли добре? А колко светофара е минала за това време?

Ахааа, можело значи. Преди време написах коментар, че една от основните причини за инцидента е липсваща комуникация между ватманите и диспечерския център.

Е от диспечерския пункт като ти съобщят че има авария пред теб ти кьорав ли си та да не видиш спрялата мотриса поне на 100 метр ...а там е прав участък, значи требва или да си кьорав или да си гледал телевизия на телефона или да си карал побе с 70-80 км за да не можеш да сореш, Тази система за комуникация с нищо няма да ти помогне ако си напревил нещо от гореописаните неща,

Значи пак заради гербаджийските калинки има пропуски, в резултат на което един загинал и няколко ранени. Все нещо не е както трябва в тази държава, поради факта че на всяка държавна длъжност са назначени гербаджии калинки, все наши хора , способните са изгонени.

Ако ги уволнявате за телефон или минаване на червено, ще останем без "граЦки" транспорт.

Може и смартфон да е, но може да е гримче пред огледалце, лакочистител, хаос в чантичка...Щом е жена, всичко може да е!

Похарчени бая пари, монтирани... но не работят... Обаче виновен е президентът, щото е дал на гаджето си работа... Никой от общината или общинските фирми няма вина!

това е най малката му вина,понимаеш?!

Дана каза така да се направи!

Разни псевдожурналисти не правят разлика между квартал и жилищен комплекс...какво повече да четем..

Как е правилно да се каже:"Сирене не ми се яде" или "Не ми се яде сирене"?

Правилният отговор е яж ми буя

Яж ми дедовия

Точно така, дайте си бележниците и двамата

456

Айде сега да кара по-безопасно в сливенския.

Да не би да има намесен смартфон? По екрана на който, баш тогаз, да се е плъзгал показалеца на дясната ръка на ватманката?

Има, на 100% намесен смартфон. Постоянно са им в ръцете телефонните, като са на спирка не ги пускат или на светофар.