Камелия Нейкова: Ще е по-бавно отчитането на резултатите от гласуването

На интернет страницата на ЦИК ще се публикуват данните за това колко са гласовете за партиите и коалициите от машинното гласуване

Обратно в новината

Коментари - Камелия Нейкова: Ще е по-бавно отчитането на резултатите от гласуването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая Нейкова откъде пада? Да си прочете инструкциите от нейната ЦИК за предишните избори. Въпреки разпечатките от машините, всички разписки от тях се сортираха по партии, брояха се и после се хващаха с ластици. Ако не помни, да отвори един чувал от предипните избори и да провери! ИЛИ да си върне заплатата за половин година! Само баламосва хората!

От "ХАРТИЕНАТА коалиция" дали са чували за МАШИННО БРОЕНЕ?!

Чували са ! Иначе щяха да се вият опашки в банките да си теглят джобни !

Въпроса е че като се брои бързо не могат да подменят. Затова става бавно по цели нощи смятат колко трябва да подменят за да докарат определен процент за дадена партия.

Имам само един въпрос ! До следващите избори ще ги преброите ли ?! Хората в комисиите трябва ли да си вземат неплатен отпуск ?!

На хората в СИК дупе да им е яко. Обещах да съм председател и вече съжалявам, че съм се захванал.

деби, може изобщо да не ги броят. Социолозите вече казаха кой ще бъде инсталиран от Козяк. А от ФАЩ привикаха шефа на Информационно обслужване да му връчат резултатите. На всички избори сценарият е един, само абсолютните глупаци още не са го разбрали, зяпат с отсебено устенце в машините и се тръшкат срещу хартията.

Илиян Илиев

Като гледам твоите разсъждения е време да вземеш да се гръмнеш ! Без това няма значение какво ще правиш през целият си жалък живот !

Нека далаверата с Радев започне сега........

Генерал Радев за МАШИННО гласуване/ броене; Генерал Бойко е за РЪЧНО.