"Кална тема" в градския парламент: Приеха бюджета за чистотата на София

С 3,2 милиона лева се увеличават парите за почистване на столиц;ата следващата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плащам данъци - а асфалт нямам. Канализация нямам. Снегопочистване нямам. Контейнерите са на 100 метра и постоянно преливат, Кучета и котки разнясят боклусците в радиус от 20 метра. Европейска столица та дрънка!

кална, ама сладка! Бухай евраци по гардеробите

Уж щеше общинска фирма да чисти София евтино но нещо не стана обещанието -

Градския парламент трябва да се смени -

За каква чистота говорите. В жк.Иван Вазов улиците не са мите незнам от кога. Днес прочетох, че са посадени и дървета по ул.Димитър Манов. Това не е истина. Докога ще лъжете, поне пратете мързеливите инспектори по кварталите, а не само да стоят на бюрата и да отчитат фалшива дейност. А за тротоарите да не говорим. Срам ме е от отчетите ви!

Колкото повече пари дават,толкова по рядко мият улиците,ПЪК ПОСЛЕ БИЛ МРЪСЕН ВЪЗДУХА

София придоби сюрреалистичен вид на град от някакъв филм след гигантски катаклизъм.Тротоарите освен разбити ,но на места липсват плочки ,а където ги има се чупят за 7-8 години,без особени натоварвания.Освен няколко главни улици ,където се имитира почистване всички квартални улици са потънали в мръсотия.Чудно защо тротоарните плочки където общината благоволи да ги постави ,де се спояват с цимент.Някога преди много години бях на една комсомолска бригада за редени на плочки пред зала "Универсиада".Вярно ние бригадирите не редяхме плочки ,а бяхме нещо като общи работници.Майсторите ,които редяха плочките първо полагаха нещо като основа от смес на пресят пясък и цимент в съотношение 4:1.Между плочките се оставяше разстояние някъде към 3 см ,а в тези фуги се наливаше чиста смес вода и цимент.Тази смес се свързваше със сместа под плочките и те се спояваха здраво със самата плочка.Тези плочки поставени в пространството около зала "Универсиада" са поставени през 1976 година и още са здрави и само тук там има счупени от тежките тирове ,които караха сценичната техника при концерти или при изложби,когато се провеждат.

City 17 е буквално София